ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ..Φτιάξε μια χιονονιφάδα !!!*_*!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ..Φτιάξε μια χιονονιφάδα !!!*_*!!!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

ΑΤΜΑ74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
02/02/2004, 01:10:01
...Ενα διασκεδαστικο διαλειμμα απο τα εσω...
θυμηθηκα τις χαρτινες γιρλαντες απο το μαθημα της χειροτεχνιας...
(...χμμμναι! στο δημοτικο σχολειο ηταν...-"yesterday"-)

τα παιδια... παιζει :
φτιαξε τη δικη σου χιονονυφαδα

...the soul of the rose...

02/02/2004, 01:21:29
παιχνιδι...
αψογο Ατμουλα...
μπορεις να παιζεις με τις ωρες...
προσωπικα ευχαριστω πολυ
02/02/2004, 16:41:40
Χαριτωμένο!!
Απλό,κατανοητό και με πόσες αναμνήσεις!
Μόνο που σε εμένα έφερε κι ένα μικρό προβληματάκι.
Το'δε ο γιόκας μου και κοντεύει να με ρίξει από την καρέκλα.
Οπότε πάει για την ώρα το ..έσω.
Ευχαριστώ ΑΤΜΑ

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

katiaΜέλος
02/02/2004, 19:19:09
ΤΕΛΕΙΟ ΑΤΜΑ.

02/02/2004, 21:43:02
quote:

...Ενα διασκεδαστικο διαλειμμα απο τα εσω...
θυμηθηκα τις χαρτινες γιρλαντες απο το μαθημα της χειροτεχνιας...

-ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ-.
ΕΓΙΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ...
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

catΜέλος
02/02/2004, 23:54:19
Αχ πολύ καλό ....να κάνουμε διαγωνισμό ποιος εχει κάνει την καλύτερη ....χιχιχιιχιχιχι

Καλά μιλάμε για πολύ μεγάλο κόλλημα !!!!!!!!!!

Νασαι καλά Ατμούλα

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

16/01/2005, 17:36:59
:)))
(ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ..ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;//ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ...ΜΑΝΤΑΛΑ...:)

ΦΩς! -λοιπον:)-

Hail the jewel in the lotus!

bouflisΜέλος
05/02/2005, 20:29:08
δεν ξερω ποσα σχεδια μπορουν να παρουν οι χιονονιφαδες,αλλα το μονο που ξερω ειναι πως χθες χρειαστηκε να βαλω αλυσιδες στο αμαξι και εκπληκτος συνειδητοποιησα πως δεν τις ειχα μαζι.αχ! σαν το λεωφορειο δεν εχει
PHILOSOFOS-1Μέλος
06/02/2005, 00:03:27
ATMA

ΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΟΝΟΝΥΦΑΔΕΣ!!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ

gh

HaelΜέλος
11/09/2011, 20:45:04
Νταβούτογλου: “Κανείς δεν πρέπει να δοκιμάσει την ισχύ της Τουρκίας”

http://www.newscode.gr/diplwmatia/story/51578/ntaboytogloy-kaneis-den-prepei-na-dokimasei-thn-ischy-ths-toyrkias

GEO33Μέλος
11/09/2011, 20:58:01
Πάντως, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Οι ειδήσεις είναι συνεχείς και μας δίνουν τροφή για κουβέντα.
Εγώ από τα σημερινά κρατάω: Την ανοικτή πλέον αναφορά από τη γερμανική κυβέρνηση για την ελληνική χρεοκοπία, τις εγγυήσεις του Ισραήλ για τις κυπριακές γεωτρήσεις, την έξοδο του τουρκικού στόλου ανοιχτά της Ρόδου την Τρίτη και την ανοιχτή πλέον γραμμή επικοινωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Σας θυμίζω τα λόγια του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στους Κυπρίους επισκέπτες το 1995(βρείτε το στο You Tube, όσοι δεν το έχετε δει): Πρώτα η πολιτειακή ανωμαλία (έγινε), μετά "θα πάει πίσω το κεφάλαιο" (έγινε), εν συνεχεία θα απολυθούν οι υπάλληλοι (γίνεται), θα πέσει πείνα (προσεχώς) και μετά τα γεγονότα.

