- Οι Πειρατές της Καραϊβικής - - Κινηματογράφος -
Καταπληκτικά εφφέ, εξαιρετική υπόθεση και ίσως η πρώτη πειρατική ταινία που με κράτησε ξύπνιο.....![]()
Να την δείτε....... Άλλη μια φορά: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΦΦΕ!!!!!!!!!!!!!
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
Ας αναφερθει και ενας Τζωνυ Ντεπ σε τρελλα κεφια!!!!
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Πιστεύω ότι αν ήταν μικρότερη σε διάρκεια και έμενε μακριά από το κλασσικό πια happy ending θα ήταν όλα πολύ πιο όμορφα και ατμοσφαιρικά!
Βέβαια είναι η καλύτερη πρόταση της εποχής και σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Οπότε τρέξτε στους κινηματογράφους.
Φιλικά

quote:
Aυτή η σημαία των πειρατών, σε μαύρο φόντο, με μια νεκροκεφαλή και τα οστά χιαστί πότε και πώς προέκυψε. Aν γνωρίζει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε
Δεν είδα την ταινία αλλά κάτι μπορώ να κάνω για την ερώτηση:
"Of these, the most common symbol was the skull, the symbol of death. It was also frequently depicted in association with crossed bones, another death symbol (although only Edward England flew the "skull and crossed bones" in it's pure form. Christopher Condent's banner repeated the same symbol 3 times.) Both signs were commonly 'momento mori' on 16th and 17th century gravestones all over the British Isles. Other symbols were complete skeletons, spears, swords, hourglasses, initials, hearts, crossed swords, wings and raised glasses."
Και σε μετάφραση:
"Από αυτά (τα σύμβολα) το πιο κοινό ήταν το κρανίο,σύμβολο του θανάτου.Επίσης απεικονιζόταν μαζί με σταυρωτά οστά κνήμης,άλλο ένα σύμβολο θανάτου, (αν και μόνο ο Edward England είχε αυτή τη σημαία στην αυθεντική της μορφή.Η παραλλαγή του Christopher Condent είχε τρεις φορές την ίδια παράσταση). Και τα δυο σύμβολα ήταν διαδεδομένο 'momento mori' τον 16ο και 17ο αιώνα στις επιτύμβιες στήλες στις Βρετανικές Νήσους.Άλλα σύμβολα ήταν πλήρεις σκελετοί, λόγχες,σπαθιά,κλεψύδρες,αρχικά ονομάτων,καρδιές,διασταυρωμένα ξίφη, φτερά και υψωμένα ποτήρια."
Περισσότερα στη διεύθυνση: http://www.westcoastmutineers.com/flags.htm
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Ψάχνω να βρω κατά πόσο οι πειρατές έχουν, ενδεχομένως, σχέση με κάποιο στόλο που την έκανε γι' αλλού. O νοών νοείτω...
Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε
Αν και δεν είμαι Johnny Depp fun .. στην συγκεκριμένη ταινία είναι απολαυστικός…
Γιώργος…![]()
… you better start believing in ghost stories dear… you’re in one…![]()
Secondborn, όντως η διάρκεια είναι κάπως μεγάλη, αλλά πιστεύω ότι έχει κρατήσει σωστές αναλογίες, οι οποίες δεν σε κάνουν να βαρεθείς... Και τί είδους τέλος ήθελες;;;; Να μας αφήσουν με την απορία οι βουρδουλακιασμένοι;!;!;!
Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι δεν έχει τους κλισαρισμένος ηρωισμούς ανάλογων ταινιών... ΑΠΛΑ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ!!!!
Και πραγματικά ο Τζόνυ Ντεπ είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!!
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
quote:
Και τί είδους τέλος ήθελες;;;; Να μας αφήσουν με την απορία οι βουρδουλακιασμένοι;!;!;!
Εντάξει δεν είπαμε και τέτοιο τέλος! Αλλά το φιλί στο τέλος τί το ήθελε;;;
Μου θύμισε λίγο κλασική αισθηματική ταινία που τελειώνει με το πολυαναμενόμενο φιλί...
Τέλος πάντων. Αυτά είναι λεπτομέρειες.
Το βασικό είναι ότι αξίζει να πάει να τη δει κάποιος και είμαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά.

Παιδιά μηπώς θυμάστε την τελευταία ατάκα που είπε στην τύπησα το άτομο όταν τη χεραιτούσε...
Ακόμη την σκεύτομαι και γελάω!
¨ΑΡΓΩ¨ γιατί δεν βιάζομαι και η Ψυχή μου λαχταρά πάντα ταξίδια...
Η σαρκα μου θελει να πιει.. αλλα οσο και αν πινω.. δε ξεδιψαω..
Οσο και αν τρωω.. δε χορταινω...
.................................
Καταπληκτικος ο Jonny Deep
Κουκλα η τυπισα..
Είχα πολύ καιρό να δώ τόσο καλογυρισμένη,ρυθμική ταινία.
Ο Johnyς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ !!!
Την ξαναβλέπω άνετα.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/film/3194202.stm
Γιώργος![]()
..part XI