- Tρομακτικος Ψιθυρος!!Διαβαστε! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ευχαριστω για τον χρονο σας!!
Όπως και να 'χει, η πιθανότητα αυθυποβολής σε αυτά τα πράγματα είναι πολύ μεγάλη. Κατα πάσα πιθανότητα οι ήχοι που άκουσες ήταν απο τους πάνω, τους δίπλα ή τους απο κάτω. Συμβαίνει να ακουγονται ψίθυροι ειδικά οταν οι απο πάνω... έχουν ανοικτή τηλεόραση όλο το βράδυ.
Μπορεί να τύχει επίσης να υπάρξουν παρεμβολές σε ηχεία ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα.
Μπορείς επίσης κάποιος να σου κάνει πλάκα, ειδικά αν έχεις φίλους ή αδέρφια κοντά.
Σε κάθε περίπτωση, relax.
Ο,τι και να είναι, μπορείς να το αντιμετωπίσεις με αυτόν τον απλό τρόπο: Να μην έχεις φόβο.
Όταν όμως σου έρχεται φόβος, μην τον πιέζεις, άσ'τον να ρεύσει ελέυθερος. Αν φοβάσαι, πες στον εαυτό σου "Θα φοβηθώ ελεύθερα"
Μπορείς επίσης μέσ'την καθημερινότητά σου, να ενσωματώσεις την προσευχή, π.χ. το Πάτερ Ημών, ή όποια προσευχή μικρή ή μεγάλη σε κάνει να έχεις επαφή με κάτι θεϊκό. Δε χρειάζεται να προσεύχεσαι οταν φοβάσαι, αρκεί να προσεύχεσαι τις υπόλοιπες ώρες της μέρας.
Αυτά.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/08/2012 23:07:11
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
quote:
Μου έχει τύχει και μένα να ακούσω κάποιον να λέει το όνομά μου ενώ δεν υπήρχε κανείς. Δεν τρόμαξα όμως. Το θεώρησα δημιούργημα του νου μου, αργότερα.
Kαι εμένα μου έχει τύχει,παιχνίδια του μυαλού είναι, πρέπει να εξηγούνται και επιστημονικά νομίζω, αν δεν κάνω λάθος δηλαδή...
All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)
What is wrong with our heavy metal hamsters?
Look what they have done, our heavy metal hamsters
Where is the field to run for our heavy metal hamsters?
Some things are left undone for our heavy metal hamsters
Την πρωτη φορα ηταν στο σπιτι του φιλου μου...Ηξερα πως αυτο το σπιτι εχει κατι αρνητικο...Εχω αναπτυγμενη διαισθηση και το ενιωθα...Ηταν πρωι και κοιμομουν και ακουγα πολλους να μου μιλουν ψιθυριστα και με μεγαλη κακία...!δεν καταλαβα τι ελεγαν απλα ενιωσα πως ηθελαν να φυγω απο το σπιτι..Όταν χωρισα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο ενιωσα πως εφυγε η αρνητικοτητα απο τη ζωη μου...Ηταν ενα ενεργειακο βαμπιρ...
Τη δευτερη φορα κοιμομουν παλι κ εβλεπα κατι ασχημο και με ξυπνησαν παλι με ψιθυρους μονο που αυτη τη φορα ηταν απο μια οντοτητα και η οποία δεν ήταν κακια...
Επίσης,αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι οι περισσότεροι μου είπανε πως εκτός από τους ψιθύρους παρατήρησαν και κατι σαν σκιά-σκιές.Και μάλιστα όλοι τους μου είπανε πως τις σκιές δεν τις είδανε ταυτόχρονα με τους ψιθύρους,αλλά απλώς μέσα στην ίδια μέρα..
Αυτό μου έκανε εντύπωση γιατί εγω όταν είχα ακούσει ψιθύρους δεν είχα δει σκιές ούτετην ίδια μερα ούτε καποια μέρα πριν ή μετά.Και πίστευα ότι λογικά και οι περισσότεροι που έχουν ακούσει δεν θα έχουν δει και κάτι ταυτόχρονα...
ΟΠΟΤΕ σύμφωνα με αυτό το ποσοστό που έβγαλα ρωτώντας κόσμο μπορώ να δω 3 συμπεράσματα:
1.Με δούλευε ψιλό γαζί το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που μιλούσα
2.Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους λόγω κούρασης,αυθυποβολής,ύπνου κτλ
3.Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους και έχουμε όλοι καποια επικοινωνία με κάτι υπερφυσικό.και είναι συχνό φαινόμενο..
"ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ"
Τωρα σοβαρα , δεν εχεις καλη γειωση.
κοιτα να δεις τι γινεται ...
Χωρις να μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο
να ειχες καποιο επισκεπτη-ες
(εξαρταται απο τι πιστευεις )
Υπαρχει μια περιπτωση να εχεις παρασιτα
λογω κακης γειωσης .
Τα καλωδια λειτουργουν και σαν πηνια
με αποτελεσμα να μπορουν να διαμορφωσουν
πανω τους συνχοτητες που σε συνδιασμο
με τις αρμονικες της τασης των 50HZ
του ηλεκτρικου ρευματος να παραγουν
μια μεταβαλομενη συνχοτητα που ηχητικα
ακουγεται σαν ψιθυρος, ομιλια , ακομη
και σαν ονομα .
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
χχχ
quote:
Δεν εχεις καλη γειωσηΤωρα σοβαρα , δεν εχεις καλη γειωση.
κοιτα να δεις τι γινεται ...Χωρις να μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο
να ειχες καποιο επισκεπτη-ες
(εξαρταται απο τι πιστευεις )
Υπαρχει μια περιπτωση να εχεις παρασιτα
λογω κακης γειωσης .
Τα καλωδια λειτουργουν και σαν πηνια
με αποτελεσμα να μπορουν να διαμορφωσουν
πανω τους συνχοτητες που σε συνδιασμο
με τις αρμονικες της τασης των 50HZ
του ηλεκτρικου ρευματος να παραγουν
μια μεταβαλομενη συνχοτητα που ηχητικα
ακουγεται σαν ψιθυρος, ομιλια , ακομη
και σαν ονομα .
εχεις δικιο για υτο το λογο ακουγα το ονομα μου πολλες φορες οταν ειχα δυνατα τη μουσικι.
χχχ
Είμαστε ένα τίποτα που κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στο θάνατο...!!!