ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
el.elyonΜέλος
13/01/2007, 12:34:51
quote:

Odysseus nemo: <<Η πορεία του είναι μοναχική ακόμη και αν ζει σε μια κοινωνία ανθρώπων.>>

el.elyon:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

[quote]ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Odysseus nemo ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ!

Odysseus nemo: <<Αυτό το "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" με μπερδεύει. Τον αναφέρεις ως "Άνθρωπο" (που ίσως συμφωνήσω μαζί σου) ή ως "άνθρωπο" (όπου μάλλον οι περισσότεροι τον έχουν για να τρέφουν την φιλαυτία τους)>>

el.elyon:
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Odysseus nemo: <<Σαν καθρέπτη φίλε τι εννοείς; Το αντικείμενο ή το μέσο (όπως το νερό) που αντανακλά την εικόνα του περιβάλλοντα χώρου ή την παρουσία του συνανθρώπου;>>

el.elyon:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ! ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Odysseus_nemoΜέλος
15/01/2007, 02:51:04
quote:

Odysseus nemo: <<Η πορεία του είναι μοναχική ακόμη και αν ζει σε μια κοινωνία ανθρώπων.>>

el.elyon:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

Νομίζω πως οι πράξεις και οι σκέψεις καθορίζουν το μέτρο της ανθρωπινότητάς μας και όχι η πορεία.

quote:

el.elyon:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ! ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

Σωστά! Αλλά αυτό ήταν που χρησιμοποιήθηκε πρώτα ως καθρέφτης !

Ο καθρέπτης υπάρχει για να βλέπουμε πως είναι εξωτερικά ο εαυτός μας και να μπορούμε έτσι να του αλλάζουμε μορφή. Άλλοτε γοητευτική και άλλοτε απογοητευτική. Το ζητούμενο στην περίπτωση αυτή είναι κατά πόσο εμφανίζουμε σωστά και ακέραια τον εαυτό μας.

Η χρήση του μας κάνει Ανθρώπους ;

[size=1Ωραίο το καλούπι, αλλά ο Καταλύτης Χρόνος το σπάει, με σύμμαχο τον Προδότη Χώρο][/size=1]

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

maraki8Μέλος
15/01/2007, 09:10:29
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ!

Αγαπητέ μου ελ.ελυον,παρακολουθώ την συζήτηση και είπα να πω την γνώμη μου κι εγώ.
Πολύ σωστά το είπες,"πανω απ'ολα ο άνθρωπος".Το "κοινό" που ανέφερε ο Dying Incubus υφίσταται αγαπητέ μου.Τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός μας,δεν τον χωρίζουν από κανέναν συνάνθρωπό του.Ή μήπως νομίζεις πως οι άθεοι συναναστρέφονται μόνο άθεους,οι χριστιανοί χριστιανούς κ.ο.κ;Δεν μας χωρίζει τίποτα αγαπητέ μου..Οι θρησκείες δεν χωρίζουν κανέναν,ο φανατισμός το κάνει αυτό...Να σου φέρω κι ένα προσωπικό παράδειγμα.Πολύ συχνά στο Εσωτερικα,διαφωνώ με ένα συγκεκριμένο μέλος,σε σημεία "καβγά".Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι το συγκεκριμένο μέλος το έχω απορρίψει και ως άνθρωπο,δεν σημαίνει αυτό πως αν γνώριζα το μέλος αυτό εκτός φόρουμ,δεν θα συναναστρεφόμουν μαζί του...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Τίποτα δεν μας χωρίζει αγαπητέ μου ελ.ελυον...
anasesΜέλος
15/01/2007, 09:43:56
η ερωτηση θα επρεπε να ειναι αν ο ανθρωπος μπορει να ειναι θεμα θρησκειας.
μια βολτα στον πολιτισμο της αιγυπτου μας δινει λιγο φως για το που οδηγει η "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" καποιου.οι φαραω θελαν να λατρευονται ως θεοι αναμεσα στους αλλους αφου μονο αυτοι γνωριζαν την "αληθεια" και θεωρουσαν τους αλλους "μη αρκετα ανθρωπους".
θρησκεια=πολιτικη=ποδοσφαιρο=καφενιο.
η σχεση του ανθρωπου με τον θεο του ειναι προσωπικη.
ο κοινωνικος θεος τους περιοριζεται στο "να'μαστε καλα".
οποιος μπει και βγει ποτε απο το δεος του ισως να συναντησει τον θεον εαυτον του.
καλο μεσημερι...
15/01/2007, 10:15:25
quote:
anases

