ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ο ανθρωπος της διπλανης πορτας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ο ανθρωπος της διπλανης πορτας - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

jonniebegood31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maraki8Μέλος
14/12/2006, 15:07:00
quote:
Και πολύ καλά κάνεις, αγαπητή μου!
Όπως κι η GWGW!
Μην σας φέρνουμε και τσιγάρα στον Κορυδαλλό

χαχαχα,μην φοβάσαι.Ακόμα δεν έχω κοντέψει να φονεύσω(έχω κοντέψει να σπάσω κεφάλι πάντως),άρα τα τσιγάρα,αν τα φέρνεις,θα έιναι για λίγο καιρό!!!

Εγώ σκέφτομαι και κάτι άλλο πάντως,όσον αφορά τον θυμό.Κάποιος μου είχε πεί κάποτε ότι τα πιο αγαπημένα μας άτομα,ειναι και αυτά που μας θυμώνουν και περισσότερο.Το πιστεύετε αυτό;εγώ πάντως έχω αρχίσει και το ψιλοπιστεύω...

GWGWΜέλος
14/12/2006, 15:27:51
quote:

Κάποιος μου είχε πεί κάποτε ότι τα πιο αγαπημένα μας άτομα,ειναι και αυτά που μας θυμώνουν και περισσότερο.Το πιστεύετε αυτό;εγώ πάντως έχω αρχίσει και το ψιλοπιστεύω...

Πολυ καλα σου ειπε..!
εγω το εχω παρατητησει αυτο απο τα ζωα που κατα καιρους ειχα (για μενα ειναι σημαντικη συγκριση αυτη, για αλλους μπορει να μην ειναι)
τα ζωα, παντα εχουν ποιο μεγαλη αδυναμια αυτον που τα μαλλωνει, αυτον που τους βαζει ορια και δεν τα αφηνει να ειναι ανεξελεγκτα...
ισως γιατι τον σεβονται...? δε ξερω...ισχυει ομως..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
vasiliskosΜέλος
15/12/2006, 00:24:58

quote:
Άψογη vasiliskos!

maraki8 σ'ευχαριστώ ένας καλός λόγος είναι πάντα βάλσαμο ακόμα κι αν δεν αισθάνομαι με τίποτα άψογη

quote:
Πως θα μάθουμε όμως να ζούμε την στιγμή που περιοριζόμαστε στο να επιβιώνουμε?

πεισμόνοντας

15/12/2006, 01:13:29

quote:

quote:

vasiliskos

πεισμόνοντας

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

15/12/2006, 02:00:45
Γειά και χαρά.

Τεστ για όλους του συμμετέχοντες σε ένα ακόμα γαμ@το τόπικ από τον Γιάννη.

Κλείσε τα μάτια και σκέψου αγαπητέ συμφορουμίστα ότι αυτήν την στιγμή βιάζω την γυναίκα σου , χτυπώ τα ανήλικα παιδιά σου ενώ ταυτόχρονα πετάω φόλα στο κατοικίδιο σου. Κόβω τα λάστιχα του αυτοκινήτου σου ενώ η κόρη σου έχει πέσει αιμόφυρτη στην γη μετά τον βιασμό που της έκανα.

Παρόλα αυτά επειδή είσαι τελείως βλάκας και χαζός σου δίνω μια καραμπίνα με ένα φυσίγγιο για να αυτοκτονήσεις πάνω από τα πτώματα των κατοικίδιων σου που πριν λίγο ξεψύχησαν από τις φόλες μου.

Εγώ θα πίνω την φραπεδιά μου χαζεύοντας το χάλι σου λίγα μέτρα πιο πέρα.
Looser.
Τι περιμένεις λοιπόν πάτα την σκανδάλη.

Και ερωτώ !
Μετά από όλα αυτά την πατάς ή δεν την πατάς;
Κι αν την πατήσεις δεν θα με στοχεύσεις ;θα με αφήσεις να πίνω τον καφέ μου γελώντας για τα κατορθώματα μου;

Ή είσαι τόσο πανίβλακας που θα με συγχωρέσεις;

Μάλλον....

Υγ. τεστ είπαμε είναι...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
15/12/2006, 02:45:25

καλως τον φιλο μου τον Ελαχιστο!!!

quote:

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Και ερωτώ !

την πατας και δεν εισαι "ανθρωπος της διπλανης πορτας" αλλά καποιος που υπερασπιζεται την οικογενεια του, "λογοτιμητης"

αν θελησεις να εκδικηθεις το κακο που εκανε, τον σακατευεις ανεπανορθωτα ωστε να υποφερει - ετσι ομως πεφτεις στο επιπεδο του

βγαινει πολυ συχνα και βιαια στους περισσοτερους ανθρωπους οταν αναφερονται στην τιμωρια των δραστων: "να τους κρεμασουν, να τους γδαρουν, να τους ψησουν ζωντανους", κτλ, κτλ, κατι που με κανει να τους υποψιαζομαι για πιθανους "ανθρωπους της διπλανης πορτας"

αν θελησεις να απαλλαξεις την κοινωνια απο εναν επικινδυνο για ολους ανθρωπο, απλα του την αναβεις χωρις καν να το καταλαβει, ανωδυνα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

maraki8Μέλος
15/12/2006, 08:52:45
quote:
Και ερωτώ !
Κι αν την πατήσεις δεν θα με στοχεύσεις ;θα με αφήσεις να πίνω τον καφέ μου γελώντας για τα κατορθώματα μου;

Την πατάς και την παραπατάς!Και θα συμφωνήσω με τον JBG,ότι αν το κάνεις δεν θα είσαι ακόμα ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας,αλλά ο υπερασπιστής της οικογένειας σου,των αγαπημένων σου ατόμων.

quote:
αν θελησεις να εκδικηθεις το κακο που εκανε, τον σακατευεις ανεπανορθωτα ωστε να υποφερει - ετσι ομως πεφτεις στο επιπεδο του

Δεν νομίζω σε τέτοιες στιγμές να σε ενδιαφέρει το επίπεδο του τέρατος που σου έκανε τέτοιο κακό.Ούτε όμως και θα σε ενδιέφερε να τον σακατέψεις ανεπανόρθωτα ώστε να τον εκδικηθείς.Το μόνο που θα θέλεις είναι να πάψει να υπάρχει,οπότε του την ανάβεις στο δόξα πατρί και τέρμα.Θυμάμαι κάποτε την μητέρα μου,μια αντίδραση που είχε σε μια δασκάλα που τόλμησε να μου τραβήξει το αυτί,ήταν έτοιμη να την λυντσάρει.Και η μητέρα μου είναι ήρεμος άνθρωπος,χωρίς βίαιες ή έντονες εκρήξεις.Μου είχε πεί τότε "είμαι καλή και χρυσή αλλά όταν πειράξει κάποιος την οικογένειά μου,γίνομαι ΣΚΥΛΑ!!!" Αυτό είναι και το φυσιολογικό νομίζω.Το να συγχωρεί κάποιος ανθρώπους που έχουν βλάψει σε τέτοιο βαθμό την οικογένειά του,αν μη τι άλλο είναι χαζό,αν όχι αδύνατο...
maraki8Μέλος
15/12/2006, 09:03:01
quote:
Πολυ καλα σου ειπε..!
εγω το εχω παρατητησει αυτο απο τα ζωα που κατα καιρους ειχα (για μενα ειναι σημαντικη συγκριση αυτη, για αλλους μπορει να μην ειναι)
τα ζωα, παντα εχουν ποιο μεγαλη αδυναμια αυτον που τα μαλλωνει, αυτον που τους βαζει ορια και δεν τα αφηνει να ειναι ανεξελεγκτα...
ισως γιατι τον σεβονται...? δε ξερω...ισχυει ομως..

Εγώ δεν ανήκω σε αυτά τα κατοικίδια.Ο λόγος;το να με πατρονάρει ή να με διορθώνει κάποιος με κάνει και νιώθω μικρή και ανόητη.Δεν είμαι ανεξέλεγκτη,αναγνωρίζω το καλό και το κακό αλλα μου την δίνει να μου "την λενε"...

quote:
maraki8 σ'ευχαριστώ ένας καλός λόγος είναι πάντα βάλσαμο ακόμα κι αν δεν αισθάνομαι με τίποτα άψογη

Το καλό πρέπει πάντα να λέγεται καλή μου.Όσο για το αν νιώθεις άψογη,πάρε μαθήματα από μενα,που είμαι άψογη(και θεά και τα λοιπά) και θα δείς βελτίωση!!!
15/12/2006, 09:11:15
Αγαπητή μου maraki, εγώ πάλι αν χάσω τον έλεγχο δεν ξέρω που θα σταματήσω...
Χεχε!

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

πεισμόνοντας

Κι εγώ αυτό πιστεύω, αγαπητή μου vasiliskos!
Και το πείσμα αυτό θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλο για να κλείσεις τα αυτιά σου στις Σειρήνες κι η βούληση σου ενεργοποιημένη για να μην συμβιβαστείς και μείνεις πίσω.
Αν μείνεις για λίγο πίσω πιστεύοντας οτι θα πάρεις το επόμενο δρομολόγιο νομίζοντας οτι θα είσαι περισσότερο έτοιμος τότε, ίσως χάσεις.
Θα έχεις πάρει άλλο λεωφορείο για άλλο προορισμό...

Υ.Γ. Φίλτατε ΕΛΑΧΙΣΤΕ, δεν φαντάζεσαι τι θα πάθαινες μετά αν έπεφτες στα χέρια μου...
Αν έχεις δει τον Hannibal, ίσως ψυλλιαστείς τι εννοώ!

Υ.Γ.1 Test είναι είπαμε!

Υ.Γ.2 Να σε βλέπουμε πιο συχνά γιατί μας έλειψες!

In anticipation of my resurrection...

GWGWΜέλος
15/12/2006, 09:31:47
quote:

Δεν είμαι ανεξέλεγκτη,αναγνωρίζω το καλό και το κακό αλλα μου την δίνει να μου "την λενε"...

κουκλα, αυτος που σε αγαπαει και σε νοιαζεται δε θα σου πει κατι για να σου "την πει". μη το βλεπεις ετσι..

quote:
την πατας και δεν εισαι "ανθρωπος της διπλανης πορτας" αλλά καποιος που υπερασπιζεται την οικογενεια του, "λογοτιμητης"

σωστα..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
maraki8Μέλος
15/12/2006, 12:21:42
quote:
κουκλα, αυτος που σε αγαπαει και σε νοιαζεται δε θα σου πει κατι για να σου "την πει". μη το βλεπεις ετσι..

Αυτό το "κούκλα" με σκλαβώνει καλή μου.Τεσπα,δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες,όμως ας το ρίξουμε το φταίξιμο στον παλιοχαρακτήρα που κουβαλάω

quote:
Αγαπητή μου maraki, εγώ πάλι αν χάσω τον έλεγχο δεν ξέρω που θα σταματήσω...
Χεχε!

Αγαπητέ μου D.I.,αφού είσαι ικανός να μαγειρέψεις μυαλά και να τα φας,είσαι ικανός για όλα!!!!.ΣΤο εξής,θα προσπαθήσω να μην διαφωνώ ποτέ μαζί σου στις συζητήσεις!!!!!