ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια ερωτηση για την αναζητηση του θειου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μια ερωτηση για την αναζητηση του θειου - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

drumx1388 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
20/05/2003, 02:22:06
Δρουμ13...φίλε μου πρέπει να είσαι εγκλωβισμένος στο ίδιο σου το μυαλό.
Είπες
quote:
Δεν κατεβαινεις Νικολακη ενα σκαλι ποιο κατω να βοηθεισεις και εμας που ψαχνομαστε και να μας βγαλεις απο την αγνοια μας...

Είπε ο Νικολάκης

quote:
Το σκαλι αυτο ειναι η αναγνωρισης το οτι δεν ξερω τι ειναι Θεος, και δεν προσποιουμε οτι ξερω.

Τι άλλο πρέπει να σου πούμε??!! Θέλεις κάποιον να σε πιάσει απο το χέρι και να σε πάει στο Θεό?...γίνεται...όλα γίνονται. Ακόμη όμως και να είχα την καλή διάθεση να κάνω κάτι τέτοιο με την προσωπικότητα που επιδεικνύεις αμφιβάλω αν μπορείς να βιώσεις (και όχι να αντιληφθείς) τι είναι Θείο. Πρέπει να πνιγείς πρώτα σε ποταμούς ταπεινότητας, να απαρνηθείς τον εγωιστικό πομπώδη χαρακτήρα που επιδεικνύεις συνεχώς, που φέρνει αντίλογο ακόμη και στον εαυτό του, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να σκεφτείς τι θέλεις, τι προσφέρεις και τι παίρνεις τελικά-αν παίρνεις κάτι...
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 20/05/2003 02:23:23

ΝικολακηςΝέο Μέλος
20/05/2003, 20:06:17
Φιλε Γρηγορη, δεν νομιζω οτι μπορουμε να εξακολουθησουμε λογικη συζητηση οταν προσφευγουμε σε προσωπικοτητες. Σταματω εδω.

drumx13Μέλος
20/05/2003, 21:01:42
Ειναι ο θεος σκλαβος της ανθρωπινης διανοησεις ειναι το ερωτημα και οχι ποιος ειναι ο drumx13
και αν ειναι αυτος ο κοσμος μητρα η γαλαζια μητρα...

love for what is comming and forgivness for the past...

21/05/2003, 00:32:08
Nikolaki den anafer8ika se esena file mou!

drumx13Μέλος
21/05/2003, 12:10:03
quote:
Τι άλλο πρέπει να σου πούμε??!! Θέλεις κάποιον να σε πιάσει απο το χέρι και να σε πάει στο Θεό?...γίνεται...όλα γίνονται. Ακόμη όμως και να είχα την καλή διάθεση να κάνω κάτι τέτοιο με την προσωπικότητα που επιδεικνύεις αμφιβάλω αν μπορείς να βιώσεις (και όχι να αντιληφθείς) τι είναι Θείο. Πρέπει να πνιγείς πρώτα σε ποταμούς ταπεινότητας, να απαρνηθείς τον εγωιστικό πομπώδη χαρακτήρα που επιδεικνύεις συνεχώς, που φέρνει αντίλογο ακόμη και στον εαυτό του, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να σκεφτείς τι θέλεις, τι προσφέρεις και τι παίρνεις τελικά-αν παίρνεις κάτι...

Η ερωτηση φιλε γρηγορη
και καθε ερωτηση ειναι εκει για να μας βοηθειση
Ενδεχομενος καποιες ερωτησεις να διχαζουν την ανθρωποτητα και
καποιες απαντησεις να πρεπει να μεινουν κρυφες για λιγο καιρο μεχρι να "μεγαλωσει" το κοινο
Καμια ερωτηση ομως δεν ερχεται εκ του πονηρου με οποιο ονομα, ενοια, ή υπαρξη αυτο.. μπορει να λεγεται...
Ακομα και αυτες που διχαζουν.

Κατα συνεπεια η δυναμη για να θετεις ερωτησεις ολες τις ερωτησεις προερχονται απο αυτο που αποκαλειτε, ακουει και ενοειτε ως ΘΕΙΟ...

Ειναι και το ζητουμενο απο το θειο να το γνωρισουμε
Φαντασου ενα θειο που δεν το ξερει κανεις....

21/05/2003, 16:08:53
Επειδή σου απαντώ πολλές φορές δίχως να καταλαβαίνεις τι σου λέω, παραθέτω κάτι που είπε ο Helios...
quote:
Πολυ ειλικρινης αποψη Γρηγοριε και Νικολαε.
Αξιοι!
Ετσι, για να μαθαινουν και 'οι παλιοι'.
Το θειο πρεπει να βιωνεται,βελτιωνοντας την ατομικη και συνολικη ζωη,και δεν πρεπει να ευτελιζεται,αποτελωντας μεσον αυτοπροβολης και επιδειξης.
Φουσκες δηλ...
Αξια συνεχεια ευχομαι...

quote:
και δεν πρεπει να ευτελιζεται,αποτελωντας μεσον αυτοπροβολης και επιδειξης

quote:
και δεν πρεπει να ευτελιζεται,αποτελωντας μεσον αυτοπροβολης και επιδειξης

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 21/05/2003 16:11:38

drumx13Μέλος
21/05/2003, 20:11:12
Τι ενοεις φιλε μου
πραγματικα δεν καταλαβαινω τι ενοεις πες με ηλιθιο αλλα δεν καταλαβαινω...
Ενοεις οτι ευτελιζω το θειο που ρωταω για αυτο?
ενοεις οτι το χρησιμοποιω για να αυτοπροβληθω?
αν ενοεις κατι τετοιο στο λεω οτι εισαι
ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ...
Διοτι οπως ειπα...
quote:
Ειναι ο θεος σκλαβος της ανθρωπινης διανοησεις ειναι το ερωτημα και οχι ποιος ειναι ο drumx13
και αν ειναι αυτος ο κοσμος μητρα η γαλαζια μητρα...

ΠΟΥ ειναι η αυτοπροβολη και ο μπομπωδεις χαρακτηρας που "ανακαλυψες" ???
Και πως ευτελιζω το θειο οταν προσπαθω να το γνωρισω...
ξαναρωταω και ενδεχωμενος να προκαλω
αλλα το τοπικ δεν απευθηνεται σε ατομα που εχουν ως "μοτο"
το Πιστευε και μη ερευνα...
αλλα σε ατομα που εχουν ως "μοτο"
το ...Πιστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ...
τελος παντων αγαπη για οτι ερχετε και συγχωρεση για το παρελθον

ΝικολακηςΝέο Μέλος
21/05/2003, 21:15:55
[quote]
Nikolaki den anafer8ika se esena file mou!

Τοτε ζητω ταπεινα συγνωμη

ΝικολακηςΝέο Μέλος
21/05/2003, 21:44:54
Εχω προβλημα με την ερωτηση "ειναι ο Θεος σκλαβος του ανθρωπου". Σωστοτερο θα ηταν ειναι ο Θεος δημιουργημα του ανθρωπου. Σ'αυτη η ερωτηση μπορουμε να απαντησουμε με ενα θετικοτατο ΝΑΙ. Σε ολες της θρησκειες που γνωριζω, ο Θεος εφερε την μορφη που καλυτερα εξηγουσε την παρουσια του στος πιστους του. Οι προγωνοι μας ως πραγματιστες δωσαν στους Θεους τους ανθρωπινες μορφες και χαρακτιριστικα. Οι Εβραιοι, πιστευοντας οτι ο Θεος τους επλασε καθ'εικονα και καθ'ομιωσην, δινουν στον Θεο τους ανθρωπινη μορφη, και του αποδιδουν καθαρως ανθρωπινα χαρακτιριστικα, παρομιαζοντας τον πολλες φορες σαν την πιο εκδηκιτικη δυναμη που γνωρισε ο ανθρωπος. Οι Ρωμαιοι θεοι ειχαν εξισου ανθρωπινη εμφανιση. Οι Αιγυπριοι θεωρουν της θεοτητες τους ως μιγματα ανθρωπων και ζωων. Ο Θεος ειναι λοιπον δημιουργημα του ανθρωπου. Επλιζω το μηνημα μου να ειναι αρκετα σαφες.

21/05/2003, 22:09:04
Δρούμ(γουρλή)13, Είπες:
quote:
*Ασε τα δογματα τα σαρκινα οχηματα και τις ψχ απεξω
ειναι συμπερασματα παλαιοτερων και ως συμπερασματα αποτελουν θανατο του μυαλου σκεψου δικα σου πραγματα.
*Ειναι ο θεος σκλαβος της ανθρωπινης διανοησης...?
Μια καθαρα μηδενιστικη ερωτηση...
*Την στιγμη που "θεοι" συμφωνα με τις αντιληψεις που ισχυουν κατεβηκαν στην γη καμια ψχ δεν εθεαθηκε ποτε κι πουθενα καμια ουτε ΜΙΑ.
*Οπου ο καθενας προβαλει της αναγκες και της τυψεις του προσφεροντας ενα ακομα ονειρο για την υπερτατη ισοροπια, γινομενος ενας Σωτηρας της ανθρωποτητας. Μπειτε στην γραμη επιδοξοι Σωτηρες παρτε ο καθενας το χαρτακι του και περιμενετε.
*Αρα καταληγουμε στο μηδεν, στην σιωπη, και στον θεο του καθενος, στον PRIVE σκλαβο μας, τον ενα και μοναδικο αληθινο θεο, τον εαυτο μας.

Έχοντας όλες αυτές τις γνώσεις για το Θεό δε θα έπρεπε να δημιουργούσες αυτό το θέμα(τόπικ).
Εγώ το μόνο που είπα περί Θεού, ήταν:
quote:
Δεν με νοιάζει να περιγράψω τον Θεό γιατί απλούστατα δεν μπορώ.
Μου λείπουν πολλά στοιχεία όπως λες, αλλά η γνώση αυτού με τοποθετεί ενα σκαλί παραπάνω απο αυτούς που νομίζουν οτι ξέρουν τι είναι Θεός.
Η γνώση της άγνοιας είναι γνώση. Η άγνοια της γνώσης παραμένει άγνοια.
~Γρηγόρης~

Απο τη στιγμή που ξέρεις τόσα πολλά για το Θεό...τι να σου πώ...δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση απο άλλους. Είσαι ο μοναδικός που έδωσε τόσο "εμπεριστατωμένες" και αναλυτικές απόψεις περι Θεού...στηριζόμενος στη διανόησή σου...τελικά με το μικρό σου μυαλό ξέρεις πολύ καλά τι είναι Θεός.

~Γρηγόρης

Edited by - reptilesalonica on 21/05/2003 22:13:04

Edited by - reptilesalonica on 21/05/2003 22:13:54

Knight MIXAILΜέλος
22/05/2003, 00:03:45
Αγαπητοι φιλοι,
πραγματι πολυ γονιμος διαλογος γινεται.
1) Ομφαλιος Λωρος. Πολυ σωστα αναφερεις reptilesalonica
οτι υπαρχει απο την στιγμη που κατερχομεθα, ως ψυχες,
μεσα στο γηινο σαρκιο. Για το αθανατο μερος του ανθρωπου,
που επιζει, γιατι πρεπει ο λωρος να,ναι υλικος?
Θυμαστε την 'ασημενια χορδη' ?

2) Πως μπορει το οικοδομημα-πολυ περισσοτερο ενα μερος του-
να καταλαβει τις κινησεις, την δραση του Οικοδομου-Δημιουργου,
η τις γραμμες του Αρχιτεκτονα η ακομα την προθεση του
Εντολεα τους??

Αρα λοιπον για την προσεγγιση του Θειου χρειαζεται προσωπικη και σταδιακη εργασια,ωστε να κατανοησουμε πρωτα τα επιθετα-εκφρασεις, πτυχες του θειου, οπως δυνονται πχ μεσα στην Βιβλο, και μετα δι αποκαλυψεως να προσεγγισουμε, να γνωρισουμε, να ΟΙδουμε, το
Αγνωστο, πληρες, Αιωνιο, Εν

LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT

Knight ΜΙΧΑΗΛ

RodostayritisaΝέο Μέλος
17/10/2004, 11:57:57
Σας καλησπερίζω. Ξέρω με σιγουριά πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα σε αυτή την κοινότητα και αποφάσισα να μοιραστώ ορισμένα γεγονότα μαζί σας και κάποιες από τις ιδέες μου.Εχω ανάγκη να ακούσω και τις δικές σας σκέψεις ,αλλιώς δεν θα έγραφα εδώ, χωρίς να εμπλακούμε όμως σε αμφισβητήσεις και καυγάδες.
Ανήκω σε 2 τάγματα, στο Παραδοσιακό Μαρτινιστικό Τάγμα και στο Ροδοσταυρικό Τάγμα A.M.O.R.C ( Antiquus et Mystiquum Ordo Rosae Crucis- Αρχαίο Μυστικιστικό Τάγμα του Ρόδινου Σταυρού.)Το AMORC είναι ο επίσημος φορέας του αρχαίου μυστικιστικού Τάγματος,καθώς υπάρχουν πάρα πολλά με παρεμφερή ονόματα τα οποία μιμούνται ή ανιγράφουν το Τάγμα.Το ΑΜΟRC δέχεται και γυναίκες.Είναι σαν να λέμ,ε η μικτή τεκτονική στοά -σε αντιστοιχία- ενώ η "ανδρική" πρωτότυπη στοά είναι η Ροδοσταυρική Εταιρεία.
Ηταν πολύ εύκολο να γίνω μέλος καθώς έχω ασχοληθεί με Καμπαλά, Υψηλή μαγεία και με τα συναφή ζητήμτα για πολλά έτη.Περαιτέρω μιλάω εβραικά και 3 άλλες γλώσσες, έχω πτυχίο μιας από τις 2 τόπ σχολές στηνΕλλάδα, και προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια,πράγμα το οποίο ποτέ δεν μου ζητήθηκε να φανερώσω.Για να γίνει κάποιος μέλος σε κάποιο τάγμα, πρέπει να υπάρχει κάποιος να σε συστήσει, εκτός και αν εκτιμηθούν κάποια προσόντα κ σου ζητήσουν οι ίδιοι να γίνεις αδελφός/αδελφή. Οτιδήποτε έχετε ακούσει για τα οποιαδήποτε τάγματα, τα υπέρ και τα κατά τους, είναι αλήθεια.Παντού υπάρχει η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά. Οσα αρνητικά έχουν ειπωθει για τον τεκτονισμό ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια.Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.Δεν υπάρχουν αγαθοί σκοποί,αλλά και αυτό εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς.Η πίστη στον Εναν, Ασύληπτο και Παντοτινό Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος είναι ο στόχος και η κατάλυση κάθε θρησκείας, φυλετικής διάκρισης ή γενικώς οποιουδήποτε πράγματος χωρίζει τους ανθρώπους.Η γνώση, η υποστήριξη και η αλληλεγγύη που επικρατεί στα αδέλφια του τάγματος, είναι πολύ μεγάλη.Αυτός ήταν ο λόγοςπου μπήκα στα τάγματα.πολύ γνώση.υποστήριξη.και αναμφισβήτητα επαγγελματική άνοδος, λόγω της υποστήριξης που υπάρχει.Πρόσφατα μου ζητήθηκε να γίνω μέλος και στη μικτή στοά.Το σκέφτομαι.Ενας φίλος αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη για να χάσουν τα ίχνη του(οι αδελφοί από την στοά του), επειδή ένιωθε πως τον πίεζαν απίστευτα για κάτι το οποίο αρνήται να μου αποκαλύψει.Αυτά τα λόγια τα σκέφτομαι και δεν ξέρω τί να κάνω.Το ροδοσταυρικό Τάγμα είναι η βάση του τεκτονισμού.Υπάρχει και αφιερωμένος βαθμός, 0 18 ος, στους Ροδόσταυρους.Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η ιδιότητά μου ως Ροδόσταυρη για να γίνει η πρόταση στη μικτή στοά.Αυτά.Ρωτήστε ό,τι θέλετε.Ελεύθερα.

demon est deus inversus

AngelosΜέλος
17/10/2004, 12:30:51
quote:

Η γνώση, η υποστήριξη και η αλληλεγγύη που επικρατεί στα αδέλφια του τάγματος, είναι πολύ μεγάλη.Αυτός ήταν ο λόγοςπου μπήκα στα τάγματα.πολύ γνώση.υποστήριξη.και αναμφισβήτητα επαγγελματική άνοδος, λόγω της υποστήριξης που υπάρχει.

Μοιάζεις αρκετά ικανοποιημένη απο τις επιλογές σου και ειλικρινής ως προς
τους σκοπούς των επιλογών αυτών.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής.

Ο αλτρουισμός δεν μοιάζει να είναι απο τα δυνατά σου χαρακτηριστικά (χωρίς διάθεση προσβολής) Γιατί λοιπόν μπαίνεις στον κόπο να μας τα πείς αυτά ? Και για να το θέσω και ρητά, τι ζητάς απο εμάς και τι έχεις να μας δώσεις ?

Αγγελος.

GothicΜέλος
17/10/2004, 19:29:53
Εγώ το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι,ό,τι είπες είναι εκτός πραγματικότητος.
Ακόμα και το nickname σου υποδηλώνει ότι μπήκες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και ίσως πιστεύεις ότι θα "βλάψεις" κάποια τάγματα,λέγοντας αρλούμπες και παιρνώντας μας για ανεγκέφαλους.
Αν πάλι κάνω λάθος, και οι σκοποί σου είναι αγαθοί,τότε σου ζητώ συγγνώμη και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι έχεις πλήρη άγνοια των χώρων που ανήκεις.
Κάτσε και άνοιξε λίγο τα μάτια σου διότι εκτός από λύπη δεν μου δημιουργείς τίποτε άλλο.

Τώρα με τι γνώσεις εγώ μιλάω;
Επέτρεψε μου να ξέρω

GothicΜέλος
17/10/2004, 19:47:33
παρεπιπτόντως είναι "Antiquus Mysticusque Ordo Rosae Crucis"
Mysticus-que=και μυστικιστικό.......you know...
Εξ άλλου μίλας τόσες γλώσσες τώρα....και Υψηλή Μαγεία...μην σου κάνω μαθήματα Λατινικών για αρχαρίους.

17/10/2004, 21:08:35
Καλησπέρα και από εμένα .

Αν και σχεδόν καλύφθηκα ΠΛΗΡΩΣ από τους προγράφοντες θα ήθελα να θέσω και τα δικά μου ερωτήματα.

1. Μόνη σου ζήτησες να γίνεις δεκτή στη Μικτή Στοά ή στο ζήτησαν ;
2. Σε ποια Μικτή Στοά ;
3. Ποια είναι η μία από τις δύο «ΤΟΡ» σχολές που αναφέρεις ;
4. Βοηθήθηκες επαγγελματικά από τους Ροδόσταυρους ή τους Μαρτινιστές και πως ;

Αυτά για αρχή, ελπίζω σε ένα γόνιμο διάλογο με πραγματικά στοιχεία .

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

17/10/2004, 22:33:51
Γειά σου Rodostayritisa.

quote:
Οτιδήποτε έχετε ακούσει για τα οποιαδήποτε τάγματα, τα υπέρ και τα κατά τους, είναι αλήθεια.Παντού υπάρχει η σκοτεινή και η φωτεινή πλευρά. Οσα αρνητικά έχουν ειπωθει για τον τεκτονισμό ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια.Είναι όλα μέσα στο παιχνίδι.Δεν υπάρχουν αγαθοί σκοποί,αλλά και αυτό εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς.

Μήπως η παραπάνω δήλωση είναι κάπως αυθαίρετη;

Οτιδήποτε...για οποιοδήποτε:
Δηλαδή, εγώ που άκουσα για το "τάγμα της σοφότατης χήνας" (οποιοδήποτε τάγμα) πως σε δέχονται ως μέλος εάν τον παππού σου τον λένε Χαράλαμπο ("οτιδήποτε έχετε ακούσει") είναι αλήθεια;
Πως μπορείς να ξέρεις οτιδήποτε έχει ειπωθεί για τον τεκτονισμό και να έχεις την βεβαιότητα πως "ισχύουν μέχρι τελευταία λεπτομέρεια";
Τελικά είναι καλά όλα αυτά τα "οτιδήποτε" ή είναι κακά; Τι σημαίνει "εξαρτάται από το πώς θα το πάρει κανείς";

Επίσης:

quote:
Ηταν πολύ εύκολο να γίνω μέλος καθώς έχω ασχοληθεί με Καμπαλά, Υψηλή μαγεία και με τα συναφή ζητήμτα για πολλά έτη.Περαιτέρω μιλάω εβραικά και 3 άλλες γλώσσες, έχω πτυχίο μιας από τις 2 τόπ σχολές στηνΕλλάδα, και προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια,πράγμα το οποίο ποτέ δεν μου ζητήθηκε να φανερώσω.

Τα παραπάνω αποτελούν προσόντα που θα έπρεπε να έχει κάποιος που θέλει να μπει σε ένα ροδοσταυρικό τάγμα;
Για ποιο λόγο τα αναφέρεις;
Και για ποιο λόγο μας φανερώνεις πως "προέρχομαι από μια αρκετά εύπορη οικογένεια" αφού ούτε καν στη συμμετοχή σου στο τάγμα "δεν σου ζητήθηκε να φανερώσεις";

Τέλος, συμμερίζομαι την απορία του Ramoglou:

quote:
3. Ποια είναι η μία από τις δύο «ΤΟΡ» σχολές που αναφέρεις ;

αλλά θα ήθελα να ξέρω και τις δύο.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

elpidaΜέλος
18/10/2004, 10:20:46
Rodostayritisa,

Μια απλή και μόνη ερώτηση : Για πιο λόγο μας παρέθεσες το βιογραφικό σου σημείωμα?

18/10/2004, 17:06:53
Μάλλον η «φίλη» μας έχει κάποια «συνεδρίαση» και δε μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα μας.

Να υποθέσω ότι άλλο ένα πυροτέχνημα άρχισε να σβήνει ή άραγε θα προσπαθήσουμε να βάλουμε «φωτιά» στο δάσος δίπλα στην έπαυλη.

Αχ Δήμαρχε η άλλη σου έκαψε ένα στρέμμα και σου αναδάσωσε μια ολόκληρη πλαγιά, εμείς εδώ όμως κάνουμε τους πυροσβέστες συνέχεια και ούτε οδοιπορικά δεν παίρνουμε.

Αμαλία για δώσε μας κανένα σαντουιτσάκι τουλάχιστον.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

18/10/2004, 17:39:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ Rodostayritisa ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ....

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ/ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ.... (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ)

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ??????

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΧOΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ESOTERICA.gr....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