ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2006, 02:18:09
Πανο....αυτη την ερωτηση που εκανες ειναι ευκολο να απαντηθει αν ανοιξεις ενα βιβλιο....εδω δεν παιζουμε με γνωσεις.!!!
Εγω αληθεια σου λεω δεν εχω τετοιες γνωσεις.

Αλλα εχω ακουσει οτι ι μοναδα Mach ειναι μοναδα ταχητυτας περιπου 1200 χμ/ω ! καπου εκει αν 8υμαμαι.

Αν καταλαβα λοιπον καλα απο την ερωτηση σου....8ελεις να πεις ποσα G δημιουργουνται κατα την στροφη αυτη.

G αν 8υμαμαι καλα ειναι ι βαρυτητα της γης....

περισσοτερα τα αφηνω σε αυτους που γνωριζουν πολυ καλα θεματα φυσικης.

Καλο βραδυ.

Leonardo

26/05/2006, 08:11:42
quote:

Φίλτατε Kerry king – είσαι ναι ή όχι λάτρης της ιστιοσανίδας, ήσουν ναι ή όχι στην Σκύρο και δάμαζες τα κύματα; Και τέλος πάντων προσπάθησε να αποδείξεις ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τα λεγόμενα σου μέσα από τύπους, νόμους και κανόνες ΧΩΡΙΣ να γίνεσαι ανθρωποκεντρικός και βάζοντας ένα-ένα τα θέματα προς συζήτηση. Τα φούμαρα για μεταξοτές κορδέλες που πουλάς στους πελάτες της εταιρείας σου δεν πιάνουν εδώ. Αααχχχ, θα γινόμουν τουλάχιστον πρόεδρος στην εταιρεία σου. Πες μου ποιά είναι και θα έρθω, θα φέρω δε σαν δώρο και ένα πλαστικό καραβάκι, σε περίπτωση που δεν έχεις βρει εσύ.

OANNHSEA δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να θέλεις να με μειώσεις...

Δεν έχω πάει ποτέ στην Σκύρο και δεν μπορώ να κάνω windsurfing.

Δεν έχω την γνώση και την δυνατότητα να δώσω απάντηση σε όλα τα ερωτήματά μου μέσω της μαθηματικής οδού και δεν έχω και την ανάγκη να το κάνω. Άμα εσύ έχεις ένα μαθηματικό τύπο για όλα τα ερωτήματα, θαρρώ πως είσαι και ο πρώτος μάγκας. Γράψε και ένα βιβλίο τότε και απέδειξε μαθηματικά γιατί τα μούζμουλα φέρνουν σε άλλους δισκοιλιότητα και σε άλλους διάρροια. Φαντάζομαι εξηγείται μαθηματικά και αυτό... Θα ήθελα επίσης τον μαθηματικό τύπο που εξηγεί γιατί ένα μωρό που κλοτσάει μέσα στην κοιλιά της μάνας του, ηρεμεί όταν του βάλεις το χέρι σου από πάνω. Φαντάζομαι θα έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί το χέρι + την θερμότητα από την επαφή χεριού με κοιλία = καληνύχτα μπέμπη.....

Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες δεν πουλάω, πουλάω υπηρεσίες και λύσεις που για σένα έιναι άχρηστες γιατί δεν εξηγούνται μαθηματικά. Εγώ όμως δεν προσπαθώ να πουλήσω τίποτα εδώ μέσα. Αντιθέτως εσύ προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα και εξυπνάδα. Άμα είσαι μαθηματική διάνοια υπαρχουν και άλλοι τρόποι να το επιδείξεις. Άμα είσαι άνεργος, δεν χρειάζεται να έρθεις να δουλέψεις στην εταιρεία μου, βάλε τα στοιχεία σου στο τέλος της υπογραφής σου και όλο και κάποιο ιδιαίτερο θα τσιμπήσεις από εδώ μέσα για μαθηματικά.

Άμα θέλεις να δώσεις τα φώτα σου σε εμάς τους αδαείς (ηλίθιους μας θεωρείς - απλά το θέτω πιό κόσμια), βρες άλλο τρόπο προσέγγισεις για να μπορούμε και να κάνουμε διάλογο (άμα τον καταδέχεσαι). Αλλιώς θα αναλώνουμε ποστ σε προσωπικό επίπεδο - όπως το παρόν....

Θα επανέλθω με απαντήσεις στον Agnostic και στην Medtech (αφού διαβάσω προσεχτικά αυτά που έγραψε). Πρέπει να την κάνουμε για το ΜΗΤΕΡΑ τώρα γιατί έχουμε και υπέρηχο

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
26/05/2006, 10:55:51
Αγαπητέ φίλτατε μέγα Δάσκαλε PaNo,

Λες....

quote:

PaNo λέει....
........AFOY LOIPON EISAI EIDIMWN STHN AERONAUTIKOMHXANIKH GIA PES MAS PWS EINAI DYNATON ENA FWTINO AERONAUTIKOMHXANIKO ANTIKHMENO NA PRAGMATOPIEI STOFH 90 MOIRWN ME TAXYTHTA PANW APO 4.000 MILIA THN WRA? YPO8ETW MIA KAI EXEIS TOSES AERONAUTIKOMHXANIKES GNWSEIS 8A KSEREIS POSA MACH DHMIOYRGOYNTAI SE MIA TETOIA STROFH ETSI DEN EINAI?

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

Προφανώς αναφέρεσαι σε ένα από τα βιντεάκια από την Νασα που μας έβαλες και η αλήθεια είναι οτι τα μελέτησα με πολύ προσοχή (το γιατί θα στο πώ μετά).
Λοιπόν το αντικείμενο που βλέπεις να κάνει στροφή 90 μοιρών δεν είναι τίποτε άλλο από ένα από τα μικρά κομματάκια πάγου που περιτριγυρίζουν το διαστημικό λεωφορείο κατά την τροχιά του γύρω από την γη.
Το λεωφορείο για να διατηρήσει την τροχιά του και το ύψος του χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενεργοποιήσει διάφορα Thrusters τα οποία υπάρχουν σε διάφορα σημεία της ατράκτου. Αυτά δίνουν την ώθηση που χρειάζεται ώστε να κάνει ελιγμούς και να διατηρεί το ύψος και την τροχιά του...Αν παρατηρήσεις το βίντεο το κομματάκι πάγου ενώ κινείται προς μία κατεύθυνση εκείνη την ώρα ενεργοποιείται ένας από τους Thrusters του λεωφορείου (η λάμψη που βλέπεις αριστερά της οθόνης) και τα αέρια αυτά (που έχουν μεγάλη ταχύτητα) ωθούν τον πάγο προς την άλλη κατεύθυνση...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....λοιπόν πάρε ένα πούπουλο στο χέρι σου .... σήκωσε το χέρι σου πάνω από το κεφάλι σου και άφησε το φτερό να πέσει....Αφού προηγουμένως έχει βάλει πιπέρι στη μύτη σου και μετά βίας κρατιέσαι να μην φτερνιστείς....μόλις φτάσει το πούπουλο στο ύψος του στόματός σου ....ΦΤΕΡΝΙΣΟΥ.....θα δεις οτι το πούπουλο θα εξφεντονιστεί μακριά από το στόμα σου με “τεράστια” ταχύτητα.... Δεν νομίζω να φτάσει τα 4000μίλια ανά ώρα ...αλλά θα καταλάβεις το σκεπτικό....
Τώρα που βρήκες εσύ οτι τρέχει με 4000 μίλα την ώρα δεν ξέρω... αν ήσουν τόσο καλός στους υπολογισμούς ώστε να μπορέσεις να υπολογίσεις κάτι τέτοιο τότε θα ήξερες πώς το Mach είναι μονάδα μέτρησης ταχύτητας και το G είναι μονάδα μέτρησης επιτάχυνσης....
Τέλος πάντων......ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΜΑΣ..

