ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ... - - Κινηματογράφος -

- ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ... - - Κινηματογράφος -

apogonos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/05/2006, 16:33:54
1.BRAVEHEART ...τελειο ως την τελευταια λεπτομερεια
2.ΟΙ ΑΛΛΟΙ...η πιο ατμοσφαιρικη ταινια των τελευταιων 20 ετων,και ερμηνειες που...αγγιζουν την τελειοτητα
3.Τraining Day...κατι παραπανω απο μια αστυνομικη ταινια....
4.Το ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ευθυραυστες ισορροπιες ως το τελος,γοητευτικα σκοτεινο !!!
5.TRUMAN SHOW...τραγικα κωμικο ή μηπως...κωμικα τραγικο ;
7.SEVEN...ειπατε τιποτα ;
....ελπιζω να ειμαι εντος της δεκαετιας
lord of greenΜέλος
11/05/2006, 16:01:20
Θα πω για μια ταινία η οποία δεν ανήκει στην δεκαετία
αλλά αξίζει να σημειωθεί.
The wall που βασίζεται στο ομώνυμο άλμπουμ των pink floyd

SpyChristosΝέο Μέλος
11/05/2006, 17:18:07
αυτες ειναι ταινιες που ΠΡΕΙΠΕΙ να δειτε κατα την γνωμη μου σορι αν δεν τισ γραφω σωστα
usual suspects
memento
life is a mirracle
dangerous leazons
9 queens
amores perros
bad education
dogville
dancer in the darkness
τι μικρος που ειναι ο κοσμος bug(2002)
oi meres tis afthonias sas einai metrimenes

opios simfoni kata megalo pososto as mou steile minima na antallaxoume apopseis

SpyChristosΝέο Μέλος
11/05/2006, 17:30:00
επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον apogonos για old boy και ποσο μαλλον για τουσ ηλιθιους
revilΝέο Μέλος
12/05/2006, 04:14:26
1)truman show
2)forest gump
3)9 queens
4)animatrix
5)fight club
6)Butterfly effect
7)Donnie Darko
8)k-pax
9)American pie
10)langoliers

Μην πέρνεις τη ζωή και πολύ στα σοβαρά.Ετσι και αλλιώς δε πρόκειτε να βγείς απαυτή ζωντανός

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣΝέο Μέλος
13/05/2006, 05:33:17
Αυτά που με ενδιαφέρουν σε μια ταινία είναι η σκηνοθεσία,τα μυνήματά της και οι ερμηνείες της....Θα ξεκινήσω από την ταινία και τον ήρωα τον σκηνοθέτη και τον ηθοποιό που με εκφράζουν απόλυτα..

1-Edward Scissorhands..Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω από το ότι στον χαρακτήρα αυτό είδα τον εαυτό μου για κάποια μακρά περίοδο της ζωής μου..Δεν είμαι έτσι πια...δυστηχώς..

2-Sleepy Hollow..Τι ατμόσφαιρα...

3-The green mile.. Η απόλυτη ομορφιά του μεταφυσικού σε μια ιστορία γεννημένη στο μυαλό του master...Υποκλίνομαι..

4- Gladiator..H αναβίωση του επικού σινεμά που είχαμε Χρόοοοοοοονια και ζαμάνια να δούμε..

5- L.O.T.R... Tο θαύμα που όλοι μας είχαμε την τύχη να βιώσουμε...

6- Chocolat...Όργιο συναισθημάτων...

7- My big fat greek wedding..Το είδος που δύσκολα με κερδίζει..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ!

8-Man on fire...Περίεργο για μια σχετικά στερεότυπη σύλληψη αυτή η φοβερή της εκτέλεση.

9-Le pacte des loupes..Η κουλτούρα του μύθου και του τρόμου στα γαλλικά..

10-The Crow.. ΑΘΑΝΑΤΟ

Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα στην τελευταία δεκαετία και έχω να σημειώσω την πολυ καλή UNDERWORLD όπως και η επιτέλους διαφορετική άποψη για τον πόλεμο μεταξύ καλού και κακού απευθείας απο τα Ρώσικα κινηματογραφικά στούντιο που ΕΥΤΥΧΩΣ είναι τριλογία. NIGHTWATCHERS!!
Όσο για το CONSTANTINE σόρρυ αλλά το γούσταρα τρελλά. Είχε τους απίστευτους εξορκισμούς στους οποίους έχω μεγάλη αδυναμία..

Raphael

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣΝέο Μέλος
13/05/2006, 05:45:58
Επανέρχομαι γιατί δεν ανέφερα μια συγκλονιστική ταινία ακόμα κατά την αποψή μου..THE PASSION OF THE CHRIST...Εδώ έχω να πω το εξής..Ο άνθρωπος που θα θεωρήσει αυτή την ταινία σπλάτερ έχει πρόβλημα κρίσης για τον εαυτό του κυρίως..Και δεν πιστεύω ότι ο Χριστός είναι Θεός..Αυτά..

Raphael

lord of greenΜέλος
13/05/2006, 14:33:46
Ρεβιλ συμφωνώ με το Κ-Παξ
Αξεπέραστη ταινία. Με εντυπωσίασε ειλικρινά
Αρχάγγελε το Green Mile με συγκίνησε πολύ.
Η καλύτερη μεταφορά βιβλίου Stepen King στην οθόνη

13/05/2006, 16:39:32
Μιάς και το "Πράσινο μίλι" άρεσε σε αρκετούς, να σας πληροφορήσω οτι θα το βάλει αύριο η τηλεόραση.
Αν θέλετε δείτε πληροφορίες από το παρακάτω topic (κλικάρετε στον τίτλο για να το δείτε):

Πράσινο μίλι

In anticipation of my resurrection...

13/05/2006, 17:01:26
quote:
Μιάς και το "Πράσινο μίλι" άρεσε σε αρκετούς, να σας πληροφορήσω οτι θα το βάλει αύριο η τηλεόραση.

Τι να το κάνεις από την τηλεόραση όμως 2 ώρες+ ταινία με τις αλλεπάλληλες διαφημίσεις θα σου το βγάλουν ξυνό....
Οπότε καλύτερα dvd από το βίντεο κλαμπ και είσαι άρχοντας...

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...