- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
-Γεια σας μήπως έχετε χόρτα?
Μανάβης
-Όχι φίλε δεν έχουμε.
Πάει μετά σε ένα super market.
-Όχι δυστυχώς δεν έχουμε.
-Πάω στο επόμενο super market...
και η απάντηση η ίδια, δεν έχουμε!
Απελπισμένος ο φίλος μας που δεν βρήκε
χόρτα παίρνει το δρόμο του γυρισμού προς
το σπίτι του, μονολογώντας:
-Μα καλά αν δεν έχουν στο μανάβικο, ούτε στο super market
μα που στο καλό θα έχουν? Εκείνη την ώρα περνούσε έξω από
μια σχολή Kung Fu και λέει, ε τι έχω να χάσω ας ρωτήσω εδώ...
Μπαίνει λοιπόν στη σχολή Kung Fu και ρωτάει τον ασιάτη δάσκαλο:
-Χόρτα? Όσα θέλεις φίλε μου, να άνοιξε την πόρτα
στο βάθος και πάρε όσα θέλεις!!!
Ηθικό δίδαγμα.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Στου Kung Fu την πόρτα όσα θέλεις χόρτα!
If the truth hurts prepare for pain.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Νά 'σαστε καλά, με κάνατε και γέλασα!!! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
everybody's a comedian ! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κι εγώ ομολογώ πως με μερικά απ' αυτά ξεκαρδίστηκα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ!!
gh
Ο νταλικέρης σταματάει και τότε το κόκκινο ανθρωπάκι του λέει:
- "Γειά σου είμαι ο μικρός κόκκινος βλάκας και θέλω να μου δώσεις κάτι να φάω!!"
Τι να κάνει το τυπάκι του δίνει λίγο φαγητό.
Μετά από λίγο όμως βλέπει ένα μικρό πράσινο ανθρωπάκι να του κάνει και αυτό σήμα και να του λέει:
- "Γεια σου είμαι ο μικρός πράσινος βλάκας και θέλω να με πας μέχρι το σπίτι μου."
Ο νταλικέρης πράγματι πάει το πράσινο ανθρωπάκι σπίτι του, αλλά μετά απο λίγο βλέπει ένα μικρό κίτρινο ανθρωπάκι να του κάνει κι αυτό ωτο-στοπ. Τι να κάνει σταματάει και το μικρό κίτρινο ανθρωπάκι του λέει:
- "Γεια σου είμαι ο μικρός κίτρινος βλάκας και θέλω να μου δώσεις κάτι να πιω γιατί διψάω πολύ!"
Ο νταλικέρης είχε αρχίσει να τα παίρνει αλλά έκανε υπομονή και του έδωσε λίγο νερό. Λίγα μέτρα όμως πιο κάτω βλέπει ένα μικρό μπλε ανθρωπάκι και εκνευρισμένος πριν προλάβει να του ζητήσει οτιδήποτε του λέει:
- "Ξέρω, ξέρω είσαι ο μικρός μπλε βλάκας και τι θέλεις;"
- "....Άδεια και δίπλωμα παρακαλώ!!" Του απαντά ....
Tο ηθικό δίδαγμα.. Οταν οδηγείτε φοράτε τα γυαλιά σας..
Το ένα βουτάει το άλλο μέσα στη λίμνη, πάνε να πνιγούνε, ανάσα δεν μπορεί να πάρει κανένα!
Εκείνη την ώρα, περνάει από την περιοχή ένας πρόσκοπος. Βλέπει από μακριά κακό, φασαρία και νερά να πετάγονται μέσα στη λίμνη κι αποφασίζει να τραβήξει κατά κει, να δει τι συμβαίνει.
Βλέπει τα χέλια που σκυλοπνίγονταν στον καυγά και ως καλός πρόσκοπος, τείνει ένα χέρι βοήθειας.
Πρώτα, σώζει το μικρότερο, που ήταν και το πιο αδύναμο.
