ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλιευτικό εντόπισε… «γοργόνο»! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αλιευτικό εντόπισε… «γοργόνο»! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CM31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
tptΜέλος
16/05/2005, 10:30:10
AΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ...........
http://urbanlegends.about.com/library/bl_mermaid_tsunami.htm
.................ΑΠΑΤΗ!
16/05/2005, 14:43:05
Eίναι λογικό να'ναι απάτη...
Οι ίδιες αποστολές που έχουν ανιχνεύσει/ανακαλύψει όλα αυτά τα περίεργα ή τεράστια θαλάσσια πλάσματα γιατί δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει ποτέ μια γοργόνα?

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
16/05/2005, 14:44:18
Και τώρα που το σκέφτομαι...είναι πιο πιθανό να ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος παρά η γοργόνα!

oneiric1Μέλος
16/05/2005, 17:11:14
... για γοργόνα δεν ξέρω πάντως καλό είναι να μην αποκλείουμε τίποτα αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι κρύβεται στα βάθη των ωκεανών όπως αναφέρουν και οι φίλοι...

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

LibrarianΝέο Μέλος
16/05/2005, 18:19:49
quote:

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ "ΤΕΡΑΤΑ"

Φίλε tpt,μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις τον τίτλο του βιβλίου ;ΖΩ για να διαβάζω τέτοια βιβλία!Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Librarian

servatis a periculis,servatis a maleficum...
Denn die Todten reiten schell!

tptΜέλος
17/05/2005, 08:46:15
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ-ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 11.000 ΜΕΤΡΑ,ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ "ΚΑΤΙ" ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.

LibrarianΝέο Μέλος
17/05/2005, 10:00:08
Είναι λυτρωτική η σκέψη πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που δεν ξέρουμε,δεν μοορούμε να κατανοήσουμε και μας στέκονται εμπόδιο,έτσι δεν είναι;

Ευχαριστώ για τον τίτλο του βιβλίου.
Librarian

servatis a periculis,servatis a maleficum...denn die Todten reiten schell.

Domina.LilithΜέλος
17/05/2005, 12:00:28
Συμφωνώ Librarian...

Άλλωστε όσο ψάχνεις σημαίνει ότι συνεχίζεις να υπάρχεις και να εξελίσσεσαι...

Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...

17/05/2005, 12:10:52
quote:
Άλλωστε όσο ψάχνεις σημαίνει ότι συνεχίζεις να υπάρχεις και να εξελίσσεσαι...

LoucasΜέλος
17/05/2005, 20:32:32
Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις είχα βρεί εγώ σε ενα άλλο site πριν 2 χρονια και τις εβαλα σε ενα αλλο θεμα στα forum το οποιο δεν θυμάμαι τώρα.Μετά απο λιγες μερες όμως δυστηχώς οι φωτογραφίες ειχαν προβλημα και αναγκάστικα να τις αφερέσω(οσοι ελαβαν μερος σε εκεινο το θεμα θα θυμούνται).Αρα είναι αδύνατον να βρέθηκε στο τσουνάμι του Δεκεμβρίου.

Το βιβλίο που αναφέρει ο tpt ονομαζεται
21ος ΑΙΩΝΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Απο τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ και ειναι συλλογικο και οχι του Γιαννουλάκη.Ο Γιαννουλάκης εγραψε απλά το θέμα σχετικά με τα θαλάσσια τέρατα.
Το βιβλίο μιλά και για άλλα μυστήρια.

Θες να πετύχεις πάλεψε.
Θες να μάθεις διάβασε.
Θες να χαρείς την ζωή... τότε απλώς χαμογέλα και
μην την πάρεις και πολύ
στα σοβαρά.

alexilexosΜέλος
17/05/2005, 20:58:31
Το πλάσμα της φωτογραφίας για Αβυσσαίος μου μοιάζει !!!!!

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'