ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Α.Τ.Ι.Α. με την επιγραφή " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Α.Τ.Ι.Α. με την επιγραφή " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Taigetos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TaigetosΜέλος
12/09/2004, 16:26:36
quote:

[quote]
http://www.huforc.net/ufo%20x8.jpg

Αυτο λετε να ειναι αληθεια..?

[ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΙΩΛΚΟ ΒΟΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ .

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΡΓΩΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ....]

----------------------------------

Θα πει καποιος που μπορουμε να δουμε
αυτη την αεροφωτογραφια?

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣΝέο Μέλος
13/09/2004, 08:03:53
ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 14/09.ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ .

TaigetosΜέλος
13/09/2004, 23:30:40
Δε θελω να φανω δυσπιστος αλλα η φωτογραφια που μου λετε
μου φαινεται πειραγμενη

Αν ειναι αληθινη πως και δεν εχει γινει γνωστη?
Πως την εξηγουν οι αρχαιολογοι? Τι ρωταω ομως τωρα...

beyondΜέλος
14/09/2004, 12:16:06
"Ελληνικά με τίποτα διότι υπάρχει & Σιωνισμός & δεν υπήρχε περίπτωση να μας “χαρίσει” κάτι τέτοιο"

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ" ? ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ? ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

14/09/2004, 12:37:33
quote:

"Ελληνικά με τίποτα διότι υπάρχει & Σιωνισμός & δεν υπήρχε περίπτωση να μας “χαρίσει” κάτι τέτοιο"

ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΡΑΞΕΝΗ" ? ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ? ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ,ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ?

Ενδιαφέρουσα υπόθεση αγαπητέ beyond αλλά σου διαφεύγει μία μικρή λεπτομέρεια. Εμείς εδώ μπορεί να ασχολούμαστε με τους Εψιλον, τους "Ελληνες εξωγήινους θεούς" που έρχονται κλπ αλλά οι ξένοι δεν γνωρίζουν τίποτα περί όλων αυτών. Τους ρωτάς αν έχουν ακουστά τους έψιλον (και τους λοιπούς) και πέφτει μία μουγκαμάρα (άγνοιας όχι τίποτε άλλο). Δεν υπάρχει ούτε μία ξένη ιστιοσελίδα που να γράφει για όλα αυτά που συζητάμε εδώ μέσα.
Γι αυτό και πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία είναι φτιαγμένη από Ελληνες και για εσωτερική κατανάλωση.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

TaigetosΜέλος
14/09/2004, 19:13:53
Δε θελω να φανω δυσπιστος αλλα η φωτογραφια που μου λετε
μου φαινεται πειραγμενη

Αν ειναι αληθινη πως και δεν εχει γινει γνωστη?
Πως την εξηγουν οι αρχαιολογοι? Τι ρωταω ομως τωρα...

Θα πει κανεις αν ειναι αληθινη ή οχι?

Καποιος που ειναι απο εκεινη την περιοχη ισως να ξερει.

OgygosΜέλος
14/09/2004, 22:06:15
Έφτιαξα ένα άρθρο γιά το site μου αλλά το link το απέσυρα λόγω του μυστηρίου του θέματος εδώ και πολύ καιρό. Παρόλα αυτά τα hits παρέμεινα κορυφαία για τα επίπεδα του site μου γιά πολύ καιρό:

http://www.geocities.com/thiva20/Hellenic/index6a_h.htm

Πρέπει να τονίσω το πολύ περίεργο (σοφό θα το χαρακτήριζα) παράλληλο στο Δέλτα Ιώτα. Αυτό δείχνει ότι ο δημιουργός του δεν είναι τυχαίος. Αυτή την στιγμή έχω μια διαφορετική ανάγνωση του γραφήματος. Να πω απλώς ότι ο Λιακόπουλος με το UFO έπεσε στην "λούμπα". Το Ι-beam είτε είναι αυθεντικό είτε όχι ΔΕΝ γράφει σε καμία περίπτωση ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. Το διαβάζουμε ανάποδα και έχουμε(στο τέλος έχει σπάσιμο):

ΔΙΗΡΕ * θ ** Φ * ΕΛΕ
ή
ΔΙΗΡΕ * Θ ** Φ * ΕΛΞ

μάλλον το πρώτο είναι σωστό εξάλλου αν το Ε έχει την μορφή του αρχαίου Ξ(με κάθετη γραμμή) που το βρίσκουμε σε πολλά αλφάβητα, σημαίνει ότι το Ξ θα έχει άλλη μορφή, μία περίπτωση δε είναι ο σταυρός. Άρα αυτό που βλέπουμε στο τέλος είναι Ε. Έχουμε και λέμε:

ΔΙΗΡΕ προφέρεται σαν ΔΙΕΙΡΕ
αρχαία Ελληνικό ρήμα:
ΔΙΕΙΡΩ = αραδιάζω κάτι στην μέση = βάζω ανάμεσα = περνώ ανάμεσα = αραδιάζω = συναρμολογώ

Το Θ έχει την οριζόντια γραμμή παχιά και προεξέχουσα από τον κύκλο. Μια νέα υπόθεση είναι ότι αντιπροσωπεύει τον Κρόνο(έχει τους μεγαλύτερους δακτυλίους) ενώ το Φ εκφράζει τον πλανήτη Ουρανό(κλίση των δακτυλίων και άξονα περιστροφής χοντρικά 90 μοίρες).

Μετά μπορεί να λέει:

ΕΛΕΓΞΕ που μπορεί οπτικά να είχε την μορφή (πριν σπάσει): ΕΛΕΓ+Ε
Ίσως από την γενική μορφή να είχαμε και απλοποίηση σε ΕΛΕ+Ε(έλεξε).

Τι να ελέγξει κανείς ανάμεσα σε Κρόνο και Ουρανό; Μήπως τον Χείρωνα;

http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/chiron.html

ημι-βασικός άξονας Κρόνου: 1.433.530.000 km
ημι-βασικός άξονας Χείρωνος: 2.039.496.800 km
ημι-βασικός άξονας Ουρανού: 2.872.460.000 km

Και μια περίεργη σύμπτωση. Η μορφή του Φ στην Ελληνική; επιγραφή της μεγάλης πυραμίδος μοιάζει με το Ι-beam:
http://www.geocities.com/thiva20/Hellenic/fixthyra.htm

beyondΜέλος
15/09/2004, 08:21:51
ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΣΤΡΙΑ..ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΑΚΡΙΑ..
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ..ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ...
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΥΦΑ) ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ,Η ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

TaigetosΜέλος
16/09/2004, 14:16:23
Θα πει κανεις αν αυτη η φωτο ειναι αληθινη?

Εχει παει στο συγκεκριμενο μερος και εχει δει αυτο?

TaigetosΜέλος
17/09/2004, 20:04:31
quote:

Θα πει κανεις αν αυτη η φωτο ειναι αληθινη?

Εχει παει στο συγκεκριμενο μερος και εχει δει αυτο?

Kαλα κανεις δεν ξερει????