- Λίγους φίλους...να μιλήσουμε! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Σήμερα,
είναι μέρα θλίψης, τιμωρίας και ντροπής, Αlex22, γιατί είμαστε σαν τα παιδιά που ήρθε η ώρα τους να γεννηθούν,
αλλά η μάνα τους δεν έχει τη δύναμη να τα φέρει στον κόσμο.. γι αυτό εσύ προσευχήσου γι αυτό το υπόλοιπο που απόμεινε από το λαό.
B.Bασιλέων ιθ'3. Ησ.λζ'3. Τα τέκνα ήλθον εις την ακμήν της γέννας, αλλά..
karpos
quote:
Θέλουμε να βγούμε Νικόμαχος από αυτή την περιστροφή του τροχού;
Είναι πολύ όμορφη η ζωή εδώ... γιατί να βγούμε; Υπάρχει λόγος; Όταν και αν βαρεθούμε, βγαίνουμε...
quote:Βρε άσε τον εωσφόρο στην άκρη.. τι σου φταίει;
Το υδρογόνο είναι ψυχική ουσία και γι αυτό μια συγκέντρωση υδρογόνου είναι γεμάτη έμφυτή φυσική συνείδηση. Αυτό μας κάνει φανερό γιατί ο Εωσφόρος αναφέρεται πάντα σαν μια ισχυρή οντότητα που αντιτίθεται στο Θεό.
quote:όλοι - όλοι;
Αναμφίβολα όλοι είμαστε προορισμένοι για τη Σωτηρία Notrik, η πύλη δεν έκλεισε ακόμη.
Στην αρχή χάρηκα, λέω έχε χάρη να επέστρεψε ο Ε.ΥΠ. στο φόρουμ, αλλά τελικά μάλλον αυτό που επέστρεψε ήταν.. μια άλλη Άννα999. Απλά δε ξέρω ποιο μέλος της οικογένειας ειναι αυτή τη φορά, υιος, ανιψιός, ξάδερφος, δεν ξέρω. Αλλά υπάρχει η ίδια ακατανοησία και γελοιοποιητική διατύπωση για τα εσωτερικά θέματα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/07/2012 13:12:29
quote:
Σήμερα,
είναι μέρα θλίψης, τιμωρίας και ντροπής, Αlex22, γιατί είμαστε σαν τα παιδιά που ήρθε η ώρα τους να γεννηθούν,
αλλά η μάνα τους δεν έχει τη δύναμη να τα φέρει στον κόσμο.. γι αυτό εσύ προσευχήσου γι αυτό το υπόλοιπο που απόμεινε από το λαό.B.Bασιλέων ιθ'3. Ησ.λζ'3. Τα τέκνα ήλθον εις την ακμήν της γέννας, αλλά..
karpos
Σήμερα όντως ήταν άσχημη μέρα για μένα.Ημουνα για ψώνια με την αδερφή μου στην ερμού.Είχα έναν δυνατό πονοκέφαλο και τις τρείς(3)(θεε μου πώς άντεξα) ώρες που ήμασταν εκεί.Το χειρότερο δεν ήταν αυτό,αλλα μια σκηνή που είδα.Κάθως περνούσαμε απο τα μαγαζια και χαζευα τις μαλακισμένες που σπαταλάνε τα λεφτά τους σε αχρειάστα πράγματα για να αναδείξουν το ΕΓΩ τους,είδα εναν πτέρα με το παιδί του κάτω στο έδαφος,στην αρχή δεν έδωσα σημασία.Αλλα όταν είδα τα πρόσωπά τους,ράγισα απο μέσα μου.Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απελπισία ζωγραφισμένη.Και εγώ εκεί να μην μπορώ να κάνω τίποτα,να μην έχω τίποτα να δώσω.
quote:Καλύτερα, αφύπνιση, είναι και βίωμα θανάτου[εσωτερικό].
Συμφωνώ μαζί σου, θάνατος στους αυτοπροσδιοριζόμενους προστάτες της αλήθειας!
quote:Απομυθοποίηση κι απομυθοποίηση της απομυθοποίησης φίλε μου, πολλή απομυθοποίηση!
