ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- AMAN - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Το ξωτικό31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/11/2003, 10:12:18
Καλημερα σας,
Μιλησατε για Τερκενλη??!?
Αχ!! Ενα τσουρεκι παρακαλω με γεμιση καστανο και επικαλυψη σοκολατα θεεεελω .
Μιλησατε για Ξανθη??!
Αχ!! Θεεεελω καριοκες απο Παπαπαρασκευα η απο του Νικολαιδη !

Αχ!

Υ.Γ. Δεν θελω καραμελιτσα Ατμα ,ευχαριστω..θα αρκεστω στην σοκολατιτσα μου με την ιδεα οτι τρωω κατι απο τα παραπανω.....

scullyΜέλος
29/11/2003, 10:44:59
Ωραια-ωραια!!!!!!
Να ερευνησω!!!
Αλλα...χμμμ....τι να ερευνησω?!?!
quote:

scully(αν δεν με "απατα" η μνημη μου..εσυ δεν ηρθες απο x-files;/ωρα για ερευνα...

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

AnounakisΜέλος
29/11/2003, 12:54:44
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΞΑΝΘΗ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΖΑΝ-ΝΤΙΜΠΙ!!

Σουτζούκ Λουκούμ;

29/11/2003, 14:15:56
...
Υπάρχει κάτι άλλο που ίσως δε το βλέπουμε και εμείς που δεν είμαστε κάτοικοι Αθήνας και περιχώρων αλλά και εσείς που είστε.
Έχοντας το μέλι μπροστά του ο Αθηναίος, μαθαίνει να βγάζει συχνά το χέρι και να γεύεται -απο τη στιγμή που όλα βρίσκονται στην Αθήνα- αυτό όμως δε σημαίρει οτι απαραίτητα γίνεται με κακή πρόθεση.
Πιστεύω οτι αν η Θεσσ/νίκη ήταν πρωτεύουσα, οι κάτοικοί της (στην πλειονότητα) έτσι θα συμπεριφερόταν.
Έχεις τον αέρα του πρωτευουσιάνου, γιατί είσαι (κακώς) το κέντρο της Ελλάδας και το γνωρίζεις αυτό.
Το πρόβλημα δε ξεκινά απο τους Αθηναίους ως πολίτες της πόλης αυτής-αλίμονο.
Το θέμα έχει πολλές παραμέτρους.
Δε φταίνε οι κάτοικοι αν η εκάστοτε κυβέρνηση του προσφέρει πάντα πρώτα αυτού τα πάντα και μετάααα όλη η Ελλάδα.
Το πρόβλημα ξεκινά απο τη στενότητα αντίληψης ή/και κάποια συμφέροντα, ώστε να τα εκμεταλεύονται ευκολότερα σε πολιτικούς ελιγμούς.
Είναι μάταιο να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση και η διττότητα.
Τέλος πάντων, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, η καλύτερη πόλη είναι η Θεσσαλονίκη...
...
Έλα μια πλάκα κάναμε μη κολλάτε ρέ'ι'

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 29/11/2003 14:18:21

29/11/2003, 17:37:07
Θα συμφωνίσω με τον ερπετό!

Αν και Αθηναίος (σε εμένα αναφέρομε) έμαθα να ξεχωρίζω από καλό λάδι! Ε…..λάθος αυτό είναι από διαφήμιση….

ΥΓ
Κλειδώστε το!!!!!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 29/11/2003 17:37:43

AnounakisΜέλος
29/11/2003, 18:01:39
quote:
Δε φταίνε οι κάτοικοι αν η εκάστοτε κυβέρνηση του προσφέρει πάντα πρώτα αυτού τα πάντα και μετάααα όλη η Ελλάδα.

αχ θεέ μου (Δία μου) τι είναι αυτά που έμελλε να ακούσω...

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι

Κανένας Αθηναίος δεν αισθάνεται "ανωτερότητα"
σε σχέση με κάποιον άλλο Έλληνα.

Αν οι άλλοι αισθάνονται κατωτερότητα πολύ κακώς.

Υπάρχουν και οι ψυχαναλυτές σε τελική ανάλυση.

