- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
tyxaiosperastikos:
- Γιατί πολλές μανάδες όταν συμβαίνει κάτι κακό στο παιδί τους τινάζονται στον ύπνο τους ή έχουν έντονη ανεξήγητη ανησυχία, ενώ βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά; Και σίγουρα, το ίδιο συμβαίνει με άτομα που πραγματικά αγαπας, αλλά ανέφερα τις μανάδες, γιατί πρόκειται για περίπτωση εντελώς ανιδιοτελούς αγάπης;
Eίναι η δύναμη του ενστίκτου. Μιας από τις δυνάμεις της ψυχής.
quote:
tyxaiosperastikos:
- Πώς διάφορα πρόσωπα δημιούργησαν έργα ή ανακάλυψαν πράγματα που δεν αντιλήφθηκαν για πολλά χρόνια άλλοι και ήταν τόσο επαναστατικά που άλλαξαν άρδην την ανθρωπότητα;
Υψηλή νοημοσύνη επί του θέματος ή των θεμάτων που πραγματεύτηκαν! Αυτοί οι άνθρωποι επέδειξαν μια ξεχωριστή ικανότητα την οποία κατάφεραν και να την αναδείξουν.
Ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι αν και την διέθεταν δεν μπόρεσαν αν την αναδείξουν.......και εδώ μπαίνουν πολλοί παράγοντες οπότε προς το παρόν δε θα επεκταθώ.
Τώρα γιατί το φαινόμενο αυτό είναι σπάνιο?.....κι εδώ υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να υποθέσουμε και να αναπτύξουμε!
quote:
tyxaiosperastikos:
- Πώς συμβαίνει να δούμε ένα όνειρο και να μας συμβεί ενώ η λογική μας δεν το περίμενε με τίποτα;
Η δύναμη του υποσυνείδητου! η απόδειξη ότι κάτι τρέχει.....κάτι δεν πάει καλά με τις γνωστές μας δυνάμεις.....υπάρχουν επομένως και μή γνωστές δυνάμεις του πνεύματός μας!
quote:
tyxaiosperastikos:
- Πώς συμβαίνει μέσα από ένα όνειρο να βρούμε λύση σε κάποιο πρόβλημα ή να δούμε τη θέση ενός αντικειμένου που είχαμε χάσει, σε εντελώς άσχετη με τη λογική θέση;
Το ίδιο με το παραπάνω.....όντως υπάρχει πνεύμα που μπορεί να κάνει αυτά που δεν μπορεί το σώμα!
quote:
tyxaiosperastikos:
- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΩΗ;
Το ένστικτο!....όπως το μωρό ψάχνει τη θηλή της μαμάς του!.....ο άνθρωπος ψάχνει το Θεό του!
quote:
tyxaiosperastikos:
Βρίσκω πιο ταιριαστό το «εκούσια προσωρινή αποκόλληση του σώματος μας από το «πνέυμα» ή την «ανώτερη σκέψη»». Παρόλα αυτά, θα αποκαλώ κι εγώ το φαινόμενο ΑΠ, για λόγους συννενόησης.Νομίζω πως υπάρχουν άτομα που πετυχαίνουν ΑΠ. Πρόκεται για απόλυτα ΑΓΝΟΥΣ ανθρώπους που έχουν καταφέρει να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ το έμβρυο πνεύματος που υπάρχει μέσα τους, να το κάνουν να αποκολλάται από το σώμα τους και να συναντά άλλα πνεύματα. (Αλήθεια, η φράση «τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται» μπορεί να έχει σχέση;).
Συμφωνώ μαζί σου αλλά δε θα χρησιμοποιήσω τον όρο Α.Π. Οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να αντιληφθούν τη συμβαίνει κάπου αλλού! χωρίς να ξεκινήσουν το ταξίδι προς τα εκεί! Γνωρίζουν χωρίς να είναι εκεί τι συμβαίνει εκεί!.....ακόμη και πράγματα από το μέλλον.
Αυτοί λοιπόν μπορούν να συναντήσουν και να μιλήσουν με άλλα πνεύματα. Και το κυριότερο δε χρειάζεται να κοιμηθούν για να συμβούν αυτά.
quote:
tyxaiosperastikos:
Και μην ξεχνάτε πως η Χριστιανική θρησκεία δεν απορρίπτει τους αλλόθρησκους. (ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ , διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως είσαι οπαδός της θεωρίας της Καμπαλά, οπότε σίγουρα για έναν χριστιανό είσαι αλλόθρησκος, πράγμα που σίγουρα δεν είναι κάτι κακό.)
Συμφωνώ. Έχω δηλώσει σε διάφορα θέματα, ότι ο καλός Χριστιανός είναι και καλός Μουσουλμάνος και καλός Βουδιστής και καλός Χ! θρησκειών....θέλοντας και μή! όπως και το αντίστροφο......εφόσον βέβαια οι θρησκείες αυτές μιλάνε για την αγάπη την ισότητα τη δικαιοσύνη και την ηθική.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Καλώς ειρθες στην παρέα μας.
Η διακοπές μου τελείωσαν άδοξα μιας και το σπίτι μου είναι στην ανατολική Αττική. Περιμένοντας την φωτιά θα γράψω μερικά πράγματα.
Μπορούμε να δώσουμε τον όρο ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αντί ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ. Οι λέξεις μεταφέρουν κάποιες καταστάσεις που αναγκαστικά ονομάζουμε για να μπορούμε να μιλάμε. Απλά ,οι λέξεις είναι φτωχές απέναντι στην εμπειρία…αλλά πολλές φορές αναγκαίες. Ίσως τότε το ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ να βοηθήσει στην συζήτηση περισσότερο κάποιους που έχουν πρόβλημα με την λέξη ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
Φίλε tyxaiosperastikos δεν είμαι Καμπαλιστής αλλά η Γνώση με την οποία έχω έρθει σε επαφή περιέχει και την Καμπάλα όπως και τον Χριστιανισμό, τον Βουδισμό, το Ζεν, την Αλχημεία, τα μυστήρια των Μαγιάς και πολλά αλλά. Η ¨Γνώση¨ δεν ανήκει σε κανένα λαό ή μεμονωμένα σε κάποιον άνθρωπο.
Αυτή η ¨Γνώση¨ έχει σκοπό να μας οδηγήσει στην Αυτογνωσία. Στο ¨ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ¨…. αν δεν κάνω λάθος …«Άνθρωπε γνώρισε τον Εαυτό σου»
Αλλά αυτό το «γνώρισε τον Εαυτό σου» δεν είναι μια γνώση διανοητική ,επειδή ο Εαυτός δεν είναι μια ΕΝΝΟΙΑ όπως και Ο ΘΕΟΣ.
Πολλοί άνθρωποι κολλούν στις λέξεις και για αυτό θα μπορούσα να πω αντί για Θεός … την λέξη Αρχή ή δύναμη ή ενεργεία ή κάτι που ΕΙΝΑΙ.
Καμιά λέξη και καμιά εντύπωση δεν συλλαμβάνει το Θεό ή …κλπ. επειδή Αυτός είναι η Αναίτια Αιτία και όλα μπορούμε κατά ένα τρόπο να πούμε ότι υπάρχουν μετά τον Θεό χωρίς όμως να απέχουν ή να έχουν απομακρυνθεί από αυτόν επειδή αν γινόταν αυτό τότε ο Θεός θα ήταν πτωτικός. Δεν θα μπορούσε να είναι απανταχού παρών.
Ο θεός είναι ΑΡΧΩΝ και η δημιουργία υπ-άρχων δηλ μετά την αρχή αλλά χωρίς η δημιουργία να απέχει ή να είναι ξεκομμένη από την ΑΡΧΗ Ή ΤΟΝ ΘΕΟ επειδή αυτή η ΑΡΧΗ είναι το απανταχού παρών.
Αν βλέπαμε την ΑΡΧΗ σαν ενεργεία θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η ενεργεία μπορεί να «παραμορφωθεί» ή να αλλάζει συχνότητες όπως μια χορδή μπορεί να βγάλει απείρους ήχους αλλά πάντα όλοι αυτοί οι ήχοι βγαίνουν από την ίδια χορδή. Αν η χορδή δεν «ΕΙΝΑΙ»… τότε κανένας ήχος δεν μπορεί να ύπαρξη.
Όλοι οι ήχοι, ακόμα και αν δεν έχουν εκδηλωθεί είναι πάντα μέσα στην παρουσία ή στην δυνατότητα της χορδής.
Τέλος πάντων μην σε κουράζω.
Είχα πει παλαιοτέρα:
Στο κατώφλι του ύπνου , καθώς οι μυς χαλαρώνουν υπάρχει μια μεταβατική κατάσταση που συχνά ονομάζετε υπναγωγική . Σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές έχουμε την αίσθηση ότι επιπλέουμε η ότι το σώμα μας είναι πολύ βάρη ,συνήθως αυτή η κατάσταση συνοδεύετε από έντονες ψυχεδελικές εικόνες.
Υπάρχει αλλαγή στα εγκεφαλικά κύματα από τα γρήγορα στα πιο αργά και ρυθμικά κύματα του ελαφριού ύπνου που είναι τα κύματα Θήτα .Αργότερα περνάμε στα πιο αργά κύματα που λέγονται Δέλτα . Αυτά είναι τα κύματα του βαθιού ύπνου.
Μετά από αυτό περνάμε σε μια κατάσταση που οι επιστήμες ονομάζουν <<τρίτη κατάσταση ύπαρξης ή παράδοξος ύπνος.>>
Και αυτό γιατί η πίεση του αίματος ανεβαίνει, επιταχύνονται τα εγκεφαλικά κύματα τα οποία είναι όμοια με της εγρήγορσης και τα ματιά μας έχουν έντονη δραστηριότητα ενώ το σώμα μας είναι ακίνητο σαν παράλυτο. Αυτό το στάδιο του ύπνου λέγετε R.E.M. Και σε αυτό το στάδιο είναι που λαμβάνουν χώρα τα όνειρα.
Σε μελέτες που γίνανε σε εργαστήρια ύπνου όταν ξύπνησαν τα άτομα που ήταν στο στάδιο REM παρατηρήθηκε ότι δυσκολεύτηκαν για λίγα δευτερόλεπτα να κουνήσουν το σώμα τους.
Όλο το βράδι ο εγκέφαλος κάνη μια σειρά από αυτές τις εναλλαγές των κυμάτων περνώντας περίπου 4 με 5 φορές από το στάδιο REM. Μέσα σε 5 χρόνια έχουμε περίπου 150.000 ονειρικές εμπειρίες.
Κάποιος που μπορεί να κρατήσει της συνειδησιακή του προσοχή μπορεί είτε να πετύχει ένα συνειδητό ονείρεμα είτε μια εξωσωματική εμπειρία. Τα διαχωρίζω από εμπειρία επειδή στην συνειδητή εξωσωματική εμπειρία υπάρχει η συνειδητή αποχώρηση από το φυσικό σώμα. Ενώ σε ένα συνειδητό ονείρεμα δεν υπάρχει η αίσθηση ή η εμπειρία αυτής της αποχώρησης.
Την στιγμή που είμαστε στην μεταβατική κατάσταση που συχνά ονομάζετε υπναγωγική μπορούμε να βλέπουμε νοητικά αλλά όχι πολύ ξεκάθαρα κάποια ας το πούμε οράματα π.χ κάποιο τοπίο αλλά όχι ξεκάθαρα. Καθώς αλλάζουν σιγά σιγά τα κύματα του εγκεφάλου οι εικόνες γίνονται πιο ζωηρές. Ένα τέχνασμα για να διατηρήσουμε αυτό το ονείρεμα που ζωηρεύει και γίνεται απόλυτα αληθινό είναι να μην επικεντρώνουμε το βλέμμα μας σε ένα ονειρικό αντικείμενο αλλά να κουνάμε τα μάτια μας όπως στην κατάσταση REM βλέποντας πολλά ονειρικά αντικείμενα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπούμε στο ονείρεμα με συνείδηση.
Αυτό από ότι φαίνεται (και μιλάω καθαρά από εμπειρία), μπορεί λοιπόν αυτό το ονείρεμα να είναι ένα νοητικό κουκούλι οπού ο ονειρευώμενος είναι συνειδητός αλλά σε ένα χώρο (κουκούλι) που ο ίδιος έχει κατασκευάσει. Φαίνεται ότι αυτός που ονειρεύεται να διανύει μεγάλες αποστάσεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει πάει πουθενά, είναι μέσα στο ονειρικό κουκούλι του.
Η άλλη περίπτωση είναι να μπαίνω-βγαίνει από το νοητικό κουκούλι στο νοητικό ή στο αστρικό επίπεδο ή να βγει καθαρά στο αστρικό ή στο νοητικό.
Στην εξωσωματική εμπειρία τα πράγματα είναι διαφορετικά κατά την διαδικασία ,επειδή το σώμα περνά από το «επίπεδο των κραδασμών» ή των δονήσεων μαζί με την παραλυσία του σώματος οπού σταδιακά οι δονήσεις γίνονται υψηλότερες ως προς την συχνότητα μέχρι να εξαφανιστούν. Τότε το άτομο είναι έτοιμο να αποχωρίσει από το φυσικό του σώμα.
Πολλά άτομα που φτάνουν σε αυτό το σημείο είτε συνειδητά είτε όχι αλλά αποκτούν συνείδηση μαρτυρούν ότι μπορούσαν να βλέπουν το δωμάτιο τους με κλειστά μάτια.
Αυτά για τώρα.. η φωτιά έρχεται..
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπούμε στο ονείρεμα με συνείδηση.
Αυτό από ότι φαίνεται (και μιλάω καθαρά από εμπειρία), μπορεί λοιπόν αυτό το ονείρεμα να είναι ένα νοητικό κουκούλι οπού ο ονειρευώμενος είναι συνειδητός αλλά σε ένα χώρο (κουκούλι) που ο ίδιος έχει κατασκευάσει. Φαίνεται ότι αυτός που ονειρεύεται να διανύει μεγάλες αποστάσεις, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει πάει πουθενά, είναι μέσα στο ονειρικό κουκούλι του.
Eδώ θα συμφωνήσω μαζί σου!!! όνειρα είναι όλα φίλε μου και τίποτα περισσότερο!
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Η άλλη περίπτωση είναι να μπαίνω-βγαίνει από το νοητικό κουκούλι στο νοητικό ή στο αστρικό επίπεδο ή να βγει καθαρά στο αστρικό ή στο νοητικό.Στην εξωσωματική εμπειρία τα πράγματα είναι διαφορετικά κατά την διαδικασία ,επειδή το σώμα περνά από το «επίπεδο των κραδασμών» ή των δονήσεων μαζί με την παραλυσία του σώματος οπού σταδιακά οι δονήσεις γίνονται υψηλότερες ως προς την συχνότητα μέχρι να εξαφανιστούν. Τότε το άτομο είναι έτοιμο να αποχωρίσει από το φυσικό του σώμα.
Πολλά άτομα που φτάνουν σε αυτό το σημείο είτε συνειδητά είτε όχι αλλά αποκτούν συνείδηση μαρτυρούν ότι μπορούσαν να βλέπουν το δωμάτιο τους με κλειστά μάτια.
Εδώ να μας πεις τι δική σου εμπειρία!.....που αφήσαμε στη μέση!!! δεν μου απάντησες στις ερωτήσεις! .....θεώρησες ότι σε ειρωνευόμουν!!! ....δεν είναι όμως έτσι!!!.....εάν δεν ρωτήσω πως θα ελέγξω αυτές τις καταστάσεις?....ή δεν πρέπει να ασκηθεί έλεγχος?....και γιατί δεν πρέπει?
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Αυτά για τώρα.. η φωτιά έρχεται..
Πάρτε βενζινοπρίονα και ρίχτε τα δέντρα κάτω σε όσο μεγαλύτερη ακτίνα μπορείτε!.....και να είσαστε έτοιμοι με τους κουβάδες, λάστιχα κ.λ.π... για τα φλεγόμενα κουκουνάρια που πετάγονται σε απόσταση 100 και πλέον μέτρων......μη λυπηθείτε τα δέντρα.....η φωτιά από τα 500 μέτρα για τα 100 μπορεί να κάνει από 10 λεπτά ως μισή ώρα ανάλογα με τον άνεμο.....μη ξεγελαστείτε από τη φορά του ανέμου....ρίχτετα όλα κάτω!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Η κατάσταση με της φωτιές δεν είναι καθόλου καλή. Κρίμα.
Φίλε europaios2 μου είχες κάνει κάποιες πρώτες ερωτήσεις που σου απάντησα.
Μπορεί να έκανα λάθος ότι με ειρωνεύτηκες αλλά δεν έκανα λάθος όταν σου είπα ότι έχεις σχηματίσει μια άποψη για το θέμα.
Αυτή σου η άποψη βγάζει λάθος συμπεράσματα για εμένα αλλά λογικά συμπεράσματα για εσένα και επίσης μου κανείς λάθος ερωτήσεις "για εμενα" οι οποίες προέρχονται από την άποψη που έχεις για το θέμα.
Μπορούμε ίσως να κάνουμε κάποια προσπάθεια πάλι και θα δω το πώς θα απαντήσω σε μια ερώτηση που για την δική μου κατανόηση μπορεί να είναι λανθασμένη.
quote:
Εδώ να μας πεις τι δική σου εμπειρία!.....
Αυτό κάνω και αυτό λέω. Πάντα μέσα από την εμπειρία που έχω και σύμφωνα με την κατανόηση που διαθέτω.
Ξέρω ότι τα πράγματα αλλάζουν όταν αλλάζει και η «οπτική» Για αυτό πάντα λέω «από ότι φαίνεται» επειδή αυτό.. κατανοώ αυτή την στιγμή.
Αν αλλάξει η κατανόηση μου πάλι θα πω «από ότι φαίνεται» επειδή ο Θεός δεν έχει τέλος και ίσως κάπου στην πορεία να μην μπορώ να πω «από ότι φαίνεται» γιατί ίσως να υπάρχει μια εσχάτη κατάσταση του ΕΙΝΑΙ που δεν μπορεί να ανήκει σε μια υποκειμενική κατάσταση.
Αυτό φαίνεται να το μαρτυράει μια άλλη εμπειρία που στο χριστιανισμό μπορεί να λέγετε «πνευματική εμπειρία» η οποία δεν ανήκει σε κάποιο νοητικό συλλογισμό. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε σε μια άλλη ας το πούμε θρησκεία να λέγετε διαλογισμός και διαλογισμός είναι η απουσία της σκέψης. Και κάπου άλλου να λέγετε η εμπειρία του Αιτιατού επιπέδου.
Τέλος πάντων.. βλέπουμε.
Πρέπει να σου πω πως εκτός από μια εξωσωματική εμπειρία υπάρχουν στο όπως «λέμε» αστρικό επίπεδο πράγματα που μπορεί κάποιος να δει σαν κάποιος να τον έχει βάλει επίτηδες να το παρακολουθήσει και μέσα σε αυτό που βλέπει υπάρχει ένα μήνυμα για κάτι που θα έρθει.
Αυτό είναι κάτι που το έχω επιβεβαιώσει πολλές φορές σχεδόν σε καθημερινή βάση και αν είναι απλά ένα όνειρο τότε αυτή η άποψη δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς αυτά που βλέπω πραγματοποιούνται μέσα σε τρεις ή τέσσερις μέρες.
Πιστεύω ότι θα έχεις κάποια εξήγηση. θα με ενδιέφερε να την ακούσω.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Μπορεί να έκανα λάθος ότι με ειρωνεύτηκες αλλά δεν έκανα λάθος όταν σου είπα ότι έχεις σχηματίσει μια άποψη για το θέμα.
Σωστά τα λες!....ωστόσο το ότι έχω σχηματίσει άποψη! αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να την αλλάξω!....όπως δε σημαίνει το ότι δεν πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα!, γιατί στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να συζητάς μόνο με όσους συμφωνούν μαζί σου.
Δε σε ειρωνεύτηκα! Οι ερωτήσεις μου είναι καίριες για τη σκέψη μου. Μπορεί εσένα να σε ενοχλούν ή να σε κάνουν να αναρωτηθείς για το σκοπό που τις κάνω!, ωστόσο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τον σκοπό αυτό καλύτερα από μένα.
Για παράδειγμα η ερώτηση που σου έκανα για τα καιρικά φαινόμενα που συναντάς δεν είναι παρά μια ερώτηση που η απάντησή της θα με βοηθήσει στα παζλ που φτιάχνω.
Φτιάχνω δύο! Ένα με τη δική σου άποψη! κι ένα με τη δική μου!
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ:
Πρέπει να σου πω πως εκτός από μια εξωσωματική εμπειρία υπάρχουν στο όπως «λέμε» αστρικό επίπεδο πράγματα που μπορεί κάποιος να δει σαν κάποιος να τον έχει βάλει επίτηδες να το παρακολουθήσει και μέσα σε αυτό που βλέπει υπάρχει ένα μήνυμα για κάτι που θα έρθει.Αυτό είναι κάτι που το έχω επιβεβαιώσει πολλές φορές σχεδόν σε καθημερινή βάση και αν είναι απλά ένα όνειρο τότε αυτή η άποψη δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς αυτά που βλέπω πραγματοποιούνται μέσα σε τρεις ή τέσσερις μέρες.
Πιστεύω ότι θα έχεις κάποια εξήγηση. θα με ενδιέφερε να την ακούσω.
Εδώ αυτό που αναφέρεις είναι σημαντικό! και θα το δω με προσοχή!....θα ήθελα να μου πεις δύο τέτοιες περιπτώσεις! μία σοβαρή
(ως αποτέλεσμα) και μία λιγότερη σοβαρή!

quote:
Σωστά τα λες!....ωστόσο το ότι έχω σχηματίσει άποψη! αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να την αλλάξω!....όπως δε σημαίνει το ότι δεν πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα!, γιατί στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να συζητάς μόνο με όσους συμφωνούν μαζί σου.
Δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που λες αλλά και σε πολλά αλλά που έχεις πει, απλά θέλω να σου πω ότι το είπα για να σου δείξω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όταν προσπαθώ να μεταδώσω «κάτι» και αυτό το «κάτι» κατά κάποιο τρόπο διαστρεβλώνετε και βλέποντας αυτήν την διαστρέβλωση και επιπλέων μια νέα ερώτηση μέσα από αυτή την διαστρέβλωση με δυσκολεύει ακόμα περισσότερο να δώσω μια ακόμα απάντηση.
Επίσης πρέπει να σου πω ότι μπορώ να μιλήσω μέχρι ενός σημείου που πολλές φορές το ξεπερνάω.
Θα σου πω όχι με λεπτομέρειες αλλά το κύριο θέμα. Π.χ μια αρρώστια που έρχεται ή ότι κάποιοι θα σε συκοφαντήσουν ή κάποια δυσκολία ή κάτι που θα γίνει σε ομαδικό επίπεδο.
Κάποιο ατύχημα ή κάτι που πρέπει να κάνω για να ξεπεράσω ένα ψυχολογικό πρόβλημα που μπορεί να έχει σχέση με κάποιο ελάττωμα το οποίο μέσα σε λίγες μέρες δραστηριοποιείτε και εκδηλώνετε σαν να είναι η ζωή μου ένα σκηνικό ενός θεάτρου οπού αυτό το ελάττωμα ξεδιπλώνετε .
Σκοπος μου τότε είναι να το ελαττώσω όσο πιο πολύ μπορώ μέσα από την αυτοπαρατήρηση και την κατανόηση για το πώς λειτουργεί στο διανοητικό ,στο συναισθηματικό και στο κινητικό-ένστικτο-σεξουαλικό.
Επίσης μπορεί να έχει σχέση αποκλειστικά με άλλους και με κοντινά μου πρόσωπα και για πράγματα που δεν μπορώ να ξέρω τα οποία στην πορεία βγαίνουν αληθινά και το ότι βγαίνουν αληθινά το επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι επειδή το έχουμε συζήτηση ή και όχι.
Αυτά για τωρα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 24/08/2009 11:32:33
δεν αφήνεις κατά μέρος την Αστρική Προβολή να πιάσεις καμιά μάνικα να βοηθήσεις εκεί κάτω ; ή 'ντάξει ; αφού δεν κάηκε το σπίτι μας, μακρυά απ' τον κώλο μας κι όπου θέλει ας είναι ;
Έχω κοιμηθεί ελάχιστα. Είμαι μόνος στο σπίτι και προσφέρω την βοήθεια μου οπού μπορώ. Γράφω όταν έρχομαι για λίγη ξεκούραση και για λίγη χαλάρωση.
Αν δεν σου κάνει κόπο έλα από εδώ να βάλεις ένα χεράκι γιατί έτσι όπως το λες ,αυτό που λες, γυρίζει σαν μπούμερανκ επάνω σου.
Άποψη μου.. και ίσως.. να κάνω λάθος.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 24/08/2009 13:24:33
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