- Ο Αντίχριστος εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 2015! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Λοιπον,η 6η Δεκεμβρη γραφεται αλλιως και 6/12.
Το 12 ειναι ο 12ος μηνας του χρονου.Τι ειναι ομως το 12;;;
2 φορες το 6!!!Αρα και ενα 6 μπροστα,τρια εξαρια,ο 6 6 6 !
φοβερον;;;

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ο Θεός είναι μεγαλος!Όλα μπορεί να συμβούν μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες!
Σύντομα θα συμβούν.
Μόνο ο Θεός γνωρίζει το πότε, ούτε καν ο Ιησούς (λένε οι Γραφές τις οποίες επικαλείσαι) αλλά δεν πιστεύεις...
Να σου θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι ο ρασοφόρος μέντορας σου
δεν αναγνωρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησια (δικαίωμα του, αλλά το δηλώνει ο άνθρωπος)
εσύ γιατί δεν το κάνεις; και "κρύβεσαι" πίσω από την Ορθόδοξη Εκκλησία
Ούτε εσύ, ούτε ο άλλος ο "χριστιανός" με τα χίλια προσωπα
γιατί ντρέπεστε να πείτε, είμαι ΜτΙ είμαι Ευαγγελιστής, είμαι Ζηλωτής, είμαι σατανιστής... ούτε κι εγώ ξέρω τι είμαι!
Δεν είναι κακο να πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτο του... αποδεκτό ακόμα κι αυτό,
αλλα τους συνομιλητες σου δε μπορείς να τους κοροιδευεις!
quote:
ΧΟ αν πίστευες στις Γραφές θα πίστευες κι αυτά που γράφουν επι της πλάνης σου.
Μόνο ο Θεός γνωρίζει το πότε, ούτε καν ο Ιησούς (λένε οι Γραφές τις οποίες επικαλείσαι) αλλά δεν πιστεύεις...
Να σου θυμίσω για μια ακόμη φορά ότι ο ρασοφόρος μέντορας σου
δεν αναγνωρίζει την Ορθόδοξη Εκκλησια (δικαίωμα του, αλλά το δηλώνει ο άνθρωπος)
εσύ γιατί δεν το κάνεις; και "κρύβεσαι" πίσω από την Ορθόδοξη Εκκλησία
Ούτε εσύ, ούτε ο άλλος ο "χριστιανός" με τα χίλια προσωπα
γιατί ντρέπεστε να πείτε, είμαι ΜτΙ είμαι Ευαγγελιστής, είμαι Ζηλωτής, είμαι σατανιστής... ούτε κι εγώ ξέρω τι είμαι!
Δεν είναι κακο να πιστεύει ο καθένας οτι θέλει, μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτο του... αποδεκτό ακόμα κι αυτό,
αλλα τους συνομιλητες σου δε μπορείς να τους κοροιδευεις!
Aitherovamon,
εγω εγινα χριστιανος ορθοδοξος απο την κοιλια της μητερας μου!Δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να μην ηταν πιστος στον Χριστο!Αλλα,μονο αυτο,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!Αυτο το καταλαβα πολυ αργα στην ζωη μου,οταν και ειχε κιολας διαλυθει και εξαυλωθει....Ο Θεος με τιμωρησε στην ζωη μου σαν να ημουν ο αμαρτωλοτερος ανθρωπος στον κοσμο!Επειδη αυτο ακριβως,το να πιστευεις ΜΟΝΟ δεν ΦΤΑΝΕΙ και δεν ΩΦΕΛΕΙ!Και οι δαιμονες πιστευουν,αυτο τους σωζει,δεν τους σώζει!Αμα κανεις ενα σωρο αμαρτιες,στην κολαση θα πας,πιστευεις δεν πιστευεις.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Συνεπώς δεν υπάρχει σύντομα ή σε λίγο καιρό,αλλά μόνο ή 6η Δεκέμβρη!
Είμαι περίεργος φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε να δω, τι νέους υπολογισμούς θα κάνης την Δευτέρα στις 7 του μηνός, για να διαιωνίσης την αυταπάτη σου.
*
Εγώ δεν δέχομαι όλα τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, όλα τα δόγματα των μαρτύρων του Ιεχωβά, όλα τα δόγματα των Ευαγγελιστών, των Προτεστάντων, των Καθολικών κτλ κτλ
Πιστεύω σε κάτι που πιστεύουν και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, σε κάτι άλλο που πιστεύουν και οι Ορθόδοξοι και οι Καθολικοί κτλ.
Δεν νομίζω ότι τηρώ τις προυποθέσεις για να ανήκω σε μια συγκεκριμένη εκκλησία, μια και δεν δέχομαι όλα τα δόγματά της, αλλά συμφωνώ με αυτούς στο τάδε και με εκείνους στο άλλο.
Νομίζω ο όρος χριστιανός θα ήταν αρκετός και μακάρι όλες οι εκκλησίες να ήταν μια, με ανοχή δογμάτων, εφόσον βέβαια αυτά έχουν να κάνουν με θέματα θεολογίας, ανθρωπολογίας, κοσμολογίας, προφητείας.
Φυσικά και δεν εννοείται Χριστιανός που να μην δέχεται τον Ιησού και την Ανάστασή Του. Αυτό είναι βασικό δόγμα για όλες τις εκκλησίες.