- ..Φτιάξε μια χιονονιφάδα !!!*_*!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
θυμηθηκα τις χαρτινες γιρλαντες απο το μαθημα της χειροτεχνιας...
(...χμμμναι! στο δημοτικο σχολειο ηταν...-"yesterday"-)
τα παιδια... παιζει
:
φτιαξε τη δικη σου χιονονυφαδα

...the soul of the rose...
αψογο Ατμουλα...
μπορεις να παιζεις με τις ωρες...
προσωπικα ευχαριστω πολυ
Απλό,κατανοητό και με πόσες αναμνήσεις!
Μόνο που σε εμένα έφερε κι ένα μικρό προβληματάκι.
Το'δε ο γιόκας μου και κοντεύει να με ρίξει από την καρέκλα.
Οπότε πάει για την ώρα το ..έσω.
Ευχαριστώ ΑΤΜΑ
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

quote:
...Ενα διασκεδαστικο διαλειμμα απο τα εσω...
θυμηθηκα τις χαρτινες γιρλαντες απο το μαθημα της χειροτεχνιας...
-ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ-.
ΕΓΙΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ...
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Καλά μιλάμε για πολύ μεγάλο κόλλημα !!!!!!!!!!
Νασαι καλά Ατμούλα
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
(ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;//ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ...ΜΑΝΤΑΛΑ...:)
ΦΩς! -λοιπον:)-

Hail the jewel in the lotus!
ΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΟΝΟΝΥΦΑΔΕΣ!!
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
gh
Εγώ από τα σημερινά κρατάω: Την ανοικτή πλέον αναφορά από τη γερμανική κυβέρνηση για την ελληνική χρεοκοπία, τις εγγυήσεις του Ισραήλ για τις κυπριακές γεωτρήσεις, την έξοδο του τουρκικού στόλου ανοιχτά της Ρόδου την Τρίτη και την ανοιχτή πλέον γραμμή επικοινωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Σας θυμίζω τα λόγια του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στους Κυπρίους επισκέπτες το 1995(βρείτε το στο You Tube, όσοι δεν το έχετε δει): Πρώτα η πολιτειακή ανωμαλία (έγινε), μετά "θα πάει πίσω το κεφάλαιο" (έγινε), εν συνεχεία θα απολυθούν οι υπάλληλοι (γίνεται), θα πέσει πείνα (προσεχώς) και μετά τα γεγονότα.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23799&Itemid=160
quote:
Πάντως, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Οι ειδήσεις είναι συνεχείς και μας δίνουν τροφή για κουβέντα.
Εγώ από τα σημερινά κρατάω: Την ανοικτή πλέον αναφορά από τη γερμανική κυβέρνηση για την ελληνική χρεοκοπία, τις εγγυήσεις του Ισραήλ για τις κυπριακές γεωτρήσεις, την έξοδο του τουρκικού στόλου ανοιχτά της Ρόδου την Τρίτη και την ανοιχτή πλέον γραμμή επικοινωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.Σας θυμίζω τα λόγια του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στους Κυπρίους επισκέπτες το 1995(βρείτε το στο You Tube, όσοι δεν το έχετε δει): Πρώτα η πολιτειακή ανωμαλία (έγινε), μετά "θα πάει πίσω το κεφάλαιο" (έγινε), εν συνεχεία θα απολυθούν οι υπάλληλοι (γίνεται), θα πέσει πείνα (προσεχώς) και μετά τα γεγονότα.
Αμα είναι έτσι τότε έχουν απολυθεί είδη οι υπάλληλοι σε διάφορους τομείς στο δημόσιο και ο κόσμος ειδη πεινάει εδώ και μήνες!Τόσο εύκολα αμα ηταν να βγαζουμε συμπερασματα αστα να πανε μετα!