ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έτσι ...για να ζεσταθούμε λίγο !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Έτσι ...για να ζεσταθούμε λίγο !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

galazia_sfaira30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
galazia_sfairaΜέλος
16/11/2005, 08:28:42
Kαλημερα στην ζεστη παρέα,
ευχαριστω γαι το καλωσόρισμα,ευχαριστω πολυ Καρμα,ναιέτσι ειναι καρδια μου στο σύμπαν δενυπαρχουν ηλικίες καιγω το ξερω καλά.
Αφροδίτη μου ευχαριστω γαιτις ευχες,ευχαριστω πολυ.
Για πεστε μου τωρα και μενα κατι....ξερω ίσαμε το ζωδιο μου και τον ωροσκόπο μου τι εννοειτε ...σεληνη....τι ενοείτε μεταλο....
και για να μην σα παραζαλίζω γεννηθηκα 13 Μαίου 1958 ημερα Τρίτη και ωρα 20.15 Ευχαριστω σας!Καλλιοπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

16/11/2005, 09:54:36
quote:

quote:

Gretel κι εγώ μέταλλο είμαι...
Judas, έχουμε κοινή [απ΄ότι βλέπω] αγαπημένη φράση. Η ζωή είναι πολύ μικρή γιά να είναι θλιβερή.
Τι είναι άλλωστε η ζωούλα Judas; Μία αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός. Τη ζούμε δεν φυτοζωούμε λοιπόν. Πως τη βρίσκεις την ταπεινή φιλοσοφία μου; Ως Καρκίνος έχεις κι εσύ τα καλά σου. Κάρμα καλά δεν τα λέω. Πιστοί φιλοσοφημένοι γλυκοζηλιάρηδες... Πέστα χρυσόστομη...
Ζεσταθήκαμε και καλοανταμωθήκαμε δικτυακά.

Αγαπητή Κάρμα ,ευχαριστώ για τη πρόταση .Γνώρισα ότι είστε πολύ ζεστοί ανθρώποι και με ανοικτό σπίτι….Πιστεύω επειδή ο χειμώνας είναι μακρύς ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σύντομα από κοντά….Νά στε καλά….

Dear Afrodite ,εγώ έχω όλα αυτά τα εξαίσια χαρακτηριστικά και δεν το γνώριζα????
Anyway σε ευχαριστώ πολύ ,αν και εγώ δεν ξέρω πολλά για τους Τοξότες να σου πώ..Ποιήτρια και να μην έχεις υοθετήσει αυτές τις βασικές φιλοσόφικές αλήθειες ,θα με εξέπλητες..Γιατί στα έργα σου ,αυτό διαφαίνεται ...Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...που περνά και χάνεται....Και σου αφιερώνω το Γέρο του Καβάφη ,που δεν είχε πιάσει το νόημα γιατί τον εξαπατούσαν λεγοντας ``έχεις χρόνια μπροστά σου`` ...Το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ καλη μου φίλη δε πεθαίνει...ΑΛΛΑΖΕΙ.....όπως μας λέει και ο Σιδηρόπουλος κάποτε προς το Χατζηδάκη.....
`` Αλλά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ένα έργο όταν φεύγει από τα χέρια του δημιουργού του αποκτά δική του προσωπικότητα, δική του ταυτότητα, σύμφωνα με τα οποία χαράζεται η πορεία του και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του έργου να ακολουθήσει αυτόνομη καριέρα, την οποία εν ονόματι οποιασδήποτε πατρότητας δεν έχετε δικαίωμα να σταματήσετε, ειδάλλως το ίδιο δικαίωμα έχει και το κράτος εν είδη λογοκρισίας. ``

Open mind for a different view....

΄Ετσι... Σωστά γράφεις. Ας υιοθετήσουμε μία υγιέστατη στάση απέναντι στη ζωή. Κι αν μας συνθλίβει που και που ξεκινάμε από την αρχή. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Ούτε μπορεί όλα να έρχονται πάντα ευνοικά.

