- ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
γκρρρ Ράμογλου!!!
δε χρειάζεται να του μάθω τίποτε!!!είναι ένα τόοοσο πανέξυπνο, καταπληκτικό και αξιολάτρεφτο γατάκι,
που τα κάνει πάντα ΜΟΝΟ σε ένα Σ Υ Γ Κ Ε Κ Ρ Ι Μ Ε Ν Ο σημείο...ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ...
αξιολάτρεφτο !!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα ζώα καλό μου λιλιθάκι είναι ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΑ
Εκτός όμως από την παρατήρηση που έκανε ο αγαπητός φρούτος θα ήθελα να συμπληρώσω πως διακρίνω και μια υποβόσκουσα κοπρανολαγνεία .
Τες πα εσύ ξέρεις καλή μας φίλη . ![]()
![]()
Ο κακός λύκος
Για να δούμε λιγάκι την εσωτερική ουσία της λέξεως
"αξιολάτρεφτο".
Αξιο, δηλαδή αυτό που του αξίζει
-λα-, γαλλικό και ενίοτε ιταλικό άρθρο
τρεφτο, επίθετο που προκύπτει από την καλλιτεχνική αφαίρεση του φωνήεντος "ε" από την προστακτική προτροπή: "Τρέφετο!
Αρα, τρεφ'το.
Αααααρα:
Αξιολάτρεφτο:Αυτό, το οποίο αξίζει να το τρέφεις.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
΄΄όσο για το όνομα τι θα έλεγες για το
ΧΟΥΦΤΑΣ!!!!
Έτσι για να θυμόμαστε όλοι αυτήν την ρομαντική συνήθεια του μοιράσματος του «εσωτερικού του κόσμου»![]()
Ελπίζω μόνο να μην σπάσεις ποτέ το χέρι σου γιατί το καημένο το γατάκι θα πάθει δυσκοιλιότητα.
Σκέψου το λίγο αυτό άκαρδη μητέρα.

Άρα πρόκειται για την βρώση που αξίζει σε κάποιων με συνοδεία μουσικής σε τονικότητα Λα (δεν μας απασχολεί εάν πρόκειται για ελάσσονα η για μείζονα)![]()

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums 
Αυτό το πρόβλημα της τουαλέτας μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσεις να τρως να νύχια σου.![]()
Ελπίζω….

τιποτε αλλο δεν εχει σημασια,αν εχεις την δυναμη ,το κουραγιο και την θεληση ,καντο ,φροντισε τον μικρουλη γατουλινο.
ανοιξες ενα ωραιο θεμα,ασχετα με την τροπη που πηρε.
ονομασε το αυθορμητο , ονομασε το οπως ακριβως θα το δεις-αν ειναι ζημιαρης ,αν ειναι ζηλιαρης, αν ειναι ζωηρουλης,θα βρεις κατι.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ΑΛΑΤΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ(ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ)!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗ ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ(ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ),ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ!!!
ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΑΛΑΤΑΚΙ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΟΝΙ Η ΡΑΡΑΚΙ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΛΕΥΤΕΡΗ!!!!
ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΑΣΙΛΗ!
ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ(ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ Σ..Α ΤΟΥ... Ε,ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ)ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΛΙΛΙΘ.....![]()
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ,Ε?![]()
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 19/09/2003 20:25:26
quote:
Μήπως βιάστηκες λιγάκι κύριε Ράμογλου να κατακρίνεις;Για να δούμε λιγάκι την εσωτερική ουσία της λέξεως
"αξιολάτρεφτο".Αξιο, δηλαδή αυτό που του αξίζει
-λα-, γαλλικό και ενίοτε ιταλικό άρθρο
τρεφτο, επίθετο που προκύπτει από την καλλιτεχνική αφαίρεση του φωνήεντος "ε" από την προστακτική προτροπή: "Τρέφετο!
Αρα, τρεφ'το.Αααααρα:
Αξιολάτρεφτο:Αυτό, το οποίο αξίζει να το τρέφεις.αυτή...που τα κατάφερε!
Bravisimo siniora Amalia !!!
Perfeto !!!
Io sono Greeko sygknomi karntia mou nten katalabenei Gallikoellinikoitalikos
Κατ αυτήν λοιπόν την έννοια καλή μου Αμαλίτσα η λέξη Πίτουρα δεν σημαίνει το γνωστό φαγητό της κότας αλλά τα ούρα του Πιτ .
Δεν κατέκρινα φίλη μου , διαπίστωση έκανα .
Διότι αν με την λογική σου έψαχνα να βρω την «εσωτερική» σημασία της λέξης “κατακρίνεις” θα έπρεπε να είμαι κατά των κρίνων και όπως προείπα αγαπώ και τα ζώα και τα φυτά .
Ο κακός λύκος

Το γατί στο πάρτυ !!!
Ο κακός λύκος
ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ ΤΟ ΓΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ "PRUE"
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CAT.
ΞΕΡΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα