- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Tο βουνό δεν είναι μέρος για τους ΠEPIEPΓOYΣ κ τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους... μήπως πριν προτείνεις κάτι, θα πρέπει να το σκέφτεσαι λίγο πιο σφαιρικά;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΤΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΩΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ.
K μετά τη γκρίνια... καλωσήρθες!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Tο βουνό δεν είναι μέρος για τους ΠEPIEPΓOYΣ κ τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους...
Τα παιδια του esoterica δεν πετανε σκουπιδια...! (
Γιατι καλε να μην παμε?
Εδω πηγαινουν οι χτηκιαρηδες οι τουριστες, εμεις να μην παμε?
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
quote:
Εδω πηγαινουν οι χτηκιαρηδες οι τουριστες, εμεις να μην παμε?

...Σπηλιά του Πάνα παρακαλώ, όχι του Νταβέλη ρε παιδιά!
Προσωπικά την έχω επισκεφτεί κάποιες δεκάδες φορές, αρκετές νομίζω για να μπορώ να έχω άποψη.
Συμβαίνουν όντως κάποια αξιοπερίεργα φαινόμενα κατά καιρούς, αλλά πρέπει να πετύχεις την στιγμή. Άλλες φορές δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ακόμα σπηλιά που προκαλεί απλά το δέος λόγω της ιστορίας και μυθολογίας της. Άλλες όμως...
Πάντως, προτείνω σε όσους θελήσουν να την επισκεφτούν, να αποφύγουν τις ώρες μετά την δύση. Αν θέλετε με πιστεύετε, αλλά έτσι και πετύχετε την ώρα... θα προτιμήσετε να ΜΗΝ είναι σκοτάδι έξω! Άλλο η αυθυποβολή και άλλο όντως κάτι να συμβαίνει (άντε γιατί μερικοί είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία για καρδιακά επεισόδια...
quote:...Σπηλιά του Πάνα παρακαλώ, όχι του Νταβέλη ρε παιδιά!
Προσωπικά την έχω επισκεφτεί κάποιες δεκάδες φορές, αρκετές νομίζω για να μπορώ να έχω άποψη.
Συμβαίνουν όντως κάποια αξιοπερίεργα φαινόμενα κατά καιρούς, αλλά πρέπει να πετύχεις την στιγμή. Άλλες φορές δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ακόμα σπηλιά που προκαλεί απλά το δέος λόγω της ιστορίας και μυθολογίας της. Άλλες όμως...
Πάντως, προτείνω σε όσους θελήσουν να την επισκεφτούν, να αποφύγουν τις ώρες μετά την δύση. Αν θέλετε με πιστεύετε, αλλά έτσι και πετύχετε την ώρα... θα προτιμήσετε να ΜΗΝ είναι σκοτάδι έξω! Άλλο η αυθυποβολή και άλλο όντως κάτι να συμβαίνει (άντε γιατί μερικοί είμαστε και σε επικίνδυνη ηλικία για καρδιακά επεισόδια...)
Σε χαιρετώ Νεφέλη.
Καλή μου το σπήλαιο που έγινε η "περίφημη" λήψη και το θέμα στο topic ετούτο, και που πιθανών αναφέρεσαι, είναι όντως το Σπήλαιο του Νταβέλη Πεντέλης*. Ίσως να το έχεις μπερδέψει με το άλλο σπήλαιο των Νυμφών-Πάνα που βρίσκετε γύρω στα 200μ. υψηλότερα και πιο πάνω απ'τον Αγ.Ιωάννη Λατομείων.
Σε χαιρετώ φιλικά.
*)Υπάρχει topic στο furom παράξενο (ΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ), εδώ στο esoterica.gr που μπορείς να διαβάσεις πάρα πολλά γύρω από το ονομαστό ετούτο σπήλαιο.
Σας χαιρετώ.
Φίλε zezmperg καλή σου μέρα και σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Συγνώμη παιδιά, λάθος μου, δεν διάβασα ολόκληρο το topic, παραμόνο τα τελευταία 5 post και τώρα που διάβασα περισσότερα μετά το post του zezmperg, κατάλαβα πως πράγματι βρίσκομαι στη λάθος συζήτηση
Για το θέμα και την σπηλιά που μιλάτε εδώ, γνωρίζω από ελάχιστα έως τίποτα! Οπότε αποσύρομαι ήσυχα-ήσυχα και παρακαλώ αγνοήστε την γκάφα μου
Δεν ξερεις, αλλα μπορεις να μαθεις!
ουτε εγω ξερω τιποτα, απλα ακουω και σχολιαζω!
Βλέπεις τα τόπικ δε φτιάχτηκαν μόνο για να δίνουμε αλλά και για να παίρνουμε...
Σε περιμένω εδώ http://www.esoterica.gr/forums/link.asp?TOPIC_ID=1020για συνέχιση της συζήτησης...

quote:
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ?ΕΙΧΑΝ ΞΑΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.
Κανει και τέτοιες εκπομπές ο Χαρδαβελλας...?!
Οχι δεν ειδα τιποτα katia, για πες μας τι ελεγαν...?!

Πολυ το εχουν γυρισει τελευταια πολλες εκπομπες...!
Τη μια η Δρούζα, τωρα ακούω για το Χαρδαβελλα...!

quote:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
quote:
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.Ο ΕΝΑΣ ΔΙΕΚΟΠΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΧΕ 'ΦΟΡΤΩΣΕΙ' ΑΓΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
quote:
ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΡΟΥΖΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ?ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
Ποιος ξερει...!
Θυμαμαι και εγώ πως ειχε πει κατι τετοιο!
Για να πω βεβαια την αληθεια δεν καθομαι και καθε απογευμα να περιμενω τι θεμα θα βαλει η Δρούζα...
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

Τι μου θυμισες τωρα...
Εχει παρει το αφτι σου ποτε τον Παπα-Τσακαλο?!
Εμφανιζεται συχνα πυκνα στα παραθυρα του Alter...(απο εκει να σκεφτεις τι παπας ειναι...)
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg