ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Λέσχη Bildeberg. Μύθος και Πραγματικότητα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Λέσχη Bildeberg. Μύθος και Πραγματικότητα. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Wolffaced68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
VIKINGΜέλος
06/04/2004, 03:43:11
Ποια ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης σας και ποια η χειροτερη περιοδος ή μερα της ζωης σας και γιατι, τι θα θελατε να αλλαξετε στην τωρινη σας φαση και αν σας εμποδιζει κατι τι ειναι αυτο,μηπως ειναι τωρα ειναι η καλυτερη περιοδος της ζωης σας ή οχι,ειστε ευτυχισμενοι ή οχι;

soukiΝέο Μέλος
15/04/2004, 15:47:16
πιστευω πως για τους περισσοτερους ανθρωπους η καλυτερη περιοδος της ζωης τους ηταν τα παιδικα τους χρονια.οταν δεν ειχαν σκοοτουρες και στεναχωριες,γιατι το μονο που ηθελαν ηταν να παιζουν και να γελανε.
γιαυτο και για μενα αυτη θεωρω ως καλυτερη περιοδο της ζωης μου.βεβαια,δε μπορω να πω πως και τωρα δε περναω καλα,εφοσον ολοι οι τομεις της ζωης μου(αν εξαιρεσουμε τον ερωτικο)πανε αψογα.η μοναδικη ισως ασχημη στιγμη μου ναταν οταν επρεπε να χωρισω και μετα απο εναν.....παλιανθρωπο,αλλα και παλι θεωρω πως ταντιμετωπισα αριστα.
εσυ που ρωτας γιατι δεν εχεις απαντησει?

VIKINGΜέλος
15/04/2004, 17:18:22
quote:

πιστευω πως για τους περισσοτερους ανθρωπους η καλυτερη περιοδος της ζωης τους ηταν τα παιδικα τους χρονια.οταν δεν ειχαν σκοοτουρες και στεναχωριες,γιατι το μονο που ηθελαν ηταν να παιζουν και να γελανε.
γιαυτο και για μενα αυτη θεωρω ως καλυτερη περιοδο της ζωης μου.βεβαια,δε μπορω να πω πως και τωρα δε περναω καλα,εφοσον ολοι οι τομεις της ζωης μου(αν εξαιρεσουμε τον ερωτικο)πανε αψογα.η μοναδικη ισως ασχημη στιγμη μου ναταν οταν επρεπε να χωρισω και μετα απο εναν.....παλιανθρωπο,αλλα και παλι θεωρω πως ταντιμετωπισα αριστα.
εσυ που ρωτας γιατι δεν εχεις απαντησει?

Γεια σου και καλωσηρθες souki.
Σου ευχομαι καταρχην να βρεις τον αληθινο συντροφο της ζωης σου και καλη συνεχεια στο φορουμ.

Εγω δεν εχω να αναφερω καποια ιδιατερα καλη περιοδος της ζωης μου εκτος ισως απο την μικρη περιοδο των παιδικων χρονων.Τα τελευταια 12 χρονια δεν εχω να θυμηθω καποιες ομορφες στιγμες.
Πολλα θα ηθελα να αλλαξω στην ζωη μου αλλα δεν ειναι ευκολο.Δεν ειμαι
ιδιαιτερα ευτυχισμενος,δεν περναω καλα αλλα η ζωη μπροστα ειναι και για αυτο προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος διοτι αλιμονο αν στη ζωη δεν υπηρχαν και δυσκολιες και εμποδια.

Edited by - VIKING on 15/04/2004 17:33:37

SilverwolfΜέλος
15/04/2004, 21:55:41

Η πιο καλή περίοδος της ζωής μου: Αυτη που εχει περάσει πλέον αρκετός καιρός ώστε να έχουν ξεβάψει στην μνήμη μου οι δυσκολίες και οι πίκρες της και να έχουν επιχρυσωθεί η καλές της στιγμές.

Η χειρότερη: Το παρόν, γιατί το εμπόδια του παρόντος μοιάζουν σχεδόν πάντα πολύ πιο ψηλά από ότι είναι. (Αν απαντήσω ξανά σε αυτήν την ερώτηση σε κάποιους μήνες ή έναν χρόνο μπορεί κάλλιστα να πω ότι η περίοδος που περνάω τώρα ήταν η πιο καλή της ζωής μου )

quote:
Εγω δεν εχω να αναφερω καποια ιδιατερα καλη περιοδος της ζωης μου εκτος ισως απο την μικρη περιοδο των παιδικων χρονων.Τα τελευταια 12 χρονια δεν εχω να θυμηθω καποιες ομορφες στιγμες.