Μετά, σώζει το μεγαλύτερο, που καθώς φαινότανε, είχε πιει πολύ νερό, και την έβγαζε δεν την έβγαζε.
Αποκαμωμένος, κάθεται στην άκρη της λίμνης, και ρεμβάζει όταν...
δύο γλιστερές θηλιές - τα δύο χέλια - τον αρπάζουν, τον πετάνε μέσα στη λίμνη και...τον πνίγουνε!!!
Ηθικό δίδαγμα;
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Τό'να χέλι πνίγει τ''αλλο και τα δυο τον πρόσκοπο!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μέγας και τρανός.
Ο πιο γρήγορος του χωριού.
Πήγε στην Αθήνα και ευθύς ανοίχτηκε μπροστά του, μεγάλη καριέρα ως κασκαντέρ. Τα λεφτά, τα γρήγορα αμάξια, οι ωραίες γυναίκες, γίνανε καθημερινότητα γιαυτόν.
Αλλα δεν ήταν ευτυχισμένος.
Κάτι βασάνιζε το μυαλό του.
Εκεί, στο χωριό, τον περίμενε ένας άθλος, που στην αναμέτρηση μαζί του, ποτέ δεν είχε φανεί όσο τολμηρός θα ήθελε.
Ο λόφος.
Να ανέβει το λόφο με το γρήγορο Honda παπάκι του, και να τον κατέβει μονομιάς, χωρίς σταματημό κι όλα αυτά μέσα σε ένα λεπτό της ώρας!
Μια και δυο, κίνησε για το χωριό.
Έβαλε τα ανάλογα στοιχήματα, και τον βρίσκουμε στους πρόποδες του λόφου να μαρσάρει άγρια, έτοιμος για το ραντεβού του με τη μεγάλη πρόκληση.
Ξεκινά με φόρα.
Οι πέτρες και τα ραδίκια σκυρτούν στο πέρασμά του.
Νάτον!
Πλησιάζει στην κορυφή...και τότε...
Ένας γκρεμός εμφανίζεται μπροστά του.
Το παπάκι γκρεμοτσακίζεται, κυλάει μαζί με τα χαλίκια στο βάραθρο, στην αλύπητη άβυσσο του γκρεμού κι από πίσω ο Ντέϊντζεροους, κορδοκυλάει κι αυτός, μέχρι που φτάνει στον πάτο.
Εκεί, όπου είναι και το παπάκι.
Ηθικό δίδαγμα;
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Κύλησε ο Ντέϊντζεροους και βρήκε το παπάκι!
κάνε κλικ!![]()
Το πλοίο όμως βυθήστηκε και βρέθηκαν οι δυο τους ναυαγοί σ'ένα μικρό νησάκι...
Όλα καλά μόνο που η τροφή ήταν λιγοστή...ώσπου δεν έμεινε τίποτα...
Του Μάικ άρχισαν να του γυρίζουν τα μυαλά...Έπρεπε να επιζήσει...
Η μόνη λύση ήταν να φάει τη φίλη του...
Ηθικό δίδαγμα??
-
-
-
-
-
-
Ζήσε Μάικ μου να φας τη φίλη...
I'm the lizard king,I can do anything!
Ένας τύπος μπαίνει σ' ένα μπαρ και ζητάει απελπισμένα από τον μπάρμαν ένα ποτό. O μπάρμαν αρνείται κατηγορηματικά, αλλά βλέποντας τον τύπο να επιμένει τον λυπήθηκε και του λέει ότι το μόνο που μπορεί να του βρει, είναι ένα μπουκάλι Campari. Έπρεπε όμως να το καμουφλάρει να μη βρουν κι οι δυο το μπελά τους.
Παίρνει λοιπόν το μπουκάλι, και το χώνει μέσα σ' ένα κουτί βούτυρο που βρήκε στην κουζίνα.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>