ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ερώτηση προς τον προϊστάμενό μου! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Jejeje31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/02/2005, 20:08:21

Χμμμ... και πάλι... Χμμμ...

...καλή μου Gραμματέα... σαν αύξηση παίρνεις 3 τσουβάλια γατοσκυλοτροφή και μια δωρεάν συνδρομή στους κτηνιάτρους χωρίς σύνορα...
.
.
.
Τhe She Mantis... in generous mood

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
10/02/2005, 20:28:05
Ω, ευχαριστώ!

κατάλαβες τώρα πως γίνεται αγαπητέ jejeje?

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Edited by - galadriel on 10/02/2005 20:29:09

10/02/2005, 20:31:54
Xμμμμμ!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 10/02/2005 20:34:11

10/02/2005, 22:37:28
Αγαπητέ pixeldream,
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Προφανώς οι σκέψεις / απόψεις σου σχετίζονται με κάτι το οποίο αναφέρθηκε στο υφιστάμενο θέμα. Αλλιώς δεν θα υπήρχε και λόγος να απαντήσεις / σχολιάσεις ή, όπως γράφεις, να εκφράσεις τη γνώμη σου, η οποία είναι καθ’ όλα σεβαστή.
Aυτό που δεν κατάλαβα στην αρχική σου τοποθέτηση είναι βάσει ποιων κριτηρίων (αν υπάρχουν) έκρινες ότι κάποια/ος από τους συμμετέχοντες στην παρούσα συζήτηση:
1. Θέλουν να βγάζουν πολλά χωρίς να κάνουν τίποτα.
2. Δεν θέλουν να προσπαθούν για τίποτα.
3. Θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι για να μην κάνουν τίποτα.
4. Τα έχουν με τον προϊστάμενό τους, ενώ αν ήταν προϊστάμενοι θα έκαναν χειρότερα.
Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο σε ρώτησα αν τα συμπεράσματα αυτά τα εξήγαγες από τα παραπάνω κείμενα ή από προσωπικές σου εμπειρίες. Αλλά δυστυχώς απέφυγες να απαντήσεις.
Πάντως συγχώρεσέ με αν δεν έχω καταλάβει το σκοπό της τοποθέτησής σου.

Σε σχέση με την τελευταία σου απάντηση θα ήθελα (αν μου επιτρέπεις) να σχολιάσω τα εξής:
Δεν νομίζω ότι προκαλείς πρόβλημα με το να εκθέτεις τη γνώμη σου. Ελευθερία έκφρασης έχουμε θέλω να πιστεύω.
Γράφεις,

quote:

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ

Που φαίνεται η αντίδρασή μου; Πως συμπέρανες ότι με ενοχλεί; Όλα αυτά τα συμπέρανες επειδή επισύναψα μία φωτογραφία;!

Αυτό που θα ήθελα είναι να ανοίξεις ένα νέο θέμα σε άλλη θεματική ενότητα και να παραθέσεις τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σου. Εκεί αναφέρθηκα ότι θα συνεισφέρω.

Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου που εξέφρασες την άποψή σου και παραμένεις σταθερός σε αυτή. Πάντα πιστεύω ότι μέσω του εποικοδομητικού διαλόγου μπορούν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

Με εκτίμηση
--Je^3--

ΥΓ. Καλή μου Gretel η πρόκα είναι για το κεφάλι μου; Ελπίζω να είναι ανοξείδωτη!
ΥΓ2. Τώρα κατάλαβα ακριβώς φίλη μου Galadriel!!

11/02/2005, 01:54:01
"Χεχεχε" (χεχεχε:η λέξη jejeje εις την ισπανικήν) μάλλον για μένα ήταν η σπόντα!

Ωπ! πούν'τη;

Να εδώ ήταν, την έπιασα!

θα τη φέρω πίσω, οκ κανένα πρόβλημα!

Πάντως pixeldream, συμφωνώ με την παρατήρησή σου, που σχετίζεται με την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς που μπορεί να συμβεί σε κάποιον, όταν από υπάλληλος γίνεται προϊστάμενος.

quote:
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Για να μάθουμε να διατάζουμε σωστά, πρέπει να μάθουμε και να υπακούμε. Για να γίνεις καλός δάσκαλος, πρέπει να μάθεις να είσαι και καλός μαθητής.

