ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Unseen30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
UnseenΜέλος
28/11/2005, 09:09:35
Καλημέρα καλοί μου φίλοι

pyramid

Αμαζόνα, ε; χε χε Η αλήθεια είναι ότι πάντα έχω στο μυαλό μου διάφορα ιπποτικά (κώδικες τιμής και παρόμοια) από το πέρασμά μου από ταγματικές διδασκαλίες... οπότε το ξίφος αναφέρεται σε ιπποτικό context.

Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες για τους κρυστάλλους και για να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι μπορεί κανείς με μεγαλύτερα κομμάτια να καθαρίσει μικρότερα. Πολύ ενδιαφέρον. Πώς ακριβώς γίνεται;

Όσο για το Τονγκλέν: σε όλες τις περιπτώσεις που το εφάρμοσα και σε όσες ακόμη το εφαρμόζω αισθανόμουν μια περίεργη πηχτή και σκοτεινή δίνη στο 4 κινούμενη με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Την πρώτη φορά που αρρώστησα ανέβασα απλώς πυρετό (πολύ σπάνιο για μένα) αλλά με το ρέικι μου κράτησε μόνο μία-μιάμιση μέρα κι εξαφανίστηκε τόσο αιφνίδια όσο παρουσιάστηκε. Τη δεύτερη φορά (λίγες μέρες μετά) έπαθα φαρυγγίτιδα σε σημείο που δεν έβγαινε η φωνή μου και είχα και αναπνευστικά προβλήματα, όπου πήγα στο δάσος να αναπνεύσω καθαρό αέρα κι εκεί συνάντησα ένα στοιχειακό που άσκησε εξαιρετικά θεραπευτική επίδραση πάνω μου.

Μορφέα

Τι λες λοιπόν; Τα συναισθήματα επηρεάζουν πολύ την περιοχή του λαιμού με διάφορους τρόπους, αλλά ο πυρετός; Μπορεί αυτά που μου συνέβησαν να έχουν σχέση με το Τονγκλέν ή ήταν συγκυριακά;

Για τον αιματίτη θέλω να επαναλάβω ότι από την αρχή που έκανα τη σχετική αναφορά είπα ότι θεωρώ τραβηγμένη την υπόθεση και μάλιστα το ανέφερα σαν ενδεικτικό λανθασμένης άνωθεν πληροφόρησης.

Σχετικά με την ασπίδα της πυραμίδας που έγραψε κι ο peronosporos, Μορφέα, θα ήθελα να γράψω μια χρήση της σε συνδυασμό με το ιώδες, αλλά είναι κι αυτό αρκετά επικίνδυνο και φοβάμαι μη μπερδέψω και τους φίλους μας, οπότε θα το αφήσω.

Ίσως όμως σήμερα βρω τον χρόνο να κάνω την άσκηση με την ιώχρουν φλόγα...

Με αγάπη,
Unseen

ΥΓ Καλλιόπη, όλα καλά;

******* By Art we live *******

galazia_sfairaΜέλος
28/11/2005, 09:55:33
Ουνζινούλα μου .......είναι όλα παράξενα καλα!Γενικά νοιώθω όμορφα αλλά.......εχει μπει ένα αλλά....άλλοτε το κανω συγκεκριμενο κι αλλοτε το παρακάμπτω....νοιώθω να περπατώ πανω σε τεντωμενο σχοινάκι,ειναι κατι που μου αρεσει αλλά ταυτόχρονα με ταλανίζει.
Τώρα θα μου πεις...τι μου λες βρε Καλλιόπη....μεχρι εκει μπορώ,αν με ρωτήσεις αν ξερω...νομίζω πως ναι.Ααφεστατη η δικιά σου,σαφέστατη αλλα ακόμη κι ετσι που τα λεω εμενα με εκφραζει.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
28/11/2005, 11:18:33
Γαλάζια σφαίρα μου, Καλλιόπη μου καλή

Δεν θέλω να σε τρομάξω όμως αυτά τα "αλλά" που παρακάμπτουμε έχουν καμιά φορά ένα μυστήριο τρόπο να ξαναπροκύπτουν μέχρι να τα λύσουμε... Αν χρειαστείς ο,τιδήποτε, εδώ είμαι.

Προς το παρόν, ας χαρούμε το ότι χαιρόμαστε

Με πολλή αγάπη,
Unseen (αθέατη ελληνιστί)

ΜορφέαςΜέλος
28/11/2005, 16:02:51
Καλησπέρα σας κυρίες μου...

