- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
για να δέσει , σαν τσαμπί
Ο τραχανάς θέλει και ήλιο
σαν το σύκο και το βλήτο
Ο τραχανάς δεν είν'απλός
σαν ο άλπετος γυαλός
Είναι μαύρος και λιγνός
του πατέρα του καημός
Η συμμορία των 500ων
Ολέ..ολέ..ολέ..
Χωρίς φραπέ..
Στα μαύρα εσκεμπέ!
soul
quote:
trexaΚαλή μου ar_ia, στο ρόλο του προβοκάτορα;
Έρε κάτι τέχνες!!!! Ποιός να τις σκεφτεί;
Βρε ανθρωπέ μου τι λες? τι λες??????
Εγώ ένα συντονιστή ζήτησα μόνο να μαζέψει το ποστ που ξεχείλωσε και πάω πέρα δώθε για να μπορέσω να διαβάσω.
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:quote:
Εγώ ένα συντονιστή ζήτησα μόνο να μαζέψει το ποστ που ξεχείλωσε και πάω πέρα δώθε για να μπορέσω να διαβάσω.===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Όλοι προβοκάτορες γίναμε , δώ μέσα..τους πεντακόσιους μου μέσα!!![]()
soul
Εγώ ένα συντονιστή ζήτησα μόνο να μαζέψει το ποστ που ξεχείλωσε και πάω πέρα δώθε για να μπορέσω να διαβάσω.===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Συνεχίζει να σε αποκαλεί καλή μου και αγαπητή μου...αλλα και προβοκάτορα!
Μάλλον πάνε μαζί αυτά...κατα την πίστη των 500ων!
soul
quote:...και ποία είναι η αλήθεια του Κυρίου Εαρινέ;
Απ'οτι καταλαβαίνω και παρακαλώ και άλλους φίλους συνδίκτυους να απαντήσουν ...διάλογος μπορεί να γίνει μόνο με όσους θεωρούν δεδομένη την μόνη αλήθεια και η οποία είναι η αλήθεια του "κυρίου"...
Παιζεται...
Και το λέω αυτό, διότι, παρ' ότι επανηλημένως ερώτησα τον θεματοθέτη μας Nikitas1 από πού του προέκυψε τόση αγάπη, απάντηση δεν πήρα και αποφάσισα να του κάνω πάσα για να μας το αναλύσει περαιτέρω.
Δηλαδή δείγματα αγάπης τού ΧΟ μπαμπά και υιού.
Αυτή εδώ είναι η αγάπη του μπαμπά: Σκοτώστε τους οπαδούς των άλλων θρησκειών ( (Έξοδος 22:19, Δευτερονόμιο 13:7-12 και 17:2-5) . Σκοτώστε όποιος δεν ακούει στους ιερείς (Δευτερονόμιο 17:12). Σκοτώστε τους ψευδοπροφήτες (Ζαχαρίας 13:3 και Δευτερονόμιο 13:1-5 και 18:20-22). Σκοτώστε ολόκληρη την πόλη, εάν έστω και ένα άτομο σε αυτήν λατρεύει άλλον θεό (Δευτερονόμιο13:13-19). Σκοτώστε τους μάγους (Έξοδος 22:17) και τους Μάντεις (Λεβητικό 20:27). Σκοτώστε τους Ομοφιλόφιλους (Λεβητικόν 20:13 και Προς Ρωμαίους Ι:24-32). Σκοτώστε όποια γυναίκα μοιχεύεται ή συνουσιάζεται παράνομα (Λευητικό 20:10 και 21:9). Σκοτώστε τις γυναίκες που δεν είναι παρθένες την ημέρα του γάμου τους (Δευτερονόμιο 22:20-21). Σκοτώστε τους βλάσφημους (Λεβητικό 24:10-16). Σκοτώστε όποιον εργάζεται το Σάββατο (Έξοδος 31:12-15). Σκοτώστε τα παιδιά των αμαρτωλών (Ισαϊας 14:21).