Ελεύθερα υπηρετούμε
επειδή ελεύθερα αγαπάμε,
αφού εμείς αποφασίζουμε
εάν θα αγαπάμε ή όχι.
Κι έτσι στεκόμαστε
ή πέφτουμε.

Αυτή είναι η αλήθεια.
Ζούμε, λαθεύουμε, πικραινόμαστε, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε, ερωτευόμαστε, ομορφαίνουμε, προχωράμε, ξεκινάμε, πέφτουμε και...πάλι από την αρχή.

Η αγάπη -Κάρμα συμφωνείς-; είναι άσβεστο φως Ανάσα και Ελπίδα Δημιουργία έκσταση και υπέρλαμπρο άσβεστο άστρο.

[΄Οταν άλλωστε μιλάει η αγάπη
η φωνή όλων των Θεών
κάνει τον παράδεισο
να κοιμάται με αρμονία].

Γουίλιαμ Σαίξπηρ

[Ζεσταθήκαμε;
Λίγο;
Καλή μέρα σε όλους και στην Γαλάζια Σφαίρα μας φυσικά].

Α.Ρ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 16/11/2005 09:55:30

DidoriumΜέλος
16/11/2005, 10:23:36
quote:

Ο Ωροσκόπος μας είναι σημαντικός γιατί είναι το πρώτο σημείο που βλέπουν οι άλλοι σε μας. Μόλις έρθουμε πιο κοντά βλέπουν τον Ήλιο μας (το ζώδιό μας) και μόλις ζεσταθούμε ψυχικά βλέπουν τη Σελήνη μας. Γράψε μου την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σου να στον βρω.

Είσαι σίγουρη για το σημείο?

Τέλοσπαντων 08/08/1974 - ώρα 18:25 - Αθήνα (ελπίζω αυτό να έννοεις με τον τόπο)

Τανκε

Better to save the mystery than surrender to the secret..

galazia_sfairaΜέλος
16/11/2005, 13:56:26
Φέγγος μέσα μου η αγάπη,
Στα δύσβατα τα μονοπάτια της ζωής,
Φέγγος στις νυχτιές της άρνησης
και της απογοήτευσης!

Φέγγε ψυχή μου
Να διαβώ την ζωή μου,
Ξέρω ότι μπορείς εσύ,
Μόνο εσύ να μ’ οδηγήσεις!

Για την Αφροδίτη ταπεινά!

karmaΜέλος
16/11/2005, 14:05:40
quote:
galazia_sfaira
Για πεστε μου τωρα και μενα κατι....ξερω ίσαμε το ζωδιο μου και τον ωροσκόπο μου τι εννοειτε ...σεληνη....

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει, γενικά, τη ψυχή μας. Η Σελήνη σου βρίσκεται στους Ιχθείς (είσαι ευαίσθητη, συναισθηματική, ρομαντική και διαισθητική).

quote:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η αγάπη -Κάρμα συμφωνείς-; είναι άσβεστο φως Ανάσα και Ελπίδα Δημιουργία έκσταση και υπέρλαμπρο άσβεστο άστρο

Συμφωνώ γλυκιά Αφροδίτη. Η αγάπη έχει μεγάλη δύναμη ! Είναι ζωογόνος, συμπαντική ενέργεια.

quote:
Didorium
Τέλοσπαντων 08/08/1974 - ώρα 18:25 - Αθήνα (ελπίζω αυτό να έννοεις με τον τόπο)

Ο Ωροσκόπος σου είναι ο Αιγόκερως και η Σελήνη σου βρίσκεται στον Κριό.

Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως "εκπέμπει" μία εικόνα ενός σοβαρού και φιλόδοξου ανθρώπου. Δείχνει ένα άτομο προσεκτικό, που δεν "ανοίγεται" εύκολα και δεν εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του στους άλλους. Συνήθως γίνεται ευνοϊκά αποδεκτός σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπου περνάει μία εικόνα κύρους και κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων.

Φιλικά

16/11/2005, 15:23:21
quote:

Φέγγος μέσα μου η αγάπη,
και της απογοήτευσης!