Συγνώμη που αργώ να απαντώ, αλλά οι απαντήσεις των τεστ μου αναλώνουν πολύ χρόνο..

Καταγάλανή μου σφαίρα...

quote:
Οσον αφορά την Ιώχρου φλόγα...ακόμη ειμαι στα πρώτα σταδια,νιώθω όμως πως επιρρεαζει την ψυχη μου...είναι στοιχεία που τα ειχα μεσα μου αλλά δεν ηξερα να αξιολογήσω δεν ήξερα ,δεν φανταζόμουνα την σχεση με την φλόγα ,ιδιαίτερα την σχεση μου με το νερό.

Πράγματι η παραπάνω ενέργεια είναι πολύ εντυπωσιακή, εξάλλου είναι και πολύ πρόσφατη, αφού θεωρείται οτι προέρχεται από την Ατλάντεια φυλή και τώρα απελευθερώνεται ξανά στον πλανήτη μας με σκοπό την εξισσορόπησή του. Όπως έχω πει και προηγουμένως, η Βιολετί φλόγα, έχει και πάρα πολύ μεγάλη επίδραση στην ίδια την Γη, στο υπέδαφός της, στην θάλασσες και στους ωκεανούς της κ.λ.π. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείται από κάποιες ομάδες μόνο για περιβαλλοντολογικούς σκοπούς.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
28/11/2005, 16:41:05
Αγαπημένη μου Ανσίν

quote:
Τι λες λοιπόν; Τα συναισθήματα επηρεάζουν πολύ την περιοχή του λαιμού με διάφορους τρόπους, αλλά ο πυρετός; Μπορεί αυτά που μου συνέβησαν να έχουν σχέση με το Τονγκλέν ή ήταν συγκυριακά;

Κοίταξε, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να ωφείλεται και σε συγκυρία, αλλά πιστεύω οτι για μας δεν υπάρχουν συγκυρίες και συμπτώσεις...

Σαφώς ο λαιμός επηρεάζεται πάρα πολύ από τα συναισθήματα διότι επικοινωνεί με το ηλιακό πλέγμα. Όταν λοιπόν απορροφάς συναισθήματα που δεν είναι δικά σου, αυτά πρέπει να εκφραστούν μέσω του λαιμού, όμως όταν τα συναισθήματα αυτά είναι πολύ μακριά από τον δικό σου τρόπο έκφρασης των πραγμάτων αυτό οδηγεί σε ... προβλήματα του λαιμού..

Όσο για τον πυρετό, ο οποίος είναι μια εξαγνιστική διαδικασία, πιστεύβ οτι ο ίδιος ο οργανισμός σου, αντιδρώντας στην αρνητικότητα αυτήν εκδήλωσε πυρετό, ο οποίος πυρετός είναι πολύ μεγάλη ευλογία...

Και βέβαια αργότερα μπορεί να δημιουργθούν όλο και πιο έντονα συμτώματα. Δεν είναι τυχαίο οτι τελικά μετά από πολλά χρόνια ειδικά στις ανατολικές χώρες που χρησιμοποιούν κάποιοι αυτές τις μεθόδους, φεύγουν νωρίτερα από ότι πρέπει...

Κάνοντας αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει ένα μέσον καθαρισμού για σένα την ίδια γλυκιά μου, αλλιώς πραγματικά μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρά πράγματα...

Να είσαι καλά και να προσέχεις

galazia_sfairaΜέλος
29/11/2005, 08:30:52
Καλημερες,έναν ουρανό καλημερες για όλους μας,απο μια υπεροχη φύση βρεγμενη που αναδύει ούλες τις μουρουδιές του κόσμου,με τις ακτίνες του ήλιου να διασπώνται στις πευκοβελόνες και να φτειάχνουν ουράνια τόξα.........
Καλή μου καλη μου ΟΥνσινούλα σε ευχαριστω,ένα μεγαλο ευχαριστω και ξερω ότι αν σε χρειαστω θα είσαι δίπλα μου....ξερεις τ δικ΄μου το αλλα παραδόξως και μάλιστα στην συγκεκριμενη φάση,δεν εχει να κανει με κατι που με προβληματίζει κακά,τουναντίον....εινα μεσα στην ψυχη μου να πεταω και να κανω βουτιες.........και να με δοκιμάζω....μαρεσει το τεντωμενο σχοινί....το βιώνω με ανταριασμενη γαλήνη.Τώρα αμα βγάλεις άκρη απο αυτα που γραφω....είναι όμως δικά μου.
Οσον αφορά την Ιωχρουν φλόγα ,ετσι για να μπουμε στο θεμα,συγνώμη που ξεστρατίζω Μορφέα μου,πάντα επιλλεγω απο όσα γραφονται εδω αυτ΄που μου πάνε,αυτά που έχουν σχεση με μενα και σε αυτά μενω.Πάντως νοιώθω να μουδημιουργει γαλήνη και ταυτόχρονα αναταση ψυχης κι ακόμη δεν έχω προχωρήσει,μικρα βηματακια κάνω....

