ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CHAT - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- CHAT - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

strangewonderer4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
strangewondererΜέλος
23/02/2003, 05:54:11
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΕΝΑ CHAT ΣΤΟ SITE ?

thothΙδρυτικό Μέλος
23/02/2003, 11:28:22
Γεια σου strangewonderer.

Αυτό το θέμα συζητήθηκε πριν κάποιο καιρό. Δες
topic.asp?TOPIC_ID=585

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Νομίζω ότι αν κάτι έχει αλλάξει πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό το θέμα ο Admin.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/02/2003, 15:43:00
Ναι, thoth έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό το ζήτημα... και όχι μόνον στη συγκεκριμένη Συζήτηση, αλλά και στην: Real Chat

Φαίνεται πάντως πως αυτό απασχολεί αρκετά Μέλη των Forums, ευχαριστούμε αγαπητέ strangewonderer που το επανέφερες (αν και δεν έκανες την Αναζήτηση...). Κάποια από αυτά τα Μέλη κάνουν, ούτως ή άλλως, chat αλλού, οπότε θεωρώ ότι πρέπει να επανεξετάσουμε το ζήτημα για να βρούμε μία λειτουργική και, πάνω απ'όλα, εποικοδομητική και χρήσιμη για όλους λύση!!

Η θέση μου πάντως, πάνω στο θέμα, όντως φαίνεται στη συζήτηση που παρέθεσε ο thoth: Ιδέα, Πρόταση....

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

strangewondererΜέλος
25/02/2003, 01:39:42
ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΨΑΓΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Edited by - strangewonderer on 25/02/2003 01:41:03

Edited by - strangewonderer on 25/02/2003 01:41:38