ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

LordThomas32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/09/2013, 00:58:06
Ένα άρθρο που αξίζει μια ματιά:

http://www.elenaera.com/?p=1451

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

05/09/2013, 10:58:35
Λίστα πηγών μέχρι τώρα:

Η μαγνητική δυναμις της αναπνοης - Γιογκι Ραματζαρακα

Η Δύναμη του Τωρα - Eckhart Tolle

Για μια Νεα Ζωη - Eckhart Tolle

Εγκυκλοπαίδεια της επιστημης της παραψυχολογιας - Σπυρου Α. Μακρη 1977

Η Ατραπος της Μυησης - Μειμπελ Κολλινς

Ψυχικες Δυναμεις - Debra Lynne Katz

Η Ερμητικη Επιστημη της Κινησης και των Αριθμων - A.S Raleigh

Χερια Όλο Φως - Barbara Brennan

Μην το παίρνεις προσωπικά - Elayne Savage

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

05/09/2013, 11:31:30
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

Τα δέκα ζεύγη των αντιθέτων του Πυθαγόρα ήταν:

1) Δεξιό και αριστερό
2) Κανονικό και ακανόνιστο
3) Θερμό και κρύο
4) Σκληρό και μαλακό
5) Φως και σκοτάδι
6) Αρσενικό και θηλυκό
7) Καλό και κακό
8) Ακίνητο και κινητό
9) Τετράγωνο και ορθογώνιο παραλληλόγραμμο
10) Υγρό και ξηρό

Όπως ανέφερα σε προηγούμενες αναφορές τα θεμελιώδη φυσικά άτομα του αιθέρα, συνδυαζόμενα γίνονται τα ηλεκτρόνια του ηλεκτρισμού και του μαγνητισμού, ανάλογα τη συχνότητα δόνησης με την οποία κινούνται, ο μαγνητισμός βρίσκεται σε μια κατώτερη συχνότητα της δονητικής κλίμακας από ότι ο ηλεκτρισμός. Σε όλα τα πεδία της φύσης βρίσκουμε τη διπλή δύναμη να εκδηλώνεται και να αποτελεί το νόμο και την αιτία κάθε δραστηριότητας. Το ηλεκτρικό είναι η αρσενική αρχή και το μαγνητικό η θηλυκή αρχή της φύσης. Στον άνθρωπο ο εγκέφαλος έχει φύλο. Το αριστερό ημισφαίριο του είναι η έδρα της ηλεκτρικής δύναμης, ενώ το δεξιό είναι η έδρα της μαγνητικής. Αυτό ισχύει και για κάθε αρχή του ανθρώπου. Τα νεύρα που αντιστοιχούν στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου διέρχονται από τη δεξιά πλευρά του σώματος, δημιουργώντας έτσι ένα σταυρό. Για αυτό το λόγο παρόλο που η αριστερή πλευρά του εγκεφάλου είναι το ηλεκτρικό κέντρο, κυβερνά τη δεξιά πλευρά του σώματος. Κατά παρόμοιο τρόπο η δεξιά, μαγνητική πλευρά του εγκεφάλου κυβερνά την αριστερή πλευρά του σώματος. Εξαιτίας της επίγνωσης αυτής της αρχής, οι καλλιτέχνες όταν ζωγραφίζουν ένα πορτρέτο για να αναπαραστήσουν την αξιοπρέπεια, το μεγαλείο, το θάρρος, την ευγένια και τη δύναμη, όλες αυτές τις αρσενικές ιδιότητες, ζωγραφίζουν τη δεξιά πλευρά του προσώπου. Αντίθετα όταν θέλουν να αναπαραστήσουν την ομορφιά, τον ιδεαλισμό, την αγνότητα, την πραότητα και τη στοργή, όλες αυτές τις θηλυκές ιδιότητες, ζωγραφίζουν την αριστερή πλευρά του προσώπου. Τούτο είναι αληθινό, αν και δεν γνωρίζουν τίποτε από το μεγάλο νόμο των φύλων. Για τον ίδιο λόγο ο άνδρας περπατά στα δεξιά και η γυναίκα στα αριστερά, αναγνωρίζοντας έτσι την αληθινή θέση τους σαν ηλεκτρική και μαγνητική προσωπικότητα.

