- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
katiaΜέλος
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Τ'ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ?

scullyΜέλος
Αλλα νουμερα απο 'κει..ασε...?!
Τι να πω?!
Παντως υποστηριζουν οτι προσελκυουν τη νεολαια με τον τροπο τους...!
Ισως...για να τους δουλεψουν..!
Τι να πω?!
Παντως υποστηριζουν οτι προσελκυουν τη νεολαια με τον τροπο τους...!
Ισως...για να τους δουλεψουν..!
Και μετα μου λενε: "τρελλος παπας σε βαφτησε!"...!
Για δειξε μου εσυ ενα γνωστικο!!!!!!!!!!!
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
NASAROYTAKIΜέλος
οι επιστημονες εδω και χρονια προσπαθουν να επικοινωνησουν με φαντασματα αλλα ποτε δεν βρηκαν κανενα.πως γινεται να λεει ολος ο κοσμος πως ναι ειδαν ενα απο την στιγμη που οι επιστημονες το προσπαθουν χρονια?
φαντασματα ειναι η φαντασια του ανθρωπου για τον θανατο.οι περισοτεροι ανθρωποι δυστιχως ειναι αγραμματοι για να καταλαβουν οτι απο το τιποτα γιναμε και στο τιποτα παμε.(οπως εγινε ετσι και το διαστημα).απο τα παλια χρονια οι ανθρωποι που δεν ξεραν τι ειναι το ρευμα νομιζανε πως οι ψυχες τους πανε καπου.ολα δημιουργουνται απο την θρησκεια και τον φοβο για τον θανατο
για παραδειγμα οι εβραιοι τα παλια χρονια ποστευαν μονο σε ενα θεο (ενω ειμεις στο 12θεο,οι ινδοι σε 500 και λοιπα)ξερετε ποιος ηταν ο θεος τους??Ο ΑΕΡΑΣ!!!λεγαν τι ειναι αυτο που μου ριχνει την μπουγαδα,τι ειναι αυτο που μου ανακατωνει τα μαλλια?ετσι το ειπαν θεο.μετα αυτοι ψαχνανε τον μεσσια να τους σωσει απο τους ρωμαιους αλλα εμφανιστικε ο χριστος και λενε εμεις ψαχνουμε ανθρωπο να μας σωσει απο αυτους οχι απο αρρωστειες.γιαυτο και σε εκεινα τα μερη δεν πιστευουν στον μεσσια.ετσι και ο μωαμεθινισμος.ηταν ο μωαμεθ και λεει οτι εγω ειμαι ο θεος εγς η θρησκεια σας διαταζω να με κανετε θεο σας ετσι και τον πιστεψαν παρα πολλοι(300 εκ. κοσμος μεχρι σημερα πιστευει στον μωαμεθινισμο.
γιαυτο ο κοσμος φοβαται,γιατι του επιβαλλει και η θρησκεια πραματα τα κανει , πχ αν σκοτωσει θα παει στην κολαση...
φαντασματα ειναι η φαντασια του ανθρωπου για τον θανατο.οι περισοτεροι ανθρωποι δυστιχως ειναι αγραμματοι για να καταλαβουν οτι απο το τιποτα γιναμε και στο τιποτα παμε.(οπως εγινε ετσι και το διαστημα).απο τα παλια χρονια οι ανθρωποι που δεν ξεραν τι ειναι το ρευμα νομιζανε πως οι ψυχες τους πανε καπου.ολα δημιουργουνται απο την θρησκεια και τον φοβο για τον θανατο
για παραδειγμα οι εβραιοι τα παλια χρονια ποστευαν μονο σε ενα θεο (ενω ειμεις στο 12θεο,οι ινδοι σε 500 και λοιπα)ξερετε ποιος ηταν ο θεος τους??Ο ΑΕΡΑΣ!!!λεγαν τι ειναι αυτο που μου ριχνει την μπουγαδα,τι ειναι αυτο που μου ανακατωνει τα μαλλια?ετσι το ειπαν θεο.μετα αυτοι ψαχνανε τον μεσσια να τους σωσει απο τους ρωμαιους αλλα εμφανιστικε ο χριστος και λενε εμεις ψαχνουμε ανθρωπο να μας σωσει απο αυτους οχι απο αρρωστειες.γιαυτο και σε εκεινα τα μερη δεν πιστευουν στον μεσσια.ετσι και ο μωαμεθινισμος.ηταν ο μωαμεθ και λεει οτι εγω ειμαι ο θεος εγς η θρησκεια σας διαταζω να με κανετε θεο σας ετσι και τον πιστεψαν παρα πολλοι(300 εκ. κοσμος μεχρι σημερα πιστευει στον μωαμεθινισμο.
γιαυτο ο κοσμος φοβαται,γιατι του επιβαλλει και η θρησκεια πραματα τα κανει , πχ αν σκοτωσει θα παει στην κολαση...