Κατά τη γνώμη μου η ερώτηση αυτή δεν έχει νόημα, με τον ίδιο τρόπο που η ερώτηση "μπορεί ο άνθρωπος να είναι θέμα αυτοκινήτου" στερείται νοήματος.

Και το αυτοκίνητο και η θρησκεία και ένα σωρό άλλα, υλικά και μη, δημιουργήματα του ανθρώπου έγιναν για να τον εξυπηρετήσουν σε πολλαπλά επίπεδα της ζωής του και ως εκ τούτου αποτελούν προϊόντα του. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αποτελεί θέμα των προϊόντων του, στα οποία περιλαμβάνονται και οι εκάστοτε θεοί του, είτε Οντιν λέγονται είτε Γιαχβέδες είτε Ιησούδες είτε Αλλάχηδες.

macedon

anasesΜέλος
15/01/2007, 10:39:39
macedon αυτη η σελιδα θα σε ενδιαφερει,(η μαλον ολους τους ενδιαφερει)
πες σε παρακαλω ποια ειναι η γνωμη σου για αυτα που λεγονατι σε αυτη τη σελιδα.

.....One night Ceres dreamed of Proserpine, who begged her mother to come to her aid. Girding herself with a Serpent, and carrying two lighted torches in her hands, Ceres started out to find her daughter. After travelling throughout the world, she finally returned to Greece. Weary and sad, she sat down on a stone, where she remained in meditation for nine days and nights. The place where she sat became the site of the Eleusinian School, in which the final initiations occupied nine days and nights. Homer says that this period refers to the nine spheres through which the soul descends into the body. It also has reference to the nine months of pre-natal life which the soul needs to form its body.......

ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΕΔΩ..
http://www.wisdomworld.org/additional/ancientlandmarks/TheGreekMysteries.html

el.elyonΜέλος
15/01/2007, 10:49:33
quote:

quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ!

Αγαπητέ μου ελ.ελυον,παρακολουθώ την συζήτηση και είπα να πω την γνώμη μου κι εγώ.
Πολύ σωστά το είπες,"πανω απ'ολα ο άνθρωπος".Το "κοινό" που ανέφερε ο Dying Incubus υφίσταται αγαπητέ μου.Τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός μας,δεν τον χωρίζουν από κανέναν συνάνθρωπό του.Ή μήπως νομίζεις πως οι άθεοι συναναστρέφονται μόνο άθεους,οι χριστιανοί χριστιανούς κ.ο.κ;Δεν μας χωρίζει τίποτα αγαπητέ μου..Οι θρησκείες δεν χωρίζουν κανέναν,ο φανατισμός το κάνει αυτό...Να σου φέρω κι ένα προσωπικό παράδειγμα.Πολύ συχνά στο Εσωτερικα,διαφωνώ με ένα συγκεκριμένο μέλος,σε σημεία "καβγά".Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι το συγκεκριμένο μέλος το έχω απορρίψει και ως άνθρωπο,δεν σημαίνει αυτό πως αν γνώριζα το μέλος αυτό εκτός φόρουμ,δεν θα συναναστρεφόμουν μαζί του...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Τίποτα δεν μας χωρίζει αγαπητέ μου ελ.ελυον...

el.elyon:
ΕΛΠΙΖΩ, ΜΑΡΑΚΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.....
Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ .....ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΟΥΤΕ ΣΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.....ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.....ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....;
ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄ΚΟΙΝΟ΄ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ.....;

ΤΟ ΄ΚΟΙΝΌ' ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΑΚΙ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ.....;
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

maraki8Μέλος
15/01/2007, 11:48:03
quote:
Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ .....ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ.....ΟΥΤΕ ΣΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ.....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.....ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.....ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.....;
ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄ΚΟΙΝΟ΄ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ.....;

ΤΟ ΄ΚΟΙΝΌ' ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΑΚΙ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ.....;
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....!