.-

29/11/2003, 23:37:02
Αγαπητέ Ανουνάκι,
Ανωτερότητα δεν αισθάνεται βεβαίως αυτός που δε γνωρίζει τι παιρνάνε οι υπόλοιποι εκτός Αθήνας-έχεις δίκιο σε αυτό.
Έχει άγνοια.
Η κατωτερότητα όμως του μη Αθηναίου, όταν ο δεύτερος βλέπει οτι τα περισσότερα έργα υποδομής γίνονται στην Αθήνα και στη Στερεά Ελλάδα, όταν οι υποσχέσεις γίνονται μόνο προεκλογικά, τότε, αυτουνού η κατωτερότητα αγαπητέ δε χρίζει ψυχιάτρου, γιατί αισθάνεται πολίτης Β' διαλογής σε μια χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία και η ισότητα.
Και ένα μικρό παράδειγμα:
Ένας καινούργιος δρόμος που ενώνει το αεροδρόμιο Μακεδονία με τον δρόμο προς Χαλκιδική, ανοίχτηκε και ήξταν έτοιμος μέσα σε λιγότερο απο 20 μέρες, για χάρη του συνεδρίου, τότε επι παγκοσμιοποίησης κ.λ.π.
Για τους υπόλοιπους δρόμους στους οποίους μετακινείται ο φορολογούμενος βιοπαλαιστής, δε δίνουν δεκάρα και τρώνε με τη σέσουλα.

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 30/11/2003 00:28:29

30/11/2003, 00:29:25

ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!...
endoramaΜέλος
30/11/2003, 02:08:31
quote:
γιατί αισθάνεται πολίτης Β' διαλογής σε μια χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία και η ισότητα.

κακως βαζω αυτη την παρενθεση ομως θυμηθηκα εκεινο το τρελο αγορι στην τηλεοραση οπου φωναζε και διαμαρτυροταν

γιατι τα διοδια σταματανε εξω απο την θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!

ΑΜΑΝ
δημοσια εργα? φημες δυο-τρια πραγματα εφτιαξαν και αυτα μας τα εβγαλαν απο την μυτη

εχουμε αεροδρομιο αλλα δεν εχουμε αεροπλανα
φυσικο δεν ειναι να φτιαξουν εδω ενα μεγαλο αεροδρομιο?

εχουμε μια αττικη οδο που καθυστερησε η κατασκευη της 50 χρονια
και? τα διοδια ειναι ασυμφορα προτιμω να κανω κυκλο παρα να με γδυσουν και να πηγαινω με 60 σε ενα δρομο που ειναι σαν αεριοδιαδρομος και να πηγαινω απο παρακαμψη σε παρακαμψη γιατι ακομα ολο και κατι θα φτιαχνουν

εκαναν ενα μετρο λογικο δεν ειναι? αφου η αθηνα εχει φτασει απο την λαμια μεχρι το λουτρακι

ολα στραβα και αναποδα φιλοι μου και δεν φταινε ουτε οι νοτιοι ουτε οι βορειοι φταινε οι 300 (οχι η αριστερα ουτε η δεξια ουτε το κεντρο) θελουν πολυ ξυλο καμια ευαισθησια κανενα σχεδιο πλην το σχεδιο για το πως θα εκλεγουν

ζωα ειναι και πιο ζωα ειναι αυτοι που τους πιστευουν καλα να παθουμε

προτεινει κατι ο μεν το αποριπτει ο δεν
προτεινει κατι ο δεν το αποριπτει ο μεν

ετσι δεν παμε πουθενα ολοι την καρεκλα ονειρευονται και γιατι να κανει κατι καλο ο αντιπαλος? για να ανεβουν και τα ποσοστα του?

κλαιγονται οι βορειοι αλλα δεν σκεφτονται και τους νησιωτες

περσι με της πλημμυρες αφου εγινε το μοσχατο και οι γυρω περιοχες λιμνοθαλασσα ηρθε η σειρα μιας βορειας επαρχιακης πολης και στις σκηνες που εδειχνε η tv ηταν ενας τυπος που πεταγε νερο με τον κουβα απο το παραθυρο ο οποιος δηλωσε

"μεχρι χθες γελαγαμε με την Αθηνα και σημερα πνιγηκαμε και εμεις"
και με αυτα τα λογια με το ΖΟΥΜΙ κλεινω την παρενθεση

ΑΜΑΝ πια

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

AnounakisΜέλος
30/11/2003, 06:30:19

quote:
Για τους υπόλοιπους δρόμους στους οποίους μετακινείται ο φορολογούμενος βιοπαλαιστής, δε δίνουν δεκάρα και τρωνε με τη σέσουλα.

Έχεις δίκιο σε αυτό

quote:
κατωτερότητα όμως του μη Αθηναίου, όταν ο δεύτερος βλέπει οτι τα περισσότερα έργα υποδομής γίνονται στην Αθήνα και στη Στερεά Ελλάδα, όταν οι υποσχέσεις γίνονται μόνο προεκλογικά, τότε, αυτουνού η κατωτερότητα αγαπητέ δε χρίζει ψυχιάτρου, γιατί αισθάνεται πολίτης Β' διαλογής σε μια χώρα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία και η ισότητα.

Σε αυτό έχεις άδικο.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ είναι τα έργα υποδομής της Αθήνας.
και εμείς πολίτες β' διαλογής αισθανόμαστε.

Νομίζεις ότι με το περίφημο μετρό κυκλοφορούμε ελεύθερα;
ότι δεν υπάρχει πια κίνηση;
ότι παρκάρουμε όπου θέλουμε;
ότι οι δρόμοι μας δεν έχουν λακκούβες;

ότι υπάρχουν δουλειές στην Αθήνα;

Άσε που έναν δρόμο της προκοπής έφτιαξαν , την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ , και πληρώνουμε διόδια μες την πόλη!!!!

Άσε που κάθε τρεις και λίγο κλείνουν τους δρόμους για να περάσουν οι επίσημοι.
Και είναι και πολλοί οι π........

Άσε που για να πας ,αν έχεις δουλειά , στις περιοχές που μένουν αυτοί οι π........ σε ελέγχει ιδιωτική αστυνομία.

Έχουμε και καυσαέρια , έχουμε και 1 εκατομμύριο αλλοδαπούς

και νονούς της νύχτας έχουμε

και το κέρατο μας το τράγιο έχουμε.

και όσο για τα πραγματικά έργα υποδομής ,βλέπεις πόσες φορές πλημμυρίζουμε και πνιγόμαστε.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

Υ.Γ. Για τον ψυχίατρο είμαστε όλοι μας εδώ.
Για σοβαρούς λόγους όμως... Εσείς γιατί ρε παιδιά.

Υ.Γ.2
Είχα γράψει αυτό το κείμενο αυτό πριν το μήνυμα του endorama αλλά η otenet αποφάσισε να κάνει ξαφνική αναβάθμιση και έτσι δεν πρόλαβα να το στείλω πριν διακοπεί η σύνδεσή μου.
Μπαίνοντας ξανά , είδα το πιο πάνω μήνυμα , αλλά αποφάσισα να σας πω και εγώ την (παρόμοια) άποψη μου για να διαπιστώσετε ότι έτσι έχουν τα πράγματα…

Edited by - Anounakis on 30/11/2003 06:33:23

30/11/2003, 13:07:30
Ζούμε σε μία χώρα που από υποδομή (και όχι μόνο) είναι μπο**λο (συμπαθάτε με) αποτελούμενη από πολλά άλλα που αποκαλούνται πόλης. Το ποιο ξακουστό είναι η Αθήνα, αυτή είναι και η διαφορά. Γιατί να νιώθουν μειονεκτικά κάποιοι από την στιγμή που η Αθήνα γίνετε ρεζίλι κάθε φορά;;

Αχ…. δεν θα γίνω μια μέρα πρωθυπουργός….

Ας στρώσουμε τα μυαλά μας (απαιτώντας) ας γίνουμε επιλεκτικοί και εκλεκτικοί! Και μετά να σου πω εγώ εάν τσακώνονται οι βόρειοι με του νότιους..

Ας ξυπνήσουμε λιγάκι, γιατί ορισμένους τους βολεύει να βλέπουν τους Έλληνες να είναι μες την διχόνοια!