Τώρα σου είπα στην αρχή ότι μελέτησα τα βίντεο με πολύ προσοχή.... Όντας οπαδός και μάλιστα φανατικός της κούφιας γης μελέτησα με προσοχή τα βίντεο αλλά ρε γμτ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 1600 ΜΙΛΙΑ......ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ;;;....ΓΙΑΤΙ;;;; Έχω αρχίσει να απελπίζομαι .....ΛΕΣ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΥΠΕΣ ΑΥΤΕΣ....;;;

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
26/05/2006, 11:02:11
Αγαπητέ φίλτατε μέγα Δάσκαλε PaNo,

Λες....

quote:

PaNo λέει....
........AFOY LOIPON EISAI EIDIMWN STHN AERONAUTIKOMHXANIKH GIA PES MAS PWS EINAI DYNATON ENA FWTINO AERONAUTIKOMHXANIKO ANTIKHMENO NA PRAGMATOPIEI STOFH 90 MOIRWN ME TAXYTHTA PANW APO 4.000 MILIA THN WRA? YPO8ETW MIA KAI EXEIS TOSES AERONAUTIKOMHXANIKES GNWSEIS 8A KSEREIS POSA MACH DHMIOYRGOYNTAI SE MIA TETOIA STROFH ETSI DEN EINAI?

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

Προφανώς αναφέρεσαι σε ένα από τα βιντεάκια από την Νασα που μας έβαλες και η αλήθεια είναι οτι τα μελέτησα με πολύ προσοχή (το γιατί θα στο πώ μετά).
Λοιπόν το αντικείμενο που βλέπεις να κάνει στροφή 90 μοιρών δεν είναι τίποτε άλλο από ένα από τα μικρά κομματάκια πάγου που περιτριγυρίζουν το διαστημικό λεωφορείο κατά την τροχιά του γύρω από την γη.
Το λεωφορείο για να διατηρήσει την τροχιά του και το ύψος του χρειάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενεργοποιήσει διάφορα Thrusters τα οποία υπάρχουν σε διάφορα σημεία της ατράκτου. Αυτά δίνουν την ώθηση που χρειάζεται ώστε να κάνει ελιγμούς και να διατηρεί το ύψος και την τροχιά του...Αν παρατηρήσεις το βίντεο το κομματάκι πάγου ενώ κινείται προς μία κατεύθυνση εκείνη την ώρα ενεργοποιείται ένας από τους Thrusters του λεωφορείου (η λάμψη που βλέπεις αριστερά της οθόνης) και τα αέρια αυτά (που έχουν μεγάλη ταχύτητα) ωθούν τον πάγο προς την άλλη κατεύθυνση...
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....λοιπόν πάρε ένα πούπουλο στο χέρι σου .... σήκωσε το χέρι σου πάνω από το κεφάλι σου και άφησε το φτερό να πέσει....Αφού προηγουμένως έχει βάλει πιπέρι στη μύτη σου και μετά βίας κρατιέσαι να μην φτερνιστείς....μόλις φτάσει το πούπουλο στο ύψος του στόματός σου ....ΦΤΕΡΝΙΣΟΥ.....θα δεις οτι το πούπουλο θα εξφεντονιστεί μακριά από το στόμα σου με “τεράστια” ταχύτητα.... Δεν νομίζω να φτάσει τα 4000μίλια ανά ώρα ...αλλά θα καταλάβεις το σκεπτικό....
Τώρα που βρήκες εσύ οτι τρέχει με 4000 μίλα την ώρα δεν ξέρω... αν ήσουν τόσο καλός στους υπολογισμούς ώστε να μπορέσεις να υπολογίσεις κάτι τέτοιο τότε θα ήξερες πώς το Mach είναι μονάδα μέτρησης ταχύτητας και το G είναι μονάδα μέτρησης επιτάχυνσης....
Τέλος πάντων......ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΜΑΣ..

Τώρα σου είπα στην αρχή ότι μελέτησα τα βίντεο με πολύ προσοχή.... Όντας οπαδός και μάλιστα φανατικός της κούφιας γης μελέτησα με προσοχή τα βίντεο αλλά ρε γμτ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 1600 ΜΙΛΙΑ......ΓΙΑΤΙ....ΓΙΑΤΙ;;;....ΓΙΑΤΙ;;;; Έχω αρχίσει να απελπίζομαι .....ΛΕΣ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΥΠΕΣ ΑΥΤΕΣ....;;;

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

ΒρίλΜέλος
26/05/2006, 12:30:45
Καλημέρα "φίλε" Αζάχ !

Τι να σου πώ ? Μένω έκ-πλη-κτος με αυτά που διαβάζω !

Προσπαθείς με την ΑΜΑΘΕΙΑ σου να ανατρέψεις τις Διδασκαλίες του Φωτισμένου, που ακούει στο Θείο όνομα ΠαΝο (Θείε ΠαΝο, ακούς ? ή άδεισε η μπαταρία ΚΑΙ στ ακουστικά ? )

Το παράδειγμά σου με το πούπουλο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ΠΛΑΝΗΣ σου. Άν είχες έστω και τις στοιχειώδης ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ γνώσεις, θα ήξερες ότι στο διάστημα δεν υπάρχουν ... πούπουλα. Και επιπλέον, για να πάς στο Διάστημα και να δοκιμάσεις τα ΑΝΟΥΣΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΑ παραδείγματά σου, θα πρέπει να χαλάσεις μια περιουσία...
Η λύση είναι μία. Οραματιζόμαστε. Καθόμαστε εδώ, στην αναπαυτική πολυθρόνα και οραματιζόμαστε. Οραματιζόμαστε Δροκονιανούς και λοιπές διαγαλαξιακες δυνάμεις και υπερτεχνολογίες που μετράνε την επιβράδυνση της κερατοειδούς μαλάκυνσης και τη συρίκνωση της αντιληπτικής ικανότητας σε Μάχ.

Ρωτάς το Δάσκαλο για τα ανοίγματα στους Πόλους. Γεμάτος ειρωνέια λές, "πού είναι οι τρύπες". Μα καλά, περίμενες σε βίντεο της ΝΑΣΑ να δείς τις τρύπες ?
Αφου οι Δρακονιανοί ελέγχουν τη ΝΑΣΑ, έφτιαξαν ένα ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΧΤΥ και το άπλωσαν στους Πόλους και το ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΑΝ, ώστε εσύ και οι όμοιοί σου ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ να μην βλέπουν το αυτονόητο, δηλ. το Hoax με τις τρύπες στους πόλους...
Σημείωση. άν πάς κοντά στους πόλους,και δείς Εσκιμώους, θα καταλάβεις αμέσως ότι είναι Δρακονιανοί. Πώς? Άμα σου σερβίρουν κρεμμυδόσουπα με μαϊντανό, θα πονηρευτείς. Που στο Διάολο βρήκαν Μαϊντανό οι Εσκιμώοι, ενώ όλοι ξέρουμε ότι Kρεμμυδάκια φυτρώνουν παντού.

Η δε συνταγή για την Κερaμμυδόσουπα ήρθε στη Γή με τη μέθοδο που λέει ο Σιχτριρίν Ντρίν Ντρίν, με το κοσμικό μπιλιάρδο. Από το ένα Ηλιακό σύστημα στο άλλο, με απλή σύγκρουση πλανητών, που άλλη δουλειά δεν έχουν απ το να συγκρούονται... Δες λίγο ΠΟΣΟ κοντά περνάει ο ένας από τον άλλον... Δε σας μάθανε ΤΙΠΟΤΑ πια στο σχολείο ???

FWTINO AERONAUTIKOMHXANIKO ANTIKHMENO

Σιγα μην έιναι πάγος ! Έχει δεί εσύ πάγο στο διάστημα ? Στο διάστημα υπάρχουν μόνο Δρακονιανοί και έκπτωτοι Ανουνάκι. Οραματίσου και λίγο, ντέ ? Τι κάνεις όλη μέρα ? Λεμονάδες με παγάκια πίνεις ???

Ρε σείς !

Μη μου τσαντίζετε τον Δάσκαλο.

Μας δίνει τα Φώτα Του.

Δάσκαλε, λέγε Εσύ τα δικα σου και φτιάχνε μας τη μέρα !

Edited by - Βρίλ on 26/05/2006 12:32:36

loveworksΝέο Μέλος
26/05/2006, 15:19:50
quote:

ενδιαφέρον, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά.

δηλαδή βλέπω τον πάγο (ας θεωρήσουμε ότι είναι πάγος) να κινείται αργά, μετά την λάμψη, μετά την απότομη στροφή του πάγου και στη συνέχεια αυτό που φαίνεται να ανεβαίνει που υποτίθεται ότι είναι τα αέρια του thruster.

