ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/11/2009, 15:16:35
Γι αυτο το λέω Εαρινέ, επειδή έχεις "φάει" το κόλλημα σου και μασάς την πιπίλα σου, άσε εμάς τους υπολοιπους να κάνουμε διάλογο....Αφού
ρε παιδί μου, δεν το κατέχεις το άθλημα....
19/11/2009, 15:27:44
quote:

Γι αυτο το λέω Εαρινέ, επειδή έχεις "φάει" το κόλλημα σου και μασάς την πιπίλα σου, άσε εμάς τους υπολοιπους να κάνουμε διάλογο....Αφού
ρε παιδί μου, δεν το κατέχεις το άθλημα....

Τι διάλογο και διάλογο να κάνεις , αφού όλοι σ'εχουν κράξει για την απρεπή και ανώριμη συμπεριφορά σου..καλά δεν βλέπεις τίποτα??

Παντού βρίζεις και ειρωνεύεσαι , αποστερούμενος επιχειρημάτων και γνώσης...και όσο και να το παλεύεις δεν μπορείς να ξεφύγεις ...διότι είσαι η προσωποποίηση της βλακείας και της ηλιθιότητας!

Σε μένα άλλη φορά , αν μπορείς θα απευθύνεσαι με επιχειρήματα και λογικές απαντήσεις κατα τ'αλλα βάλτα με την Εκκλησία της Ελλάδος , η οποία σας εμφανίζει ως αιρετικούς!

Αν θέλεις μπορώ να θέσω υπ'οψιν σου την ιστοσελίδα που είναι καταχωρημένο , να το δείς...!

Και να δείς και την επίσημη θέση της , για σας και τους ομοσταυλούς σου...!

soul

19/11/2009, 15:45:08
Αγόρι μου, είσαι η προσωποποιηση της ανοησίας, με τα θέματα που έβαλες στο θέμα μύθος και θρησκεία...
Δεν μπορείς να δεις τι γράφεις;
Δεν έχεις άποψη και με κατηγορείς και για το ότι δεν έχω θέσεις , όπως και για τις θέσεις μου....Δεν σε κόβει, ότι λές άλλα αντι άλλων;
Δεν μπορείς να σοβαρευτείς με τίποτε επιτέλους;
Μην μπλέκεις με τα σίδερα, θα χτυπήσεις...
Εγω είμαι χρστιανός, εσύ τι ..μαιντανος εισαι;
Για το παλιό ημερολόγιο,αν είσαι νεοημερολογίτης, πες να σου εξηγήσω την ιστορία,αλλά, αν το κάνεις για να μου τη βγεις, φίλε είσαι πολύ λίγος....
Θα νοιώθω σαν να μου κάνουν δώρο, σαν μπουκιά γλυκό στο στόμα....
Μην μου ανοίγεις την όρεξη...
19/11/2009, 17:55:09
quote:

Αγόρι μου, είσαι η προσωποποιηση της ανοησίας, με τα θέματα που έβαλες στο θέμα μύθος και θρησκεία...
Δεν μπορείς να δεις τι γράφεις;
Δεν έχεις άποψη και με κατηγορείς και για το ότι δεν έχω θέσεις , όπως και για τις θέσεις μου....Δεν σε κόβει, ότι λές άλλα αντι άλλων;
Δεν μπορείς να σοβαρευτείς με τίποτε επιτέλους;
Μην μπλέκεις με τα σίδερα, θα χτυπήσεις...
Εγω είμαι χρστιανός, εσύ τι ..μαιντανος εισαι;
Για το παλιό ημερολόγιο,αν είσαι νεοημερολογίτης, πες να σου εξηγήσω την ιστορία,αλλά, αν το κάνεις για να μου τη βγεις, φίλε είσαι πολύ λίγος....
Θα νοιώθω σαν να μου κάνουν δώρο, σαν μπουκιά γλυκό στο στόμα....
Μην μου ανοίγεις την όρεξη...

Οι όροι και οι ορολογίες πεζοδρομιακού τύπου και επιπέδου που χρησιμοποιείς, φανερώνουν και δηλώνουν την ποιότητά σου ως άνθρωπος και χαρακτήρας!

Εσύ δηλώνεις χριστιανός αλλα κατα την επίσημη και αναγνωρισμένη εκκλησία της Ελλάδος , ο χώρος σου αποτελεί αίρεση και σύ είσαι ένας αιρετικός!

Στο ιερό εγκόλπιο σας καλούν αν μετανοήσετε και ότι δεν έχετε δικαίωμα να μετέχετε της θείας κοινωνίας!

Μπορείς να το δείς στην ανάλογη ιστοσελίδα και δεν το λέω εγώ!

Όσο για τις ιαχές παλληκαρισμού που εκφωνείς συνέχεια , τις αφήνω να τις αξιολογήσουν οι συνδίκτυοι!

Θα σε παρακαλέσω να μιλάς ως ενήλικος και όχι ως τσαμπουκάς πορτιέρης!

Αν πάντως δεν μπορείς να το ξεπεράσεις , μπορείς να ζητήσεις απο το χώρο ένα ραντεβού σε δημόσιο χώρο , παρουσία συνδικτύων και να με βρίσεις κατ'ιδίαν και ίσως και να χειροδικήσεις απέναντί μου...όπως και να φανεί, πόσο άνδρας είσαι!

Στο έχω πεί πάμπολες φορές -εξαπανέκαθεν- όπως περίφημα είπες σε άλλο πόστ , ότι σταμάτα να απειλείς και να βρίζεις ...άλλοι σε αποκαλούν ψεύτη και απατεώνα και βέβαια συμφωνώ απόλυτα μαζί τους , διότι λές συνεχεια ψέμματα και είσαι κοινός συκοφάντης και παλιάνθρωπος!

