ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑΑΑΑ! (Ζήλεια) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑΑΑΑ! (Ζήλεια) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Walker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
WalkerΜέλος
10/10/2004, 13:09:11
Μάλλον θα θέλεις να πεις για το πέρασμα μέσα από τα λάθη, και ρωτάς αν μπορούμε μόνο να τα διακρίνουμε. Ναι Σεμίνα αυτή είναι η αρχική διαδικασία. Να περνάς μέσα από τα λάθη σου. Μα και μετά όταν φτάσεις στο επίπεδο να αναγνωρίσεις το λάθος πριν το κάνεις, πάλι μέσα από αυτά θα περάσεις. Και ο λόγος απλός. Πως μπορείς να γίνεις καλύτερη? Αν δεν πονέσεις? Αν δεν τριφτείς? Αν δεν κάνεις το βήμα πίσω? Ρώτησε την πέτρα του αγάλματος, που ο γλύπτης πελεκάει - τρίβει – απομακρύνεται να δει τι γραμμή που έφτιαξε και έστρωσε. Ρώτησε και τον γλύπτη αν η πέτρα πονάει.
Είναι το τι βλέπουμε από την προσωπικότητα του άλλου. Μπορεί να εμφανίζει δυναμισμό. Αλλά που? Σε ποια θέματα? Πόσο επιφανειακά? Πόσο ώριμοι είμαστε και εμείς? Ποιος είναι ο δικός μας χαρακτήρας? Τι είναι αυτό που μας ταιριάζει?
Και ρίξε μια ματιά εσύ σε εσένα. Σε αυτό το θέμα.
quote:
Posted - 10/10/2004 : 11:24:49
ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ???

quote:
Posted - 10/10/2004 : 11:33:21
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

quote:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

Μάλλον εδώ κάτι χάθηκε. Το κόστος του προβλήματος, είναι ρητά και απόλυτα συνδεδεμένο με το πρόβλημα. Δεν μπορεί και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι διαφορετικά.
Με την εμβάθυνση που αναφέρεις, έρχεται σιγά σιγά. Και όχι από την μια μέρα στην άλλη. Ο χρόνος – τριβή είναι αυτό που θα σε κάνει να εμβαθύνεις, όσο χρειάζεται κάθε φορά. Γιατί είναι φυσιολογικό να χάνεσαι στην πολυπλοκότητα του λαβύρινθου που μπορεί να δημιουργηθεί από την αναζήτηση της λύσης. Δημιουργείται πανικός, ανασφάλεια. Κάνε το βήμα πίσω. Δέξου αυτό που είσαι και μην προσπαθείς να φτάσεις άμεσα αυτό που κάποιος άλλος κάνει, με ένα βήμα. Αυτός έκανε χρόνια τώρα, σκληρή προπόνηση. Παρατήρησέ τον. Πάρε τα στοιχεία που σου ταιριάζουν και Καλή Προπόνηση . Την δική σου Προπόνηση. Αγάπησέ την, γιατί είσαι εσύ. Μην μιλήσεις για προπονητές Το έχουμε ξαναπεί αυτό σε άλλο post.με άλλες λέξεις……
Για την λέξη συγνώμη είναι θέμα, Πως την χρησιμοποιείς, πως την εκφράζεις, πως την εκδηλώνεις, γιατί μετά ισχύει το ότι από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε και το φιλότιμο….. (Μην με παρεξηγήσεις Δεν συνδέεται αυτό που λέω με το παρακάτω κείμενό σου στο post. Απλά σου παραθέτω μια προσωπική άποψη στα ερωτήματα που ξεκινάς το Υ.Γ.)

10/10/2004, 13:14:53
quote:
από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε και το φιλότιμο…..

αν χάθηκε λέει......

Υ.Γ. Σεμινάκι αυτό δεν αφορά εσένα....όπως πολύ σωστά λέει ο walker υπάρχει τρόπος να εντοπίσεις το νόημα της συγνώμης του καθενός

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

seminaΜέλος
10/10/2004, 18:48:22
ΧΑΘΗΚΕ ΕΕΕ..
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ Υ.Γ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ..ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΒΑΘΥΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΟΤΕ...ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΟΜΠΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ..
ΦΙΛΕ WALKER,
ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΕΜΕΝΑ???..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ???ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΡΚΕΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ???ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ???...ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ,Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ???...ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΟΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΕΝΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ???..ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ Ε?