GEO33Μέλος
11/09/2011, 22:10:33
Διαβάζοντας αυτά τα πράγματα σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν αυτήν τη στιγμή την Ελλάδα πρέπει να τη μισούν πολύ. Πραγματικά, ο ΓΑΠ πρέπει να είναι πολύ κακός άνθρωπος. Πρέπει να έχεις μεγάλη κακία μέσα σου για να καταστρέφεις ένα ολόκληρο έθνος. Δεν μας ξεγελάει το ήπιο ύφος του και η απάθειά του. Και αυτά ύποπτα είναι: Οι άνθρωποι που δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους είναι επικίνδυνοι, αυτοί που δεν νευριάζουν, δεν αναστενάζουν σημαίνει ότι είναι απόλυτα εγκεφαλικοί και λειτουργούν υπολογιστικά, βάσει σχεδίου. Με δυο κουβέντες ο ΓΑΠ δεν είναι απλά ένας αποτυχημένος πρωθυπουργός της Ελλάδας, τέτοιους είχαμε κι άλλους, ο ΓΑΠ είναι εχθρός του Ελληνισμού και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους Έλληνες.

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=23799&Itemid=160

Spawn13Μέλος
11/09/2011, 22:19:19
Δειτε ΚONTRA channel...Εχει καλεσει ο Χιος διεθνολογο περι ΑΟΖ και Τουρκια...σε λιγο.... http://live24.gr/webtv/kontrachannel/

devdasΜέλος
11/09/2011, 23:17:06
quote:

Πάντως, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο. Οι ειδήσεις είναι συνεχείς και μας δίνουν τροφή για κουβέντα.
Εγώ από τα σημερινά κρατάω: Την ανοικτή πλέον αναφορά από τη γερμανική κυβέρνηση για την ελληνική χρεοκοπία, τις εγγυήσεις του Ισραήλ για τις κυπριακές γεωτρήσεις, την έξοδο του τουρκικού στόλου ανοιχτά της Ρόδου την Τρίτη και την ανοιχτή πλέον γραμμή επικοινωνίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Σας θυμίζω τα λόγια του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού στους Κυπρίους επισκέπτες το 1995(βρείτε το στο You Tube, όσοι δεν το έχετε δει): Πρώτα η πολιτειακή ανωμαλία (έγινε), μετά "θα πάει πίσω το κεφάλαιο" (έγινε), εν συνεχεία θα απολυθούν οι υπάλληλοι (γίνεται), θα πέσει πείνα (προσεχώς) και μετά τα γεγονότα.

Αμα είναι έτσι τότε έχουν απολυθεί είδη οι υπάλληλοι σε διάφορους τομείς στο δημόσιο και ο κόσμος ειδη πεινάει εδώ και μήνες!Τόσο εύκολα αμα ηταν να βγαζουμε συμπερασματα αστα να πανε μετα!

Spawn13Μέλος
11/09/2011, 23:55:03
Σωστος ο Devdas!

GEO33Μέλος
12/09/2011, 08:56:05
Δεν έχουν απολυθεί μεν όλοι οι υπάλληλοι αλλά οι απολύσεις ήδη γίνονται, βέβαια προς το παρόν το λένε εφεδρεία. Από χθες μάλιστα γίνεται λόγος επίσημα για χρεοκοπία, εκεί θα είναι νομίζω η πείνα και οι απολύσεις
GEO33Μέλος
12/09/2011, 09:53:25
Επ' ευκαιρία ήθελα να σας αναφέρω και κάποιες πληροφορίες που έμαθα από πνευματικό τέκνο του γέροντα του Φιλοθεΐτη στην Αριζόνα. Ο γέροντας τους είπε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η κατάσταση θα έχει ξεφύγει πλήρως στην Ελλάδα (πείνα, κλεψιές κτλ.). Θα το δούμε, κοντός ψαλμός αλληλούϊα.