Φέγγε ψυχή μου
Να διαβώ την ζωή μου,
Ξέρω ότι μπορείς εσύ,

Ταπεινά αισθάνομαι εγώ, όταν η ζεστασιά σας μου ντύνει τις μέρες. Χαίρομαι που ανασαίνουμε τρυφερά και ζεσταίνουμε τις ώρες μας εδώ στο Πανέμορφό μας ΕSOTERICA. Σε φιλώ.

Ας βάλουμε εμπρός μας έναν σκοπό γιά όλη μας αν είναι δυνατόν τη ζωή. ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
Α.Ρ.
ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

galazia_sfairaΜέλος
17/11/2005, 09:29:31
quote:

[quote]galazia_sfaira
Για πεστε μου τωρα και μενα κατι....ξερω ίσαμε το ζωδιο μου και τον ωροσκόπο μου τι εννοειτε ...σεληνη....

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει, γενικά, τη ψυχή μας. Η Σελήνη σου βρίσκεται στους Ιχθείς (είσαι ευαίσθητη, συναισθηματική, ρομαντική και διαισθητική).

Eυχαριστώ καλη μου,ακριβώς ετσι ειμαι,παλια δυσκολευομουν τωρα με ε΄μαθα κα με αγαπω.Ευχαριστω και παλι.

katiaΜέλος
17/11/2005, 11:08:28
ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ ΕΤΩΝ 29.ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 09/08/76 ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟΙΟ.ΧΟΜΠΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΕΚΩ ΝΑ ΚΕΝΤΑΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

DidoriumΜέλος
17/11/2005, 11:35:57
quote:
Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως "εκπέμπει" μία εικόνα ενός σοβαρού και φιλόδοξου ανθρώπου. Δείχνει ένα άτομο προσεκτικό, που δεν "ανοίγεται" εύκολα και δεν εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του στους άλλους. Συνήθως γίνεται ευνοϊκά αποδεκτός σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, όπου περνάει μία εικόνα κύρους και κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων.

Εγώ είμαι όλα αυτά? Βρε μπράβο μου!!!

Gentleman's Apocalypse

17/11/2005, 13:00:36
Κριός με ωροσκόπο Τοξότη/σελήνη στον Καρκίνο___
μ'αρέσουν τα βιβλία κ ο Χατζηδάκης, οι σοκολάτες με περιεχόμενο
τα παιχνίδια τύπου escape the room, οι γρίφοι κ οι μύθοι
κ τα αναπάντεχα δώρα.
δεν την παλεύω με το κρύο κ τους ανθρώπους που μου τη σπάνε,
με τον ρομαντισμό ροζ κορδέλα, judy garland, καρδιές κτλ
κ με την υπερβολική λεπτομέρεια στις διηγήσεις...

*κ σήμερα θα μάθω να δένω γραβάτες!

Valnta ------> κολλημένη με τον μάραθο

17/11/2005, 13:44:19
Γεια σας. Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο τζατζίκι. Μου αρέσουν οι χουρμάδες και τα πράσινα φασολάκια. Δεν μου αρέσουν οι νεροχύτες και οι βρεγμένες μπαταρίες. Κάποτε χρησιμοποίησα έναν φακό με βρεγμένες μπαταρίες και δημιουργήθηκε ένα μεγάλο πρόβλημα ίσως και να το έχ

Όταν έκανα μπάνιο στην θάλασσα ένα καλοκαίρι στην Κρήτη, είδα έναν καρχαρία στα ανοιχτά και ταράχθηκα. Τότε, είπα από μέσα μου.... ε!!!!! καπτάν Βαγγέλη.

Άνθρωπος δίχως μνήμη, άνθρωπος δίχως μέλλον

17/11/2005, 14:02:41
Valnta, είσαι Κριάρι. Πολύ γενναιόδωρη σίγουρα. Φωτιά και φωτιά. Θεούλη μου!!! ΑΠΟ ΚΡΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.
ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

ΚΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΨΥΧΗΣ.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ.

ΣΑΣ ΓΕΛΩ ΤΡΥΦΕΡΑ.

