ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Ampere91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
SagaviperΜέλος
02/01/2006, 11:21:08
Καλό 2006 σε όλους.

Βάζω και το βίντεο της παραπάνω φώτο (3.4 mb) γιατί δείχνει την περιστροφή του.

Το συγκεκριμένο ΑΤΙΑ φαίνεται να εκπέμπει ένα είδος ακτινοβολίας απο τα μέσα προς τα έξω σαν γυρίζει.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
geoxΜέλος
02/01/2006, 16:01:23
Ευχαριστώ τον φίλο Sagaviper για την συμμετοχή του αλλά θα ήθελα να επισημάνω (ξανά) ότι σκοπός του τόπικ είναι η συλλογή περιγραφών απο πρώτο χέρι. Όπως είπα σε προηγούμανο ποστ οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ δεν μπορούν να ελεγχθούν για την αξιπιστία τους και κατά συνέπεια δεν άξιολογούνται. Είναι προφανές ότι μπορεί να παραχθούν τέτοιου είδους εικόνες με στοιχειώδη τεχνητά μέσα.
wendigoΜέλος
02/01/2006, 17:26:39
Αγαπητέ Sagaviper, σ'ευχαριστώ για το βίντεο, ήταν αρκετά ενδιαφέρον.
Δεν μοιάζει, όμως, με αυτό που είχα δει εγώ.
Το αντικείμενο στο βίντεο φαίνεται να είναι σκουρόχρωμο με κάποιες λάμψεις ή φώτα. Μοιάζει να έχει σαφές σχήμα το οποίο αλλάζει απότομα κάποια στιγμή. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν καταλαβαίνω αν αλλάζει ή απλά περιστρέφεται.
Αυτό που είδα δεν είχε καθόλου σκοτεινά σημεία ούτε έντονο, περίεργο σχήμα. Ήταν ένα ωοειδές με λίγο ασαφή, "μαλακά" όρια που άλλαζαν ελαφρά καθώς τα χρωματιστά φωτεινά "κομμάτια" που το αποτελούσαν άλλαζαν αργά τη φόρμα τους. Σαν ένα διαφανές μπαλόνι μέσα στο οποίο ρέουν αργά, παχύρευστα λαμπερά υγρά που δεν ανακατεύονται τελείως μεταξύ τους (όπως δεν ανακατεύεται το λάδι και το νερό). Το όλον δίνει μεν μια εύπλαστη αίσθηση αλλά δεν αλλάζει θεαματικά σχήμα.

Καλή η προσπάθεια!

No Method, No Guru, No Teacher

valgraphΜέλος
03/01/2006, 12:30:14
Ρε παιδιά, την προηγούμενη βδομάδα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ανέφεραν πως κάποιο αντικείμενο (φωτεινό) αιωρείτε "μόλις τώρα" πάνω από τα τουρκοβούνια...
Είπαν μάλιστα πωε στέλνουν και ...κάμερα...
Κανείς δεν είδε άκουσε τίποτε σχετικό μετά?

zakorasΝέο Μέλος
19/01/2006, 22:10:19
Πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν σε αρχαιολογικούς χώρους τη νύχτα έχουν δει.Εχουν δει πολλά τα μάτια τους. Όχι μια, πολλές φορές. Όμως, μπορεί να το λένε μεταξύ τους οι κολλητοί, δεν μπορούν να το βγάλουν πιο έξω γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους...
Εγώ είμαι ένας απο αυτούς.
valgraphΜέλος
19/01/2006, 22:30:11
quote:

Πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν σε αρχαιολογικούς χώρους τη νύχτα έχουν δει.Εχουν δει πολλά τα μάτια τους. Όχι μια, πολλές φορές. Όμως, μπορεί να το λένε μεταξύ τους οι κολλητοί, δεν μπορούν να το βγάλουν πιο έξω γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους...

Μιας και μπαινεις ανωνυμα εδω, μπορεις να τα μοιραστεις μαζι μας...

20/01/2006, 11:43:03
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Μιας και μπαινεις ανωνυμα εδω, μπορεις να τα μοιραστεις μαζι μας.