...και αναλόγου ηθικής και αγάπης μας προέκυπσε ο υιός: "εί τις έρχεται προς με και ου ΜΙΣΕΙ τον πατέρα εαυτού και την μητέρα και την γυναίκα και τα τέκνα και τους αδελφούς και τας αδελφάς , έτι δε και την εαυτού ψυχήν, ου δύναταί μου μαθητής είναι." ... "ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο ΜΙΣΩΝ την ψυχήν αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."
Γι' αυτό σου είπα Εαρινέ!
Παίζεται...
Και τώρα, οι αναλόγου ηθικής οπαδοί των, θα σσπεύσουν ν' αμφισβητίσουν τον ίδιο τους τον θεό!
Για να δούμε...![]()
Edited by - Αίολος on 18/11/2009 20:25:38
quote:Και τώρα, οι αναλόγου ηθικής οπαδοί των, θα σσπεύσουν ν' αμφισβητίσουν τον ίδιο τους τον θεό!
Για να δούμε...
Edited by - Αίολος on 18/11/2009 20:25:38
Μιλάς για το 98% , αυτό του διαλόγου και της κοινής λογικής???
soul
quote:Μιλάω γι' αυτούς που γνωρίζουν τι πραγματικά εστί ΧΟ ή Χ γενικά και παραμυθιάζουν τον κόσμο.
Δεν γνωρίζω το ποσοστό. Είμαι επιφυλακτικός...
Edited by - Αίολος on 18/11/2009 21:26:02
quote:quote:Μιλάω γι' αυτούς που γνωρίζουν τι πραγματικά εστί ΧΟ ή Χ γενικά και παραμυθιάζουν τον κόσμο.
Δεν γνωρίζω το ποσοστό. Είμαι επιφυλακτικός...
Edited by - Αίολος on 18/11/2009 21:26:02
Έσο...έσο...διότι οι παλιο-ημερολογίτες είναι οι ορίτζιναλ..500.οοο over...και ευγενικοί άνθρωποι...ευσεβείς και ...πολλά άλλαααα...!
soul
Έχεις πολλά ελληνικά παραδειματα, όλη την αρχαία ελληνικη ιστορία, να σου λέει για εκδικητικούς θεούς,στην Παλαια Διαθήκη τους έψαχνες, αγόρι μου;....
Και ειδικα,στην Ελλάδα;
Μα εδώ τρωγώμαστε μεταξύ μας, ώς Έλληνες, φυσικά ...
εξαναπανέκαθεν....Νέο είναι;
Όλο καινούργια πραγματα συζητάμε, ...
Αλλά τον Θεό της Αγάπης,τον περιμένεις να είναι αγάπη για σένα, ή για όλους; Γιατί η αγάπη για όλους, έχει λεπτές ισορροπίες και πολλές φορές παρεξηιγέται..Εδώ, βέβαια να πούμε και ότι σίγουρα, οι
πράξεις του Θεού δεν γίνονται αντιληπτές, οπως μεταξύ μας....Και γι αυτό, δνε πρέπει να κρίνεται ανάλογα..Δεν έχει λόγο αντιπαράθεσης,ψόπως οι .....θεοί..Δεν διεκδικεί τίποτε, μόνο δινει.....
Ποιός άλλος είναι τόσο πλούσιος σε όλα, ως ο Θεός ημών;Και αν είναι δυνατόν, ας μιλήσουμες λίγο για το θέμα...Ας ξεφύγουμε απο τους...
χριστιανούς, ή ότι γίνεται..
Για ιδέες και θέσεις, ρε παιδιά, τιποτε;
Τις δικές σας εννοώ...Μοιάζει λες και είμαστε ολοι μόνο χριστινοί, αφού μόνο γι αυτον συζητάμε...Οι δικοί σας θεοί, έχουν περισσότερη ....αγάπη, ή πιστεύουν ότι η αγάπη είναι αδυναμία;...
