- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Είσαι καλά? Ελα καλέ τι έπαθες? Τι έπαθε το μάτι σου? ...
Να σου πω γιατι δεν αφήνεις μουσάκι θα είσαι πιο cool!
Παρακαλω όπως συνεχισετε... την ροη..
cas.sio.peia
Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..
quote:
U.F.O. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ
Δεν το είδα αλλά έχω φωτογραφίες ... το μόνο που μένει είναι να μου πεί κάποιος πώς θα τις ανεβάσω πάνω.
Σημ. τις έχω τραβήξει με 3.2ΜΡ και είναι μεγάλες σε μέγεθος
Η Γνώση δίδεται δωρεάν σε αυτούς που την αναζητούν.
για δοκιμαστε τώρα. Ενταξει αν δεν μπορώ να την ανεβάσω κ θέλει κάποιος να δεί τη τοποθεσία εκτός απο την εμπερία που έχω καταθέσει θα σας τη στείλω με μειλ
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Ήταν καλοκαίρι πριν απο πολλά χρόνια(πολύ πιθανόν το 82). Μέναμε στη Δροσιά σε ένα εξοχικό. (τότε η Δροσιά ήταν εντελώς χωριό) Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και εκείνο λόγω εμπρησμού καιγόταν η περιοχή του Διονύσου. Για το λόγο αυτό ο πατέρας μου και εγώ μείναμε έξω μέχρι αργά το βράδυ. Κατα τις δύο η ώρα την νύχτα και ενώ κάναμε βόλτα στο οικόπεδο ξαφνικά βλέπουμε στον ουρανό ένα στρογγυλό φώς να διαγράφει τροχιά και να χάνεται στο βάθος του ορίζοντα. Τα χαρακτηριστικά του είχαν ως εξη: 1. Ήταν εντελώς στρογγυλό ομοοιόμορφο φως σαν να βλέπεις πανσέληνο μια καθαρή βραδυά χωρίς να θαμπώνει καθόλου στα όρια του. 2.Δεν άφηνε ίχνος πίσω του 3. Ήταν παντελώς αθόρυβο ενώ το ύψος πτήσης του ήταν αναμφίβολα χαμηλά (το υπολογίζω περίπου σε ύψος πτήσης ελικοπτέρου). 4. Η ταχύτητά του ήταν σταθερη, υψηλη και η φορά του ήταν χοντρικά απο τον Διόνυσο προς την Εθνική οδό.
Μόλις το είδαμε με τον πατέρα μου μείναμε ακίνητοι και κοιταχτήκαμε με απορία. Το ενδιαφέρον είναι ότι την επόμενη μέρα υπήρχε μια μικρή στήλη στην εφημερίδα 'τα νέα'η οποία ανέφερε πως έγιναν πολλά τηλεφωνήματα για αυτό το λόγο (εννοώ πως το είχα διαβάσει). Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ κάτι στο αρχείο της εφημερίδας online γιατί αφορά αρκετά νεότερα τεύχη. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το άρθρο αυτό να με βοηθήσει.
Οι περιγραφές του φίλου που προανέφερα ταιριάζουν χρονικά αλλά και σε άλλα σημεία όχι όμως στην ώρα του 24ώρου. Ομοιότητεςέχει επίσης και η μαρτυρία του φιλου Null.
Η γνώμη μου είναι ότι όποιος βλέπει κάτι ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που βλέπει, επειδή οι περισσότεροι διαθέτουν στοιχειώδεις γνώσεις αλλά και καλή λειτουργία των αισθήσεων τους. Όσοι σχολιάζουν λοιπόν καλό είναι να μην αμφισβητούν τουλάχιστον τις αισθητήριες λειτουργίες των αυτοπτών μαρτύρων παραθέτοντας τις γνωστές απλοικές εξηγήσεις περί μετεωρολογικών μπαλονιών, αντανακλάσεων κλπ. Στο κάτω κάτω αν δεν σου έχει συμβεί κάτι δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει σε άλλους. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ανοιχτά μυαλά.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Περιμένω νέες μαρτυρίες η απόψεις. Οπωσδήποτε θα χαρώ αν κάποιος μπορεί να βρει το άρθρο παο την εφημερίδα.