Η μερική αντίληψη, των εννοιών, αποτελεί, ένα λάθος, στην κρίση
των πνευματικών διαστάσεων, που γίνεται...Δεν λατρεύουν τον αέρα, οπως λές, αγαπητέ NASAROYTAKI, οι ινδοί, αλλά, το πνεύμα,που πνέει παντού,ΟΠΩΣ ο αέρας....Ειναι βαθύτερα τα νοήματα, απαιτούν μια
έρευνα, για να νοιώσει ο άνθρωπος,την εθνική αντίληψη, του Θεού,
που πάντα ο ίδιος ειναι και παντού..
Ας έρθουμε, όμως, στα φαντάσματα, που πέραν του αν υπάρχουν ή όχι,
πρέπει να δούμε, αν ο άνθρωπος, πέραν του χρονικόυ οριου ζωής του,
έχει μια ιαώνια υπόσταση, που λόγω της γήινης ζωής μας εδώ, φτάνει να ξανάρχεται, για να βοηθήσει πρόσωπα που αγαπά, ή ότι άλλο...
Αλλά, φίλε μου, τα φαντάσματα, τα έχει δεχτεί, ή δεν μπορεί να εξηγήσει φυσικά, το φαινόμενο..
Κι αυτό, γιατί σκεφτόμαστε, υλικά, για κάτι που δεν έχει υλική υπόσταση...
Φατνάσματα, αναφέρουν, όλοι οι λαοί της γής, ανα τους αιώνες και μάλιστα, με σημαντικό ρόλο, καμιά φορά,γεγονός, που βεβαιώνει, επίσης,την ύπαρξη τους....Η επιστήμη, δεν τα απορρίπτει, αλλά, δεν μπορεί να τα εξηγήσει..
Ωστόσο, τα φαντάσματα, δεν έρχονται ή βρίσκονται κάπου τυχαία..Διαλέγουν, ή έλκοντια, καλύτερα, απο χώρους, που ακόμη τους συνδέουν με τη γή και για την ακρίβεια, ανθρώπους και χώρους, που
ξέρουν...
Κι αυτοί, που τα βλέπουν, τα πιστεύουν, όχι γιατί είναι ευφάνταστοι,
αλλά, γιατί έχουν αποδείξεις γι αυτό,δεν ήταν περιπτώσεις ονείρου,
αλλά, στο ξύπνιο και στο ...όρθιο, οι περισσότερες..Οπότε, πως να ...
φαντάζεται κανείς κάτι,στο ξύπνιο του;
των πνευματικών διαστάσεων, που γίνεται...Δεν λατρεύουν τον αέρα, οπως λές, αγαπητέ NASAROYTAKI, οι ινδοί, αλλά, το πνεύμα,που πνέει παντού,ΟΠΩΣ ο αέρας....Ειναι βαθύτερα τα νοήματα, απαιτούν μια
έρευνα, για να νοιώσει ο άνθρωπος,την εθνική αντίληψη, του Θεού,
που πάντα ο ίδιος ειναι και παντού..
Ας έρθουμε, όμως, στα φαντάσματα, που πέραν του αν υπάρχουν ή όχι,
πρέπει να δούμε, αν ο άνθρωπος, πέραν του χρονικόυ οριου ζωής του,
έχει μια ιαώνια υπόσταση, που λόγω της γήινης ζωής μας εδώ, φτάνει να ξανάρχεται, για να βοηθήσει πρόσωπα που αγαπά, ή ότι άλλο...
Αλλά, φίλε μου, τα φαντάσματα, τα έχει δεχτεί, ή δεν μπορεί να εξηγήσει φυσικά, το φαινόμενο..
Κι αυτό, γιατί σκεφτόμαστε, υλικά, για κάτι που δεν έχει υλική υπόσταση...
Φατνάσματα, αναφέρουν, όλοι οι λαοί της γής, ανα τους αιώνες και μάλιστα, με σημαντικό ρόλο, καμιά φορά,γεγονός, που βεβαιώνει, επίσης,την ύπαρξη τους....Η επιστήμη, δεν τα απορρίπτει, αλλά, δεν μπορεί να τα εξηγήσει..
Ωστόσο, τα φαντάσματα, δεν έρχονται ή βρίσκονται κάπου τυχαία..Διαλέγουν, ή έλκοντια, καλύτερα, απο χώρους, που ακόμη τους συνδέουν με τη γή και για την ακρίβεια, ανθρώπους και χώρους, που
ξέρουν...
Κι αυτοί, που τα βλέπουν, τα πιστεύουν, όχι γιατί είναι ευφάνταστοι,
αλλά, γιατί έχουν αποδείξεις γι αυτό,δεν ήταν περιπτώσεις ονείρου,
αλλά, στο ξύπνιο και στο ...όρθιο, οι περισσότερες..Οπότε, πως να ...
RankettΜέλος
quote:
trexagireve
....Η επιστήμη, δεν τα απορρίπτει, αλλά, δεν μπορεί να τα εξηγήσει..
Ποια είναι εκείνα τα δεδομένα προερχόμενα από παρατηρήσεις υπό ελεγχόμενες συνθήκες με αναπαραγόμενο αποτέλεσμα, που αποδεικνύουν την ύπαρξη φαντασμάτων ώστε η επιστήμη να υποχρεωθεί να την αποδεχθεί ακόμα κι αν δεν υπάρχει εξήγηση για την ώρα; Προσωπικά δεν έχω κάτι υπόψην.
quote:
trexagireve
Οπότε, πως να ...