τα ίδια , όπως και παλιά
Τίποτα βρε δεν αλλάζει
βρε θα μείνουνε μονάχοι
Τι κι'αν έφερε βροχή
ο κόρακας , εκεί λαλεί
και το μάτι του θωρεί
λαγουδάκι για να βγεί.
Ο κόρακας βρε δεν αλλάζει
και το κρύο δεν τον σκιάζει
αναμένει μουλωχτά
μέσα ωρε στην καταχνιά.
Κρατάτε...
soul
quote:
EαρινόςΣυνεχίζει να σε αποκαλεί καλή μου και αγαπητή μου...αλλα και προβοκάτορα!
Η Αγάπη πρέπει να είναι λίγο πιο μικρή από την Πίστη γιατί πρέπει να χωράει κάπου![]()
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Edited by - ar_ia on 19/11/2009 09:37:40
Edited by - ar_ia on 19/11/2009 09:39:07
EαρινόςΣυνεχίζει να σε αποκαλεί καλή μου και αγαπητή μου...αλλα και προβοκάτορα!
Η Αγάπη πρέπει να είναι λίγο πιο μικρή από την Πίστη γιατί πρέπει να χωράει κάπου
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝEdited by - ar_ia on 19/11/2009 09:37:40
Edited by - ar_ia on 19/11/2009 09:39:07
Προφανώς υπάρχει τεράστια απόσταση , της αγάπης πρός την πίστη ή το δόγμα καθενός σε σχέση με την αγάπη και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο και τις δικές του διαφορετικές θέσεις!
Εδώ εμφανίζεται ως "αγάπη" η προσπάθεια και η ανάγκη υποστήριξης του ελλειματικού εαυτού και των θέσεων του , με πλήρη αδιαφορία για τον συνάνθρωπο και τις επιμέρους ιδέες ή πιστεύω του!
Κάθε δε προσπάθεια του καθενός να υποστηρίξει την εν γένει πίστη του , θέτοντας ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν ερμηνεύεται ως αντιχριστιανισμός ή διάθεση για εμπαιγμό και κοροιδία!
Είναι δε αν μη τι άλλο...κωμικοτραγικό ...να βλέπεις συνανθρώπους να σε εγκαλούν για αντι-δημοκρατικές συμπεριφορές και να προβαίνουν σε μαθήματα καλής επικοινωνίας..
Αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και εμφανίζει προσπάθεια ανύψωσης του "εγώ" με την αντίστοιχη ισοπέδωση του άλλου!
Το κακό είναι πως μέσα στον παραλογισμό και την φουρτούνα του μυαλού...δεν καταλαβαίνουν , την ένδειά τους και τη κακομοιριά τους!
Θα μου πείς ...δικό τους πρόβλημα..
Ασφαλώς , αρκεί να μην γίνονται ενοχλητικοί ...
Καλή σου μερα , Ar-ia..!
soul
να πάει στα κομμάτια...Ακόμη, 750 μηνύματα μετά, έχεις την εντύπωση
ότι είσαι ...ενάγων...Εναγόμενε...
quote:
Να το καταλάβαινες κι όλας ρε φιλαράκι ότι γίνεσαι ενοχλητικός,
να πάει στα κομμάτια...Ακόμη, 750 μηνύματα μετά, έχεις την εντύπωση
ότι είσαι ...ενάγων...Εναγόμενε...
Όταν θα αρχίσεις να μιλάς με κόσμιο τρόπο , τότε θα έχεις και τη ανάλογη αντιμετώπιση , αυτήν του Κυρίου!
Και ασφαλώς , όταν θα καταθέτεις αποδείξεις για όσα λές..!
Να είσαι σίγουρος ότι στην ζωή "φέρνουμε" ότι μας αξίζει , μέσα απο την συμπεριφορά μας!
Θα σε παρακαλέσω..αν όχι εμένα...να ακούσεις τόσες φωνές εδώ μέσα που σε εγκαλούν σε τάξη !
Με την σειρά μου , θα σε παρακαλέσω το ίδιο!