Μην μασάτε!!!!! Αδέλφια μου αλήτες πουλιά!!!!!!

Εχέμβροτος. Ένας Έλληνας κατά πρώτον και κατά δεύτερον ένας Αθηναίος μοιραία, από την στιγμή που γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί. Την πονάω αυτήν την πόλη ρε γμτ. Το μόνο που σου ελαφραίνει το βλέμμα είναι τα μνημεία του ένδοξου παρελθόντος (φανερά και αφανή)
Ολόκληρη η Ελλαδάρα είναι ένα χρυσωρυχείο…(γιαυτό κάνουν έργα συνέχεια…χαχαχαχα) οπότε μην μα-σά-τε!!!!!!!

Ένα παράξενο πράγμα ρε παιδιά, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να πάω, μετά από δύο μέρες παίρνω και την προφορά! Με καταπίνει ο τόπος….αλλά είναι ωραία…

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 30/11/2003 13:15:52

30/11/2003, 14:38:34
Έργα υποδομής στην Αθήνα...μάλιστα...

Ένα μετρό απελπιστικά μικρό...Μια Αττική οδός την οποία οι Αθηναίοι χρυσοπληρώνουν κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν...Ολυμπιακοί αγώνες--πανηγυράκι που θα μετατρέψουν την πόλη σε "στρατόπεδο"...

Εχέμβροτε είσαι απόλυτα δικαιολογημένος να πληγώνεσαι, όπως πληγωνόμαστε όλοι όταν βλέπουμε το λίκνο του πολιτισμού στη σημερινή του κατάντια...Μια πολή μαγευτική και γοητευτική, παρ' όλη την ασχήμια της, που κάποιοι δεν σταματούν να ασελγούν καθημερινά στο ταλαίπωρο κορμί της...Κι οι Αθηναίοι...Ανήμποροι ελεύθεροι πολιορκημένοι...Να τη βρίζουν καθημερινά...Κι όμως, ακόμη να την αγαπούν...Αυτό θέλει ψυχή!

Αχ πόσο ζηλεύω τους Αθηναίους...Πόσο προνομιούχοι είναι! Ας μείνω στην επαρχία μου, όπου ο χρόνος κυλά αργά, απελπιστικά κάποιες φορές, γλυκά κάποιες άλλες...

endoramaΜέλος
30/11/2003, 19:42:36
quote:
Είχα γράψει αυτό το κείμενο αυτό πριν το μήνυμα του endorama αλλά η otenet αποφάσισε να κάνει ξαφνική αναβάθμιση και έτσι δεν πρόλαβα να το στείλω πριν διακοπεί η σύνδεσή μου.
Μπαίνοντας ξανά , είδα το πιο πάνω μήνυμα , αλλά αποφάσισα να σας πω και εγώ την (παρόμοια) άποψη μου για να διαπιστώσετε ότι έτσι έχουν τα πράγματα…
το ξερω φιλε μου anounaki ειδα τι εγραφες και σου μπουμπουνισα την γραμμη για να τα γραψω εγω

αλλα τελικα εσυ τα εγραψες καλυτερα τιμωρηθηκα

να μαθω αλλη φορα να στελνω εντολες σε ξενα modem (+++ΑΤΗ)

παω να φυγω ερχονται οι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

30/11/2003, 20:04:30
Αφού το αναλύουμε τόσο πολύ παιδιά, να απαντήσω κι εγώ πως,
έτσι είναι, δε γίνονται έργα υποδομής αλλά...αποδομής, γιατί το 80%-90% αυτών είναι κακοτεχνίες και το πιο τραγικό απ' όλα είναι οτι κανένας φορέας δε ζητά αποζημίωση απο τους εργο-λάβους
Αναλαμβάνουν κάποιο έργο και το μόνο έργο που βλέπει ο Πολίτης εεεε...καταναλωτής εννοούσα, συγνώμη, είναι καμμιά αμερικάνικη περιπέτεια στον...κινηματόγραφο όπως λέει κι ο κυρ Σάκης ο ψιλικατζής.
Αλλά...τι ασχολούμαι, τι μπαίνω στα χωράφια του κυρ. Σάκη και ασχολούμαι με...ψιλικά...
Εδώ τόσα έργα ανέλαβε η καθ' όλα αξιοπρεπέστατη κυρ. Πρόεδρος της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάς.
Τόσα έργα στην Αθήνα τα οποία καλείται να πληρώσει μέχρι και η φορολογούμενη γιαγιά που οργώνει το χωραφάκι της με τσάπα σε στο Πλατύ Έβρου, αναλογιζόμενη τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα που πριν έρθει το ευρό, μπορούσε να αγοράζει δυο γιαουρτάκια και τώρα αγοράζει μόνο ένα...Ένα...Ένα μόνο θα πώ!
Ντροπή!
Ας πω κι άλλο ένα...
Αγρυπνείτε!