ΣΥΜΦΩΝΩ
20/01/2006, 12:35:09
Οι υποτιθεμενες θεασεις UFO μπορει να ειναι μετεωρίτες, αποσυντιθέμενοι δορυφόροι, σμήνη πουλιών, φώτα αεροπλάνων, μετεωρολογικά μπαλόνια καθώς και σφαιρικές αστραπές.
Και θα έπρεπε να μας προβληματιζει το οτι ακούμε αναφορές για UFO απο τυχαιους μαρτυρες π.χ. απο αγροτες και οχι απο επαγγελματιες αστρονομους οι οποιοι σπαταλούν ωρες στο να μελετουν τους ουρανους με συγχρνους εξοπλισμους και τηλεσκοπια.
Και εννοειται οτι οι φωτογραφιες απο UFO που παρουσιάζονται στο διαδυκτιο, στην τηλεοραση και σε βιβλία ειναι απατες...

Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...

Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...

Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

20/01/2006, 13:19:47
quote:
Οι υποτιθεμενες θεασεις UFO μπορει να ειναι μετεωρίτες, αποσυντιθέμενοι δορυφόροι, σμήνη πουλιών, φώτα αεροπλάνων, μετεωρολογικά μπαλόνια καθώς και σφαιρικές αστραπές.
Και θα έπρεπε να μας προβληματιζει το οτι ακούμε αναφορές για UFO απο τυχαιους μαρτυρες π.χ. απο αγροτες και οχι απο επαγγελματιες αστρονομους οι οποιοι σπαταλούν ωρες στο να μελετουν τους ουρανους με συγχρνους εξοπλισμους και τηλεσκοπια.
Και εννοειται οτι οι φωτογραφιες απο UFO που παρουσιάζονται στο διαδυκτιο, στην τηλεοραση και σε βιβλία ειναι απατες

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΜΩΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ .ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΧ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ VLADIMIR KOVALENOK.
zakorasΝέο Μέλος
20/01/2006, 22:01:38
quote:

quote:
quote:

Μιας και μπαινεις ανωνυμα εδω, μπορεις να τα μοιραστεις μαζι μας.

ΣΥΜΦΩΝΩ

raivalΝέο Μέλος
21/01/2006, 00:44:43
quote:

Κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους γιατί;
Γιατί θα αφήσουν πλέον να ενοηθεί ότι το μόνο που κάνουν είναι να κοιμούνται και να ονειρεύονται;
Ή γιατί μόνο τη δουλειά τους δεν κάνουν και κοιτάνε τα αστέρια;
Εξήγησέ μας σε παρακαλώ γιατί κάποιος που είδε κάτι περίεργο θα πρέπει να χάσει την δουλειά του;
Γιατί δεν μπορεί να το πεί εδώ έστω και ανώνυμα; Κάνε μια αλαγή proxy server ρε παιδί μου στο κάτω κάτω να μπερδέψεις τον κόσμο και πες μας και εμάς που είμαστε περίεργοι τι βλέπουν αυτοί οι άνθρωποι;
Γιατί εγώ που γυρνάω από τις 4 το πρωί δεν έχω δεί τίποτα; Πάντα ρίχνω μια ματιά πάνω αλλά μόνο κάτι μετεωρίτες έτυχε να δώ. Τι λάθος κάνω;
Ας το πάρω από την μεριά μου. Έστω ότι είχα κάποια δουλειά και έβλεπα κάτι. Αστροναύτης, αεροπόρος, διευθηντής τράπεζας, σκουπιδιάρης, γιατρός, βουλευτής, πρωθυπουργός. Κάτι απ'όλα.
Γιατί να φοβάμε για την δουλειά μου αν δω κάτι και το πω έτσι ανώνυμα εδώ ή σε κάποιο άλλο φόρουμ;
Όχι τίποτα άλλο αλλά το έχω πίκρα που δεν έχω δει και εγώ κάτι !!!!!!
Κι αν το έλεγα ποιός θα με πιστέψει; Ε δεν βαριέσε. Να το πούμε τουλάχιστον να ξεσκάσουμε.
Εχω την εντύπωση ότι θα μείνουμε με τις χολυγουντιανές ταινίες