ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

GaTOuNeL_31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GWGWΜέλος
20/05/2006, 13:10:33
quote:

Τετοια πραγματα συμβαινουν συνεχεια αν και ορισμενες ωρες (και τοποι!) μας κανουν ευεπιφορους: αν λειτουργουμε διαφορετικα, θα μας συμβαινουν αλλοιωτικα πραγματα!

εσενα σου εχουν συμβει hendrix?

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
20/05/2006, 14:45:51
Αγαπητη Χριστινα...

Αλλαξε ποτο* γιατι,σιγα-σιγα,στην ιστορια σου θα εισχωρησουν και φαντασματα ...

20/05/2006, 17:46:18
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 19/05/06 ξημερώματα . Νιώσατε κατι περίεργο? ΣΕ 19/05/06 ξημερώματα. Νιώσατε κάτι περίεργο? (Μερική απώλεια μνήμης).

In anticipation of my resurrection...

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
21/05/2006, 02:02:49
SKATOPAIDO προφανώς δεν έχεις να πεις και πολλά περί του θέματος εκτός απο το να ειρωνευτείς... Παρ΄ολα αυτα μπηκες στον κοπο να δεις και το προφιλ μου ώστε να ανακαλύψεις το όνομα μου...Μωρε μπραβο...Έυχομαι την επόμενη φορά πάντως να έχεις να πεις κάτι καλύτερο και ίσως να μάθεις κάποια στιγμη την έννοια του διαλόγου.Σε ευχαριστώ πάντως για τουσ καλο΄υς τρόπους σου...

Φιλικά...

Υ.Γ Όσο για το "ποτό" τι να πω...μια μαργαρίτα θα ήταν ό,τι πρέπει!Και γρηγορα, ε;;;;

"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)

ΑΟΡΑΤΟΣΝέο Μέλος
21/05/2006, 12:02:37
Παραβλεποντας βεβαια το προσβλητικο "και ίσως να μάθεις κάποια στιγμη την έννοια του διαλόγου"

Αγαπητο Χριστινακι...

Παντα "συνταγογραφω" με χιουμορ...που εκ των πραγματων το χιουμορ περιεχει και λιγη ειρωνια.Αλλωστε και καποιες εκ των προηγουμενων απαντησεων κινουνται στο ιδιο κλιμα...δεν το προσεξες?

Στο "θεμα" τωρα ...Αν ημουν προληπτηκος, θα σου ελεγα,δεν πας να κανεις και κανενα τεστ*{βλεπε αυγα}, αλλα επειδη δεν ειμαι,επιμενω στην αποψη μου περι ποτου*και βεβαια δεν εννοω την μαργαριτα...

...και παντα με φιλικη διαθεση.

21/05/2006, 14:28:00
quote:

SKATOPAIDO

επιμενω στην αποψη μου περι ποτου*και βεβαια δεν εννοω την μαργαριτα...

πολυ απολυτο σε βρισκω...

μιλας εκ πειρας???

ΥΓ. μ αρεσει κι εμενα το κυνικο χουμορ (χουμορ επιμενω!)

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

null_n_voidΜέλος
21/05/2006, 23:27:16
πριν χρονια,

ειχα ακουσει απο εναν φιλο οτι ο εγκεφαλος του ανθρωπου μπλοκαρει για δεκα λεπτα ημερησιως. αυτο, ειπε ειναι κακο εαν εισαι ταμιας σε τραπεζα γιατι τοτε κανεις ΤΟ λαθος.

αυτα τα κενα μνημης τα χω ζησει. μου χει τυχει να οδηγω απο το παλατακι και να "ξυπναω" στην γεφυρα του ασπροπυργου.

αυτο και εαν ειναι επικινδυνο.

για τις ωρες που λετε, σε ολους εχει τυχει. οταν εχεις κατι ενδιαφερον να κανεις ο χρονος κυλα γρηγορα. οπως κυλαει αργα εαν συμβαινει κατι που περιμενεις ή πονας.

πχ σε καποιον που πνιγεται τα λεπτα μεχρι να πεθανει ειναι αιωνιοτητα.

παρακαλω πολυ, επειδη μου συμβαινει συχνα αυτο με την οδηγηση, να αποφευγετε την αθηνων - κορινθου.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

21/05/2006, 23:35:12
quote:
αυτα τα κενα μνημης τα χω ζησει. μου χει τυχει να οδηγω απο το παλατακι και να "ξυπναω" στην γεφυρα του ασπροπυργου.

γυναικα στο τιμονι
ο χαροντας ζυγωνει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

MageneΝέο Μέλος
22/05/2006, 00:03:34
Γεια σου gatounel,

Μετά την ψιλοειρωνεία που έφαγες, είπα να σε στηρίξω λιγάκι. Μου συμβαίνει κάτι ανάλογο με αυτό που μας περιγράφεις. Βέβαια ομολογώ ότι εγώ δεν θα άνοιγα θέμα εδώ μέσα γι αυτό........άντε μετά ν’αντιμετωπίσει κανείς τον βριλ, ή τον skatopaido. Παρεπιπτόντως, όπως και να χει εκτιμώ το χιούμορ με την καυστικότητά του, αρκεί να είναι έξυπνο και να μην προσβάλλει.......πολύ.

Επί του θέματος τώρα. Εδώ και μερικές μέρες, όποτε κοιτάζω το ρολόι, η ώρα θα είναι ή και 03, ή και 13, ή και 33. Κουφότατον!!!..........πλην όμως αληθινό. Το εμπιστεύτηκα σ’έναν φίλο μου και ευτυχώς ο άνθρωπος είχε την ευγένεια να μη με ειρωνευτεί, αλλά τι να μου έλεγε κι αυτός.......... Γεγονότα συγχρονικότητας μου συμβαίνουν πολύ συχνά, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι.
Οπως σου εξήγησα δεν περιμένω να ερμηνεύσω τα ανερμήνευτα εδώ μέσα. Απλώς διαπίστωσα ότι είμαστε ομοιοπαθείς και είπα να σου συμπαρασταθώ. Εγώ 3όπληκτη κι εσύ αυγόπληκτη........μοιάζουμε.

Καληνύχτα σε όλους.

GaTOuNeL_Νέο Μέλος
22/05/2006, 05:01:48
κατ' αρχας να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχει μια διαφρά μεταξύ χιούμορ και ειρωνίας.Το έξυπνο χιούμορ είναι δεκτό.Η αναίτια και ανεξήγητη επίθεση που κάποιοι την καμουφλάρουν με την έννοια "χιούμορ" είναι μάλλον προσβλητική SKATOPAIDO...Εξάλλου δεν ξέρω αν πρόσεξες SKATOPAIDO αλλά κατά κάποιο τρόπο ο Βριλ πήρε πίσω αυτό που είπε.Δεν θα επεκταθώ πάνω σε αυτό το θέμα, δεν αξίζει αλλωστε.

quote:

Σίγουρα αυτό που μου συνέβη μπορώ να το χαρακτηρίσω ως "κενό μνήμης".Δεν μου έχει ξανασυμβεί αλλωστε και ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα.Τυχαίνει να μην οδηγώ, άρα δεν έχω βιώσει εμπειρία παρόμοια με τη δική σου.Έχω ακούσει όμως ανάλογα περιστατικά.Δεν ξέρω αν το φαινόμενο οφείλεται σε κενα μνήμης ή αν απλά συμβαίνει όταν κάποιος αφαιρείται λόγω κουρασης κτλ.Είναι πάντως αρκετά ενδιαφέρον...Θα έχω υπόψην μου αυτό που είπες για την Αθηνών-Κορίνθου

Να προσέχεις παντως...

