- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ηθελα
να μαθω εδω και καιρο γιατι πολλοι ανθρωποι συνηθιζουνα κοιταζουν την ωρα οταν αυτη ειναι 11:11 ! Αν καποιοςνωριζει κατι σχετικο θα θελα πολυ να τον ακουσω. Ευχαριστω..
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Να ‘σαι καλα.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
γιατι εγω δεν εχω ρολοι ή μαλλον εχω ενα που τελειωσε η μπαταρια αλλα ο Γιουρι Γκελερ δεν μου "εφτιαξε"....................
zinon
ΔΕΣ ΕΔΩ!!!
ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!
http://www.greatdreams.com/2012.htm
ΦΙΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

Υπάρχει ακόμα και σχετικό crop circle (ανθρώπινης προέλευσης μάλλον)
Δείτε επίσης τις αριθμολογικές συμπτώσεις της επιχείρησης παραγωγής μαζικού τρόμου με τον κωδικό 9-11, 11 χρόνια ΑΚΡΙΒΩΣ από την επίσημη αναγγελία της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον father Bush...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Edited by - skeptic on 14/01/2005 12:08:08
Τα βρήκες σκούρα στα άλλα θέματα και ψάχνεις να βρεις πού θα αναπτύξεις το καθ΄ όλα έμφυτο ταλέντο σου ![]()
Για έλα να μας τα πεις αυτά εκεί που σε περιμένουν τα ερωτήματα και τα 'χεις αφήσει αναπάντητα.
Έλα... Ξέρεις εσύ πού... Σε περιμένει και δωράκι.
.
.

Θες να έρθω; αφού θα το κλειδώσετε το φόρουμ ρε κότες αν έρθω και βγάλω τα στοιχεία...
1ον Διότι δεν μου είχες πει ότι είσαι στην ομάδα των New Agers θυμάτων και
2ον Γιατί δεν αφήνεις το παιδί να αναπτύξει το συγγραφικό του ταλέντο.

Είναι γνωστή η μεθοδολογία σου: ή με μας ή με τους άλλους.
Πίστεψέ με όμως, αν αναγνωρίζεις σε εμένα στοιχεία της Νέας Εποχής, αυτό είναι κάτι πέρα για πέρα τιμητικό για μένα και δεν ξέρω αν μου αξίζει πραγματικά.
Βλέπεις, για μένα το νέο δεν είναι και τόσο τρομακτικό όσο για σένα.
Ο κόσμος πάντα πήγαινε και θα πηγαίνει προς κάτι νέο και όσο κι αν θέλεις, είναι αδύνατον να αλλάξει η ροή των πραγμάτων.
Τη διατύπωση "θύματα" τη θεωρώ απλά ατυχέστατη. Εξάλλου, το μόνο θύμα στην περίπτωσή σου είναι η σκέψη και κατ' επέκτασιν ο νους.
Τις απειλές σου λοιπόν, άφησέ τες για εκεί που σε "παίρνει"...
Σε περιμένουμε...
Αγαπητέ μου Oannes, όσο ζω μαθαίνω κι εγώ... που ανήκω
.
Όσο για το συγγραφικό ταλέντο του νεαρού, δεν ανησυχώ.
Ήδη μας έχει χαρίσει πολλές εμπνευσμένες σελίδες
και σίγουρα θα συνεχίσει...
.
.

Edited by - Zadok on 14/01/2005 19:13:37

To 11:11 αγρογλυφικό που λέγαμε.
Κατά πάσα πιθανότητα γήινης προελεύσεως εμπνεύσεως και κατασκευής.

Επίσης γήινης κατασκευής αγρογλυφικό με σχήμα το καββαλιστικό δέντρο της ζωής, το οποίο χρησιμοποιείται από τους απανταχού μασόνους αποκρυφιστές, σιωνοταλμουδιστές και υψηλόβαθμους σατανιστές κάθε αποχρώσεως για τις γνωστές τελετές και όχι μόνο....
![]()
Remember:
quote:Finally, there is proof. Aliens believe in Skeptic!
.
.

http://www.v-j-enterprises.com/gate1111.html
http://1111spiritguardians.com/
http://www.nvisible.com/index.html
Κάποιο από αυτά τα ανεξάρτητα New Age groups είναι κατά πάσα πιθανότητα και το υπεύθυνο για τον σχεδιασμό του crop circle, για να βάλουν και τους ... “εξωγήινους” πίσω από την πίστη τους....