Καθόλου όμορφες στιγμές Viking;
Ούτε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα...
το κελάηδημα ενός πουλιού...
κάτι που σου χάραξε ένα χαμόγελο;

Εμένα αυτά τα μικρά πραγματάκια με στηρίζουν όταν όλα μοιάζουν μαύρα
(συγνώμη αν έγινα αδιάκριτη)

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

15/04/2004, 22:30:14
Μάιος του 1992,ένα μήνα πριν απολυθώ από το γαμ....
Πολεμικό Ναυτικό.
Κως,Δωδεκάνησα.
Εγώ και ΤΡΕΙΣ Φινλανδέζες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Την άλλη μέρα έφαγα φυλακή γιατί δε γύρισα στο καράβι-
στέρηση εξόδου για δυο βδομάδες.
Το ίδιο βράδυ, ξανά στο ίδιο δωμάτιο,με τις δύο από τις τρεις της προηγούμενης βραδιάς.
ΑΥΤΕΣ τις δυο βραδιές,δεν τις ξεχνώ με τίποτα !!

15/04/2004, 22:40:18
ΕΜΠΑΙΝΕ asprigia
Σου ρίχνω 78 Α ΠΝ Οινούσαι, Κώς, Λέσβος, Ικαρία,

Tρεις??? Μία θα μου έφτανε ..Τότε...!!!!!!!

Τώρα?????

GhostΜέλος
16/04/2004, 16:39:04
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...

17/04/2004, 12:53:55
allzaro,αν σου στείλω φωτό που τράβηξα από κείνη τη βραδιά
θα μας κλείσουν μέσα για πορνογραφία!!
Εγώ στο ΕΚΠ ΑΡΗΣ ήμουνα,ταξίδι στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας,
12 σερί μέρες εν πλω,
12 μέρες να βλέπεις μόνο παπάρια γύρω σου(σόρρι για την έκφραση...!),
οπότε καταλαβαίνεις πόσο ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ βγήκαμε έξω στην Κω...
Τρεις μαζί και λίγες ήταν!!!
Αφού το επόμενο βράδυ που ήμουν μόνο με τις δυο...
κάτι έλειπε ρε γαμώτο.....

17/04/2004, 13:17:53
Συγνωμη που ανακατευομαι σε μια καθαρα αντρικη κουβεντα.. αλλα δεν μπορω -διαβαζοντας οσα λεει ο Ασπριγια- να μην το σχολιασω..
Δηλαδη ειχες μονο 12 μερες και δεν αντεξες ..οι μηχανικοι στα καραβια που κανουν μηνες να βγουν σε στερια τι πρεπει να κανουν δλδ?

katiaΜέλος
17/04/2004, 16:29:50
<ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΩΔΟΥ>?
ΑΣΠΡΙΓΙΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

VIKINGΜέλος
03/05/2004, 16:41:27
quote:

Καθόλου όμορφες στιγμές Viking;
Ούτε ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα...
το κελάηδημα ενός πουλιού...
κάτι που σου χάραξε ένα χαμόγελο;

Εμένα αυτά τα μικρά πραγματάκια με στηρίζουν όταν όλα μοιάζουν μαύρα

Nαι φιλη silverwolf εχεις δικιο ειναι ομορφες στιγμες αυτες,τι πιο ωραιο απο να απολαμβανεις το ομορφο ηλιοβασιλεμα,να ακους το κελαηδημα ενος πουλιου,να ακους τον ηχο των κυματων μιας θαλασσας,αρκει να τις μοιραζεσαι με καποιο προσωπο που αγαπας πολυ.

Περιμενω και απο ολους φιλους του Φορουμ να ανοιξουν την "καρδια τους" και να μας εκμυστηρευτουν ποια ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης τους,ποια η χειροτερη,αν θα θελανε να αλλαξουν τιποτα στην ζωη τους και αν γενικα ειναι ευτυχισμενοι ή οχι.

inandaboveΜέλος
03/05/2004, 17:12:36
Η καλύτερη? Σίγουρα τα φοιτητικά μου χρόνια (όσο κλισέ και αν ακούγεται), που αν και εμπεριείχαν και μερικές από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου, δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα..

~Fallen Angel~Νέο Μέλος
06/05/2004, 18:11:42
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 0,5 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Set me free....your heavens a lie....

VIKINGΜέλος
07/05/2004, 15:29:48
quote:

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 0,5 ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ....ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...

Για σου Fallen Angel.Γιατι φιλε/φιλη μου δεν περνας καλα αυτο τον τελευταιο χρονο,αν επιτρεπεται;

Σου ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σου.

~Fallen Angel~Νέο Μέλος
07/05/2004, 16:27:15
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...Κ ΦΙΛΕ VIKING ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

SteppenwolfΝέο Μέλος
10/05/2004, 00:52:18
Καλύτερη περίοδος ήταν μάλλον όταν ήμουν με κάποιον και ένιωθα συναισθηματική ασφάλεια, το οποίο είναι κάτι που μου έλειπε μέχρι τότε και μου λείπει έκτοτε. Ευτυχισμένη ήμουν - όσο πεζό και ρομαντικό κι αν φαίνεται- όταν είμασταν αγκαλιά.