quote:
Επί του θέματος τώρα. Εδώ και μερικές μέρες, όποτε κοιτάζω το ρολόι, η ώρα θα είναι ή και 03, ή και 13, ή και 33. Κουφότατον!!!..........πλην όμως αληθινό. Το εμπιστεύτηκα σ’έναν φίλο μου και ευτυχώς ο άνθρωπος είχε την ευγένεια να μη με ειρωνευτεί, αλλά τι να μου έλεγε κι αυτός.......... Γεγονότα συγχρονικότητας μου συμβαίνουν πολύ συχνά, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω ότι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι.
Οπως σου εξήγησα δεν περιμένω να ερμηνεύσω τα ανερμήνευτα εδώ μέσα. Απλώς διαπίστωσα ότι είμαστε ομοιοπαθείς και είπα να σου συμπαρασταθώ. Εγώ 3όπληκτη κι εσύ αυγόπληκτη........μοιάζουμε

Μου έχει τύχει κι εμένα κάτι ανάλογο.Αυτό που συμβαίνει τώρα όμως είναι διαφορετικό, το διαισθάνομαι.Και παρά τη σκέψη μου πως αν άρχιζα να το συζητάω θα έπαυε να υφίσταται διαπιστώνω ότι συνεχίζεται(για τις συμπτώσεις μιλάμε πάντα). Τώρα σχετικά με το κενό μνήμης ή στρεβλωση του χρόνου ή όπως αλλιώς μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει, αυτό συνέβη μόνο το συγκεκριμένο βράδυ και με έχει προβληματίσει αρκετά.Είμαι ειλικρινά σε θέση να επιβεβαιώσω ότι δεν οφείλεται σε αφηρημλαδα ή στο ότι απορροφήθηκα από τη συζήτηση με το φίλο μου.Είμαι σχεδόν πεπεισμένη ότι κάτι άλλο συμβαίνει.Το ότι με τις γνώσεις που ήδη έχω δε μπορώ να το ερμηνεύσω με έκανε να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ελπίζοντας να βρω κάποια εξήγηση.Περιμένω τις απόψεις σας όποιες και αν είναι για το τι συμβαίνει ακριβώς σε τέτοιες περιπτώσεις.

Φιλικά...

"People who know little are usually great talkers, while men who know much say little."(Jean Jacques Rousseau)

ΒρίλΜέλος
22/05/2006, 18:18:55
quote:
εγώ δεν θα άνοιγα θέμα εδώ μέσα γι αυτό........άντε μετά ν’αντιμετωπίσει κανείς τον βριλ, ή τον skatopaido.

Στοπ !

Αυτό το σχόλιο είναι στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης!

Πρώτον δεν γνωρίζω, δεν έχω ιδέα ποιός ή ποιά έιναι το "skatopaido". Ουδεμία σχέση έχω, ουδεμία αναγνωρίζω, το παιδί αυτό δεν έιναι δικό μου !
Δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να με συγκρίνεις με το νίκ αυτό, ούτε από περιεχόμενο των μηνυμάτων του, ούτε με τον τρόπο του, ούτε με τους ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ συνειρμούς προκαλούν στον αμύητο αναγνώστη ή αναγνώστρια το άκουσμα/διάβασμα αυτού του μέλους !

Σε εγκαλώ λοιπόν να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ !

quote:

Παρεπιπτόντως, όπως και να χει εκτιμώ το χιούμορ με την καυστικότητά του, αρκεί να είναι έξυπνο και να μην προσβάλλει.......πολύ.

Στο τόπικ αυτό ούτε εξέφρασα κάποια γνώμη, ούτε έθιξα κάποιον, ούτε είπα κατι που να προσβάλλει κάποιον/κάποιαν.
Ουτε απαγόρευσα σε κανένα/καμία να ανοίξει το οποιοδήποτε θέμα ή να γράφει σε αυτό. Αντιδρώ όταν βλέπω χοντρό δούλεμα, ή κάποιους που πάνε να εκμεταλλευτούν ελευθερίες λόγου και τύπου, για να μετατρέπουν τα φόρουμ σε όργανα διασποράς παραμυθιών και μπουρδολογιών.

Προσοχή, γιατί υπάρχουν όρια και σαφή σύνορα. Και στα σύνορα υπάρχει κάποιος που λέει, "άλτ, γιατί θα πυροβολήσω !"

Ελπίζω το μήνυμα να ήταν σαφές