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

DidoriumΜέλος
17/11/2005, 15:54:00
quote:

Gentleman's Apocalypse

17/11/2005, 16:00:31
quote:

Φέγγος μέσα μου η αγάπη,
και της απογοήτευσης!

Φέγγε ψυχή μου
Να διαβώ την ζωή μου,
Ξέρω ότι μπορείς εσύ,

Φέγγος μέσα σου,
ο όμορφος κόσμος σου
χρυσές καλημέρες
αγώνας ζωής,

Κι αν λάμψει η πένα σου
θ΄ανθίσει κι ο δρόμος σου
κι οι ίδιες Δευτέρες
τραγούδια ψυχής...

Ταπεινά στο δικό σου γαλάζιο φέγγος καλή μου...

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ-ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΦΕΥΓΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.
ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.

ΤΙΓΡΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΛΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ
ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ
ΣΤΟ ΓΕΡΜΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΔΕΙΛΙΝΟΥ...
ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.

matmatΜέλος
17/11/2005, 18:04:39
Μιας και αρχισανε τα κρύα
ειπα να μαζευτώ κι εγώ εδώ κοντά
στη συντροφιά σας οπου σαν
Ψάρι που είμαι και με ωροσκόπο στον Ταυρο (περιεργο)
σκέφτωμαι να βρώ ένα θαλάμι εδώ γύρω
να κρυφτώ ... αλλα και πάλι σκέφτωμαι αφου μου αρέσουν
οι εξερευνήσεις , να πεταχτώ μεχρι την ανοιχτή
θάλασσα και να κολυμπήσω παρέα με τα Δελφίνια !!!
Αλήθεια που πάνε ταΔελφίνια οταν έχει τρυκιμία ;;

.

Γιατι τώρα??

17/11/2005, 19:09:01
quote:

Μια μικρή βοήθεια

1.Start with wide end of the tie on your right and extending a foot below narrow end.

2. Cross wide end over narrow and bring up through loop.

3. Cross wide end over narrow and bring up through loop.

4. Then put down through loop and around across narrow as shown.

5. Turn and pass up through loop and...

6. Complete by slipping down through the knot in front. Tighten and draw up snug to collar.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

DidoriumΜέλος
17/11/2005, 19:25:15
quote:

6. Complete by slipping down through the knot in front. Tighten and draw up snug to collar.

Τώρα αυτό είναι αποτέλεσμα? ..

Αυτό που εξέχει απο κάτω τι έιναι? ..

Gentleman's Apocalypse

GoldenCityΝέο Μέλος
17/11/2005, 19:31:22
Καρκίνος με ωροσκόπο Λέων

Μου αρέσει η βροχή και το χιόνι

Μου αρέσουν τα ψυχολογικά παιχνίδια

Έχω μανία με τις σοκολάτες ειδικά αυτές που έχουν μέσα ολόκληρα φουντούκια

Η αγαπημένη μου ώρα είναι όταν κάθομαι με ένα βιβλίο στα μαξιλάρια στη τζαμωτή μου και πίνω τη σολοκάτα με λικέρ φουντούκι

**Ιn The Heart Of The Golden City**

karmaΜέλος
17/11/2005, 21:18:10
quote:
katia
ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΙΑ ΕΤΩΝ 29.ΕΙΜΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 09/08/76 ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ.

Αγαπητή katia

Καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Είσαι, επίσης και μία ισχυρή Υδροχόος (έχεις Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ήλιος σου βρίσκεται στον Ενδέκατο Οίκο σου, τον Οίκο του Υδροχόου).

Υ.Γ. Αμαλία σε ευχαριστούμε για το δέσιμο της γραβάτας ! Μέχρι τώρα τις δέναμε ...στο χερούλι της πόρτας !

Φιλικά

17/11/2005, 22:31:12
Didorium
quote:
Τώρα αυτό είναι αποτέλεσμα? ..

Αυτό που εξέχει απο κάτω τι έιναι? ..

Αυτό το βάζεις μέσα από το παντελόνι για να μην πάει πέρα - δώθε η γραββάτα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!