Βλέπω τρεις περιπτώσεις: (1) άτομα με υπερ-ανεπτυγμένη φαντασία, εξού και "φάντασμα", (2) άτομα δεκτικά σε υποβολή, όπως αυτό που συμβαίνει με τα μικρά παιδιά, (3) παραισθήσεις.
Απο τη στιγμη που δέχεσαι ότι υπάρχει ψυχή, δέχεσαι ότι υπάρχουν φαντάσματα, καθώς, δεν μπορεί να εξαφανίζονται οι άνθρωποι που πεθαίνουν...Έχουν βγει σε βίντεο,που δεν είναι κατασκευασμένα και
αφού φαίνονται, άρα υπάρχουν, επίσης..
Και φυσικά, υπάρχουν κι άλλες πνευματικές οντότητες, καλές κακές, που
ενισχύουν τη θέση της ύπαρξης και των φαντασμάτων..
Η επιστήμη, ερευνά, αλλά, δεν έχει καταλήξει..Εφόσον όμως, ερευνάται,
υπάρχει αντικείμενο, άρα υπάρχουν..Ασχέτως εξηγήσεως, αποτελούν εικόνα ενός ανθρωπου που πέθανε, πρόσφατα, η παλιότερα και έτσι έχουν γίνει δεκτά μέχρι σήμερα...
Απο όλους τους λαούς...
Θεωρίες υπάρχουν πολλές, για την αιτιολόγηση της ύπαρξης τους, πράγμα που εξαρτάται απο το πως το προσεγγίζεις..Αν πιατεύεις σε ψυχή, πνεύμα,σκεπτομορφές, που εγκλωβίστηκαν στο χώρο,κλπ...
Τι θέλουν, όμως,ειναι το ερώτημα...
αφού φαίνονται, άρα υπάρχουν, επίσης..
Και φυσικά, υπάρχουν κι άλλες πνευματικές οντότητες, καλές κακές, που
ενισχύουν τη θέση της ύπαρξης και των φαντασμάτων..
υπάρχει αντικείμενο, άρα υπάρχουν..Ασχέτως εξηγήσεως, αποτελούν εικόνα ενός ανθρωπου που πέθανε, πρόσφατα, η παλιότερα και έτσι έχουν γίνει δεκτά μέχρι σήμερα...
Απο όλους τους λαούς...
Θεωρίες υπάρχουν πολλές, για την αιτιολόγηση της ύπαρξης τους, πράγμα που εξαρτάται απο το πως το προσεγγίζεις..Αν πιατεύεις σε ψυχή, πνεύμα,σκεπτομορφές, που εγκλωβίστηκαν στο χώρο,κλπ...
Τι θέλουν, όμως,ειναι το ερώτημα...
RankettΜέλος
quote:
trexagireve
υπάρχει αντικείμενο, άρα υπάρχουν..
Αυτό ακριβώς ερωτώ, πού βρίσκονται αυτές οι μελέτες για τις δω; Δεν έχω υπόψην μου σχετική επιστημονική βιβλιογραφία πάνω στο θέμα αυτό.
Πολλά βίντεο δείχνουν και αποδεικνύονται αληθινά και φυσικά, η επιστήμη, αποδέχεται αν και δεν εννοεί, φίλε Rankett,γιατί,δεν μπορείς να απορρίψεις, ότι βλέπεις μπροστά σου...
Μια κατάσταση που ζήσανε εκατομμύρια άνθρωποι,δεν μπορείς να το πεις
φαντασίωση..
Οι έρευνες του άγγλου Γουάισμαν,επιστήμονας, του πανεπιστημίου,Χέρτφορντσάιρ,φυσικά,έδειξαν πολλά,
μετά απο τα πειράματα που έκανε σε διάφορα σημεία της Αγγλίας..
Το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με τίτλο,"Hauntings" είναι πρόσφατο και
εκεί, μίλησαν επιστήμονες, έδειξαν βίντεο, θέσεις,υποθέσεις...
Ειναι ένα ζήτημα, φίλε μου, που δεν μπορεί ακόμη η επιστήμη να
ερευνήσει, ελλείψει οργάνων και στοιχείων...
Μια κατάσταση που ζήσανε εκατομμύρια άνθρωποι,δεν μπορείς να το πεις
φαντασίωση..
Οι έρευνες του άγγλου Γουάισμαν,επιστήμονας, του πανεπιστημίου,Χέρτφορντσάιρ,φυσικά,έδειξαν πολλά,
μετά απο τα πειράματα που έκανε σε διάφορα σημεία της Αγγλίας..
Το Φεστιβάλ του Εδιμβούργου με τίτλο,"Hauntings" είναι πρόσφατο και
εκεί, μίλησαν επιστήμονες, έδειξαν βίντεο, θέσεις,υποθέσεις...
Ειναι ένα ζήτημα, φίλε μου, που δεν μπορεί ακόμη η επιστήμη να
ερευνήσει, ελλείψει οργάνων και στοιχείων...