ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

ΑΤΜΑ38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
19/04/2003, 13:10:42
καλημερα φιλοι μου ,
καλως ηρθες καινουργιε μας φιλε gas,
διαβαζοντας κατι ανακαλυψα κατι αλλο!
ενα αρθρο για την δυνατοτητα που
εχει ισως καθενας να θεραπευει,
+τους τροπους που συμβαινει κατι τετοιο.
εν ολιγης,
ειναι τρεις οι τροποι
-με τη δικη μας ενεργεια.
-με τη χρηση συμβολων/οδηγων(οπως στο ρεικι)
-με την ενεργεια απο το"θεο"/τη συμπαντικη πηγη

http://indigosoulutions.tripod.com/home/id24.html

φως+αγαπη(((((((*_*)))))))

Vande!

'manava seva, madhava seva'

indigo_boyΜέλος
19/04/2003, 19:54:53
Shamballa Multidimensional Energy Healing?

http://www.metagifted.org/topics/meta/shamballa/

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ...............

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

StavrosΝέο Μέλος
19/04/2003, 21:43:54
Αγαπητοί φίλοι,
Διάβασα με ενδιαφέρον τα όσα γράφετε για το REIKI.Έγω είμαι παντελός άσχετος με το θέμα. Έχω μια απορία, μπορεί αυτή η μέθοδος να χρησιμοποιηθεί για κακό σκοπό?(Ελπίζω να μην πέταξα καμιά κοτσάνα...)

1+1=3
Until the skies turn blue...
Until the air of freedom strikes us...

20/04/2003, 03:05:54
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΣΤΑΥΡΟ,ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ"ΚΟΤΣΑΝΑ",ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ...
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ..ΠΩΣ ΜΥΗΘΗΚΑΝ ...ΣΤΟ ΡΕΙΚΙ..
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ...
ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ!

Ο ΛΟΓΟΣ..;
"ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ...ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ..."
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ...
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ
(((((((*_*)))))))

Vande!

gasΝέο Μέλος
21/04/2003, 00:27:17
αγαπητη ΑΤΜΑ καλησπερα.
Εκτος απο αυτα που εχω παρακολουθησει στη Βουλγαρια,και εχω μαθει θα ηθελα να κανω και καποια μαθηματα στην Ελλαδα,δεν ξερω που θα μπορουσα να παω.Αν ξερεις καποια σχολη στην Αθηνα σε παρακαλω γραψε μου τη διευθηνση του.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβοληκα.

indigo_boyΜέλος
23/04/2003, 02:24:06
ΦΙΛΕ gas ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ

ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.................

ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ-Α ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ..........

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ..

Edited by - indigo_boy on 23/04/2003 04:43:33

gasΝέο Μέλος
23/04/2003, 23:16:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ indigo boy.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΚΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ.

25/04/2003, 14:56:42
ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ+ΑΠΟΔΟΧΗ

(((((((*_*)))))))

Vande!

AntonisΝέο Μέλος
02/05/2003, 22:52:59
Καλησπέρα σας

Συνιστώ σε όλους τους αναζητητές να επισκευθούν τη σελίδα http://www.falundafa.org που ανακάλυψα πριν λίγο καιρό και μέτα από μια πρόχειρη μελέτη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα.

Καλή συνέχεια στο ταξίδι...

nataliaΜέλος
26/05/2003, 16:41:30
Γεια σε όλους... Ειμαι εντελώς καινούργια στο χώρο. Χαίρομαι πολύ βέβαια για αυτό αν και δεν ξέρω που πρέπει να γράψω αυτό που απασχολεί εμένα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Διαβάζοντας διάφορα έπεσα λοιπόν σε αυτού του είδους την θεραπεία.
Εχοντας πρόβλημα με τη μητέρα μου και μην βρίσκοντας το τι έχει απο εξετάσεις που κάνει συνεχώς, οι γιατροί όλοι εχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλα είναι θέμα νεύρων γιατί την βρίσκουν κατά τα άλλα υγειέστατη. Οταν άκουσα από κάποιον πολύ δικό μου για ένα γιατρό που μπορεί να καταλάβει τι έχεις από την ενέργεια, αποφάσισα να τον επισκεφτώ...
Πραγματικά ο άνθρωπος βρήκε από τι υποφέρει. Το θέμα είναι ότι ενώ μας είπε μετά την "εξέταση" ότι υποφέρει από το παχύ έντερο και μας έδωσε κάποιες λύσεις, φεύγοντας από τον γιατρό έμαθα ότι το ίδιο πρωί η μητέρα μου είχε επισκεφθεί ένα παθολόγο που καθώς την εξέτασε της είπε ότι πρέπει κάτι να έχει στο παχύ έντερο
Απλή σύμπτωση; δεν ξέρω.
Επίσης δεν ξέρω να είμαι εκτός θέματος. Ελπίζω να με συγχωρέσετε εάν είναι έτσι και να με δικαιολογήσετε ως πρώτη μου φορά.
[:I

