- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
macedon
never say never **
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ....
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
"Είσαι για κανα ποτάκι;;;Κάνει ψύχρα εδώ μέσα!!!"
Αν παλι δεν γινοταν αυτο τοτε μιας και ειμαστε μεσα στην ερημια θα του ζητουσα να με παει ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ(γιατι που να βρεις ταξι στην ερημια)
Επισης μπορει να τον ρωτουσα αν τον εχουν πιασει ποτε οι MEN IN BLACK.
Κατι απο ολα αυτα θα ρωτουσα παντως...
Endless climb
I am blind
why can`t i leave?
color blind
speaking a phrase
instantly grown
i am blind
waiting in line
KOYKIA SPERNW
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΤΡΑΦΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΣ Κ ΟΧΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ 2ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ AIDS,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ?
Μήπως να πέφτε και καμιά σφαλιάρα να έφευγαν και τα νεύρα?![]()
![]()
![]()
![]()
--------------
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
quote:
ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΚΙ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ <<ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ>>.
χαχαχαχα δηλαδη κυριε Βελισσαριε ο ιδανικος κοσμος ειναι ενας πλανητης χωρις γυναικες? Μες το παραπονο ειστε ολοι αλλα δεν αντεχετε χωρις εμας!!...![]()
![]()
![]()
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
Εγω θα τον ροταγα που εχει χαθει τοσα χρονια?Ηταν φιλος απο τα παλια και οπως καταλαβενετε εχουμε πολλα να πουμε!
Οποτε μην μας ξαναδιακοψετε γιατι μιλαμε ακομα!![]()
Deus Diavolus Inversus!
(O Διαβολος Ειναι ο Θεος Αναποδα)