- ΙΔΡΥΜΑ ΘΩΡΑΞ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ, CANTO GENERAL 2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
http://www.bibliotecapleyades.net/arqueologia/esp_map_creator02.htmΤούτο δω τί είναι πάλι ρε παιδιά;
Δεν ξέρουμε τι είναι, ή αν είναι όντως κάτι αξιόλογο. Το συζητήσαμε πριν από λίγο καιρό, δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θέμα ή αλλού. Από την άλλη δεν ξέρω βρε παιδί μου, από τα 348 κομμάτια που υποτίθεται ότι υπάρχουν θαμμένα (πώς έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα και μάλιστα αυτόν τον αριθμό) που ανιπαριστά τον χάρτη ολόκληρης της Γης, βρήκαν τον χάρτη που δείχνει μια περιοχή στα Ουράλια. Τρομερή σύμπτωση ή κάτι άλλο; (ό,τι θέλουμε βλέπουμε;)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
καλά, δεν το παίρνω.
quote:
ΟΧΙ ποτέ δεν θα εννούσα κάτι τόσο γελοίο, ότι οι εξωγήινοι μας δίδαξαν.
Μόνοι μας το κάναμε... Δυστηχώς για τους παραμυθάδες.
Μα στους χιμπατζήδες εμεις το δείξαμε και το κάνουν.
Σε εμάς ποιός το δίδαξε;
quote:
Τώρα για τις πυραμίδες τις γκίζας μπόρουμε να ξανπούμε όποτε θέλετε.
Τι σημάινει όμως ότι το θέμα του Πακάλ και του Παλένκε "ξεχείλωσε".
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία της παίρνεις και την αναλύεις ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, μέχρι και την τελευταία γραμμή της ιστορίας (και όχι παραμυθολογίας).
Τα υπόλοιπα από το σπίτι γιατί είμαι στην δουλειά...
Απο μια σειρά φωτογραφιών, με παράξενης αντίληψης για τους πρωτογονους, αγαλματάκια εχουμε κολλήσει στο τάφο του Πακάλ.
Λοιπόν η άποψή μου ειναι ότι ο Πακάλ δεν οδηγεί ενα παράξενο όχημα, αλλά ότι ο τρόπος γραφής των Μαγια ήταν τέτοιος, που οι μισοι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι κάθεται απλά πάνω στο δέντρο της ζωής, και οι αλλοι μισοί ότι κρατάει το σταυρό των μάγια.
Η απορία μου εντοπίζεται στη προέλευση της γραφής καθώς και οι συμβολισμοί που χρησιμοποιήθηκαν.
πχ.

Ο σημερινός καλλιτέχνης, θέλει να πει ότι,Ο Άρχοντας Πακάλ -Μπούς- ο ιδρυτής του ο Παλένκε-Moonbase . Μαζί με τον Κίτιτς Γιαξ Κουκ Μο-Πούτιν του Κοπάν-Ρωσία και πολλούς άλλους ήρθαν από το ακμάζον Τεοτιχουάκαν-Γαία και ίδρυσαν τις πόλεις που σήμερα ξέρουμε....
Τώρα για τα αγαλματάκια με τα σκάφαδρα, δεν νομίζω ότι ο χριστιανισμός υπήρχε τότε, γιατι και αυτή η θεωρία ακούστηκε στο προηγούμενο τόπικ.
Τώρα αν θέλεις πες μου την γνώμη σου, γιατί στη μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας δεν υπάρχει ούτε ιχνος γραφής, ουτε ένα ιερογλυφικό, ενω οι αλλες δύο είναι γεμάτες;
Θα ήθελα να ακούσω απο σενα φίλη Οστρια ποιο γνωστό ειδος θα μπορούσε να δημιουργήσει πολιτισμό και τι ειδους.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.