ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

ΑΤΜΑ38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
analfiΝέο Μέλος
28/09/2003, 13:34:38
Γεια σου Μερλιν,
Μπορώ να διαβάσω καποια βιβλιά για το ρέικι αλλά πως θα μυηθώ σ'αυτο?Χρειάζεται καποιος δάσκαλος.

μερλινΝέο Μέλος
28/09/2003, 14:47:06
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΑΡΚΕΤΑ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΝΑ Σ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΔΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ/ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ...

Edited by - μερλιν on 28/09/2003 14:48:21

analfiΝέο Μέλος
28/09/2003, 19:59:04
ΟΚ,σ'ευχαριστώ πολυ

AntonisΝέο Μέλος
29/09/2003, 01:03:09
Καλησπέρα.
Ισως κάποιος να καταφέρει μόνος του να γίνει αγωγός σε επίπεδο ισάξιο του πρώτου επιπέδου του ρέικι, χωρίς βοήθεια από κάποιο δάσκαλο. Όμως,
δεν υπάρχει λόγος να καταβληθεί όλη αυτή η προσπάθεια για κάτι που μπορεί να γίνει σίγουρα και χωρίς "παρενέργειες" μέσα σε λίγες μέρες από έναν δάσκαλο. Σίγουρα αξίζει το τάξιδι κάποιου προς την Ιθάκη αλλά το ταξίδι αρχίζει με την πρώτη μύηση -και δεν τελειώνει στην τρίτη.
Προσωπική και υποκειμενική μου άποψη βέβαια...

Χαίρετε.

loukoulosΝέο Μέλος
05/10/2003, 13:03:10
Eχω ένα γνωστό που έκανε ρείκι σε διάφορες ασθένειες.Ρε παιδία το άτομο έφαγε πολύ ξύλο,τι να σας πω ,όποτε του λέω δεν γίνεσαι ένας κλασικός φυσιοθεραπευτής με καλή γνώση στο αντικείμενο και ΕΤΣΙ γλίτωσε το ξύλο.Σοβαρά σας ΜΙΛΩ.Μάλιστα ήταν ένας από τους δυνατούς στο ρείκι και πανελληνίως γνωστός

AkenatonΝέο Μέλος
04/01/2004, 03:47:54
Kalhmera:)
Re paides, giati na mpenete ston kopo na prospa8eite na e3hghsete ti einai to reiki se sxesh me ayta poy exete akousei apo tritous? Anyway, eida polla posts ta opoia den mou aresan kai to na grapsw kapoia apanthsh edw pistevw pws den exei nohma, ayto poy 8elw na pw einai pws eimai diate8hmenos na voh8hsw opoiondipote 8elei plhrofories prv omws:)

Analfi: kai'gw apo 8essalonikh eimai, opote an endiaferese mporw na se ferw se epikoinwnia me ton daskalo moy:)

Edited by - Akenaton on 04/01/2004 03:49:48

Edited by - Akenaton on 04/01/2004 03:51:06

meteorΜέλος
28/03/2004, 18:20:54
Γειά σας και από μένα.
Πρώτο μήνυμα,αφού το σκεφτόμουν για πολύ καιρό να εγγραφώ.
Είμαι στο ρέικι εδώ και λίγους μήνες.΄
Προσωπικά δεν έχω δει και ιδιαίτερα πράγματα με την εφαρμογή του.
Θα παρακαλούσα λοιπόν αν κάποιοι εδω ασχολούνται χρόνια με το ρέικι να με ενημερώσουν πάνω στις βελτιώσεις που έχουν δει.
Επίσης κατά πόσο μπορείς να πάθεις ζημιά κάνοντας ρέικι σε άλλους οι οποίοι έχουν κάποια σοβαρή ασθένεια;
Τα βιβλία που έχω διαβάσει πάνω στο θέμα έχω την εντύπωση οτι τα κάνουν ιδανικά τα πράγματα.
Σας ευχαριστώ