Παλιο-ημερολογίτης δηλαδή αιρετικός κατα την εκκλησία της Ελλάδος!

soul

19/11/2009, 18:54:16
Ο μόνος γνήσιος και αποκλειστικά συκοφάντης, Εαρινέ σε ολ΄κληρο το φόρουμ,είσαι εσύ..Ο μόνος ωπου δεν δηλώνει τι πιστεύει και αφορίζει ότι νάναι....
Το παλαιό ημερολόγιο, έχουν αυτή τη στιγμή, προς ενημέρωση σου,η Ρωσία, με 300 εκατομ πληθυσμό, κι όλες οι γύρω πρώην ανατολικές χώρες..Η Σερβία, η Βουλγαρία και τα Ιεροσόλυμα..Κοντολογίς εκτός
εκτός απο την Ελλάδα και το Πατριαρχείο Κων/πόλεως,όλες οι υπόλοιπες ορθόδοξες χώρες ,είναι με το παλίο....
Για ποια μειοψηφία και αίρεση μιλάς;
Τον σχωρεμένο τον Χριστόδουλο, που γιόρτασε δυο φορές Χριστούγεννα,
μια στην Αθήνα και μια 13 μέρες αργότερα στα Ιεροσόλυμα , τον θυμάσαι;
Αυτά, όμως έχσουν να κανουν με την επηροή της δύσης στην Ελλάδα, κάτω απο ύσκολες για την χώρα συνθήκες και αιτιολογούνται...Δεν διαφωνώ ότι τους αποδέχομαι....Αλλά, το ορθόν είναι το παλαιό ημερολόγιο, δια κανονικούς λόγους, όχι απο άποψη ισχύος....
Και που στα γράφω αυτά, μπας κι θα καταλάβεις;
Πάλι αρλούμπες θα λές, για την κόντρα...Ακόμη παιδικές ασθένειες.......
19/11/2009, 20:56:41
trexagireve

Για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας είστε σχισματικοί.
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας για σας είναι αιρετική.
Τα "μυστήριά" σας δεν αναγνωρίζονται από τους ορθόδοξους της Ελλάδας, όπως δεν αναγνωρίζονται οι παπάδες σας και οι επίσκοποι.

Τα υπόλοιπα είναι για να πείσεις τον εαυτό σου.

macedon

19/11/2009, 21:20:59
Ότι νάναι κι όπως νάναι, Μακεδών...Σου γράφω ότι με το παλιό είναι
η Ρωσία, η Σερβία, όλες οι ανατολικές και βαλκανικές χώρες,το άγιο
Όρος και τα Ιεροσόλυμα....Ποιους ακόμη θα ήθελες για να καταλάβεις
το αυτονόητο;Ότι με το παλιό, γιορτάζεται το Πάσχα....
Αλλά τι λέω;...Λές και θα καταλάβει;
19/11/2009, 21:27:45
quote:

Ο μόνος γνήσιος και αποκλειστικά συκοφάντης, Εαρινέ σε ολ΄κληρο το φόρουμ,είσαι εσύ..Ο μόνος ωπου δεν δηλώνει τι πιστεύει και αφορίζει ότι νάναι....

Εντάξει , άσε με μένα , που στο κάτω κάτω δεν σε είπα αιρετικό!

Η κοινή γνώμη της Ελλάδας σε λεει , εσένακαι όλους τους ομοσταυλούς σου...βάλτα μαζί τους , εγώ απλά κατέθεσα την πηγή όπου η επίσημη εκκλησία της Ελλάδας σας ορίζει ως αιρετικούς και σας καταμαρτυράει πολύ περισσότερα...εγώ φταίω?

Για τα υπόλοιπα , ότι είσαι ψεύτης και απατεώνας και τραμπούκος , φρόντισες εσύ με τον όμορφο τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι!

ΨΕΥΤΗΣ.
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
ΚΑΙ
ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ.

soul

22/11/2009

19/11/2009, 21:33:10
quote:

Ότι νάναι κι όπως νάναι, Μακεδών...Σου γράφω ότι με το παλιό είναι
η Ρωσία, η Σερβία, όλες οι ανατολικές και βαλκανικές χώρες,το άγιο
Όρος και τα Ιεροσόλυμα....Ποιους ακόμη θα ήθελες για να καταλάβεις
το αυτονόητο;Ότι με το παλιό, γιορτάζεται το Πάσχα....
Αλλά τι λέω;...Λές και θα καταλάβει;

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες , είστε ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

Ο Μακεδόνας και γώ δεν έχουμε καμμιά δουλειά...όλη η Ελλάδα , αυτό λέει και η επίσημη εκκλησία..σ'αυτούς πέστα...στην κοινή γνώμη..εσύ εξ'αλλου συνέχεια την επικαλούσες...ας πρόσεχες!

Αν δεν τα έλεγες αυτά , τώρα δεν θα είχας γίνει ξεφτίλας!

Αλλα δεν ξέρεις και τι λές...είσαι και αστοιχείωτος..

Εξαπανέκαθεν ...όπως εξαποδώ που λέμε!

soul

19/11/2009, 21:34:36
Εσύ Εαρινέ,είσαι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ,ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΑΖΟΝ,ΕΓΩΙΣΤΗΣ.ΨΕΥΤΗΣ, ΑΔΑΗΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ.....εκτος απο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,
ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΜΨΟΙΜΕΡΟΣ....
Τι λές; Θα συνεχίσουμε με τα κοσμητικά;

22/11/2009