ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λέσχη Bildeberg. Μύθος και Πραγματικότητα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Λέσχη Bildeberg. Μύθος και Πραγματικότητα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Wolffaced68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
junk95Μέλος
21/05/2004, 22:07:53
quote:

Φίλε Viking συγχαρητήρια για το θέμα...!
Πιστεύω πως όλη μου η ζωή ως τώρα αποτελείται από τις αγαπημένες μου περιόδους...
Εννοώ πως είμαι ευτυχισμένη καθώς περνάω καλά,έχω φίλους,υγεία,μια οικογένεια που είναι τα πάντα για μένα και τη νεανική μου σκέψη και ελευθερία...
Το παν είναι να είσαι αισιόδοξος...

Συμφωνώ, με την επιφύλαξη ότι μάλλον το παν είναι να έχεις χιούμορ.
Κι εμένα μ' άρεσε όλη η ζωή μου μέχρι αυτή τη στιγμή. Εκτός από 2-3 σκαμπανεβάσματα που υποθέτω πως όλοι έχουν και εξάλλου δεν ήταν και τίποτα το σοβαρό. Έχω ζήσει τόσο ευτυχισμένη ζωή που πραγματικά ανησυχώ.

Σωστό και αυτό που ειπώθηκε πιο πριν: σχεδόν πάντα θυμόμαστε τα καλά και οι παλιές περίοδοι μοιάζουν καλύτερες απ' ό,τι όταν τις ζήσαμε.
Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 3 περιόδους από τα 15 μου μέχρι σήμερα (δηλαδή μέσα σε 9 χρόνια) που όταν τις ζούσα ήμουν από λίγο έως πολύ δυστυχισμένος και τώρα τις αναπολώ με νοσταλγία. Τι σου είναι η μνήμη...

Πάντως μισούσα απεριόριστα το σχολείο (παρ' όλο που αποφοίτησα με 19,5). Όχι για τα μαθήματα. Κυρίως:
α) Για το πρωινό ξύπνημα.
β) Για τις κλίκες και τον άγραφο κώδικα ντυσίματος. Το σχολείο είναι το μόνο μέρος που τα άτομα κρίνονται τόσο αδυσώπητα από την εξωτερική εμφάνισή τους. Όχι ότι είχα κανένα πρόβλημα (μάλλον στους "κουλ" ήμουν κι εγώ), αλλά πραγματικά σιχαινόμουν αυτήν την κατάσταση.

Μιλάμε δε μου λείπει απολύτως τίποτα από το σχολείο. Και τα 12 χρόνια ήταν απαίσια, άχρηστα, βαρετά, ενοχλητικά, μες στη μέση του δρόμου ένα πράγμα. Ακόμα θυμάμαι την τελευταία μέρα της Γ΄ Λυκείου που ξύπνησα 7:55 και είπα στον εαυτό μου "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ 7:55 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ!" Έχω πολλές ευτυχισμένες στιγμές για να μπορώ να τις ιεραρχήσω (και άλλωστε τις περισσότερες τις έχω αποκαλύψει μόνο στη σύντροφό μου και σε αδερφικούς φίλους, αν δεν τις έχουμε μοιραστεί κιόλας), αλλά αυτή ήταν μια στιγμή που χαλαρά ανήκει στο Top 10.

nefertityΜέλος
22/05/2004, 16:42:15
Φίλε JUNK95,πως τα κατάφερνες και έβγαζες 19,5?Εγώ στο Γυμνάσιο ήμουν του 17,5 και τώρα 1η Λυκείου του 16,5...βέβαια δε σκοτώνομαι στο διάβασμα αλλά προσπαθώ...
Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και αναρωτιέμαι αν θα περάσω εκεί που θέλω...τέλος πάντων!Αισιοδοξία και χιούμορ είπαμε,έτσι???

oneiric1Μέλος
26/05/2004, 16:26:57
Πω-πω...υπέροχο θέμα Viking!

Μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα έχω διανύσει 2 υπέροχες περιόδους στην ζωή μου!!!!

Μία ήταν όταν χώρισα από την πρώτη μεγάλη σχέση που είχα, γύρω στα 23 μου και αφού πέρασα την περίοδο της «μαυρίλας» και της μιζέριας, το ξεπέρασα και κυριολεκτικά.... αλώνισα! Πέρασα ένα όνειρο, έβγαινα, έμπαινα όποτε & ότι ώρα ήθελα, πήγα εκδρομές, γνώρισα κόσμο, έφαγα, ήπια.... γενικά πέρασα υπέροχα!

Η δεύτερη καλύτερη περίοδος είναι αυτή που διανύω εδώ και αρκετά χρόνια με τον άνθρωπο που παντρεύτηκα τον Σεπτέμβριο και πραγματικά ζω όπως μου αρέσει.

Χειρότερη; Χμ... σίγουρα τα δύο χρόνια που πέρασα με εκείνη την πρώτη μου σχέση... Έπιασα «πάτο».

Και ΝΑΙ! Είμαι ευτυχισμένη! Προσπαθήστε να γίνετε και ‘σεις φίλοι μου! Σας το εύχομαι!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

junk95Μέλος
27/05/2004, 23:13:54
quote:

Μία ήταν όταν χώρισα από την πρώτη μεγάλη σχέση που είχα, γύρω στα 23 μου και αφού πέρασα την περίοδο της «μαυρίλας» και της μιζέριας, το ξεπέρασα και κυριολεκτικά.... αλώνισα! Πέρασα ένα όνειρο, έβγαινα, έμπαινα όποτε & ότι ώρα ήθελα, πήγα εκδρομές, γνώρισα κόσμο, έφαγα, ήπια.... γενικά πέρασα υπέροχα!

Αυτό που έλεγα ρε συ ονείρικ... Μία από τα ίδια στα 19 μου, με τη διαφορά πως όταν τα έκανα όλα αυτά νόμιζα ότι ήμουν δυστυχισμένος. Μετά έκατσα και το σκέφτηκα και συνειδητοποίησα ότι τα πέρναγα τέλεια...

oneiric1Μέλος
28/05/2004, 12:52:22
Δυστυχώς έτσι γίνεται συνήθως!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

katsiΝέο Μέλος
13/06/2004, 01:55:30
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!Ο ΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!!

katsi.2.

MaryJaneΝέο Μέλος
13/06/2004, 22:34:46
2001-2005, κοινώς τα φοιτητικά μου χρόνια στην όμορφη Πάτρα, που σε 8 μήνες δυστυχώς τελειώνουν :(
Άντε και η περίοδος λίγο πριν τελειώσω (με το ζόρι) το Λύκειο... ο,τι θυμάμαι δηλαδή γιατί μόλις πήρα το απολυτήριο έκανα format στη μνήμη μου και οτιδήποτε σχετικό με θρανία, καθηγητές, συμμαθητές και εξετάσεις χάθηκε στην άβυσσο... :)

~Lost In A Riddle~

erriettaΜέλος
21/06/2004, 15:16:19
Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα?
Σίγουρα τα φοιτητικά μου και εν γένει η περίοδος 1993-2002.
Κι αυτό γιατί έζησα πραγματικά ελεύθερη! Πραγματικά συγκλονιστικό συναίσθημα το να είσαι εντελώς ελεύθερος να πράξεις κατά βούληση και να μην μπορεί να σε ελέγχει κανείς. Ελπίζω κάπως κάπου κάποτε να το ξαναζήσω αλλά χλωμό το κόβω εδώ πέρα..