Μα η πράξη αγαπητέ μου,φαίνεται.Όλοι μας συναναστρεφόμαστε-θέλω να πιστεύω-άτομα τα οποία είναι αντίθετα με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.Δεν με απασχολεί αν ο άνθρωπος που εχω μπροστα μου είναι ινδουιστής,χριστιανός ή μουσουλμάνος.Δεν μας χωρίζου οι θρησκείες,απλά μας κάνουν να διαφέρουμε.Επαναλαμβάνω,ο φανατισμός χωρίζει αγαπητέ μου.Αν πιστεύεις ότι η θρησκεία χωρίζει,λογικά δεν θα συναναστρέφεσαι άτομα διαφορετικώ πεποιθήσεων,κάτι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι ισχύει για σένα.
Όσο για την Ιστορία,τα δείγματα διαίρεσης,διωγμών κλπ που εχουμε στην διάθεσή μας,είναι όλα αποτελέσματα ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ.
Και δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω τα πράγματα αγαπητέ μου,προσπαθώ απλά,να σκεφτώ ανθρώπινα και λογικά...
el.elyonΜέλος
15/01/2007, 11:50:11
quote:

μια βολτα στον πολιτισμο της αιγυπτου μας δινει λιγο φως για το που οδηγει η "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ" καποιου.οι φαραω θελαν να λατρευονται ως θεοι αναμεσα στους αλλους αφου μονο αυτοι γνωριζαν την "αληθεια" και θεωρουσαν τους αλλους "μη αρκετα ανθρωπους".
θρησκεια=πολιτικη=ποδοσφαιρο=καφενιο.
η σχεση του ανθρωπου με τον θεο του ειναι προσωπικη.
ο κοινωνικος θεος τους περιοριζεται στο "να'μαστε καλα".
οποιος μπει και βγει ποτε απο το δεος του ισως να συναντησει τον θεον εαυτον του.
καλο μεσημερι...

el.elyon:
ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ anases.....ΑΥΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.....ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ 'ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ'.....ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 'ΚΑΠΟΙΟΥ' ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.....ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....!!!
ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΦΙΛΕ anases .....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
15/01/2007, 12:08:03
quote:

quote:

Μα η πράξη αγαπητέ μου,φαίνεται.Όλοι μας συναναστρεφόμαστε-θέλω να πιστεύω-άτομα τα οποία είναι αντίθετα με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.Δεν με απασχολεί αν ο άνθρωπος που εχω μπροστα μου είναι ινδουιστής,χριστιανός ή μουσουλμάνος.Δεν μας χωρίζου οι θρησκείες,απλά μας κάνουν να διαφέρουμε.Επαναλαμβάνω,ο φανατισμός χωρίζει αγαπητέ μου.Αν πιστεύεις ότι η θρησκεία χωρίζει,λογικά δεν θα συναναστρέφεσαι άτομα διαφορετικώ πεποιθήσεων,κάτι που δεν μπορώ να πιστέψω ότι ισχύει για σένα.
Όσο για την Ιστορία,τα δείγματα διαίρεσης,διωγμών κλπ που εχουμε στην διάθεσή μας,είναι όλα αποτελέσματα ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ.
Και δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω τα πράγματα αγαπητέ μου,προσπαθώ απλά,να σκεφτώ ανθρώπινα και λογικά...

el.elyon:
ΑΥΤΗ ΣΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ.....ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΩΡΑΙΑ.....ΑΛΛΑ.....
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΞΗ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.....ΑΥΤΟΙ.....Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.....ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.....ΕΙΝΑΙ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΕΧΟΥΝ ΄ΚΟΙΝΌ'.....ΤΟ 'ΚΟΙΝΟ' ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ.....
ΜΠΟΡΕΙ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!