KalypsoΜέλος
10/09/2013, 00:37:09
Τί να πω και γω η ταλαίπωρη βρε Πύρινε; Γνωρίζετε τόσα πολλά...Και λέω "ταλαίπωρη" γιατί είχα εμπειρία Θεού και αγίου Πνεύματος, αλλά λόγω αμαρτίας Τον έχασα!!!...Έχετε μήπως κανένα θέμα με θείες εμπειρίες συνανθρώπων μας;...Ν' ανοίξω μήπως κανένα εγώ;...

10/09/2013, 00:46:28
Τι αμαρτίας βρε Καλυψό; Η αμαρτία σε έκοψε;
KalypsoΜέλος
10/09/2013, 01:19:55
Και βέβαια η αμαρτία. Αμαρτία ίσον αστοχία. Αστόχησα! Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον Λόγο και "πετάχτηκα" εκτός λόγω ανυπακοής! Αυτό ήταν το λάθος μου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

10/09/2013, 01:43:10
Το μονοπάτι είναι ένα και συνεχές, δεν μπορεί κάποιος να σε "πετάξει" εξω, δεν εξαρτάται απο κανέναν. Κάποιες αστοχίες μας, δημιουργούν προβλήματα.. αποτελούν προδοσία, ίσως. Αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε άλλες επιλογές
10/09/2013, 01:44:16
Δεν είμαι και πολύ της ορθόδοξης νοοτροπίας πάντως
NotirkΜέλος
10/09/2013, 02:08:25
quote:

Και βέβαια η αμαρτία. Αμαρτία ίσον αστοχία. Αστόχησα! Δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τον Λόγο και "πετάχτηκα" εκτός λόγω ανυπακοής! Αυτό ήταν το λάθος μου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

Οι πνευματικές εμπειρίες σου είναι πολύ μα πολύ προσωπικές , κατά τη ταπεινή μου γνώμη κράτησε τες και φύλαξέ τες μέσα σου … είναι δύναμη που όταν δημοσιοποιείται εκτονώνεται….έχω πικρή εμπειρία.

Αυτοί που σε επέλεξαν να σου χαρίσουν αυτές τις εμπειρίες/γνώσεις ήξεραν γιατί το έκαναν… και να είσαι σίγουρη ότι αν ήταν να σε πετάξουν έξω όπως νομίζεις ότι έκαναν , απλά θα το γνώριζαν πριν σου της χαρίσουν , οπότε γιατί να σου της χάριζαν? Δεν λένε και ξελένε…δε παίζουν.

Βέβαια , με την ελεύθερη βούληση σου εσύ αποφασίζεις αν θα μείνεις μέσα στο ναό ή αν θα φύγεις….και για να έχεις τέτοιους προβληματισμούς δείχνει ότι θέλεις να μείνεις.
Δε σε πέταξαν….Περνάς φάση δοκιμασίας της βούλησης σου….πάλεψε το.

KalypsoΜέλος
10/09/2013, 02:10:03
quote:

Αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε άλλες επιλογές

Εδώ είναι το θέμα: όταν έχουμε το άγιο Πνεύμα και το χάσουμε έπειτα ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε επιλογές άλλες! Η δυνατότητα αγιότητας δίνεται ΑΠΑΞ. Μετά από αποτυχία χάνεται μιά και καλή. Το γιατί δεν το ξέρω. Μακάρι να Το είχα ξανά μέσα μου, αλλά δεν γίνεται τώρα πιά...

MozΜέλος
14/05/2006, 06:11:41
«Στον Βασιλιά Αδμίν,
με σέβας + εκτίμηση.
Είθε το μονοπάτι σας να είναι καθαρό από μπανανόφλουδες.»

Admin, αυτό το ημερολόγιο είναι ένα «ασήμαντο δωράκι»
ως ευχαριστώ / που μου χαρίσατε τη ζωή...*!*
Ελ-πίζω να σας είναι χρήσιμο / όταν οι σκέψεις αναζητούν διέξοδο στο φως
ή όταν τα ρούχα σας, σας στενεύουν!

M©Z - μέλος 3ης βαθμίδας

-----------------
*!*
((...ώστε να απολαμβάνω όλα τα αγαθά του εσωτεριστικού καπιταλισμού,
«χωρίς να χάνω από τα μάτια μου το στρατηγικό όραμα την αταξικής κοινωνίας».
))

14/05/2006, 21:56:18
To θέμα αυτό μεταφέρεται στο μουσείο.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"