- Επιδιώκει και επαινεί ο Χριστιανισμός τον εξευτελισμό, τον πόνο και την δυστυχία? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
321
quote:
Σκυλοσοφε χρυσε μου,τι ειναι αυτα που αναγινωσκω;;
321
Από ορθογραφία και σύνταξη, είστε και οι δύο χρυσέ μου, αλβανιστί...γιαταμπάζα!!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όταν προσπαθείς να γράφεις όμορφα, το γράφεις από μίσος στους αναγνώστες το κείμενό σου, ή από αγάπη?
Κι αν οι βασικές έννοιες που μας αφορούνε είναι πεντεδέκα, τότε, ας δανειστούμε από την χημεία έναν περιοδικής μορφής πίνακα, να τοποθετήσουμε τις πεντεδέκα ιδέες, αναλόγως του βάρους τους, να τελειώνουμε εξαρχής.
Αλλά, αν το βάρος των σημαντικών εννοιών μπορεί να κβαντωθεί, τότε, ο περί ου ο λόγος περιοδικός πίνακας χρειάζεται μια σχετική ελαστικότητα, αναλόγως της εκτίμησης, για να δημιουργούμε μιαν αρχή.
Κι αν αυτή η ελαστικότητα δεν είναι ο λόγος που διατυπώνει τις έννοιες, τί άλλο θα μπορούσε να είναι δηλαδής?
Υ.Γ. Αυτό το θεωρώ ΜΙΑ ερώτηση.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Σκυλοσοφε χρυσε μου,τι ειναι αυτα που αναγινωσκω;;
321
Γεια σου nediΒ. Χριστός ανέστη.
Για πιο πράγμα μιλάς?
Δεν θα το σχολιάσω γιατί θέλω να πιστεύω ότι είσαι σοβαρό άτομο.
Στην συζήτησή μας. Καλύτερο θα ήταν να ανοίξω ένα νέο θέμα όπου θα συζητήσουμε τα περί χριστιανισμού, φυσιοκρατίας και ιδεαλισμού.
quote:
θέλω να πιστεύω ότι είσαι σοβαρό άτομο.
Φίλε?!
Όταν μιλάς στον εκλεκτό να προσέχεις το ύφος σου, βέβαια είναι σοβαρό άτομο, δε ντρέπεσαι λίγο να κάνεις τέτοιους υπαινιγμούς για τον chosen one - delicatessen.
quote:
Ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω μόνο.Όταν προσπαθείς να γράφεις όμορφα, το γράφεις από μίσος στους αναγνώστες το κείμενό σου, ή από αγάπη?
Κι αν οι βασικές έννοιες που μας αφορούνε είναι πεντεδέκα, τότε, ας δανειστούμε από την χημεία έναν περιοδικής μορφής πίνακα, να τοποθετήσουμε τις πεντεδέκα ιδέες, αναλόγως του βάρους τους, να τελειώνουμε εξαρχής.
Αλλά, αν το βάρος των σημαντικών εννοιών μπορεί να κβαντωθεί, τότε, ο περί ου ο λόγος περιοδικός πίνακας χρειάζεται μια σχετική ελαστικότητα, αναλόγως της εκτίμησης, για να δημιουργούμε μιαν αρχή.
Κι αν αυτή η ελαστικότητα δεν είναι ο λόγος που διατυπώνει τις έννοιες, τί άλλο θα μπορούσε να είναι δηλαδής?
Δεν χρειάζεται αναγκαστικά περιοδικής μορφής πίνακας, και μια μπαμπούσκα και ένα απλό "δέντρο" κάνει δουλειά.
Χρόνια πολλά σε όλους, και καλή μας φώτιση.
Μιας και το μήνυμα αυτό δεν έιναι ακριβώς επί του θέματος, Χρήστο λες:
quote:
Γνώμη μου λοιπόν να γράφεις απλά και όχι φιλολογικά, γιατί εδώ μετράει η διευρεύνηση ενός πολύ σημαντικού θέματος και όχι η λογοτεχνία.Γι' αυτό λοιπόν πιστεύω πως δεν πρέπει να επηρεάζεσαι από εκείνα τα άτομα σαν να θες να τους αποδείξεις κάτι. Εκτός και αν πιστεύεις ότι είσαι και εσύ ένας απ' αυτούς, εκκεντρικός, υπερήφανος κτλ. Σε αυτήν την περίπτωση κανένα πρόβλημα, όμως δεν θα είναι δυνατόν να συζητήσουμε που είναι και η ουσία ενός φόρουμ.
Το ύφος μου στο εσωτέρικα είναι το ίδιο από την αρχή. Μιλάω πάντα όσο πιο απλα μπορώ. Δεν προσπαθώ, δεν θέλω να πείσω, και δεν το παίζω σοφός δάσκαλος. Το εκκεντρικός και το υπερήφανος δεν ΕΧΟΥΝ αναγκαστικά αρνητική Εννοια.
Ας δούμε τώρα κάποιες από τις Έννοιες, που μας κυβερνάνε και κυβερνώνται. Οπως την πλάση που αναφέραμε παραπάνω.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Γιατί η πλάση δεν προυποθέτει την φθορά και τον θάνατο? Ότι πλάθεται δεν είναι και εκτεθειμένο στον κίνδυνο της μεταβολής και φθοράς?Επίσης εξήγησε την σχέση πλάσης-ύπαρξης-φθοράς, γιατί δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου.
Μπορείς σίγουρα να το παρουσιάσεις πιο απλά.
Για να μην μπερδευτούμε, προς το παρόν ξέχνα τον Χρόνο. Πες ότι δεν υπάρχει ας τον πιάσουμε αργότερα.
Για να φτιάξεις ένα άγαλμα, χρειάζεται ένας καλλιτέχνης, τα απαραίτητα εργαλεία (κάποιες φορές) και τα υλικά.
Ολη η Εννοια της δημιουργίας του αγάλματος χωράει στα παραπάνω συστατικά.
Και σε ρωτάω: Η Φθορά είναι εξωγενής η ενδογενής παράγοντας;
Ποια είναι αυτά τα απαραίτητα της Εννοιας της Φθοράς ώστε αυτή να υφίσταται και να είναι υπαρκτή ως προς το άγαλμα;
Το άγαλμα εξαρτάται από τη Φθορά ή η Φθορά από το άγαλμα; Ποιο μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο;
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου