- Ανακοίνωση: "Καινούργιος Συντονιστής - AitheroVamon" - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μόνο το εξής στην Αμαλία, τα επώνυμα δε γεμίζουν πατζάκια...
quote:
Είχα φτιάξει μια μεγάλη ξεγυρισμένη απάντηση.. θα αποφύγω να την παραθέσω προς το παρόν. Αλλά δεν έχω ξεχάσει.
Καλά... Γύρνα στην τρύπα σου τώρα αχρείε.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Χρόνο απ' οτι βλέπω διαθέτετε,που και πως δικό σας θέμα!
Admin, amalia, γιατί δεν το κάνετε;
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:Απο προσωπική μου πείρα, μόνο οι πλέον άνανδροι χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση!
Είχα φτιάξει μια μεγάλη ξεγυρισμένη απάντηση.. θα αποφύγω να την παραθέσω προς το παρόν. Αλλά δεν έχω ξεχάσει.
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Συνάδελφοι, να βάλουμε μια τάξη στα πράγματα. Πείτε μου αν τα συνοψίζω σωστά:-Ο Regulus ισχυρίζεται οτι η Δ.Ο. έχει πολλαπλούς λογαριασμούς για να εξυπηρετεί συμφέροντά της, και να προμοτάρει την αθεΐα ή μάλλον, τον αντιχριστιανισμό.
Aυτό το έχω ακούσει και εγώ!!
quote:
Κατ'αρχάς συνάδελφοι, κανείς σας δεν μπορει να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται για τον άλλον.
Εντούτοις και οι δυο έχετε κάποιες ενδείξεις για ορισμένα πράγματα οι οποίες είναι βάσιμες.
Καλά εσένα τι σε κόφτει βρε Dr να μάθεις ή να πείς τη γνώμη σου, για το ποιός έχει δίκιο ή άδικο;
Tη βρίσκεις με το να ανακατέυεσαι.. Σου αρέσει..!! ![]()
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
quote:Κοίταξε, υπάρχουν δύο μορφές συμμετοχής: Η μια είναι της ειρωνίας, του αστείου κτλπ. Και η άλλη είναι να γίνεται κάποια σοβαρή τοποθέτηση. Ε, αφού ανακατεύομαι που ανακατεύομαι, επιλέγω τη δεύτερη.
Καλά εσένα τι σε κόφτει βρε Dr να μάθεις ή να πείς τη γνώμη σου, για το ποιός έχει δίκιο ή άδικο;
Και να το δούμε και αλλιώς.
Παραθέτω μια φωτογραφία που τρώω ποπ-κορν, μου λένε δεν είσαι σοβαρός.
Τοποθετούμαι σοβαρά, και μου λένε είσαι σκατόμυγα, είσαι κουτσουλιά κλπ.
Δηλ. τα αστειάκια, οι ειρωνίες, οι χαρακτηρισμοί.. νο πρόμπλεμ. Αυτά είναι σοβαρά.
Οι δικές μου τοποθετήσεις.. ΔΕΝ ειναι σοβαρές!
quote:Θέλουν να το κάνουνε; Τους αρέσει προφανώς να επαναλαμβάνουν τα ίδια, κάθε φορά που ξεσπάει τρολλικός πόλεμος.
Osmosis
Θα το προτιμούσα πάντως να ανοίγατε κανένα θέμα και εσείς, έτσι για να κάνουμε και καμιά κουβέντα της προκοπής!
Χρόνο απ' οτι βλέπω διαθέτετε,που και πως δικό σας θέμα!
Admin, amalia, γιατί δεν το κάνετε;
quote:Όλοι οι "κυβερνήτες" της Ελλάδος, τύπου Σημίτη, επώνυμοι ήτανε.quote:Απο προσωπική μου πείρα, μόνο οι πλέον άνανδροι χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση!
Η επωνυμία δεν συνεπάγεται καμία ηθική υποχρέωση.
quote:
Ωστόσο κόουτς, η ανωνυμία πολλαπλού τύπου, δεν συνεπάγεται καμία ηθική υπόσταση.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Υπάρχουν μέλη που είναι ανώνυμα και είναι ηθικά. Και υπάρχουν μέλη που είναι ανώνυμα και δεν είναι ηθικά. Κατα τον ίδιο τρόπο υπάρχουν επώνυμοι που είναι ηθικοί, και επώνυμοι που δεν ειναι ηθικοί. Αυτό είναι όλο.
Ωστόσο κόουτς, η ανωνυμία πολλαπλού τύπου, δεν συνεπάγεται καμία ηθική υπόσταση.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/03/2013 15:04:41
quote:Να διορθώσω λίγο αυτό που είπα. Και η επωνυμία και η ανωνυμία συνεπάγονται κάποιες υποχρεώσεις, ας πούμε, ηθικής συμπεριφοράς. Αλλά ούτε η επωνυμία ούτε η ανωνυμία, επιβάλλουν αυτή την συμπεριφορά.
Και η απορία:Για ποιό λόγο ορισμένοι άνθρωποι έχουν την ιδιότητα όταν περνούν απο λάμπες αυτές αυτόματα να σβήνουν ή και το αντίθετο?
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1042
επισης , κατι που λεμε στο χωριο οταν σπαει κατι χωρις εμφανη λογο ειναι οτι "σπαει η γρουσουζια " .
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
Πράγματι, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ:
Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες;
Προτείνω να συνεχιστεί εκεί και η παρούσα συζήτηση.
Το τόπικ αυτό, δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!