σαν κάπως νωρίς δεν την έκανε ο πάγος; ή μήπως είναι οφθαλμαπάτη;

μη μου το dna τάρατε

loveworksΝέο Μέλος
26/05/2006, 15:45:48
μετά τον sitchin, ο tsarion...

άλλος ένας που πάτάει πάνω στην "κοσμοθεωρία" του sitchin για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν σαν σκλάβοι από τους "θεούς δημιουργούς" εξωγήϊνους.

διαβάζοντας (αποσπασματικά μέχρι στιγμής) τα βιβλία και των δύο και ακούγοντας διαλέξεις και συνεντεύξεις τους, συμπέρανα αρχικά ότι έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους να περάσουν στους αναγνώστες και στη συνέχεια αντλούν (παρα)τραβηγμένα στοιχεία από παντού για να τα αποδείξουν.

κάποια από αυτά τα στοιχεία, που σημείωσα αμέσως, ήταν κακές μεταφράσεις ελληνικών λέξεων αρχαίων ελληνικών κειμένων ή από τη βίβλο. οι λέξεις ερμηνεύονται κατά το δοκούν και όπως τους συμφέρει. επίσης από κάποιο άρθρο που διάβασα (δυστυχώς δεν το θυμάμαι, αν το βρω θα στείλω το link), κάποιος ειδικός γλωσσολόγος αποδεικνύει όλα τα λάθη του sitchin πάνω στα σουμεριανά κείμενα και την ημιμάθειά του προς το θέμα. (ή την εκούσια παρερμηνεία για να περάσει αυτά που θέλει -συμπληρώνω εγώ)

επίσης, πιάνουν ορισμένα θέματα τα οποία στέκουν, ίσως έχουν συμβεί αλλά είναι αδύνατον να αποδειχθούν, ή τέλος πάντων είναι πιθανά αν π.χ. θεωρήσουμε πιθανή την εκδοχή οι αρχαίοι θεοί να ήταν όντα υψηλότερης νοημοσύνης και για αυτό το λόγο θεωρήθηκαν θεοί, και τα τοποθετούν με τέτοια σειρά, ώστε να προκύπτει το δικό τους σενάριο.
επίσης η σειρά που προβάλλουν τους συμβολισμούς των γήϊνων συνομωτών, παίζει και αυτή ρόλο.

το αν υπάρχει ή όχι στη γη μια συνομωσία που καλλιεργεί εδώ και χιλιάδες χρόνια την παγκόσμια (πανγήϊνη;) κυριαρχία τους, δεν το γνωρίζω. πιστεύω ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν οι "συνωμοσιολόγοι". αν αρχίσεις και ασχολείσαι με αυτά, θα ανακαλύψεις ότι το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικό και πραγματικά ατελείωτο. κυριολεκτικά δεν σταματάει πουθενά και όσο ψάχνεις βρίσκεις.

αυτό όμως συμβαίνει, διότι τα πάντα υπάρχουν και ό,τι και να αναζητήσεις θα το βρεις. αυτό ίσως σημαίνει επίσης ότι οι πραγματικοί "συνωμότες" είμαστε εμείς οι ίδιοι. "κλειδώνουμε" το μυαλό μας σε ορισμένα "πιστεύω", όποια κι αν είναι αυτά και στη συνέχεια δημιουργούμε μόνοι μας τις προϋποθέσεις ώστε να πέφτουμε στις "λούμπες". (δεν είναι κάτι υπερφυσικό ή μαγικό, είναι πολύ απλό. απλά κατευθύνουμε την προσοχή μας εκεί που μας αρέσει και σε αυτά που μας ενδιαφέρουν, όπως κάνουμε όλοι μας ανεξαιρέτως. οπότε όταν βρίσκεις κάποιον ακόμη που "ασχολείται", παίρνεις θάρρος και αρχίζεις να πιστεύεις περισσότερο σε αυτό που κάνεις, μέχρι που στο τέλος οι αποδείξεις γίνονται "ατράνταχτες")

ο icke, μιας που αναφέρθηκε, πιστεύω ότι είναι ειδική περίπτωση. νομίζω ότι έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους και ότι το έχει καταλάβει και ο ίδιος. γιαυτό ίσως έκανε μια μόνο σύντομη αναφορά στην r word στην τελευταία του διάλεξη στην αγγλία. παρ'όλα αυτά όμως πιστεύω ότι ο ίδιος έχει καλές προθέσεις και ότι σκοπός του είναι να βοηθήσει (όπως νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, ο καθένας έχει τον τρόπο του, ας είναι και λάθος) και όχι να γίνει πλούσιος.

όσο για τους sitchin, tsarion, maxwell και άλλους, που είναι και φιλαράκια μεταξύ τους, πιστεύω ότι είναι παραπληροφοριοδότες. οι ίδιοι προέρχονται από τις θεοσοφιστικές διδαχές της blavatsky και των μασωνικών στοών που προέκυψαν ή μάλλον υιοθέτησαν αυτές τις ιδέες, προφανώς γιατί τους "έκαναν τη δουλειά", καθώς και από οργανώσεις όπως ροδόσταυροι (κερδοσκοπικές εταιρείες θα έλεγα, όπως και η "εκκλησία" των μαρτύρων του ιεχωβά).

άραγε υπάρχει κάπου αυτή η "αόρατη" αλήθεια; εγώ θα έλεγα πως ναι, αλλά μάλλον δεν είναι εκεί που κοιτάζεις.

μη μου το dna τάρατε

loveworksΝέο Μέλος
26/05/2006, 15:52:52
επίσης η arizona wilder (θύμα mind control και πρώην υψηλώς ιστάμενη ιέρεια των ερπετοειδών σατανιστών που τρώνε παιδάκια και πίνουν αίμα παρθένων), λέει ότι ο sitchin είναι δράκοντας που αλλάζει μορφή στις τελετές αυτές, όπως και ο blair, ο κάρολος (όχι ο παπούλιας, αλλά που ξές) και άλλοι. :P

μη μου το dna τάρατε

26/05/2006, 18:47:13
quote:
διαβάζοντας (αποσπασματικά μέχρι στιγμής) τα βιβλία και των δύο και ακούγοντας διαλέξεις και συνεντεύξεις τους, συμπέρανα αρχικά ότι έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους να περάσουν στους αναγνώστες και στη συνέχεια αντλούν (παρα)τραβηγμένα στοιχεία από παντού για να τα αποδείξουν.

κάποια από αυτά τα στοιχεία, που σημείωσα αμέσως, ήταν κακές μεταφράσεις ελληνικών λέξεων αρχαίων ελληνικών κειμένων ή από τη βίβλο. οι λέξεις ερμηνεύονται κατά το δοκούν και όπως τους συμφέρει. επίσης από κάποιο άρθρο που διάβασα (δυστυχώς δεν το θυμάμαι, αν το βρω θα στείλω το link), κάποιος ειδικός γλωσσολόγος αποδεικνύει όλα τα λάθη του sitchin πάνω στα σουμεριανά κείμενα και την ημιμάθειά του προς το θέμα. (ή την εκούσια παρερμηνεία για να περάσει αυτά που θέλει -συμπληρώνω εγώ)

H πανάθλιας ποιότητας μεθοδολογία και η κουτοπονηριά είναι χαρακτηριστικό των Sitchin,Ντενικεν και Βελικοφσκι.

Το ότι θα τους μιμούνταν σύντομα και άλλοι δεν το βρίσκω καθόλου παράξενο. Μυρίστηκαν «ψωμί» δηλ. χοντρά φράγκα από πωλήσεις βιβλίων,σεμιναρίων κτλ.Εχουμε και εδώ κάποιους εγχωριους μιμητές τους που εφαρμόζουν την συνταγη Von Deniken αλα Ελληνικά (Eλ,Ανδρομέδιοι,Στάγυρον Ε και λοιπές βλακείες).

Χαρακτηριστικό στις ψευτοιστορίες τους είναι ότι η λειτουργία του θεϊκού στοιχείου αντικαθίσταται από εξωγήινους.Δεν επεμβαίνει πλέον το υπερφυσικό αλλά το φυσικό που ήρθε από αλλά μέρη και εξακολουθεί να είναι ανώτερο ένεκα τεχνολογίας. Καλύπτουν λοιπόν ένα ψυχολογικό κενό στον σύγχρονο άνθρωπο που από ότι φαίνεται έχει βαθιά ανάγκη ότι κάπου εκεί έξω κάποιος τον προσέχει και θα επέμβει να τον σώσει όταν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο.Δίνουν δηλαδή στον άνθρωπο μια ψευδαίσθηση ασφάλειας και απαντήσεις στα προαιώνια ρωτήματα και αυτό εξηγεί την επιτυχία τους στις λίστες των best sellers,όχι το αξιόπιστο των στοιχειων τους.

quote:
ο icke, μιας που αναφέρθηκε, πιστεύω ότι είναι ειδική περίπτωση. νομίζω ότι έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους και ότι το έχει καταλάβει και ο ίδιος.

Αναφορικά με τον Icke τόνισα ότι ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για να πιστοποιήσει τα λεγόμενα του.

Τις πληροφορίες του τις αντλεί:

-από μέντιουμ
-από τσαρλατανοθεραπευτες
-από οράματα που βίωσε κατά την διάρκεια χρήσης παραισθησιογόνων φυτών
-από αυτά που του λένε οι «φωνές που βρίσκονται μέσα στο κεφάλι του».

Τις ιδέες του Icke εκμεταλλεύονται βέβαια νεοναζιστικές οργανώσεις,δεδομενου ότι στην συνομοσιωλογία του περι ερπετοειδων Illuminati εμπλέκει ισχυρές Εβραϊκές οικογένειες.

26/05/2006, 20:12:27
Χαρείτε την φάμπρικα παραγωγής χρημάτων που εχει στηθει πανω στη ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ του 12κλωνου DNA:

DNA ACTIVATION

What does a DNA Activation session entail?
Lightbody (πως ειπατε?φωτοσώμα?)Activation is done first to raise the vibrational frequency of the body so the DNA Activation can occur. Utilizing crystals and energy work, the body’s frequency is attuned to the optimal vibrational level for spiritual growth and self-transformation for resonating with our highest potential and greater empowerment of our soul’s process.. The 10 “shadow” or “junk” DNA are activated through the 8 basic cells in the body.

Effects: The DNA Activation moves you into the “Morphogenetic Field" where emotions, behavior patterns, and beliefs that are not serving you are replaced with the vibrational frequency of Unconditional Love, accelerating the necessary changes to consciously live your life’s Blueprint.
( θυμηθειτε η ψευδοεπιστημη δεν εχει ξεκαθαρη ορολογια:εδώ εχουμε τους ορους συχνότητα δονησεων της ανευ ορου αγαπης,μια συχνοτητα πο υκανεις ποτε δεν μέτρησε…)

What are the benefits of 12 Strand DNA Activation?

• Strengthening of and stronger immune system
• Detoxification of the body
• Have more energy, look and feel younger
• Releases unconscious patterning
• Releasing emotions, behavior patterns, and beliefs that are dysfunctional while strengthening functional ones
• Expanded awareness and increasing brain capacity
• Precise communication and sharper memory
• Stay focused and in the moment
• Heightened intuition, clairvoyance and clairaudience
• Opening the chakras and creating a greater flow of kundalini energy
• More clarity and alignment with your true purpose
• Clearing genetic and family karmic patterns
Costs: Light Body and DNA Activation

Individual Sessions = $70
6 Sessions = $390

What is 12 Strand DNA Activation?

At present, we utilize only 2 strands of our DNA.(2 εχουμε μονο απατεωνες!) The other 10 strands are what scientists call our “shadow” or “junk” strands of DNA.(ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΙΑ.ΤΟ JUNK DNA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΛΩΝΟΥΣ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ! ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Γκρρρ!)
They are here to play an important part in the new light pattern of the restructuring of our DNA blueprints and our evolving world. (ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΣΑΣ)

The latest Russian scientific research directly or indirectly explains phenomena such as clairvoyance, intuition, spontaneous and remote acts of healing, self healing, affirmation techniques, unusual light/auras around people (namely spiritual masters), the mind’s influence on weather patterns and much more.

(ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ).