Πιστεύουν ότι με την κατάλληλη τελετουργική χρήση της κωδικής παγκόσμιας ώρας 11:11 θα πετύχουν μια κοσμική συντονισμένη προσευχή η οποία ανοίγει κάποιου είδους αστρική πύλη που θα αφυπνίσει λένε την ευρύτερη ανθρώπινη συνείδηση στα δόγματα της Νέας Εποχής τους...
Κοινός τους στόχος η συντονισμένη προσευχή για την ταχεία έλευση του «μεσσία» της Νέας Εποχής – παγκόσμιου πολιτικού και θρησκευτικού βασιλέα τους –
Εν ολίγοις όπου βλέπετε ή ακούτε για το 11:11 από πίσω βρωμάει New Age = Παράγωγο της θεοσοφικής μασονίας (βλ. «μέντιουμ» Μπλαβάτσκυ)
1) Κρισναμούρτι... αποτυχία, μαύρο χάλι μόλις πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ.
2) Μετρέγια 666- Ο γνωστός πακιστανός απατεώνας του κινήματος Αχμαντίγια. αποτυχία (ξοδέψατε και πολλά φράγκα σε αυτόν, αλλά.....τζίφος)
3) Moon Κορέα 777, μετά από 2 ήδη αποτυχημένες προσπάθειες δεν αντέξατε άλλο και στέψατε τον "μεσσία σας" έστω και με το ζόρι σε επίσημη εκδήλωση στην Ουάσινγκτον... ταλαίπωροι...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ..."ΜΕΣΣΙΑ" της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ μογγολο-κορεάτη ΜΟΟΝ 777: ![]()

Καλή τύχη στις επόμενες απόπειρες....θα την χρειαστείτε ![]()
quote:
Εν ολίγοις όπου βλέπετε ή ακούτε για το 11:11 από πίσω βρωμάει New Age = Παράγωγο της θεοσοφικής μασονίας
A μάλιστα... Tώρα κατάλαβα ότι το ποδόσφαιρο που παίζεται με 11vs11 παίκτες, είναι παράγωγο της θεοσοφικής μασονίας.
Tί μαθαίνει κανείς !!!

Θα σου συνιστούσα δε, να μην είσαι εμπρηστικός και υβριστικός απέναντι στους συνομιλητές σου παρά το νεαρό της βιολογικής σου ηλικίας που αποτελεί άλλοθι, εν μέρη.

quote:
Zadok, λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά το κίνημα New Age στο οποίο προφανώς πιστεύεις (και που ΔΕΝ πιστεύεις!) καθώς και η θεοσοφική μασονία που κρύβεται απο πίσω του έχει σπάσει τα μούτρα της τουλάχιστον 3 φορές μέχρι στιγμής.
1) Κρισναμούρτι... αποτυχία, μαύρο χάλι μόλις πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ.2) Μετρέγια 666- Ο γνωστός πακιστανός απατεώνας του κινήματος Αχμαντίγια. αποτυχία (ξοδέψατε και πολλά φράγκα σε αυτόν, αλλά.....τζίφος)
3) Moon Κορέα 777, μετά από 2 ήδη αποτυχημένες προσπάθειες δεν αντέξατε άλλο και στέψατε τον "μεσσία σας" έστω και με το ζόρι σε επίσημη εκδήλωση στην Ουάσινγκτον... ταλαίπωροι...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ..."ΜΕΣΣΙΑ" της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ μογγολο-κορεάτη ΜΟΟΝ 777:
Καλή τύχη στις επόμενες απόπειρες....θα την χρειαστείτε...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΣΑ ΛΕΣ. Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ skeptic-Ο ΣΟΥ): ΕΤΣΙ ΣΟΥ 'ΠΑΝ, ΕΤΣΙ ΛΕΣ.
Μόνο που ότι και να κάνεις ή να πεις, οι εποχές αλλάζουν και κανείς (ή σχεδόν κανείς) δεν ξέρει τί θα του ξημερώσει...
Πόσο ανόητος μπορεί να είναι κάποιος, που νομίζει ότι ξέρει τί πιστεύει κάποιος άλλος, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι ένας ψηφιακός λογαριασμός!!!!!
.
.

Edited by - Zadok on 14/01/2005 21:29:41
εμενα παλι δεν μου εχει τυχει γιατι παντα ξυπναω μετα τις δωδεκα το πρωι.Μετα απο ερευνα εδω και καιρο, οταν οι ανθρωποι κοιταζουν την ωρα βλεπουν την ωρα της χρονικης στιγμης που κοιταζουν π.χ. να τωρα ειναι 23:58 ...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
quote:
η ωρα στον επομενο τονο θα ειναι 11 και 11 και 11 δευτερολεπτα ...
εμενα παλι δεν μου εχει τυχει γιατι παντα ξυπναω μετα τις δωδεκα το πρωι.Μετα απο ερευνα εδω και καιρο, οταν οι ανθρωποι κοιταζουν την ωρα βλεπουν την ωρα της χρονικης στιγμης που κοιταζουν π.χ. να τωρα ειναι 23:58 ...
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
That’s the spirit Underground...
Η όλη φάση είναι μια Νεο-εποχική μπούρδα...