Σεξ φίλε μου. Πολυ σεξ.Εσυ, γιατί συνεχίζεις να γράφεις;
Αlex, δε νομίζω πως χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο για τα προηγούμενα που έγραψες προς εμένα.![]()
![]()
Το σημερινό που γράφεις είναι μεγάλο θέμα. Σηκώνει πολλή κουβέντα εξωτερική και εσωτερική.
Νικόμαχος, δε χρειάζεται να πώ κάτι!![]()
karpoc, η αποκάλυψη μιας νέας κιβωτού;
H άρχουσα δύναμη του χώρου και του χρόνου, δεν υποτιμάται. Της έχει δοθεί μεγάλη έκταση δημιουργίας και δεν αφήνει καθόλου εύκολα να ξεγλιστρά σχεδόν τίποτα. Έχει το παιχνίδι της.
Πλάτωνα, καλό καλοκαίρι φίλε c u back to the future present whenever each present moment is.

Edited by - YUGI-OH on 16/07/2012 13:17:31
http://thepiratebay.se/torrent/4293432/The_Pursuit_Of_Happyness%5B2006%5DDvDrip%5BEng%5D-aXXo
Υπάρχουν και αλλού χώρες που κάνουν φτωχούς
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/07/2012 13:36:03
quote:
Alex22 μια ταινία για να σου φτιάξει η διάθεση:
http://thepiratebay.se/torrent/4293432/The_Pursuit_Of_Happyness%5B2006%5DDvDrip%5BEng%5D-aXXoΥπάρχουν και αλλού χώρες που κάνουν φτωχούς
Ευχαριστώ doctor για την ταινία.Την έχω δεί πριν κάτι χρόνια.Εξαιρετικός στον ρόλο του ο will smith.
Τέτοια φαινόμενα σαν αυτό που είδα σήμερα είναι πασίγνωστα εδω και χρόνια.Δεν το είδα πρώτη φορά και σοκαρίστικα.Απλά είναι κάτι τέτοιες στιγμές,που συνειδητοποιείς το μέγεθος της τραγωδίας.Να βλέπεις τις τσουλάρες(sorry για την εκφραση) μες την καλή χαρά να ψωνίζουν ακριβά ρούχα απο την μία,και απο την άλλη ενας νέος άνθρωπος με ενα παιδάκι οχι πάνω απο 10 ετών, να λιμοκτονούν.
quote:Alex
[quote]Alex22 μια ταινία για να σου φτιάξει η διάθεση:
http://thepiratebay.se/torrent/4293432/The_Pursuit_Of_Happyness%5B2006%5DDvDrip%5BEng%5D-aXXoΥπάρχουν και αλλού χώρες που κάνουν φτωχούς
------------------------------------------------
Ευχαριστώ doctor για την ταινία.Την έχω δεί πριν κάτι χρόνια.Εξαιρετικός στον ρόλο του ο will smith.
Τέτοια φαινόμενα σαν αυτό που είδα σήμερα είναι πασίγνωστα εδω και χρόνια.Δεν το είδα πρώτη φορά και σοκαρίστικα.Απλά είναι κάτι τέτοιες στιγμές,που συνειδητοποιείς το μέγεθος της τραγωδίας.Να βλέπεις τις τσουλάρες(sorry για την εκφραση) μες την καλή χαρά να ψωνίζουν ακριβά ρούχα απο την μία,και απο την άλλη ενας νέος άνθρωπος με ενα παιδάκι οχι πάνω απο 10 ετών, να λιμοκτονούν.
------------------------------------------------------------------
-Οι μεν φορτώνουν το κάρμα τους ( οι πλούσιοι), στους δε ταλαίπωρους φτωχούς, δίνεται η ευκαιρία να το ξεχρεώσουν.
quote:
-Οι μεν φορτώνουν το κάρμα τους ( οι πλούσιοι), στους δε ταλαίπωρους φτωχούς, δίνεται η ευκαιρία να το ξεχρεώσουν.
Κάπως έτσι notirk.