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

10/10/2004, 20:01:20
Δεν είναι θέμα χρόνου που διαθέτει ο καθένας για την ανακάλυψη του εαυτού του αλλά αφοσίωσης....
ο χρόνος με την γραμμική έννοια του πάντα θα είναι λίγος για οτιδήποτε θελήσουμε να κάνουμε....
όμως κάποια πράγματα όπως η αγάπη, η αναζήτηση του εαυτού μας, η επικοινωνία με τους άλλους γύρω μας....θέλουν αφοσίωση
Θέλουν κάθε στιγμή που αφιερώνεις σ'αυτά να είσαι απόλυτα δοσμένος μέχρι το τελευταίο κύτταρο του είναι σου....

WalkerΜέλος
10/10/2004, 20:58:32
Αρκετά ? Τι λέξη είναι αυτή? Σε τι αναφέρεσαι? Γιατί για μένα μπορεί να έχει άλλο μέγεθος από ότι για σένα. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένη, εμένα αλλά και σε κανέναν άλλο δεν πέφτει λόγος.. Υπάρχει εδώ μια παγιδούλα. Ενώ είσαι στο άλφα να θεωρείς, να νομίζεις ότι είσαι στο βήτα. Είναι και αυτό ένα «κρύψιμο πίσω από το δάκτυλό μας». (άλλο θέμα που το συζητάμε αλλού)
Ο κάθε άνθρωπος διαθέτει όσο χρόνο νομίζει ο ίδιος, για τον εαυτό του. Στα θέματα που ο ίδιος επιλέγει.
quote:

ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ???..

Πάρα πολύ καλό θέμα για να γίνει μια πολύ μεγάλη συζήτηση σε ένα ανεξάρτητο topic. Πάντως για να έχεις μια εικόνα από το τι πιστεύω. Απλά θα πω ότι τα προβλήματα υπάρχουν για να δίνονται λύσεις, να μαθαίνουμε, να πονάμε, να χαιρόμαστε (γιατί βρήκαμε - βρέθηκαν οι λύσεις). Ποια από αυτά προκαλούμε μόνοι μας, είναι θέμα του καθενός μας. Πόσο έχεις και έχω τριφτεί για να ξέρουμε εμείς εμάς. Γιατί μέσα από την αυτογνωσία θα μειώσουμε τα Ανεπιθύμητα προβλήματα και θα αυξήσουμε τα επιθυμητά.
( Σημείωση : Επιθυμητά προβλήματα είναι αυτά που εμείς επιλέγουμε γνωρίζοντας πλήρως τις επιπτώσεις και συνέπειές τους και έχοντας αντίληψη των «πραγματικών» μας ικανοτήτων.}

8odwrisΜέλος
11/10/2004, 21:56:56
Παιδια μπραβο πολυ ομορφες συζητησεις εχουν γινει μεσα σε Δυο σελιδες ως τωρα....
Μπραβο seminoula για την πρωτοβουλια να ανοιξεις ενα τοσο μεγαλο θεμα , αλλα βρε παιδια ΠΩς καταφερατε και εχετε αναπτυξει Ενα εκατομυριο Επτακοσια εικοσιεπτα θεματα (ενδιαφεροντα και αυτα δε λεω), ενω απο οτι καταλαβα το ΤοπιΚ ξεκινησε με ενα συγεκριμενο ερωτημα.....
Αν παλι ειμαι λαθος και απλα θελετε να γινονται πολλες συζητησεις μαζι , τοτε πιο ο ρολος του FOrum ? poυ χωριζεται σε topik ?
Με αγαπη ΚΑΛΟ ΠΡΟΕΡΕΤΑ.
Θοδωρης :)

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

8odwrisΜέλος
11/10/2004, 22:04:38
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΣΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ…!ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ????...ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΛΕΙΑ…!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ…ΛΟΙΠΟΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ?

----------
Η δικη μου απαντηση σε αυτο seminoula περα απο αυτα που ειπες περι ζηλειας ..ειναι απο οτι εχω ζησει τετοιες καταστασεις, ειναι πως καποιοι ανθρωποι δεν εχουνε μαθει απο πολυ μικροι να βιωνουν την Χαρα στο οικογενειακο τους περιβαλον... και επειτα στο σχολειο....,και ετσι δεν εχουνε τροπο ,διοτι δε μαθαν τροπο να την "αντιμετωπισουν" οταν την αντιλαμβανονται στους "δικους τους". Αντιθετα σε ενα ασχημο γεγονος ειναι παντα εκει διοτι ,εμα8ε απο μικρος να βιωνει καταστασεις ασχημες και εκτος αυτου πολλες φορες καποιοι ανθρωποι νοιαζοντε ,Παρα μα παρα πολυ και στεναχωριουντε παρα παρα πολυ και κλενε παρα παρα πολυ για τους Αλλους , επειδη δεν ειναι σε θεση να αντιμετωπισουν τον δικο τους βαθη πονο ..........