Η χειρότερη περίοδος ξεκίνησε όταν η σχέση αυτή γκρεμίστηκε και από τότε η κατάσταση σε όλους τους τομείς χειροτερεύει με σταθερό ρυθμό...
Αν μπορούσα θα άλλαζα σχεδόν τα πάντα. Αλλά αφενός πολλά από αυτά που με "στεναχωρούν" δεν εξαρτώνται από μένα και αφετέρου για όσα εξαρτώνται είμαι πολύ μπερδεμένη και πληγωμένη για να μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ότι δεν είμαι ευτυχισμένη..

For my life
Still ahead
Pity me...

Darkangel_78Μέλος
10/05/2004, 22:46:34
Φίλη steppenwolf έχω περάσει όχι μια,αλλά αρκετές τέτοιες περιόδους.
Έχοντας σταθεί πλέον στα πόδια μου με την ελάχιστη δυνατή εξωτερική βοήθεια,έχω να σου πω καλά νέα (και σε όλους):
Κάποτε όλο αυτό θα τελειώσει και η ζωή σου θα ανθίσει ξανά μαζί με σένα!!!
Μετά το χειμώνα έρχεται η Άνοιξη...ΠΑΝΤΑ!!!!
Και,ακόμα κι αν σου ακουστεί παράλογο ή ανούσιο,σου αφιερώνω τα λόγια ενός καλού μου φίλου όταν ήμουν στη θέση σου:
Θεέ μου,δώσε μου δύναμη να αλλάξω αυτό που μπορώ,να αντέξω αυτά που δε μπορώ να αλλάξω,αλλά και τη σοφία για να αντιληφθώ τη διαφορά...

(Εντάξει,το είπαν σίγουρα κι άλλοι πριν από αυτόν,αλλά εμένα με βοήθησε!!!Κουράγιο φιλενάδα....)

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

madmaxΜέλος
11/05/2004, 15:44:17
Να πω; να πω;;; αντε να πω...

Περναω τωρα την καλυτερη περιοδο της ζωης μου με ενα υπεροχο ατομο...
Στον αντιποδα η χειροτερη περιγραφεται στο topic "σημαδια/οιωνοι" (οχι δεν το προμοταρω)

Ευχομαι σε ολα τα παιδια να βρουν (αν δεν εχουν βρει) την απολυτη εσωτερικη γαληνη και ισορροπια ακομα και στο επομενο λεπτο αν ειναι δυνατον...

Ave to all $$Madmax$$

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

nefertityΜέλος
19/05/2004, 21:11:46
Φίλε Viking συγχαρητήρια για το θέμα...!
Πιστεύω πως όλη μου η ζωή ως τώρα αποτελείται από τις αγαπημένες μου περιόδους...
Εννοώ πως είμαι ευτυχισμένη καθώς περνάω καλά,έχω φίλους,υγεία,μια οικογένεια που είναι τα πάντα για μένα και τη νεανική μου σκέψη και ελευθερία...
Το παν είναι να είσαι αισιόδοξος...
Σήμερα έγραφα Χημεία και παρόλο που αφιέρωσα μία ολόκληρη ημέρα που ήμουν βουτηγμένη στο βιβλίο,δεν έγραψα καλά...δεν πειράζει όμως...στενογχωρήθηκα αρκετά,αλλά μετά βγήκα με την παρέα μου και κούλαρα...
Θέλω να πω πως ο καθένας μας αντιμετωπίζει προβλήματα κατά καιρούς.Το παν είναι όμως να είσαι αισιόδοξος και να λες:''μια φάση είναι,θα περάσει...''.
Πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε καλά ψυχικά με τον εαυτό μας,ώστε να είμαστε και με τους γύρω μας και να είμαστε δυνατοί ώστε να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία...αρκεί ένα χαμόγελο και όλα αλλάζουν...Όταν διαβάσεις το μήνυμά μου σκάσε ένα χαμόγελο και σκέψου κάτι ευχάριστο...π.χ.οτι η ζωή είναι ωραία!Θα δεις...με μία σκέψη,ένα χαμόγελο,μια βόλτα έξω,ένα χαρούμενο τραγούδι,αλλάζει ριζικά η διάθεση...δοκίμασέ το και τα λέμε!

Και για να έρθω στο θέμα μας,η καλύτερη στιγμή της ζωής μου ήταν κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού φιλιού...

Συγνώμη για την πολυλογία μου...
Με αγάπη και σεβασμό,nefertity.

GirtosΜέλος
21/05/2004, 01:45:22
Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

gK