ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
27/05/2008, 11:35:18
Σύντομα οι εξελίξεις
Παρελθόν ο Βαλβέρδε από την Εσπανιόλ, οι Γάλλοι στέλνουν Περέν στον Ολυμπιακό

Παρίσι
Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Εσπανιόλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, χωρίς πάντως να αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδιά του και εάν σε αυτά περιλαμβάνεται ο Ολυμπιακός.

Πάντως, τα γαλλικά ΜΜΕ κατονομάζουν πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων» τον τεχνικό της Λιόν, Αλέν Περέν.

Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, πήγε στα γραφεία της Εσπανιόλ στο γήπεδο Μονζουίκ τη Δευτέρα, συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και τους ανακοίνωσε την απόφαση του. Λίγο μετά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντανιέλ Σάντσεθ Γίμπρε και τον τεχνικό διευθυντή, Ερέρα Αλπάκα, και ανακοίνωσε και δημόσια την απόφαση του.

Αιτιολογώντας την απόφαση της αποχώρησης του, ο Βαλβέρδε είπε:

«Η ατμόσφαιρα στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και η απόφαση που πήρα είναι η καλύτερη για την ομάδα αλλά και για μένα».

Ο 44χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Εσπανιόλ «για τα δύο υπέροχα χρόνια συνεργασίας», αλλά άφησε θολό το τοπίο σχετικά με το μέλλον του, καθώς δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Ο Βαλβέρδε φέρεται να είναι ο Νο1 στόχος όχι μόνο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και της Χετάφε, που επίσης αναζητά τεχνικό μετά την αποχώρηση του Λάουντρουπ.

Σε ό,τι αφορά στον Περέν, μολονότι κατέκτησε εφέτος το νταμπλ στη Γαλλία με τους «λιονέ», η θέση του στην ομάδα του θεωρείται επισφαλής.

«Προς το παρόν, ο Αλέν Περέν έχει συμβόλαιο. Έχουμε μπροστά μας οκτώ μέρες στο Ντουμπάι, για να συζητήσουμε με τον Αλέν και τον Κριστόφ (σ.σ. Γκατιέ, ο βοηθός του Περέν)» εξήγησε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Περέν δύσκολα θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη Λιόν κι ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σωκράτης Κόκκαλης έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση των «λιονέ» για τον Περέν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι το 2009.

Tέλος, γαλλικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28άχρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό της Σεντ Ετιέν, Ζοφρέ Ντερνίς και για τον συμπαίκτη του, τον Βραζιλιάνο φορ, Ιλάν.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: Newsroom ΔΟΛ, www.sport.gr

"Say HELLO to My Little Friend"
27/05/2008, 12:54:01
αν θελει καποιος απο τους διαχειριστες, να κλειδωσει το παρον θεμα, ωστε να ανοιξει το 2ο μερος.

Ευχαριστω!

"Say HELLO to My Little Friend"
27/05/2008, 14:10:27
Ευχαρίστως

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται, εφόσον έφτασε αισίως στις 50 σελίδες.
Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο 2ο μέρος:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ (μέρος 2ον)

Red of DeathΝέο Μέλος
02/06/2005, 02:17:31
Δεν ξερω αν θα επρεπε να απαντησω σ'αυτο το θεμα, ειδικα τωρα που αυτο βρισκεται προς το τελος του!

Λοιπον θα ηθελα να πω κατι πανω σε κατι που αναφερθηκε προηγουμενως.

Οτι δηλαδη και τι πειραζει που πιστευω καπου, στο κατω κατω να χασω απλως λιγο χρονο εαν αυτο αποδειχθει αναληθες! Αρκει που νιωθω ομορφα οσο το πιστευω!

Καλη αυτη η αποψη αλλα θεωρω αρκετα μεγαλο ρισκο για καποιον να πιστεψει κατι χωρις πρωτα να προσπαθησει να ερευνησει αν αυτο ειναι αληθες ή οχι.(Δεν αναφερομαι μονο στο παρον θεμα και στο φιλο που εξεφρασε αυτη την αποψη!) Βλεπετε ζουμε σε εναν κοσμο που (δυστηχως!) οι ανθρωποι προσπαθουν να εκμεταλευτουν στο μεγιστο τις πραξεις των συνανθρωπων τους προς οφελος τους!

Δεν λεω λοιπον να μην πιστευει καποιος σε κατι αλλα οτι θα πρεπει να το εξεταζει πολυ προσεκτικα πρωτα (οσο μπορει!), για το τι αποτελεσμα μπορει να εχει αυτο τριγυρω του και τι συμφεροντα μπορει αυτο να εξυπηρετει, πρωτου αφιερωθει ολοτελα σ'αυτο.