Πρεζες... υπαρχουν πολλες ΔΕΝ ειναι μονο η ΗΡΩΙΝΗ, η Ηρωινη ΟΜΩς ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!! αυτη ειναι η ΜΟΝΗ διαφορα!!!!

WalkerΜέλος
12/10/2004, 00:30:39
Φίλε 8odwris μόνο με τα μαθηματικά για παράδειγμα θα μπορούσαμε να μείνουμε αγκιστρωμένοι στην επίλυση μιας μαθηματικής εξίσωσης. Όταν είμαστε σε θέματα ψυχής πιστεύω ότι υπάρχουν όχι μόνο «Ενα εκατομυριο Επτακοσια εικοσιεπτα» θέματα αλλά ένα δισεκατομμύρια επί όσο ο καθένας μπορεί να φανταστεί προεκτάσεις και συνδετικοί κρίκοι σε ένα και μόνο θέμα. Ίσως για αυτό τον λόγο πήρε τέτοιε προεκτάσεις. Αν προσέξεις και με άλλα topic υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς. Όμως πάντα γυρίζει το στο αρχικό εκτός και ο εισηγητής του θέματος θελήσει κάτι διαφορετικό….
Υπάρχει φίλε μου και κάποια άλλη διαφοροποίηση σε αυτό. Η ίδια η ζήλια. Ή ακόμα και μια «τραυματική» εμπειρία του ατόμου που ζηλεύει. Ή κάτι ακόμα ποιο απλό Επειδή εσύ έχεις και εγώ δεν έχω και δεν μπορώ να το πάρω Να το χάσεις και εσύ.
Μα αν αναφέρεται αυτό σε θέματα ψυχής βγαίνει με την μορφή κακίας με την μορφή ζήλιας. Και πόσες ακόμα μορφές μπορείς να μου περιγράψεις? 1000 – 2000 ? Περισσότερες ? Ας μην κουράσουμε τον κόσμο που διαβάζει αυτές τις γραμμές.
Συμφωνώ μαζί σου αλλά απλά είναι μία περίπτωση. Το θέμα είναι το τι κάνουμε? Εκεί είναι νομίζω το ουσιαστικό ερώτημα και όχι αν υπάρχουν διάφορες μορφές ζήλιας και τις πηγές της.
Απατώντας λοιπόν σε αυτό το σημείο όπως το έχει θέσει η Σεμίνα είναι ότι :
Όταν δίνω δίνω γιατί είναι επιλογή μου. Όταν ζηλεύει κάποιος είναι επιλογή του. Μπορεί να με πειράξει, αλλά από εκεί θα μάθω να μην προκαλέσω την επόμενη φορά. Εκτός και αν δεν γίνεται διαφορετικά

12/10/2004, 13:11:27
κανείς δεν κλαίει πάρα μα πάρα παρα πολύ, και κανείς δε γελάει παρα μα παρα παρα πολύ.

και κανείς δεν έχει τη δικαιολογία για ό,τι κάνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον βαθύ δικό του πόνο....

ούτε τη δικαιολογία ότι φταίνε οι άλλοι που οι παραστάσεις του είναι αυτές και όχι άλλες

Μόλις πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου στα χέρια σου τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα ....

Το κόλπο βρίσκεται σ'αυτό που είπε ο Καζαντζάκης :
"να μετουσιώνεις το αναπόφευκτο σε ελεύθερη δικιά σου βούληση"

8odwrisΜέλος
12/10/2004, 13:26:50
quote:

κανείς δεν κλαίει πάρα μα πάρα παρα πολύ, και κανείς δε γελάει παρα μα παρα παρα πολύ.

και κανείς δεν έχει τη δικαιολογία για ό,τι κάνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον βαθύ δικό του πόνο....

ούτε τη δικαιολογία ότι φταίνε οι άλλοι που οι παραστάσεις του είναι αυτές και όχι άλλες

Μόλις πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου στα χέρια σου τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα ....

Το κόλπο βρίσκεται σ'αυτό που είπε ο Καζαντζάκης :
"να μετουσιώνεις το αναπόφευκτο σε ελεύθερη δικιά σου βούληση"

Πρωτον δεν μηλησα για Δικαιολογιες, τωρα γιατι εσυ το ειδες ετσι μοναχα εσυ ξερεις....
Καπιος ειχε πει : o Kosmos που βλεπουμε ειναι ο κοσμος οπως εμεις τον αντιλαμβανομαστε....
Μιλησα για πιθανες αιτιες αναμεσα σε τοσες αλλες οπως η ζηλια που αναφερθηκε.. Εθεσα και γω της εκδοχες που γνωριζω για της ΑΙΤΙΕΣ της συμπεριφορας αυτης ....και οχι Δικαιολογιες.
Χαλαρωσε.

12/10/2004, 18:55:49
Κρίμα, νόμιζα πως είχα δικαίωμα να έχω όπως και όλοι οι υπόλοιποι την δική μου άποψη για τα πράγματα.....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

8odwrisΜέλος
12/10/2004, 21:01:38
quote:

Κρίμα, νόμιζα πως είχα δικαίωμα να έχω όπως και όλοι οι υπόλοιποι την δική μου άποψη για τα πράγματα.....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

Φυσικα και εχεις δικαιομα gadriel.
Με λιγα λογια θελω να σου πω να μην εισαι Απολυτος/τη ...και να βλεπεις τα πραγματα σε ολες τους της διαστασεις , τουλαχιστον Προσπαθησε.
Με αγαπη Θοδωρης.

12/10/2004, 21:16:33
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις παραινέσεις σου θα προσπαθήσω σίγουρα περισσότερο....

... γιατί φαίνεται πως εγώ κινδυνεύω περισσότερο από ένα άλλο είδος "πρέζας" που λέγεται βλακεία....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

WalkerΜέλος
13/10/2004, 02:58:14
Αγαπητέ 8odwris , σε γυρνάω λίγο πίσω, στο σημείο που αναφέρεις
quote:
Posted - 12/10/2004 : 13:26:50
Μιλησα για πιθανες αιτιες αναμεσα σε τοσες αλλες οπως η ζηλια που αναφερθηκε.. Εθεσα και γω της εκδοχες που γνωριζω για της ΑΙΤΙΕΣ της συμπεριφορας αυτης ....και οχι Δικαιολογιες.

Λοιπόν αν κοιτάξεις τον υπολογιστή σου λίγο ποιο πίσω, το τι έχεις γράψει στις απόψεις σου, (Posted - 11/10/2004 : 21:56:56, Posted - 11/10/2004 : 22:04:38, Posted - 12/10/2004 : 13:26:50) , δεν υπάρχει κανένα σημείο που να αναφέρεις ΕΣΥ την λέξη αιτίες αλλά και την λέξη δικαιολογίες. Αφήνεις τον συνομιλητή να καταλήξει στον δικό του ορισμό. Ο μόνος που χρησιμοποίησε την λέξη αιτίες ήταν η Semina . Και όχι εσύ. Συγνώμη αυτή είναι η πραγματικότητα. Απλά.
Όσο για την επιλογή της λέξης, και εγώ βάζω την λέξη δικαιολογία. Γιατί δικαιολογία είναι γιατί ζηλεύω / εις / ει . Αν ξέρεις τις αιτίες ή αν μπορείς να τις βρεις, τότε θα πρέπει να τις απαλείψεις, Και το θέμα και πάλι είναι πως? Εφόσον βέβαια ΘΕΛΕΙΣ να αλλάξεις αυτό που εντόπισες. Αν όχι τότε είναι καθαρές δικαιολογίες για να το επαναλάβεις ξανά αργότερα.
Και θα σε ρωτήσω πόσες διαστάσεις αναφέρεις σαν σύνολο έως τώρα? (Posted - 12/10/2004 : 21:01:38). Είναι πολύ εύκολο να παίρνουμε μια θέση άλλου (Posted - 12/10/2004 : 13:11:27), αφού έχουμε πετάξει κάτι ασύνδετο (Posted - 11/10/2004 : 21:56:56), και να αρχίσουμε έναν διάλογο για τον διάλογο. Στο μεταξύ πολύ ωραία και μπορώ να πω και έξυπνα, απόφυγες να απαντήσεις, ούτε να κάνεις αναφορά, σε άλλο post (Posted - 12/10/2004 : 00:30:39), όπου σου τέθηκαν πολύ συγκεκριμένα ερωτηματικά που συνεχίζουν να παραμένουν. Τι «δικαιολογία» έχεις για αυτό το ερώτημα?
ΥΓ θάθελα να σε ρωτήσω κάτι που με προκαλεί. Μόνο η ηρωίνη σκοτώνει? Η ζήλια δεν σκοτώνει? Τον έρωτα και την αγάπη? Μήπως και αυτή είναι θανατηφόρα πρέζα? Πολλές ερωτήσεις μαζί. Μια είναι η απάντηση που μέχρι αυτή την στιγμή βλέπω. Post of - 12/10/2004 : 21:16:33 παράγραφος 2.

8odwrisΜέλος
13/10/2004, 16:30:43
quote:

quote:

Λοιπόν αν κοιτάξεις τον υπολογιστή σου λίγο ποιο πίσω, το τι έχεις γράψει στις απόψεις σου, (Posted - 11/10/2004 : 21:56:56, Posted - 11/10/2004 : 22:04:38, Posted - 12/10/2004 : 13:26:50) , δεν υπάρχει κανένα σημείο που να αναφέρεις ΕΣΥ την λέξη αιτίες αλλά και την λέξη δικαιολογίες. Αφήνεις τον συνομιλητή να καταλήξει στον δικό του ορισμό. Ο μόνος που χρησιμοποίησε την λέξη αιτίες ήταν η Semina . Και όχι εσύ. Συγνώμη αυτή είναι η πραγματικότητα. Απλά.
Όσο για την επιλογή της λέξης, και εγώ βάζω την λέξη δικαιολογία. Γιατί δικαιολογία είναι γιατί ζηλεύω / εις / ει . Αν ξέρεις τις αιτίες ή αν μπορείς να τις βρεις, τότε θα πρέπει να τις απαλείψεις, Και το θέμα και πάλι είναι πως? Εφόσον βέβαια ΘΕΛΕΙΣ να αλλάξεις αυτό που εντόπισες. Αν όχι τότε είναι καθαρές δικαιολογίες για να το επαναλάβεις ξανά αργότερα.
Και θα σε ρωτήσω πόσες διαστάσεις αναφέρεις σαν σύνολο έως τώρα? (Posted - 12/10/2004 : 21:01:38). Είναι πολύ εύκολο να παίρνουμε μια θέση άλλου (Posted - 12/10/2004 : 13:11:27), αφού έχουμε πετάξει κάτι ασύνδετο (Posted - 11/10/2004 : 21:56:56), και να αρχίσουμε έναν διάλογο για τον διάλογο. Στο μεταξύ πολύ ωραία και μπορώ να πω και έξυπνα, απόφυγες να απαντήσεις, ούτε να κάνεις αναφορά, σε άλλο post (Posted - 12/10/2004 : 00:30:39), όπου σου τέθηκαν πολύ συγκεκριμένα ερωτηματικά που συνεχίζουν να παραμένουν. Τι «δικαιολογία» έχεις για αυτό το ερώτημα?
ΥΓ θάθελα να σε ρωτήσω κάτι που με προκαλεί. Μόνο η ηρωίνη σκοτώνει? Η ζήλια δεν σκοτώνει? Τον έρωτα και την αγάπη? Μήπως και αυτή είναι θανατηφόρα πρέζα? Πολλές ερωτήσεις μαζί. Μια είναι η απάντηση που μέχρι αυτή την στιγμή βλέπω. Post of - 12/10/2004 : 21:16:33 παράγραφος 2.

Λοιπον επειδη απο οτι φενεται ειναι λιγο δυσκολη η επικοινωνια μεσο γραπτου λογου..
Απαντησα στο θεμα που εβαλε το seminaki,, στο γιατι αραγε καπιοι οταν ειμαστε χαρουμενοι , Φευγουν, κατι τους πειραζει..κλπ //απαντησα μεσα απο οσα εχω βιωσει ζησει ΒΛΕΠΕ ΑΠΑντηση ---->
Η δικη μου απαντηση σε αυτο seminoula περα απο αυτα που ειπες περι ζηλειας ..ειναι απο οτι εχω ζησει τετοιες καταστασεις, ειναι πως καποιοι ανθρωποι δεν εχουνε μαθει απο πολυ μικροι να βιωνουν την Χαρα στο οικογενειακο τους περιβαλον... και επειτα στο σχολειο....,και ετσι δεν εχουνε τροπο ,διοτι δε μαθαν τροπο να την "αντιμετωπισουν" οταν την αντιλαμβανονται στους "δικους τους". Αντιθετα σε ενα ασχημο γεγονος ειναι παντα εκει διοτι ,εμα8ε απο μικρος να βιωνει καταστασεις ασχημες και εκτος αυτου πολλες φορες καποιοι ανθρωποι νοιαζοντε ,Παρα μα παρα πολυ και στεναχωριουντε παρα παρα πολυ και κλενε παρα παρα πολυ για τους Αλλους , επειδη δεν ειναι σε θεση να αντιμετωπισουν τον δικο τους βαθη πονο ..........

----
ΜΕσα σ αυτην την απαντηση Υπαρχουν Αιτιες , και αs μην αναφερετε η λεξη "ΑΙΤΙΕΣ " , το αν δε μπορεσες να το καταλαβεις δεν ευθηνομε εγω.
Οσο αφορα για της δικαιολογιες αναφερθηκα στon/ην gadriel διοτι κατι ειπε για δικαιολογιες...
Σαφως οταν πρατει καπιος οπως π.χ Φευγοντας , η διχνει πιραγμενος η οτι κατι τον τσιγλαει με την χαρα του "αν8ρωπου του ", ενοειτε οτι δεν το κανει Συνηδητα αλλα Ασυνηδητα ..
οσο για την Ζηλεια δεν τοποθετηθηκα ποτε στον τομεα αυτο.
Μιλαω για της αιτιες τωρα που της ανακαλυψα της ειδα τωρα που Ξερω ,ξερω της αιτιες και οχι μονο για αυτο αλλα για πολλες ακομα αλλες συμπεροφορες........
Μιλαω για αιτιες Αγαπητε ουτε για δικαιολογιες ουτε για Φτεξιμο.
Απο την στιγμη που καπιος της γνωρισει ,ανακαλυψει , μαθει .. φυσικα τα πραγματα αλαζουν.

ΚΑι συμφωνο σε αυτο που ειπες!! Walker --> ?Αν όχι τότε είναι καθαρές δικαιολογίες για να το επαναλάβεις ξανά αργότερα. /
- Πυστεψε με δεν αποφευγω τιποτα ..
Ειμαι πολυ καλοπροερετος θελω να το ξερεται και εσυ Walker και ο galadriel που απο τον τροπο που μηλατε διχνει σαν να εχετε θιχτει.
Απο τι?
Αν! ναι γιατι?

..οσο Για την Ζηλεια ,φυσικα και σκοτονει και την αγαπη και τον ερωτα.
Οπως αναφερω και στην υπογραφη μου ΠΡΕΖΕΣ υπαρχουν πολλες λεγοντας πρεζες κατσε και σκεψου τι θελω να πω.......
Η ηρωινη σκοτωνει και ψυχικα και σωματικα και οικονικα , και της σχεσεις οικογενειακες ,με γονεις , φιλους , ερωτικες .
Σιγουρα δεν ειναι η μονη πρεζα η ηρωινη φιλε Walker.
ΥπΑΡΧΟΥΝ πολλα ειδη ΦΥγης.
Η ηρωινη ειναι Ψυχοτροπη ουσια οπως πολλες αλλες
,η καθε ψυχοτροπη ουσια ειναι φυγη .
Μια ΦΥΓΗ η ηρωινη,φυγη απο την δυσκολη κοινωνικη πραγματικοτιτα....της αιτιες που οδηγηθηκα στην φυγη δεν της ηξερα βεβαια τοτε , της ΕΜΑΘΑ ομως......

...καπιες πρεζες ακομα για μενα ειναι και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η οταν καπιος Εθελοτυφλη ,η ακομα και η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ .κ.α
Βεβαια ας μην χανομαστε παλι απο το θεμα αυτου του τοπικ διοτι και γω αρχισα να νιοθω οτι το κουραζομε.
Με αγαπη Θοδωρης.
ΥΓ : Επισκευτιτε το site που χω φτιαξει με πολυ αγαπη! -> http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW

8odwrisΜέλος
13/10/2004, 16:32:41
quote:

quote:

Λοιπον επειδη απο οτι φενεται ειναι λιγο δυσκολη η επικοινωνια μεσο γραπτου λογου..
Απαντησα στο θεμα που εβαλε το seminaki,, στο γιατι αραγε καπιοι οταν ειμαστε χαρουμενοι , Φευγουν, κατι τους πειραζει..κλπ //απαντησα μεσα απο οσα εχω βιωσει ζησει ΒΛΕΠΕ ΑΠΑντηση ---->

----
ΜΕσα σ αυτην την απαντηση Υπαρχουν Αιτιες , και αs μην αναφερετε η λεξη "ΑΙΤΙΕΣ " , το αν δε μπορεσες να το καταλαβεις δεν ευθηνομε εγω.
Οσο αφορα για της δικαιολογιες αναφερθηκα στon/ην gadriel διοτι κατι ειπε για δικαιολογιες...
Σαφως οταν πρατει καπιος οπως π.χ Φευγοντας , η διχνει πιραγμενος η οτι κατι τον τσιγλαει με την χαρα του "αν8ρωπου του ", ενοειτε οτι δεν το κανει Συνηδητα αλλα Ασυνηδητα ..
οσο για την Ζηλεια δεν τοποθετηθηκα ποτε στον τομεα αυτο.
Μιλαω για της αιτιες τωρα που της ανακαλυψα της ειδα τωρα που Ξερω ,ξερω της αιτιες και οχι μονο για αυτο αλλα για πολλες ακομα αλλες συμπεροφορες........
Μιλαω για αιτιες Αγαπητε ουτε για δικαιολογιες ουτε για Φτεξιμο.
Απο την στιγμη που καπιος της γνωρισει ,ανακαλυψει , μαθει .. φυσικα τα πραγματα αλαζουν.

ΚΑι συμφωνο σε αυτο που ειπες!! Walker --> ?Αν όχι τότε είναι καθαρές δικαιολογίες για να το επαναλάβεις ξανά αργότερα. /
- Πυστεψε με δεν αποφευγω τιποτα ..
Ειμαι πολυ καλοπροερετος θελω να το ξερεται και εσυ Walker και ο galadriel που απο τον τροπο που μηλατε διχνει σαν να εχετε θιχτει.
Απο τι?
Αν! ναι γιατι?

..οσο Για την Ζηλεια ,φυσικα και σκοτονει και την αγαπη και τον ερωτα.
Οπως αναφερω και στην υπογραφη μου ΠΡΕΖΕΣ υπαρχουν πολλες λεγοντας πρεζες κατσε και σκεψου τι θελω να πω.......
Η ηρωινη σκοτωνει και ψυχικα και σωματικα και οικονικα , και της σχεσεις οικογενειακες ,με γονεις , φιλους , ερωτικες .
Σιγουρα δεν ειναι η μονη πρεζα η ηρωινη φιλε Walker.
ΥπΑΡΧΟΥΝ πολλα ειδη ΦΥγης.
Η ηρωινη ειναι Ψυχοτροπη ουσια οπως πολλες αλλες
,η καθε ψυχοτροπη ουσια ειναι φυγη .
Μια ΦΥΓΗ η ηρωινη,φυγη απο την δυσκολη κοινωνικη πραγματικοτιτα....της αιτιες που οδηγηθηκα στην φυγη δεν της ηξερα βεβαια τοτε , της ΕΜΑΘΑ ομως......

...καπιες πρεζες ακομα για μενα ειναι και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η οταν καπιος Εθελοτυφλη ,η ακομα και η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ .κ.α
Βεβαια ας μην χανομαστε παλι απο το θεμα αυτου του τοπικ διοτι και γω αρχισα να νιοθω οτι το κουραζομε.
Με αγαπη Θοδωρης.
ΥΓ : Επισκευτιτε το site που χω φτιαξει με πολυ αγαπη! -> http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW

13/10/2004, 18:06:11
γιατί πουλάκι μου καλό δεν μπαίνεις καν στον κόπο να παρακολουθήσεις τι έχουμε γράψει σε προηγούμενα ποστ?

θα ήξερες τότε ότι είμαι Η galadriel και επίσης ότι δεν είμαι "gadriel".

αυτό από μόνο του δεν έχει καμμία σημασία βεβαίως, αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι δείχνει μια γενικότερη νοοτροπία. Αυτό που διακρίνω εγώ σ'αυτή την νοοτροπία είναι α) αδιαφορία για το τι λένε οι άλλοι και β) ένα είδος κοινωνικού ρατσισμού.

Εξηγούμαι :
α) όταν δεν μπορείς καν να συνειδητοποιήσεις το φύλο του συνομιλητή σου μέσα από τα γραφόμενα του π.χ.

quote:
Μπορεί να είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω, αλλά επίσης είμαι ευχαριστημένη που βλέπω τον εαυτό μου αρκετά καθαρά ώστε να αναγνωρίζω και τις Σκιές του....

(κι εδώ ας μην μπλεχτούμε με το περιεχόμενο του quote αλλά μείνε στο ότι αποκαλύπτω το φύλο μου)

... πως μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι κατάλαβες το περιεχόμενο και ακόμα και το ύφος αυτών που γράφω? αν δηλαδή έχω θιχτεί ή όχι?

β) κοινωνικός ρατσισμός....το αν εσύ έχεις χρησιμοποιήσει στη ζωή σου κάποιες ουσίες δεν σε κάνει αυτόματα ειδήμονα στην ψυχολογία του ανθρώπου... προσπαθείς να μου περάσεις την αίσθηση του θιγμένου, ενώ δεν υπάρχει (αν εξαιρέσουμε τις ανορθογραφίες....), δεν ξέρω τι συναντάς από τους άλλους γύρω σου αλλά μη βγάζεις σε παρακαλώ συμπεράσματα για μένα.... ειδικά μάλιστα σ'αυτό το τόπικ....

κατά τ'άλλα τα περί αγάπης ή όχι εγώ τα κοιτάω με μισό μάτι όταν μου τα σερβίρουν έτσι... και ειδικά όταν με προτρέπουν να επισκεφθώ κάποια site τα οποία δεν με αφορούν....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

8odwrisΜέλος
13/10/2004, 22:49:31
quote:

γιατί πουλάκι μου καλό δεν μπαίνεις καν στον κόπο να παρακολουθήσεις τι έχουμε γράψει σε προηγούμενα ποστ?

θα ήξερες τότε ότι είμαι Η galadriel και επίσης ότι δεν είμαι "gadriel".

αυτό από μόνο του δεν έχει καμμία σημασία βεβαίως, αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι δείχνει μια γενικότερη νοοτροπία. Αυτό που διακρίνω εγώ σ'αυτή την νοοτροπία είναι α) αδιαφορία για το τι λένε οι άλλοι και β) ένα είδος κοινωνικού ρατσισμού.

Εξηγούμαι :
α) όταν δεν μπορείς καν να συνειδητοποιήσεις το φύλο του συνομιλητή σου μέσα από τα γραφόμενα του π.χ.

quote:
Μπορεί να είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω, αλλά επίσης είμαι ευχαριστημένη που βλέπω τον εαυτό μου αρκετά καθαρά ώστε να αναγνωρίζω και τις Σκιές του....

(κι εδώ ας μην μπλεχτούμε με το περιεχόμενο του quote αλλά μείνε στο ότι αποκαλύπτω το φύλο μου)

... πως μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι κατάλαβες το περιεχόμενο και ακόμα και το ύφος αυτών που γράφω? αν δηλαδή έχω θιχτεί ή όχι?

β) κοινωνικός ρατσισμός....το αν εσύ έχεις χρησιμοποιήσει στη ζωή σου κάποιες ουσίες δεν σε κάνει αυτόματα ειδήμονα στην ψυχολογία του ανθρώπου... προσπαθείς να μου περάσεις την αίσθηση του θιγμένου, ενώ δεν υπάρχει (αν εξαιρέσουμε τις ανορθογραφίες....), δεν ξέρω τι συναντάς από τους άλλους γύρω σου αλλά μη βγάζεις σε παρακαλώ συμπεράσματα για μένα.... ειδικά μάλιστα σ'αυτό το τόπικ....

κατά τ'άλλα τα περί αγάπης ή όχι εγώ τα κοιτάω με μισό μάτι όταν μου τα σερβίρουν έτσι... και ειδικά όταν με προτρέπουν να επισκεφθώ κάποια site τα οποία δεν με αφορούν....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

Λοιπον επειδη βλεπω οτι υπαρχει μια φαγουρα και δε θα συνεχισω και ουτε εχω διαθεση να σε ξισω .
Ανορ8ογραφια εχω διοτι εμαθα στα chat me greeklish και δυσκολευομε..
Οσο για ρατσισμο επειδη δε καταλαβα αν εισαι γυνεκα η αντρας ? Οτι να ναι μου φενεται συμπερασματα εβγαλες.
απο την αλλη ειπα κατι που ειδα οτι μηλατε σαν θιγμενοι και συνεχιζεις να μηλας με τετοιο Υφακι.
Ειδημονας δεν το ΄΄παιξα ουτε ειμαι, οσο ζω καθε μερα που περναει μαΘενω πραγματα, ουτε το οτι ειχα μπει στον κοσμο της τοξικοεξαρτησης και μετα Βγηκα με την βοηθεια ψυχοθεραπειας και οχι μονο με κανει ειδημονα ΟΧι..
Με κανει ομως πιο σοφο σε καπια πραγματα.
Εσυ τωρα γιατι νιοΘεις ασχημα για αυτο ? γιατι με νιοθεις σαν ειδημονα ? σε κανει και αισ8ανεσαι μειονεκτικα αραγε?
Και an to site που εδωσα σου ειναι Αδιαφορο τοτε πΡΟβληματησου......
Τιποτα αλλο
Βye seminaki!!!!
Συνεχιστε το τοπικ σας.

YΓ: Τι μοναξια Θεε μου............................!

14/10/2004, 00:15:02
στο καλό.....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
14/10/2004, 15:09:10
ΛΟΙΠΟΝ,
ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ???ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ 8odwris,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ 1000 ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΑΩ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΤΑ..ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ..Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ..ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ..ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο WALKER KAI H GALADRIEL..

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