quote:
Μέναμε στη Δροσιά σε ένα εξοχικό. (τότε η Δροσιά ήταν εντελώς χωριό) Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και εκείνο λόγω εμπρησμού καιγόταν η περιοχή του Διονύσου. Για το λόγο αυτό ο πατέρας μου και εγώ μείναμε έξω μέχρι αργά το βράδυ. Κατα τις δύο η ώρα την νύχτα και ενώ κάναμε βόλτα στο οικόπεδο
Το ότι εκείνο το βράδυ καιγόταν ο Διόνυσος και το αντικείμενο που είδατε πήγαινε προς τον Διόνυσο μήπως σημαίνει κάτι; Μήπως ήταν όντως ελικόπτερο ή κάποιο μικρό αεροπλάνο με προβολέα και κατευθυνόταν προς την φωτιά; (όχι πυροσβεστικό επειδή αν δεν κάνω λάθος αυτά δεν πετάνε το βράδυ)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ασε τα φωτακια... εξαλλου εχει σημασια η ταχυτητα κινησης του αντικειμενου....αυτο που ειδα εγω πχ, εκανε ζιγκ ζαγκ με σκοπο την επιταχυνση φανταζομαι.... και χωρις ιχνη καυσιμων...
εντυπωση δε μου εκανε το χρωμα. ολα αυτα τα πολεμικα κτλ δεν ειναι τοσο "φανταχτερα" σκοπος τους ειναι αυτος ακριβως - να μην φαινονται.
τωρα κατι αλλο:
χρονια πριν, περιεγραψα την εμπειρια αυτη σε καποιο αλλο σαιτ. ενας τυπος λυσσαξε να με συναντησει. με τα πολλα πες πες, τα καταφερε.
ηθελε να μαθει απο πρωτο χερι αυτην την εμπειρια και να την καταγραψει. ανηκε λεει σε μια ομαδα επιστημονων οι οποιοι "επικοινωνουν" με διαφορες οντοτητες. περισσοτερα δεν ξερω, εαν ο σκοπος του ηταν το καμακι, δυστυχως ατυχησε - δεν καμακωνω απο το νετ, οποτε τσαμπα ηρθε ελευσινα.
ομως εσεις εχετε ακουσει για καποια τετοια ομαδα??? ομαδα που επικοινωνει μεσω υπολογιστων και ονειρων με τα ανωτερα οντα?(!)
ή ειμουν εγω η τυχερη που γνωρισα το φρουτκεικ?
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει κάτι για το αρχείο της εφημερίδας που ανέφερα. Ευχαριστώ
quote:null_n_void
ομως εσεις εχετε ακουσει για καποια τετοια ομαδα??? ομαδα που επικοινωνει μεσω υπολογιστων και ονειρων με τα ανωτερα οντα?(!)
ή ειμουν εγω η τυχερη που γνωρισα το φρουτκεικ?
εχω ακουσει πολυ χειροτερα... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Τ.Ε.Ν.
ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ .
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Τ.Ε.Ν.
quote:
Τέλη Ιουνίου 1982, περίπου 20:30 (δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία).
Βρίσκομαι σε ταράτσα κοντά στην Πανόρμου (Αμπελόκηποι, Αθήνα).
Αίθριος καιρός, λίγα λευκά συννεφάκια, πλησιάζει το σούρουπο αλλά ακόμα έχει φως. Δεν νομίζω να ήταν ορατά τα πρώτα αστέρια, ίσως ο αποσπερίτης.
Βλέπω κάτι περίεργο να διασχίζει τον ουρανό με κατεύθυνση από τα Τουρκοβούνια προς το κέντρο. Είναι οβάλ, όχι απόλυτα σταθερού σχήματος,δεν δίνει την αίσθηση στερεού, είναι ένα μείγμα από έντονα χρώματα (θυμάμαι: ανοιχτό πράσινο, κοκκινοπορτοκαλί, κίτρινο, όλα λαμπερά, ελεκτρίκ). Σαν να αργοκινούνται το ένα μέσα στο άλλο αργά. Το πιο κοντινό που μπορώ να σκεφτώ είναι ο τρόπος που κινούνται τα υγρά μέσα σε lava lamp.
Κάτι σαν κι αυτό φίλε wendigo?

.
‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους του φόρουμ! ![]()