UnseenΜέλος
29/11/2005, 11:25:55
Καλημέρα πολύ καλημέρα

Γαλάζια σφαίρα μου
Η ανησυχία που περιγράφεις είναι όμορφη, πολύ όμορφη και εποικοδομητική αφού η ψυχή σου αντέχει τις... αναταράξεις!

Μορφέα
Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή και το ενδιαφέρον. Πράγματι όμως μαθαίνουμε και γνωρίζουμε όλες αυτές τις τεχνικές με τις οποίες ασχολούμαστε εδώ για να τις θέτουμε σε εφαρμογή και να εξομαλύνουμε και να εξισορροπούμε τις ενέργειές μας. Όσο για το πότε θα φύγει καθένας μας... αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Δεν έχω μέχρι σήμερα ανακαλύψει πού αρχίζει και πού τελειώνει η αγάπη στα πεδία ύπαρξης. Αυτό που ανακάλυψα όμως είναι ότι είμαστε όλοι μικρές σταγόνες βροχής μέσα στην καταιγίδα των φθαρτών πραγμάτων. Και σαν τέτοιες, ανυπέρβλητοι.

Το βλέπω κι εγώ ότι σε απορροφούν οι απαντήσεις των τεστ. Αν πιστεύεις ότι έτσι πραγματικά βοηθάς, καλά κάνεις. Κι εγώ στην ηλικία σου (σε περνάω καμιά 12ριά χρόνια απ' ό,τι υπολογίζω) ήθελα να σώσω τον κόσμο. Τώρα... προσπαθώ να σώσω παραπάνω από έναν κόσμους! (ανίατη περίπτωση, τι να πεις!)

Με πολλή αγάπη,
Unseen

29/11/2005, 11:39:00
Παιδιά καλημέρα.
Μπήκα από την δουλειά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω, δεν έχω τηλέφωνο σπίτι από την Παρασκευή, λόγω κακοκαιρίας.
Και αυτοί οι άνθρωποι στον ΟΤΕ μου έχουν κάνει τα νεύρα τσατάλια που λέμε. Το Σαβατοκύριακο δεν δούλευαν αλλά και εχθές κάτι τους έτυχε, ίσως να περάσουν σήμερα!!! Αν είναι δυνατόν, παρακουράζονται φαίνεται. Και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα ότι ακόμα και στα συνεργεία του ΟΤΕ πρέπει να έχεις γνωστό!!!

Ελπίζω να έχω αύριο τηλέφωνο και να μπορώ να γράψω με την ησυχία μου το βράδυ.
Να έχετε μιά πολύ καλή μέρα.

29/11/2005, 13:46:01
Καλησπέρα

με κίνδυνο αγαπητέ Μορφέα να μου βάλεις τις φωνές, γιατί αυτό που θα ρωτήσω πιθανόν να το έχει ήδη αναπτύξει σε προηγούμενα, θα ήθελα να μου πεις μια άποψη για το εξής:

υπάρχει μία οπτική, κατά την οποία όταν τελούμε κάποιο ενεργειακό έργο, δεν "βολεύει" να έχουμε ενεργοποιήσει και ασπίδες...

με την λογική του ότι απορροφούν μεγάλο μέρος της συγκέντρωσης μας και τελικά διοχετεύουν αλλού μεγάλο μέρος της ενέργειας μας, που διαφορετικά θα είχε χρησιμοποιηθεί στο έργο που κάνουμε...

πως το βρίσκεις?

πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να λειτουργούν και τα δύο (χωρίς το ενα να είναι εις βάρος του άλλου)?

