- Μιστυρια Τηλεκινηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
με εμενα προχθες πηρα ενα αναπτηρα για να παω καπου δεν ειχε φως να βρω κατι και μια στιγμη παρατηηρισα οτι οπου πηγαινε το χερι μου πηγαινε και
η φλογα μετα απο λιγο δοκιμασα να κηνησω την φλογα τα καταφερα το δοκιμασα ε κερι το βραδυ και παλυ μετα δοκιμασα να συκωσο ενα πραγματα στον αερα και δεν μπορειτε να φανταστητε τι εγινε συκοθηκε :/ μπορει να μου καποιος τι γινετε? το εχει παθη κανεις απο εσας ? ξερετε τι ειναι
? σορρυ για τα ορθογραφικα
X.O
Edited by - HeyMan1 on 09/09/2015 03:45:06
Edited by - HeyMan1 on 09/09/2015 03:46:11
quote:
? σορρυ για τα ορθογραφικα
Δεν υπάρχει sorry.Είσαι απαράδεκτος.
16 χρόνων?
Α λυκείου και δεν γνωρίζεις ορθογραφία?
Πότε θα μάθεις?
Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να μπορείς να εκφρασθείς τουλάχιστον!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όταν λες ότι κίνησες την φλόγα τι εννοείς? λίγα χιλιοστά δεξιά αριστερά με το χέρι σου πολύ κοντά σχεδόν κολλητά? Αν ναι, δεν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό.
Επίσης υπάρχει και το φοβερό που μπορείς να δοκιμάσεις, κράτα έναν αναπτήρα και πήγαινε απότομα (όχι τόσο ώστε να σβήσει) το χέρι σου αριστερά και θα δεις ότι η φλόγα κατά την κίνηση θα πάει δεξιά! μαγικό? :)
Γενικά με τον τρόπου που τα περιγράφεις δεν κατάλαβα καν τι έκανες και υπό ποιες συνθήκες
ΥΓ. ... ε αν δεν σηκωνόταν στα 16 τότε άστα να πάνε ![]()
quote:
Γεια σας ειμαι 16 χρωνων αλλα υπαρχη κατι παραξενο
με εμενα προχθες πηρα ενα αναπτηρα για να παω καπου δεν ειχε φως να βρω κατι και μια στιγμη παρατηηρισα οτι οπου πηγαινε το χερι μου πηγαινε και
η φλογα μετα απο λιγο δοκιμασα να κηνησω την φλογα τα καταφερα το δοκιμασα ε κερι το βραδυ και παλυ μετα δοκιμασα να συκωσο ενα πραγματα στον αερα και δεν μπορειτε να φανταστητε τι εγινε συκοθηκε :/ μπορει να μου καποιος τι γινετε? το εχει παθη κανεις απο εσας ? ξερετε τι ειναι
Συγχωρεμένος για τα ορθογραφικά. Έχω όμως να σου κάνω όμως δυο-τρείς παρατηρήσεις:
1) Θα τα ξανακάνεις όλα αυτά και θα τα γράψεις σε βίντεο. Δεν με ενδιαφέρει να δω ποιός είσαι, θα πεις όμως κάτι σαν "γεια σας μάγκες, είμαι ο heyman1" και μετά θα κάνεις τα κόλπα που αναφέρεις.
2) Αν αποφύγεις να το κάνεις, θα είναι μια πολύ σοβαρή ένδειξη πως λες παραμύθια, και ήρθες να κάνεις την πλάκα σου μαζί μας. Στην περίπτωση αυτή, καλύτερα να ασχοληθείς με πιο ενδιαφέροντα πράγματα, όπως διάβασμα (σοβαρών) βιβλίων και γράψιμο, κυρίως για εξάσκηση σε σύνταξη και γραμματική.
3) Όχι όλη μέρα στο PC/κιντό, chat, forum, FB & viber. Περνάνε τα χρόνια και καλό είναι να προχωράς μαζί τους.