- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Εαρινός:
Ποιός τον δημιούργησε τον δέκτη αγαπητέ μου???-Πάντως , όχι εγώ!
Mπα? με τον κρίνο σ' έκανε η μαμά σου?
quote:
Εαρινός:
Και φταίει ο δέκτης αν κάτι δεν το πιάνει ή αυτός που τον κατασκεύασε-δημιούργησε?
Ο Θεός μέσα στα πλαίσια της άκρα δικαιοσύνης που τον διέπει, έδωσε το μυαλό στον άνθρωπο με όλες τις αισθήσεις και τα χαρακτηριστικά, που ο ίδιος επιλέγει ώστε να συνθέσει το χαρακτήρα του.
Αν λοιπόν ο δέκτης επιλέγει να χρησιμοποιεί το κακό υλικό για να συνθέσει το χαρακτήρα του, δεν φταίει ο Θεός!
quote:
Εαρινός:
Βέβαια , πάντα υπάρχει μια απάντηση για όλα , απάντηση -δήλωση...αυτό πάντα κάνουν όλα τα δόγματα...και όποιος ζητάει αποδείξεις...ε! πρόκειται περί απίστου...!
Σαν την παραπάνω?
quote:
Εαρινός:
Τώρα βέβαια δεν πρόκειται να μπώ σε καμμιά διαδικασία συζήτησης θρησκευτικού περιεχομένου...ούτε σε καμμια διαδικασία να συζητήσω μαζί σου ,
Τότε γιατί έκανες νύξη περί θρησκείας?
quote:
Εαρινός:
αυτές τις θέσεις σου περι των νέων παιδιών...που αν μη τι άλλο ... τις βρίσκω ρηχές και φαιδρές!
Γιατί δεν είναι έτσι?...... μια φορά μπήκα σε λεωφορείο (είχα πάει το αμάξι σε συνεργείο) και δε σηκώθηκε κανένας από τους νεαρούς-ες για να καθίσει ένας ηλικιωμένος!.....αυτό είναι το λιγότερο!...οι συζητήσεις τους ήσαν άκρως προκλητικές αφού δεν κρατούσαν καν τα προσχήματα απέναντι στους μεγαλύτερους που βρισκόμασταν στο λεωφορείο.
Κι εμείς ήμασταν πιτσιρίκια! αλλά σεβόμασταν τους μεγαλύτερους! και όταν συζητούσαμε περί σεξουαλικών το κάναμε χαμηλόφωνα χωρίς να ενοχλούμε με τις εξυπνάδες μας τους γύρω μας!
quote:
Εαρινός:
Πίστευε ότι θέλεις...ότι "γουστάρεις" και εφόσον εσένα σε καλύπτουν όλ'αυτά...εμένα δεν μου "πέφτει" κανένας λόγος!Νάσαι καλά..καλή σου μέρα!
Και συ να είσαι καλά!
quote:
alex22:
Φίλε europaios εγώ πο εδώ τα έμαθα,μέσα στο τόπικ αν διαβάσεις μόνο αυτά που λέει ο θεματοθέτης θα καταλάβεις και θα πάρεις πολλές πηγές.Οι άλλοι που μιλάνε είναι απλώς μαριονέτες,αγνόησέ τους για να μήν χάνεις χρόνο.
Αγαπητέ φίλε θα προσπαθήσω να διαβάσω περισσότερες σελίδες! Ωστόσο δεν μπορώ να αγνοήσω τους συνομιλητές μου.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
quote:
Γιατί δεν είναι έτσι?...... μια φορά μπήκα σε λεωφορείο (είχα πάει το αμάξι σε συνεργείο) και δε σηκώθηκε κανένας από τους νεαρούς-ες για να καθίσει ένας ηλικιωμένος!.....αυτό είναι το λιγότερο!...οι συζητήσεις τους ήσαν άκρως προκλητικές αφού δεν κρατούσαν καν τα προσχήματα απέναντι στους μεγαλύτερους που βρισκόμασταν στο λεωφορείο.
Συμφωνώ, έπαιρνα κάθε μέρα το λεωφορείο και ξέρω τι εννοείς.Οι περισσότεροι είναι άστα να πάνε.
quote:
Και πολλά αλλά που προσωπικά δεν θα τα πω δημόσια.
Κρίμα δέν είναι? Θα μπορούσαν να επωφεληθούν κάποιοι.
Εδώ υπάρχουν συμπηκνωμένες οί <<new age>> πληροφορίες.
Πραγματικά είναι τεράστιο το εύρος των πληροφοριών.
Ποια είναι η δύναμη της ΤΑΥΤΙΣΗΣ?
Τι μπορει(αν μπορεί) να πετύχει κάποιος με την απόλυτη ταύτιση?
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Σκέφτεσαι ένα αντικείμενο και ταυτόχρονα άμα θέλεις γείνεσαι αυτό το αντικείμενο και μαθαίνεις τα πάντα για αυτό.
Αντιστοιχεί με την τέταρτη κατάσταση συνείδησης.
Edited by - zip on 31/07/2009 12:26:30
Edited by - zip on 31/07/2009 12:31:35
quote:
alex22Σκέφτεσαι ένα αντικείμενο και ταυτόχρονα άμα θέλεις γείνεσαι αυτό το αντικείμενο και μαθαίνεις τα πάντα για αυτό.
Που τα διαβάζετε αυτά τα πράγματα ; Ποιος σας τα λέει και τα αναπαράγετε σαν κρεατομηχανές ;
Φίλε μου, όσο και να θέλεις, όσο και να το σκεφτείς, ΔΕΝ μπορείς να γίνεις λεκάνη της τουαλέττας [ε, ένα αντικείμενο είναι κι αυτό ]. Όμως ασφαλώς μπορείς να μάθεις τα πάντα γι' αυτήν αν π.χ ήσουν κατασκευαστής ειδών υγιεινής. Συνεπώς, ως κατασκευαστής, μην συμπεριφέρεσαι ρε άνθρωπέ μου σαν αυτήν, για να σου ρίχνει ο οποιοσδήποτε μέσα σου τις ακαθαρσίες του.
Edited by - zip on 31/07/2009 12:41:15
Είτε σου αρέσει είτε όχι είναι αλήθεια.