Υπενθυμίζοντάς σου , ότι μπορούμε και μείς να υιοθετήσουμε ανάλογους τρόπους επικοινωνίας , με τους δικούς σου!
Η επιλογή είναι δική σου!!!
soul
quote:
trexa
Εισαι σίγουρη ,αγαπητή μου ar_ia, ότι δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιον να πιστεύει στην αγάπη;
Κάποιον που όταν του ρίξεις μια σφαλιάρα να σου γυρίζει και το άλλο μάγουλο όχι, δεν μπορώ να σκεφτώ.
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
===================
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
ΑΜΗΝ
Καταλαβαίνεις πως υπάρχουν άνθρωποι, που έζησαν την αγάπη,οπως
την λές και την αρνείσαι,τι λες, δεν έχουν το δικαίωμα;
Ή επαναλαμβάνω, δεν καταλαβάινεις ότι αυτά που πας να με κατηγορήσεις, πράττεις πρώτη, λέγοντας στον άλλο τι να κάνει....
....Καλά για τον αλλο τον Εαρινό, κάποια στιγμή, θα ξυπνήσει και θα καταλάβει ότι αυτός εξωκύλει μιλώντας με μόνο θέμα, ποιός απο τους δυο μας είναι ο βλάκας...Θέλω κάποια στιγμή να το καταλάβει...Είναι κριμα να μην καταλαβαίνει ότι μόνο με μένα ασχολείται, απο το πικάρισμα που του έκανα......Ο εγωισμός του τον κάνει να ψάχνει αποκλειστικά να βρει κάτι μεμπτό για μένα,ή να κατασκευάσει.....Όσο κολακευτικό κι αν είναι αυτό, δεν μου λέει τίποτε...
Οι ...φάν πάντα χρησιμεύουν, αλλά, είμαι αντιστάρ και ...ντρέπομαι τόσο να μιλάνε για μένα..Εσύ πάντως, φίλε
μου Εαρινέ, κάτσε, μέχρι να καταλάβεις πρώτα, τι συζητάμε και μετά μπορείς να τοποθετηθείς....Το να μιλάς για μένα, προσπαθώντας να τη "βγεις", αντι να λές θέσεις κι όχι αντιθέσεις, θα σου κάνει ζημιά...Λάθος σου.......
Να μάθεις να στέκεσαι όρθιος, όχι πλάγια...
-Μα αυτό πλέον έχει εξακριβωθεί, ολόκληρο αγώνα έκανες και έπεισες όλους εδώ μέσα για την βλακεία σου..όλοι πλέον το έχουν εμπεδώσει!
Η βλακεία , αν εκεί είναι το θέμα , βροντοφωνάζει απο μακριά και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι αυτή η ίδια..ο χώρος έχει το δικό του βλάκα..εσένα!
Όσο για το πικάρισμα -άκου λέξη , ανθρώπου- ...που και πότε εσύ..ειδικά εσύ μπορεσες να με πικάρεις???
Υπάρχουν άνθρωποι, δώ μέσα ...που και μορφωμένοι και ευγενικοί και με ποιότητα είναι ... και δεν ασχολούνται με πικαρίσματα και δεν κινούνται απο την αδιάλλειπτη ανάγκη τους να αποδείξουν , ότι δεν είναι βλάκες..τώρα αν εσύ νοιώθεις ή είσαι ή φοβάσαι μην εμφανισθείς ως βλάκας και προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο ...καλό κατευόδιο!
Τα αποτελέσματα θα είναι μηδενικά , διότι η βλακεία και η ασυναρτησία είναι συνώνυμά σου!
Αυτά ως απάντηση , στον τρόπο που συνεχίζεις και απαντάς!
Όταν θα γίνεις άνθρωπος και φέρεσαι ως άνθρωπος , θα σου απαντήσω στο αντίστοιχο ύφος και ήθος!
Δεν προβλέπεται όμως ...ξανα και ξανα η βλακεία θα σε συναντά!!!
soul