ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
King Of EastΜέλος
03/11/2013, 21:42:52
ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΒΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ;

03/11/2013, 23:03:57
King Of East

quote:
ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΒΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ;

Δεν είναι εκπληκτικό? Εμείς, οι κοινοί θνητοί, μπροστά στην απόλυτη γυναίκα του κόσμους, παρουσιαστήκαμε σαν γουρούνια...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

promitheus90Μέλος
04/11/2013, 02:35:57
kost

quote:
Prometheus φίλε μου, τι κάνεις; Καιρό έχουμε να τα πούμε εδώ!

Καλά είμαι φίλε μου!

Παρακολουθώ τις εξελίξεις λίγο πριν μπω για τη θητεία μου. Την άλλη Δευτέρα σας αποχαιρετώ! Γενικά έχω το μάτι μου πάνω σου να ξέρεις. Τα posts σου είναι πηγή όπου κι αν εδράζονται

04/11/2013, 07:37:58
quote:

Τελικά τι είσαι εσύ βρε μυστήριε Χρίστο ελ, χριστιανός ή εθνικιστής-αντιεβραίος? Και τα δύο μαζί δεν γίνεται...ή θα κηρύττεις την αγάπη για όλους ανεξαιρε΄τως, ή θα κηρύττεις το μίσος για τους εβραίους και λοιπούς

quote:
Πολύ χαίρονται όταν οι Έλληνες σφάζονται αναμεταξύ τους.

Ναι, τρίβουν και τα χεράκια τους από ικανοποίηση και γελάνε σατανικά όταν συμβαίνει αυτό...ε ρε κόλλημα...φίλε μου, εάν τα δυνατά μυαλά των Εβραίων είχαν αυτή την μικροπρεπή χαιρεκακία που τους καταλογίζεις τότε δεν θα είχαν φτάσει να διοικούν τον μισό πλανήτη...μάλλον στην δική μας κατάσταση θα είχαν περιπέσει. Αυτό που ξέρω επίσης είναι ότι όποιος διαρκώς μεταθέτει τα προβλήματα και τις ευθύνες του σε άλλους είναι άξιος της μοίρας του.

Δεν αναφέρομαι σε όλους τους Εβραίους, αλλά στην πλειοψηφία τους.

Γελάνε σατανικά, μπορείς να δεις και φωτογραφίες πολιτικών και δημοσιογράφων για να το κατανοήσεις. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπεις μάζες να σε ψηφίζουν και έπειτα να ζουν στην μιζέρια, να σκοτώνονται και να αυτοκτονούν, όταν για εσένα πέρα βρέχει.

Οι Εβραίοι δεν χρησιμοποιούν μόνο βία, αλλά ελέγχοντας τα μμε, την μουσική, την μόδα, τον κινηματογράφο "επιβάλλουν" το lifestyle που επιθυμούν.

Δεν φταίνει μόνο οι Εβραίοι, φταίμε και εμείς γιατί δεχτήκαμε αυτά που μας πασάρανε(ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ βέβαια). Δεν γίνεται όμως να πεις πως εμείς ευθυνόμαστε απολύτως, δεν μπορείς να αφήσεις απ' έξω τον ηθικό αυτουργό ενός εγκλήματος. Κάποιος πυροβολεί, αλλά κάποιος άλλος του οπλίζει το χέρι και τον διατάζει.

Οι Εβραίοι είναι πονηροί γιατί δρουν πάντα υπόγεια, εκ του ασφαλούς, και έτσι κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Παράδειγμα οι δολοφονίες του Λένον και του Κένεντυ.

04/11/2013, 08:07:34
Δεν φταίει ο Χριστιανισμός για την ηθική κατάπτωση. Δεν έκανε ο Χριστιανισμός τον κόσμο "τρέντυ", υλιστή, αχόρταγο, να θέλει και να μην έχει κτλ.

Άλλωστε αυτά που πετύχανε οι Εβραίοι, τα πετύχανε όχι με τον Χριστιανισμό, αλλά κυρίως από την αρχή του 20ου αιώνα και τις μεταναστεύσεις στην Αμερική - νέα γη για κατακτήσεις. Όχι βέβαια πως και αιώνες πριν στην Ευρώπη δεν ήταν ισχυροί οικονομικά.

Δεν ξέρω για άλλους, αλλά εγώ ανατρίχιασα όταν έμαθα την αλήθεια για το πως οι μεγάλες εβραϊκές οικογένειες πυροδοτούσαν ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ και χρηματοδοτούσαν και τις 2 πλευρές, για να τα οικονομήσουν και να χτίσουν την αυτοκρατορία τους πάνω στα συντρίμμια των άλλων. Το πιο συγκλονιστικό ήταν η πυροδότηση των 2 Παγκόσμιων Πολέμων, με τους εβραίους να παίζουν σε διπλό ταμπλώ και τελικά να βγαίνουν αυτοί κερδισμένοι από τα συντρίμμια των λαών της Ευρώπης. Ας μην ξεχνάμε και την Κομμουνιστική Επανάσταση. Υπάρχουν στο ίντερνετ αποκαλυπτικά έγγραφα του State Department για τον ρόλο των Εβραίων μέχρι το 1960 τουλάχιστον(από σελίδες βιβλιοθήκης). Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά βρίσκονται. Όποιος θέλει τα στέλνω.

Δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία. Στόχος των Εβραίων είναι η καταστροφή των υπόλοιπων εθνών, η οικονομική, ηθική κατάρρευση και εν συνεχεία η βιολογική εξαφάνιση.

Ακούγονται βαριά, αλλά έτσι τα βλέπω. Αν κάποιος νομίζει πως δεν ισχύουν αυτά, τότε Ok δεν έχω καμμιά αντίρρηση.

04/11/2013, 08:38:22
Τέλος πάντων. Αρκετά είπα για τους Εβραίους, βασικά έχω πάψει να ασχολούμαι με τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις γιατί δεν βγάζεις άκρη και ζαλίζεσαι.

Αλλά έχω μια ερώτηση Kost. Δεν κατάλαβα αυτό που είπες για την "χαιρεκακία". Γιατί ένας που έχει κυριαρχήσει στον μισό πλανήτη εις βάρος άλλων, δεν μπορεί να νιώσει χαρά για το κακό του έργο;

Ας πούμε πως είμαι μια μεγάλη εβραϊκή πολυεθνική επιχείρηση. Τί θα εμπόδιζε να γελάσω όταν βλέπω μικρομαγαζάτορες κακομοίριδες να διαδηλώνουν για πείνα εξαιτίας των πολυεθνικών ή να κλαίνε που τους σπάσανε το μαγαζάκι;

King Of EastΜέλος
04/11/2013, 11:50:20
χε χε χε χε...

King Of EastΜέλος
04/11/2013, 13:12:10
Βοηθήστε τον Αδόλφο.. Η μάνα του είναι τρελλή...

04/11/2013, 14:05:48
quote:
Χρίστος Έλ
Τέλος πάντων. Αρκετά είπα για τους Εβραίους

Πες οτι εχεις να πεις Χρίστος Έλ να τα βγάλεις απο μεσα σου
γιατί απο την επόμενη εβδομάδα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο
δε θα σε φτάνουν 10 χιλιάρικα/post

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
04/11/2013, 15:05:31
quote:

quote:
Χρίστος Έλ
Τέλος πάντων. Αρκετά είπα για τους Εβραίους

Πες οτι εχεις να πεις Χρίστος Έλ να τα βγάλεις απο μεσα σου
γιατί απο την επόμενη εβδομάδα που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο
δε θα σε φτάνουν 10 χιλιάρικα/post

not asked to learn how deep the secrets ... there are no

Ποιο νομοσχέδιο;

Τέλος πάντων. Όχι απλώς πιστεύω πως είναι μάταιο να σας πείσω πως οι Εβραίοι φταίνε, αν δεν το έχετε καταλάβει. Στο κάτω-κάτω ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, γιατί έχουν την δύναμη και μας κρατάνε από τα αχαμνά.

Φταίμε και εμείς δεν λέω. Εξίσου μάλιστα.

Όμως δεν είναι απόλυτο πως είναι κάποιος άξιος της μοίρας του, όταν του κόβουν όλο τον μισθό ή την σύνταξη. Όταν φοβάται να κυκλοφορήσει επειδή πέφτουν σφαίρες και ακονίζονται μαχαίρια. Δεν ευθύνεται αυτός απολύτως για τα προβλήματά του επειδή τους ψήφισε, αλλά και αυτοί που τον καταδυναστεύουν.

Η φήφος μου στην Χρυσή Αυγή ήταν μια ψήφος απόγνωσης. Δεν υπήρχε ένα κόμμα το οποίο να επιδείξει διάθεση να συγκρουστεί με το σύστημα που μας σκοτώνει αργά και σταθερά. Ο κόσμος βαρέθηκε τους ψευτοσυντηριτικούς, γιατί κατανόησε πως οδεύει στον γκρεμό. Γι' αυτό άλλωστε η δολοφονία του Φύσσα σε βάθος χρόνου δεν είχε επίπτωση στην θέση της Χρυσής Αυγής. Και έναν Χίτλερ θα ψήφιζε ο Κόσμος (χωρίς αστεία), εκεί που σκοπεύουν να τον φτάσουν οι Εβραίοι τραπεζίτες της Αμερικής και της Ευρώπης.

Ομολογουμένος είμαι θυμωμένος με τους Εβραίους, αλλά ξέρω πως υπάρχουν και καλοί Εβραίοι.

Το χειρότερο πάντως θα ήταν να μας εξοντώσουν με άλλα πιο δραστικά μέσα...όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Μέση Ανατολή.