Θα διαφωνίσω όμως με την γενίκευσή σου, που αφορά τα άτομα, τα οποία ενδιαφέρονται για τον εσωτερισμό. Πιστεύω πως η φιλοσοφία καταντάει φιλολογία όταν δεν γίνεται πράξη. Σ'αυτήν την περίπτωση, ένας άνθρωπος που "τον ενδιαφέρει ο εσωτερισμός" χωρίς να τον κάνει πράξη, δε διαφέρει και πολύ από οποιονδήποτε άλλο που ασχολείται με την εξ΄απαλών ονύχων σπουδή κάποιου άλλου θέματος. Οπότε το πρόβλημα είναι πως δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Εσωτερικό του Εαυτό (συνήθως το λέμε αυτό "εσωτερισμό"). Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, θα ίσχυε η γενίκευσή σου. Όχι όμως για κάθε άτομο, που λαμβάνοντας μέρος στα forums, φανερώνει το ενδιαφέρον του για το αντικείμενο αυτό. Μπορεί να είναι φιλόλογος, μπορεί φιλόσοφος, μπορεί απλά να προσπαθεί. Πως μπορείς όμως να εκτοξεύεις έναν αφορισμό, χωρίς να έχεις ούτε καν μία μικρή εικόνα αυτού που επιχειρείς να κρίνεις;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

11/02/2005, 03:41:49

Είναι απορίας άξιον που κρατιέμαι !!!!!!!!!

11/02/2005, 09:46:35
ΟΚ Jejeje ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Η ΖΩΗ ΣΕ ΚΩΜΑ

Ramoglou

quote:
Είναι απορίας άξιον που κρατιέμαι !!!!!!!!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ "ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ,ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

11/02/2005, 12:32:12
pixeldream Ευχαριστώ για την ψυχανάλυση.

Θα τη λάβω σοβαρά υπ’ όψιν μου και θα προσπαθήσω να πράξω τα δέοντα. Προς το παρόν πνίγω την βαριεστιμάρα μου στο μπουκάλι και όχι τα λόγια μου.

Από εκεί και πέρα αν ήθελα να αντιπαρατεθώ στην άποψη σου να είσαι σίγουρος πως θα το έκανα και δε θα έλεγα «κρατάτε με».
Άσε που αυτό το στυλάκι δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Από εκεί και πέρα για το τι σου αρέσει και τι όχι δε με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα, διότι και σένα δε σε ενδιαφέρει το χιούμορ των άλλων, αλλά σε ενδιαφέρει το να προωθήσεις τις αναρχικές κραυγές σου ενάντια στο σύστημα και στην ολιγαρχία. Τσουβαλιάζοντας μέσα σε αυτήν την «κατά των πάντων» επίθεση, τους πάντες και τα πάντα.

Άσε με λοιπόν εμένα να απορώ πως κρατιέμαι και δεν παραγγέλλω άλλη μια κάσα μπύρες και κάνε εσύ τον πόλεμο σου ενάντια στο κατεστημένο και σε όσους το εκπροσωπούν.

Πέθανε και ο Θόδωρος γμτ και τώρα ποιος θα κάνει επανάσταση ?

11/02/2005, 12:57:08
Φίλτατε....

άμα βάλω τα "μεζεδάκια" θα βάλεις τις μπύρες?

και τώρα που το είπαμε... μήπως φίλε jejeje να δοκίμαζες να τον μεθύσεις πρώτα τον προϊστάμενο πριν διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου?

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
elpidaΜέλος
11/02/2005, 13:01:44
Ε ρε γλέντια που θα γίνουν....

Αναρωτιέμαι στο "πάρτυ" ποιος θα είναι "πόρτα"...

"Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται"

Edited by - elpida on 11/02/2005 13:04:56

11/02/2005, 13:10:23
@ pixeldream,
Ας συνεχίσουμε τη συζήτηση στο νέο σου μήνυμα!!

@ Ramoglou,
Στην υγειά σου!! Εκεί που δούλευα το βράδυ και έκανα που-και-που ένα refresh στις σελίδες του esoterica είδα το μήνυμά σου και κατάλαβα ότι έρχεσαι από διασκέδαση. Είπα να σου απαντήσω αλλά τελικά με απορρόφησε η php!

Καλή σας μέρα.
--Je^3--