Ναταλι

il410Νέο Μέλος
26/05/2003, 21:25:07

Θα ηθελα να μου προτεινετε σας παρακαλω,με mail ,καποιον δασκαλο με τον οποιο θα μπορουσα να διδαχθω το ρεικι?

NON SERVIAMΜέλος
27/05/2003, 03:53:26
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ <<ΚΑΛΑ>> ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ?

YOU MAY SAY I 'M A DREAMER BUT I 'M NOT THE ONLY ONE

ΑΝΑΛΥΩΝΜέλος
29/05/2003, 02:47:03
Φίλοι γειά σας.
Ζητώντας συγνώμη για την "στιγμιαία αλλαγή πλεύσης" θα ήθελα να ρωτήσω την αγαπητή φίλη ΑΤΜΑ : Σε ποιά ενσάρκωση ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

ΑΝΑΛΥΩΝ

+

03/06/2003, 14:56:03
quote:

Φίλοι γειά σας.
Ζητώντας συγνώμη για την "στιγμιαία αλλαγή πλεύσης" θα ήθελα να ρωτήσω την αγαπητή φίλη ΑΤΜΑ : Σε ποιά ενσάρκωση ??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

ΑΝΑΛΥΩΝ

+

χμ...'αναλογα με την ταχυτητα ...της δρασης...
+αυτη της αντιδρασης.'

...παρακαλω.

Let there be Light!

DRACIELΝέο Μέλος
04/06/2003, 13:53:20
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ:1ο,2ο και 3ο.ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ MASTER ΔΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ!ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙς.ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ-ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗς ΜΥΗΣΗΣ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ REIKI δεν ειναι τιποτα που να φοβασαι ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ!!!!
REIKI ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑς ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ,ΝΟΗΤΙΚΕΣ,ΣΥΝΑΙΣΘΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕς.ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΕΝΑ ΛΙΛΙΘ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

pliroforisiΜέλος
15/06/2003, 20:31:02
quote:

Πέρισυ, δίδασκα σε μία ιδιωτική σχολή, και μου πρότειναν να κάνω κάποια μαθήματα. Το γεγονός ότι δεν ήμουν ειδική στον συγκεκριμένο τομέα κι ότι δήλωσα επιπλέον παντελώς άσχετη, δεν το άκουσαν καθόλου. Σα να μην το είπα...

Αμαλία, η καταγγελία σου είναι πολύ σοβαρή! Είναι, όμως, άδικο να μην αναφέρεις το όνομα της σχολής. Αδικο για άλλες σχολές εκπαίδευσης στις ήπιες - εναλλακτικές - συμπληρωματικές θεραπείες που κάνουν καλή δουλειά. Πιστεύω ότι πρέπει να αναφέρεις για ποια σχολή πρόκειται. Διαφορετικά, θα σε παρακαλούσα να αποσύρεις την γενική και αόριστη κατηγορία...

15/06/2003, 22:02:51
MH MOY ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΔΑΞΕΣ;...

Let there be Light!

.Μέλος
24/07/2003, 14:51:45
Υπάρχουν δυο απλά On-line βιβλία
http://reiki-press.hypermart.net

analfiΝέο Μέλος
28/09/2003, 00:41:55
Γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν γωριζετε ατομα που διδάσκουν ρεικι.θα ηθελα πολυ να μαθω.Μενω θεσσαλονικη και δεν μπορω να βρω.

μερλινΝέο Μέλος
28/09/2003, 01:10:04
ΜΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΕΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ..