ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑΑΑΑ! (Ζήλεια) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑΑΑΑ! (Ζήλεια) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Walker30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
seminaΜέλος
14/10/2004, 15:14:39
ΚΑΛΗ ΜΟΥ GALADRIEL,
ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΚΑΛΟΠ!!!ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΟΜΩΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ..ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ...ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ..

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

seminaΜέλος
14/10/2004, 15:27:39
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ WALKER,(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΦΙΛΟ)
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ?"(ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ GALADRIEL ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...)ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Α...ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Ω ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Α...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Α,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ..ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ???..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

WalkerΜέλος
14/10/2004, 17:58:24
Καλή μου Σεμίνα, μην μπερδεύεσαι με το Α και Ζ και Ω, απλά είναι γράμματα και όχι σε σειρά. Ο καθένας έχει την δική του αρχή. Ξεκίνησα από το Ζ πήγα στο Φ μετά στο Π. Το Α ακόμα δεν το έμαθα. Είναι κάτι το δυναμικό και δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ευκολία και γιαυτό είμαστε κάπου εδώ. Κοινό σημείο αναφοράς το esoterica μέσω του internet. Εγώ στην Θεσσαλονίκη. Εσύ στην Κρήτη. Η galadriel στη Ρόδο και ο Ερμής στην Κέρκυρα. (Σχήμα λόγου). Αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Είμαστε εδώ και εκφράζουμε τις απόψεις μας. Αν δεν γνωρίζω λοιπόν κάτι και μου το δείξεις, θα πρέπει να έχω τα μάτια μου ανοιχτά για να το δω. Και ναι υπάρχουν επιθυμητά προβλήματα. Που μας κάνουν να αγωνιούμε, να πονάμε, να υποφέρουμε κάποιες στιγμές ίσως. Μα τι άλλο μας προσφέρουν? Το αυτοκίνητο που έχεις? Η σχέση που έχεις? Το σπίτι σου? Τα παιδιά σε ένα ζευγάρι?
Και μην ξεχνάς ότι καμιά φορά ένα πρόβλημα (μικρό) το μεγαλοποιούμε, για να κρυφτούμε πίσω από εκεί και να μην κάνουμε κάτι άλλο. Φιλικά

15/10/2004, 14:59:42
ναι, σεμίνα μου έτσι είναι.....

το έχω γράψει και αλλού....

το βαθύτερο και υψηλότερο νόημα του εσωτερισμού και της φιλοσοφίας βρίσκεται στο τι κάνουμε και με ποιο τρόπο....

για το τι κάνουμε δεν μετανοιώνω ποτέ, ζητάω όμως συγνώμη για τον τρόπο....

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

seminaΜέλος
15/10/2004, 23:47:16
ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΡΟΜΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ..

...ΜΟΥ 'ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΑΓΑΠΗ...ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ..

WalkerΜέλος
16/10/2004, 02:32:42
Το αν έχω δίκιο δεν μπορώ να το ξέρω. Γράφω σύμφωνα με τα προσωπικά βιώματα και εμπειρίες. Πράγμα που κάνουμε όλοι μας. Ανταλλάσσουμε ιδέες – σκέψεις – απόψεις. Πόσες φορές είχες δίκιο εσύ ή κάποιος άλλος? Πόσο μας βοήθησες?
Αυτόν τον προσδιορισμό που αναφέρεις, όλοι αναζητάμε. Γιατί από εκεί θα δούμε το επόμενο βήμα μας.
Θαθελα να θέσω εδώ, ένα ερώτημα, αν μου επιτρέπεις? (Δικό σου topic είναι και πάλι συγνώμη.)
Ένας μεγάλος πόνος ψυχής, τι μπορεί να σου κάνει? Πως θα δεις την άλλη μέρα, κάτι νέο, κάτι καινούργιο? Πόσο άδικο ή δίκαιο υπάρχει? Τι?

"Δεν θέλω να πληγώσω Δεν θέλω να πληγωθώ.
Γιατί ο καθένας έχει να κάνει την δικιά του διαδρομή
Μα αν το χρειαστείς, θάμαι εκεί, όπως πραγματικά το θέλεις"

seminaΜέλος
16/10/2004, 15:39:50
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ,ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ???...ΩΧ!!!ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΟΜΩΣ...
ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ..
ΞΕΚΙΝΑΩ..ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΣΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ..ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΚΗΣΕΣ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ...ΚΑΙ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑ΄ΛΗ ΛΥΠΗ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ..ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...

WalkerΜέλος
16/10/2004, 15:58:41
Δεν ήταν άστοχο παράδειγμα. Αν και η σφαίρα χτύπησε. Μπορούσες να κάνεις στο πλάι?

Την ώρα που σε συντροφεύει ο πόνος και η δυστυχία
στο κρεβάτι σου κοιμάται η χαρά και η ευτυχία.
(Χαλίλ Γκιμπράν)
Εσείς που με συντροφεύετε, φευγάτε μακριά,
εσείς που κοιμάστε, ξυπνήστε επιτέλους
(Carim)

seminaΜέλος
16/10/2004, 16:03:32
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ?
..ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ(ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ!)
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΝΟΣ ΨΥΧΗΣ???(ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??)

WalkerΜέλος
16/10/2004, 16:43:50
Δες το πότε κάνεις την κίνηση. Την ώρα που πατάει την σκανδάλη. Αστοχεί μεν αλλά γιατί εσύ κινήθηκες…… Αυτή η κίνησή σου τι λες δεν θα φέρει πόνο? Μπορεί όχι από την σφαίρα αλλά από αυτό που έχασες, από αυτό που κατάφερες… Που λοιπόν είναι η αναισθησία? (Χωρίς καμιά πρόθεση να σε «πικάρω», διάλογος είναι).