~Γρηγόρης~

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 01:10:45
quote:
Εδώ τόσα έργα ανέλαβε η καθ' όλα αξιοπρεπέστατη κυρ. Πρόεδρος της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάς.
Τόσα έργα στην Αθήνα τα οποία καλείται να πληρώσει μέχρι και η φορολογούμενη γιαγιά που οργώνει το χωραφάκι της με τσάπα σε στο Πλατύ Έβρου

ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΣΦΗΚΕΣ , ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΤΛ

Το κεντρί της μέλισσας βρίσκεται στο τέλος της κοιλιάς της,και όταν κεντρίζει κάτι ψοφάει γιατί αφήνει το κεντρί της μέσα στην πληγή.Η σφήκα δαγκώνει αφήνοντας συγχρόνως το δηλητήριό της. Στον τόπο μας οι μικρές άγριες μέλισσες είναι αυτές που κεντρίζουν αδιάκριτα το κάθετι.Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στον τρόπο που θα τις διώξουμε γιατί το αίσθημα άμυνάς τους είναι πολύ αναπτυγμένο και κεντρίζουν ή δαγκώνουν μόλις νιώσουν ότι κινδυνεύουν. Ένα άτομο αλλεργικό μπορεί να πάθει μεγάλη ζημιά και αν δεν προφυλαχθεί ή δεν ενεργήσει έγκαιρα μπορεί και να χάσει τη ζωή του.
Ο λόγος είναι ότι αυτά τα υμενόπτερα είναι δηλητηριώδη και η σεροτονίνη, η ακετυλχονίνη και η ισταμίνη, ενωμένες γίνονται ο χημικός μεσάζοντας για την μετάδοση των πόνων και άλλων συμπτωμάτων στον οργανισμό του ανθρώπου.
Στα μυρμίγκια που είναι πολλών ειδών,έχουμε τα κόκκινα που είναι τα πιο επικύνδινααπό τα μικρά μας μαύρα μυρμίγκια.Το δάγκωμά τους είναι οδυνηρό και αρκετές φορές προκαλούν αναφυλακτικές αντιδράσεις και στις σοβαρότερες μορφές προκαλούν πεπτικές διαταραχές, πυρετό, πόνους στις αρθρώσεις. Στο ύπαιθρο όπως και στο σπίτι, πρέπει να φυλάγουμε καλά τα τρόφιμα άπο τα μικρά μαύρα μυρμήγκια, γιατί αν φαγωθούν από απροσεξία προκαλούν εντερικές διαταραχές καθόλου ευχάριστες.
Η σοβαρότητα του τσιμπίματος γενικά προσδιορίζεται από πολλούς παράγοντες, πάνω από όλα από το μέρος,τον αριθμό και την προσωπική ευαισθησία του ατόμου.

Στον ψυχίατρο θα πάω , μα εγώ όλους σας αγαπάω.

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 01:22:05
3 λαλούν και 2 χορεύουν...

ανίατη η κατάσταση.

Λοιπόν κυρίες και κύριοι.

Είμαι μέλος του esoterica γιατί στον χώρο αυτό μπορώ να συζητώ θέματα εσωτερισμού που με ενδιαφέρουν.
Θεωρώ ότι αυτή η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά.
Λυπάμαι για όσους βλέπουν ανεμόμυλους για ιππότες...
Δεν επιθυμώ να συμβάλλω στην διαιώνιση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης. Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.
Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί , δεν πειράζει.
Εγώ σας αγαπώ όλους , απ΄όπου και αν είστε.
Αν εσείς δεν αισθάνεστε το ίδιο...
Σκεφτείτε το γιατί… και ποιος κερδίζει ή χάνει τελικά από αυτό.