Τry Harder

chris_bell73Νέο Μέλος
15/07/2004, 17:30:32

Καλησπερα σε όλους σας!! Ειμαι καινουργια σ' αθτο το forum. Καθώς αναζητουσα διάφορες πληροφορίες γιατο Ρεικι σας βρήκα. Δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για το Ρεικι εκτος από αθτο που διάβασα από το site και κάτι άλλες πληροφορίες που βρήκα από το internet. Μενω Κύπρο και δεν ξέρω που μπορώ να βρώ κάποιον δάσκαλο για να με μυήση. Μπορεί μήπως κανένας από εσάς να με βοηθήσει?
Εθχαριστώ πάρα πολύ!!

psarakiΝέο Μέλος
10/09/2004, 15:33:18
Γεια σας παιδια!

Αφου διαβασα το βιβλιο των τσακρα αποφασισα να κανω ρεϊκι. Στο μεταξυ ειπα να κοιταξω και στο ιντερνετ και με ενδιαφερον διαβασα τις συζητησεις σας.
Ειμαι στη Θεσσαλονικη εχω γνωρισει ενα δασκαλο αλλα δεν το προχωρησα ακομη. Επισης εχω και τηλεφωνα δασκαλων εκτος πολης που ερχονται μονο για σαβ/κυρ εφοσον μαζευτει γκρουπ.
Εχω το εξης κολλημα. Θελω ο/η δασκαλος που θα βρω να με εμπνευσει να νοιωσω οτι μπορω να επικοινωνησω μαζι του/της. Γι αυτο και θα ηθελα να εχω το χρονο να μιλησω μαζι του να του πω τη γνωμη μου για τα τσακρα μου και που νομιζω οτι χρειαζομαι θεραπεια.
Βεβαια για να μιλησουμε τοσο θα ηθελα να δω και το ενδιαφερον του ιδιου. Αποκλειεται να γνωρισω καποιον και να αρχισω να του διηγουμαι.

Ετσι λοιπον αποκλειονται οι περιπτωσεις δασκαλων που ερχονται μονο για το σαβ/κυρ. Κι υστερα απο εκει και περα δεν θα ηταν καλο να υπαρχει επαφη με τον δασκαλο και μετα τον βαθμό?

Εσεις τι λετε για ολα αυτα? Εχω δικαιο να εχω αυτες τις απαιτησεις ή ειναι περιττες.

Παρακαλώ και αν ξέρετε κανένα δάσκαλο στη θεσ/νικη, θα με ενημερώσετε?

Ελπιζω να μη σας κουρασα.

Φιλιά

aquaΝέο Μέλος
13/01/2005, 12:31:31

Καλημέρα και καλή χρονία σε όλους
Θα κάνω μια ερώτηση που αρκετα μέλοι εχουν κανει. Ζητώ πληροφορίες.... για να μυηθώ στο ρεικι, που πρέπει α παω ή να τηλ.
και ΄μια τελευταια ερωτηση ... εχω ακουσει οτι δινουμε καποια χρηματα για να τη μυηση... για πιο λόγο.
Ευχαριστω.
blackeyeΝέο Μέλος
11/05/2011, 13:31:34
γεια σας,βρηκα αυτο τ foroum οταν εψαχν γ τ ποτηρακι αλλα ειδα οτι γραφει κ γ τν μορα
χτες τ βραδυ αφού τελίοσε η γιουροβιζιον 3απλωσα στο κρεβατι μου κ επεζα με το κινιτο κ ειχα βαλει τ ακουστηκα κ ακουγα μουσικη
καπια στιγμη δεν 3ερω γιατι αλλα σηκωσα τα ματια μου κ ειδα μπροστα στη πορτα μου εναν ΠΟΛΥ ψηλο αντρα με μαυρο κυστουμι που ο γιακας ηταν κοκκινος δεν μπορουσα ν δω τ προσωπο του ομος κ γυρισε καπος προς τ μερος μου κ μετα γυρισε απο τν αλι κ πριν περασε κατω απο την πορτα ε3αφανιστηκε,δεν εδωσα σημασια αλλα μετα απο 1 λεπτο δεν μπορουσα ν αναπνευσω κ δεν ενιω8α μονη φοβομουν ν κοιτα3ω ψιλα γτ ενιο8α οτι ειχε πεσει πανω απο τ κρεβατι κ μ κοιτουσε
αυτο τ ηταν?
δεν ειχα κοιμη8ει ημουν εντελος 3υπνια ουτε καν που νυσταζα
:s