πιστεύεις πως υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν? (εννοώ το καθαρά τεχνικό κομμάτι)

την αγάπη μου
Galadriel

Δ
Ε Κ
ΜορφέαςΜέλος
30/11/2005, 00:46:29
Γειά σας, γειά σας, γειά σας

Αχ βρε Καταγάλανή Σφαίρα, ακόμα και όταν παραστρατείς, το κάνεις με πολύ ωραίο τρόπο οπότε δεν έχει σημασία.

quote:
Πάντως νοιώθω να μουδημιουργει γαλήνη και ταυτόχρονα αναταση ψυχης κι ακόμη δεν έχω προχωρήσει,μικρα βηματακια κάνω....

Μακάρι... μακάρι να συντελεστεί η μεγάλη αλλαγή μέσα σε όλους μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (χωρίς να φάμε πολύ ξύλο )

Πάντως από ότι βλέπω από αυτά που γράφεις από όλες τις προστασίες, αυτή που σου ταίριαξε περισσότερο είναι αυτή της χρυσής αύρας έτσι;

Θα ήθελα πάντως όσοι τις έχετε δοκιμάσει, να μου πείτε ποιά σας ταιριάζει περισσότερο από τις ασπίδες, τις γειώσεις και τους μέχρι τώρα καθαρισμούς...

Unseen...

quote:
Δεν έχω μέχρι σήμερα ανακαλύψει πού αρχίζει και πού τελειώνει η αγάπη στα πεδία ύπαρξης. Αυτό που ανακάλυψα όμως είναι ότι είμαστε όλοι μικρές σταγόνες βροχής μέσα στην καταιγίδα των φθαρτών πραγμάτων. Και σαν τέτοιες, ανυπέρβλητοι.

Άντε ρε συ Unseen, τι ωραίο ήταν αυτό που είπες...

Άσε... κι εμένα μου έχει έρθει μια απίστευτη επιθυμία να φύγω στο Νεπάλ αυτές τις μέρες και όσο περνούν οι μέρες το σκέφτομαι όλο και πιο σοβαρά. Εν τω μεταξύ έχω αποκτήσει μια παρέα τώρα τελευταία που ασχολούνται με τον Βουδισμό και πάνε κατά καιρούς πάνω. Είμαι έτοιμος με μια βαλίτσα ανά πάσα στιγμή να παω...

Πυραμιντούλα μου... μην ανησυχείς όποτε έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα ισιώσουν όλα και θα έχουμε κι εμείς την τιμή να σε απολαύσουμε...

ΜορφέαςΜέλος
30/11/2005, 01:03:02
Αγαπητή μου Γκαλάντριελ

quote:
με κίνδυνο αγαπητέ Μορφέα να μου βάλεις τις φωνές, γιατί αυτό που θα ρωτήσω πιθανόν να το έχει ήδη αναπτύξει σε προηγούμενα, θα ήθελα να μου πεις μια άποψη για το εξής:

δεν το έχουμε συζητήσει... Βρε.... θα έβαζα εγώ ποτέ τις φωνές σε ένα ξωτικό; Θα σηκώνονταν οι ποταμοί και οι άνεμοι να με πλακώσουν

quote:
υπάρχει μία οπτική, κατά την οποία όταν τελούμε κάποιο ενεργειακό έργο, δεν "βολεύει" να έχουμε ενεργοποιήσει και ασπίδες...

με την λογική του ότι απορροφούν μεγάλο μέρος της συγκέντρωσης μας και τελικά διοχετεύουν αλλού μεγάλο μέρος της ενέργειας μας, που διαφορετικά θα είχε χρησιμοποιηθεί στο έργο που κάνουμε...

πως το βρίσκεις?

Αγαπητή μου... πράγματι σε κάποιες ενεργειακές διαδικασίες, κάποιες συγκεκριμένες ασπίδες έχουν παρενέργειες με την έννοια του οτι μπορεί να μην αφήνουν να εστιάζεται αρκετή ενέργεια στην πράξη που κάνεις.

Για παράδειγμα εάν θέλεις να να ταυτιστείς με την προσωπικότητα ενός άλλου ατόμου και να τον αισθανθείς ενεργειακά, η πυραμίδα λειτουργεί παρενοχλητικά...
Η επίσης εάν είσαι σε βαθύ διαλογισμό καλό είναι να μην βάζεις πολύ ισχυρές προστασίες διότι πράγματι θα σου αποσπά πολύ ενέργεια...

quote:
πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να λειτουργούν και τα δύο (χωρίς το ενα να είναι εις βάρος του άλλου)?