Edited by - Anounakis on 01/12/2003 01:23:01

01/12/2003, 06:02:59
quote:
Λοιπόν κυρίες και κύριοι.

Είμαι μέλος του esoterica γιατί στον χώρο αυτό μπορώ να συζητώ θέματα εσωτερισμού που με ενδιαφέρουν.
Θεωρώ ότι αυτή η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά.
Λυπάμαι για όσους βλέπουν ανεμόμυλους για ιππότες...

Όλα αυτά καλά αλλά στο τυράχλαδο βρήκες να δηλώσεις τους λόγους που σε κάνουν να συμμετέχεις στα forums του esoterica?
---
Και κάτι άλλο, χρησιμοποιώντας το quote με τμήμα απο το μήνυμά μου τι θέλεις να πεις ο ποιητής?
Η αγάπη σου για όλους, θα συγχωρέσει κι εμένα που δε κατανοώ (ελπίζω)
Καλημέρα...

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 01/12/2003 06:04:27

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 13:57:03
quote:

Όλα αυτά καλά αλλά στο τυράχλαδο βρήκες να δηλώσεις τους λόγους που σε κάνουν να συμμετέχεις στα forums του esoterica?

Κολλάς και σε αυτό; Και τι σε νοιάζει ρε γαμώτο στο φινάλε το που λεω την άποψη μου; Έτσι απάντησες για να πεις κάτι; Ή για να ρίξεις λάδι στην φωτιά.
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι προσπαθώ να βάλω μια τελεία στο θέμα.

quote:

Και κάτι άλλο, χρησιμοποιώντας το quote με τμήμα από το μήνυμά μου τι θέλεις να πεις ο ποιητής?

Θέλω να σου πω , ότι ενώ προσπαθούμε όλοι να σου δώσουμε να καταλάβεις ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε , ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας , και ότι η όλη ιστορία Αθήνας - Θεσσαλονίκης είναι ουσιαστικά αβάσιμη και ίσως και να εξυπηρετεί κάποιους , ενώ προσπαθούμε να κάνουμε κατανοητά όλα αυτά , και ρίχνουμε τους τόνους , εσύ επιμένεις δεν καταλαβαίνεις τίποτε , εκεί ξανά λες:

"Εδώ τόσα έργα ανέλαβε η καθ' όλα αξιοπρεπέστατη κυρ. Πρόεδρος της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάς.
Τόσα έργα στην Αθήνα τα οποία καλείται να πληρώσει μέχρι και η φορολογούμενη γιαγιά που οργώνει το χωραφάκι της με τσάπα σε στο Πλατύ Έβρου,"

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...

ε γιαυτό δεν άντεξα και το γύρισα στην παλαβή.

Θα με σκάσεις....

ΑΜΑΝ. Λυπήσου με. Δεν αντέχω άλλο.

quote:
Η αγάπη σου για όλους, θα συγχωρέσει κι εμένα που δε κατανοώ (ελπίζω)

Μπορεί να τσαντίζομαι , προς στιγμήν , αλλά η αγάπη μου για όλους , δεν αλλάζει , αφού όπως προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι είμαστε από την ίδια πλευρά και ο δύο...

AnounakisΜέλος
01/12/2003, 18:02:51
Ζητώ συγνώμη αν κάτι που είπα ενόχλησε
και αν στεναχώρισα κάποιους.
Δεν ήταν αυτή η προθεσή μου.

Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα σχετικά με αυτό το θέμα.

lencolasΜέλος
01/12/2003, 19:33:23
quote:

Σουτζούκ Λουκούμ;

ΚΑΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚ-ΛΟΥΚΟΥΜ,ΚΑΙ ΚΑΖΑΝ-ΝΤΙΜΠΙ,ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΟ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΝΑ Ο REPTILE ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ!

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ, ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ Η Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2!ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΚΙΑ!
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΤΕΡΚΕΝΛΗ, Η ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ! ΑΤΜΑ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΑΑΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....