Ενα αλλο site διακηρυσει:

12 Strand DNA Activation

The two strands that comprise the double helix of our physical DNA hold the genetic codes for our physical evolvement. The DNA strands carry the cell's information and regulate it from generation to generation, carrying our ancestral and cultural imprints.
There are an additional 10 strands that our scientists call "shadow strands" that are electromagnetic and that hold the codes for the evolvement of our emotional DNA.
The benefits to DNA activation are:
• your immune system will be strengthened and your body will detoxify
• you will be able to identify dysfunctional patterns and to strengthen functional ones
• your cells will have the ability to heal quicker
• your intracellular communication is strengthened
• your intuition, clairvoyance, and clairaudience are heightened
• you will start the process of moving outside of linear time
• you will have more energy and will feel and look younger
• your memory will become sharper and your communication will become more precise
• you will stay focused and in the moment
• you will have a better understanding of your purpose in life
There are many processes being offered currently for 12 strand DNA activation and they vary in the time they take and the actual process. Some of the processes take up to 3 months, some require two sessions, and some take only a few minutes. I believe all of them to be authentic and beneficial and that having more than one DNA activation will intensify the results. (Η μονη του αποδειξη περι αποτελεσματικοτητας βασιζεται στην «πιστη».).
The DNA activation I offer is the 12 Strand Activation and is a brief and powerful process that takes from 15 minutes to a half hour. It can be done as a stand-alone process or can be incorporated into a vibrational healing session. The activation can be done in person at my office, at your home if you are local, or by phone. (και δια τηλεφωνου !βρε ουστ παλιοαπατεωνες!)
DNA activation only - $35
DNA activation with 1.5 to 2 hour vibrational healing session - $97

Προσέξτε τις διαφορετικές υποσχέσεις που μας δίνουν τα 2 διαφορετικά site που ασχολούνται με την «ενεργοποίηση» του «12κλωνου» DNA. Άλλα υπόσχεται ο ένας τσαρλατάνος και άλλα ο άλλος!

Ενα αλλο site που επισης υποσχεται διαφορετικα αποτελεσματα με τον πολλαπλασιασμο των κλωνων του dna:

DNA Activation: 22 Strand Activation

Your DNA contains the blueprint for who you are as a Divine Being. It is God-given, holy, sacred, and defines the uniqueness of you.

Initially the 22 strand activation was used as a rite of passage in the ancient mystery school traditions to activate high priests and priestesses, prophets, and oracles. Activation of the 22nd strand has been handed down from the time of King Solomon and is now being offered from the realms of spirit to bring humanity into full empowerment.(ω ρε ψευτιες με την σεσουλα).

You are now moving beyond the type of body for which the human being was originally designed. You are moving out of the mere human experience and into a different level of being.

The 22 strand activation will give you access to the secrets and mysteries of who you are and what your purpose is.

Some of the benefits of 22 strand activation as enumerated by Archangel Metatron (ενας αρχαγγελος ονοματι Metatron?Απο τα τρανσφορμερσ πηρε το ονομα του χααχχαχαχαχα) are:

* Enables you to bring in and hold more Light in your physical body

* Empowers you to maximize your potential to bring forth unrealized talents and abilities

* Gives you more energy and clarity

* Strengthens your immune system

* Assists in releasing of unconscious patterns

* Increases your ability to use more of your brain

* Facilitates clearing of family and genetic karmic patterns

Give yourself this wonderful new gift of empowerment.

Standard Package

* Body Balancing
* Chakra Reading
* DNA Reading

$111

Full Service Package

* Body Balancing
* Chakra Reading
* DNA Reading
* Karmic Matrix Removal
* Cord Cutting
* Antimony

$222

Transformation Package

* Body Balancing
* Chakra Reading
* DNA Reading
* Karmic Matrix Removal
* Cord Cutting
* Antimony
* 16 Petal Lotus Balancing
* Isis Healing

$333

Στη πραγματικοτητα ακόμα και η αλλαγη μιας βασης (που συμβαινει κατα τον σχηματισμο των γαμετων,ωαριων και σπερματοζωαριων και οχι με διαλογισμο και φυσικα οχι κατα βούληση) μπορει να οδηγησει σε μεγαλες αλλαγες.Οι πιο πολλες μεταλαξεις δημιουργουν προβληματα και φυσικα αφορουν το δικλωνο DNA και οχι τις ονειροφαντασιες των αγυρτων περι εξτρα κλωνων που μονο οι ιδιοι μπορουν να δουν.