roda einai kai gyrizei

.
11/05/2011

Grievous bodily harmΝέο Μέλος
11/05/2011, 13:40:39
καλησπερα,υπαρχουν 4 περιπτωσεις: ή λες ψεματα,ή πασχεις απο καποιου ειδους ψυχωτικη κατασταση,ή απλα εχεις μεγαλη φαντασια. υπαρχει και η 5η περιπτωση να ειδες οντως κατι αληθινο,μου κανει εντυπωση που πολυ ανθρωποι βλεπουν παρομοια πραγματα πχ ενα ψηλο αντρα με μαυρα ρουχα κλπ κλπ απο τι στιγμη που δεν υπαρχουν αποδειξεις ειμαστε σε αδιεξοδο

11/05/2011, 19:34:44
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ xtes ΣΕ Παράξενη εμπειρία (Σχετικά με θέαση περίεργης οντότητας).

In anticipation of my resurrection...

12/05/2011, 00:04:32
blackeye:

καπια στιγμη δεν 3ερω γιατι αλλα σηκωσα τα ματια μου κ ειδα μπροστα στη πορτα μου εναν ΠΟΛΥ ψηλο αντρα με μαυρο κυστουμι που ο γιακας ηταν κοκκινος δεν μπορουσα ν δω τ προσωπο του ομος κ γυρισε καπος προς τ μερος μου κ μετα γυρισε απο τν αλι κ πριν περασε κατω απο την πορτα ε3αφανιστηκε,δεν εδωσα σημασια αλλα μετα απο 1 λεπτο δεν...
=======================================================

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ???

Καταλαβαίνεις τι λές ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/05/2011, 09:16:53
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η EUROVISION ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
12/05/2011, 17:19:46
Είχε πέσει λες πάνω στο κρεβάτι σου και σε κοιτούσε, ή κάτι άλλο έκανε?

Ποιο ήταν το ψυχοπλακωτικό?

Η ψηλή θωριά του?
Το ότι στην είχε πέσει πάνω στο κρεβάτι?
Το κόκκινο μήπως κολάρο του γιακά?

Αυτό το τελευταίο είναι το ποιο σημαντικό
Για σκέψου σοβαρά και πες ( αν θες βέβαια μια εξήγηση)

CravenΜέλος
13/05/2011, 10:34:57
Επειδή λοιπόν έχω δει κάτι παρόμοιο και χειρότερο στο παρελθόν (εννοείται δεν αποκλείω την φαντασία μου να έκανε νερά όσο και λογικό να με θεωρώ.. διοτι ήταν ολίγον τι περίεργες οι παρέες μου και τα ενδιαφέροντα μου εκείνες τις εποχές... και δεν με ενδιαφέρει να το αναλύσω γιατί δεν έχω όρεξη να μπω σε διαδικασία διαμάχης για άλλη μια φορά με τους μηδενιστές)
πίστεψέ με όταν δεις κάτι τέτοιο, το "δεν έδωσα σημασία" απλά δεν υπάρχει.. δεν βγάζεις άχνα δεν κάνεις τίποτα απλά κοκαλώνεις σε σημείο που θες ώρα να συνέρθεις.
θεωρώ λοιπόν ότι δυστυχώς μας ψιλοδουλεύεις..

Edited by - Craven on 13/05/2011 10:36:25

13/05/2011, 10:54:44
quote:

πίστεψέ με όταν δεις κάτι τέτοιο, το "δεν έδωσα σημασία" απλά δεν υπάρχει.. δεν βγάζεις άχνα δεν κάνεις τίποτα απλά κοκαλώνεις σε σημείο που θες ώρα να συνέρθεις.
θεωρώ λοιπόν ότι δυστυχώς μας ψιλοδουλεύεις..

ΕΓΡΑΨΕΣ φίλε μου!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."