πιστεύεις πως υπάρχει τρόπος να συνδυαστούν? (εννοώ το καθαρά τεχνικό κομμάτι)

Όσο για αυτό... επειδή υπάρχουν πολλά είδη ασπίδας με διαφορετική ισχύ, ιδιότητες και λειτουργίες, πιστεύω οτι σε κάθε περίπτωση τεχνικής υπάρχει και η ανάλογη προστασία που μπορείς να βάλεις, που κατά την γνώμη μου βέβαια επιβάλλεται κι όλας (εκτός και εάν αυτό που κάνεις προσφέρει από μόνο του προστασία)

Για παράδειγμα, προσωπικά όταν κάνω διαλογισμό, χρησιμοποιώ μόνο την χρυσή αύρα σαν προστασία.
Εάν όμως θα ήθελα να μπω σε μια διαδικασία ύπνωσης με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω καλά, θα ενεργοποιούσα την πυραμίδα,
και εάν έκανα Ρέικι ή Johrei δεν θα έβαζα καμία προστασία, διότι εμπεριέχουν δικές τους προστασίες.

Ωστόσο όλα είναι σχετικά με την τεχνική την οποία θέλει κάποιος να χρησιμοποιήσει. Ένα άλλο παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι όταν γίνεται ομαδική δουλειά, τότε κάθε είδος ασπίδας είναι άχρηστο έως και επιβλαβές ως προς το αποτέλεσμα του σκοπού της ομάδας, διότι όλοι προστατεύονται από το συλλογικό εγρηγορώς το οποίο έχει δημιουργηθεί.

Εσύ όμως έχεις κάτι συγκεκριμένο υπόψην σου και το λες;
Σου έχει τύχει να βιώσεις το ασυμβίβαστο κάποιας τεχνικής με κάποια ασπίδα;

Να είσαι καλά...

ΜορφέαςΜέλος
30/11/2005, 01:16:11
Παρεπιπτώντος η ΝΣΤ που εξαφανίστηκε;
ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ αν ακούς δώσε ΄σημεία ζωής...

30/11/2005, 08:29:39
Εδώ είμαι Μορφέα.
Σε διάβαζα και σκεφτόμουν τίς προηγούμενες ερωτήσεις. Αναρωτιέμαι τι ασπίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς ωστε και να μπορεί να ταυτιστεί με τον άλλον αλλά και να προστατευτεί.

Αν και εγώ επειδή τείνω πρός τον ορθολογισμό νομιζω οτι αν έχουμε θέσει νοητικά όρια σε κάθε τι που κάνουμε, και να ξεφορτιστούμε σε μια διαδικάσία, επαναφορτιζόμαστε γρήγορα...
Τι πιστεύεις εσύ?

Φιλικά

galazia_sfairaΜέλος
30/11/2005, 08:41:40
Kαλημερα σε όλους,μια όμορφη μέρα,

Μορφεά μου πάντα έχεις την κατάλληλη, και μόνο μία λέξη, για να πεις τα πάντα!

Ναι μου παει πολυ η ασπίδα της χρυσης αύρας αλλά και για κάτι πιο δύσκολο ίσως,αυτή της πυραμίδας.
Οσον αφορά τους καθαρισμους θεωρώ οτι αυτη της Ιώχρου φλ΄γας ειναι ότικαλυτερο και για κάτι πιο εύκολο αυτη του φωτός στο ντους!
Επισης χρησιμοποιώ κα τις ασπίδες τς Unseen για το σπίτι.

UnseenΜέλος
30/11/2005, 11:47:55
Μορφέα άντε βρε Μορφέα

Τι καλά που θά'τανε να τό'χα πει εγώ αυτό, αλλά ξέχασα να βάλω τα εισαγωγικά...

Στο προκείμενο τώρα, συγχωρήστε μου την αφελέστατη ερώτηση αλλά γιατί να θέλει κάποιος να ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ με κάποιον άλλον; Να συγχρονιστεί, εντάξει, να τον αισθανθεί, πάλι εντάξει, αλλά γιατί βρε παιδιά να ταυτιστεί;

Εκτός του ότι το βρίσκω κάπως μη κόσμιο να παρέμβει κανείς στην προσωπικότητα κάποιου ταυτιζόμενος με αυτήν, είναι και πολύ επικίνδυνο (είχαμε ήδη μια τέτοια συζήτηση-αστραπή με την nst - αν θυμάσαι καλή μου - σε άλλο τόπικ).

Όσον αφορά τις ομάδες (αμάν Μορφέα μου πάτησες τον κάλο): ναι, βεβαίως, σε προστατεύει το ομαδικό εγρηγορώς αλλά τι γίνεται αυτό το εγρηγορώς όταν και αν πάψει να υφίσταται η ομάδα; Γιατί απώλεια ενέργειας δεν νοείται στο σύμπαν. Κι αν όλα επιστρέφουν στην πηγή προορισμού τους, εσύ πιστεύεις ότι επιστρέφουν σε ποιοτικούς ή μόνο σε ποσοτικούς όρους; Δηλαδή, αν στην ομάδα επενέδυσες 10 μονάδες ενέργειας θα σου επιστραφούν οι 10 μονάδες ενέργειας που επένδυσες ακέραιες; Επίσης, είναι δυνατό κάποιος υστερόβουλος να εκμεταλλευθεί την ενέργεια του εγρηγορώτος προς ίδιο όφελος ή όχι; Εσύ τι πιστεύεις;

Με πολλή αγάπη,
Unseen

30/11/2005, 12:00:16
Καλημέρα κι από δω

αυτό που έχω υπόψη μου αγαπητέ Μορφέα, είναι ακριβώς το ασυμβίβαστο χρήσης ασπίδων κατά την ομαδική εργασία... ειδικά μάλιστα όταν τα μέλη αυτής δεν είναι όλα ενσαρκωμένα...

σε τέτοιες περιπτώσεις, παρεμβάλλεται πολύ έντονα το Εγώ (ακόμα και με την καλώς εννοούμενη και προστατευτική του μορφή) και κατά κάποιο τρόπο "τραβάει" σε χαμηλότερες οκτάβες τις δονήσεις όλης της ομάδας...

οπωσδήποτε, αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά για τους περισσότερους και ως τέτοιο δεν έχει ιδιαίτερα πρακτική σημασία, απλά ήθελα την άποψη σου μια και έχεις ασχοληθεί με το θέμα περισσότερο...

και γιατί... τελικά το "ζόρι" το τραβάνε αργότερα τα ενσαρκωμένα μέλη της ομάδας και ήθελα να δω αν αυτό μπορεί να αποφευχθεί λειτουργώντας προληπτικά... γιατί μετά βεβαίως, είναι πολύ εύκολο να γίνει αυτό χρησιμοποιώντας πάνω κάτω τις τεχνικές που αναφέρεις...

αυτά...

Galadriel

Δ
Ε Κ
30/11/2005, 12:06:35
E, αυτό πια πάει πολύ καλή μου unseen

ξαναγράφουμε την ίδια ώρα για το ίδιο θέμα...!

μήπως να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε που λέει και το ανέκδοτο?

με όλη μου την αγάπη
Galadriel

Δ
Ε Κ
UnseenΜέλος
30/11/2005, 12:25:48

Αντιθέτως, είμαστε πολύ οργανωμένες!

Πολλά φιλιά!
Unseen

30/11/2005, 13:28:07
Unseen εχεις δίκιο, η ταύτιση είναι επικίνδυνη, απ' οτι αντιλαμβάνομαι. Θα ήθελα όμως να εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας ταύτιση εσύ. Εγώ εννοώ αυτό που εσύ αποκαλείς συγχρονισμό.

Η σειρά μου να ζητήσω συγνώμη για την άγνοια αλλά επειδή εγώ ερευνώ μόνη μου και δεν έχω την απαραίτητη γνώση μπορείτε να μου πήτε τι είναι το εγρηγορώς και πως γίνεται η ανταλλαγή και η εκμετάλευση ενεργείας όσον αφορά αυτό?

Φιλικά

galazia_sfairaΜέλος
30/11/2005, 14:28:51
Ουφ ευτυχώς κιένοιωθα πως μόνο εγω παλευω μόνη μου,άσε που ειμαι κα στην άκρη της Δύσης....ολομόναχη!
Νασαι καλα NST.........τι με έπιασε ξαφνικά δεν μπορω να καταλαβω...παιδί μου άδειασα τελειως ....μπα....