- Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ... - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
quote:
Αμεινία βεβαίως και να βρεθούμε από κοντά, το είχα προτείνει και στους άλλους, και όχι για να πλακωθούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, ούτε και πιστεύω στη βία
Κωστάκη,
Εγώ δεν είμαι Μάριος ,ούτε Μάνος.Αυτοί μπορεί να τα αντιπαρέρχονται τα μπινελίκια.
Τα κοσμητικά που μου είπες θα τα πάρεις πίσω φιλαράκο.
Γιατί "δε γουστάρω βία" και τσαμπουκαλίκια, δε πάνε μαζί.
Εγώ μια χαρά παίζω και με τα βιβλία μου και με τις κλωτσές.Αν χρειαστεί.
Ζήτα συγνώμη λοιπόν για το ποστ με τα παντελόνια και τις γυναικούλες και μετά θα γνωρίσεις από κοντά όλη την "κλίκα".Σπίτι μου.Και θα γουστάρεις.
Δε σου λείπουν εχθροί ρε.Φίλοι σου λείπουν.(και αυτό είναι το μόνο που σου λέω με καλή διάθεση)
Σκέψου το.
Και άσε με να κοιμηθώ τώρα.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Ζήτα συγνώμη λοιπόν για το ποστ με τα παντελόνια και τις γυναικούλες και μετά θα γνωρίσεις από κοντά όλη την "κλίκα".Σπίτι μου.Και θα γουστάρεις
Τι λες ρε βλάκα? Είσαι με τα καλά σου?? που θα με απειλήσεις κιόλας...Πρώτα θα ζητήσει συγγνώμη ο ψεκασμένος, μετά εσύ, και μετά το βλέπουμε...που θα αρχίσεις και τις κλωτσιές...άιντε πήγαινε για ύπνο...
quote:
Δε σου λείπουν εχθροί ρε.Φίλοι σου λείπουν.(και αυτό είναι το μόνο που σου λέω με καλή διάθεση)
Να'ξερες ρε βλάκα πόσο χορτασμένος είμαι από αληθινή φιλία....
quote:
Χαλαρώστε μωρέ. Ελάτε και λίγο στη θέση του.
Ωχ, ο βαρετός διπλωμάτης πάλι...όχι καθόλου να μη χαλαρώσουν πες τους...ρε Μάνο, νομίζεις ότι η 'πλειοψηφία' σας έχει κάποια επιρροή πάνω μου? Ρε αγορι μου, πλάκα σάς κάνω, δεν το έχεις καταλάβει? Είτε το πάμε σε σοβαρή συζήτηση είτε στο κράξιμο δεν φτουράτε πώς να το κάνουμε δηλαδής...
Απίστευτο.
Τόσα χρόνια κρυβοταν ανάμεσά μας ένας Ρωμαίος.
Φοβερή η FSB του Καίσαρα.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μάνο, για τον Μάριο εντάξει, το'χουμε καταλάβει, ένας αποτυχημένος επιστήμονας είναι, με καμία δημοσίευση, και μετά τις σπουδές το γύρισε στη συνωμοσιολογία και τα εναλλακτικά...εσύ μήπως το είχες απωθημένο να γίνεις ποιητής ή λογοτέχνης? βλέπω προσπαθείς αγωνιωδώς να χειριστείς το λόγο με πνεύμα και πρωτοτυπία...αλλά το αποτέλεσμα ρε συ είναι κάτω του μετρίου...ο δε Αμεινίας εντάξει, αυτός μάλλον το είχε απωθημένο να γίνει ιστορικός...δεν πειράζει ρε μάγκες, ποτέ δεν είναι αργά...
μα αφήστε με να σάς κάνω λίγο ρόμπα ακόμα την κλίκα...θα φύγω και θα σάς λείψουν οι ωραιότατες αλήθειες μου!