Δεν ηταν λιγες οι στιγμες στην ιστορια τις ανθρωποτητας που ανθρωποι επεσαν θυματα εκμεταλευσης κ εξαπατησης λογω των λαθεμενων (παλι λογω εξαπατησης!) πιστευω τους! Με αποτελεσμα να εξυπηρετουν ξενα συμφεροντα... χωρις καν να το γνωριζουν!

Σημ.:Αν κανω λαθος καπου παρακαλω διορθωστε με! Ειμαι αρκετα μικρος και εχω πολλα να μαθω (ειμαι 16 χρωνων!)

Και παλι ευχαριστω πολυ που μου δοθηκε η ευκαιρια να πω την αποψη μου!

Με εκτιμηση,
-=Red_of_DeAtH=-

-=Red of De@th=-

06/06/2005, 03:55:32
Δέν υπάρχει κανένα θέμα προσυλητισμού. Ο καθένας μας έχει τα πιστεύω του και τα "πιστεύω μας" δέν είναι δυνατόν να αλλάξουν με την ανάγνωστη κάποιον λίγων μηνυμάτων στον υπολογιστή μας. Σεβαστές οι απόψεις του καθένα μας σχετικά με την πίστη αλλά δέν είναι δυνατόν να βλέπουμε την αστραπή, τον κεραυνό κάποιον περαστικό μακρυνό κομήτη, μιά νεροποντή και να επιβάλουμε την άποψη οτι είναι σημάδι Θεού (!!!) Γιατί απλούστατα δέν υπάρχει κανένα σημάδι θεού και τα πάντα έχουν την επιστημονική τους εξήγηση. Και άν η πίστη προκαλεί θαύματα έχουν και αυτά κάποια επιστημονική εξήγηση και την εξήγηση αυτή δέν έχουν κατανοήσει ακόμα οι επιστήμονες μας αλλά αυτό δέν σημαίνει οτι δέν υπάρχει.
quote:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ

**** off

06/06/2005, 05:12:18
Και όπως είπε ο Menken

"Πρέπει να σεβόμαστε της θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων, αλλά μόνο στο βαθμό που σεβόμαστε την πεποίθησή τους ότι οι γυναίκες τους είναι καλλονές και τα παιδιά τους είναι παιδιά-θαύματα".

macedon

Elpidoforos ouragosΝέο Μέλος
07/06/2005, 11:53:16
alfa-omega καλη σου ημερα οπωS και σε ολουS σαS.

<< ΧριστοS Ανεστη >>.

Περαστικα στον Πατερα σου, και ευχομαι ολα να πανε καλα.

Πολυ ωραιο το θεμα σου αν και διαβασα μονον την αρχικη τοποθετηση.

ΚαλωS σε βρηκα για τωρα, και ο ΘεοS μαζι σου.

ΣαS χαιρετω ολουs σαs και να ειστε ολοι σαs καλα.

Zei Kurios o Qeos mou!

07/06/2005, 20:43:09
quote:

alfa-omega καλη σου ημερα οπωS και σε ολουS σαS.

<< ΧριστοS Ανεστη >>.

Περαστικα στον Πατερα σου, και ευχομαι ολα να πανε καλα.

Πολυ ωραιο το θεμα σου αν και διαβασα μονον την αρχικη τοποθετηση.

ΚαλωS σε βρηκα για τωρα, και ο ΘεοS μαζι σου.

ΣαS χαιρετω ολουs σαs και να ειστε ολοι σαs καλα.

Zei Kurios o Qeos mou!

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Το μύνημα σου , μου δίνει χαρά και ελπίδα.

Χαρά γιατί ,είναι μια ευχάριστη έκπληξη να διαπυστώνω, ότι υπάρχουνε ακόμη συνάνθρωποι.

Ελπίδα , γιατί και εγώ πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι :

Zei Kurios o Qeos mou!

07/06/2005, 22:31:55
"ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Οταν ο Γκαγκάριν γύρισε από τό διάστημα, δέν έπαυε νά δηλώνει περιφρονητικά.

-- Θεός δέν υπάρχει. Πουθενά δέν τόν συνάντησα...

Σέ μία δεξίωση πού είχε γίνει πρός τιμήν του, συνάντησε τόν Ρώσο Πατριάρχη Αλέξιο. Πλησίασε τόν σεβαστό Ιεράρχη ο οποίος τόν ρώτησε,

-- Είναι αλήθεια, ότι δέν είδες τόν Θεό στόν ουρανό;

-- Ναί, είναι αλήθεια, τού είπε ο Γκαγκάριν. Τόσες μέρες στό διάστημα πουθενά δέν τόν συνάντησα...

-- Τόν γνωρίζεις; ρώτησε μέ χιούμορ ο Πατριάρχης.

-- Τί θέλετε νά πείτε; απάντησε ξαφνιασμένος ο κοσμοναύτης.

-- Θέλω νά ειπώ, συνέχισε ο Αλέξιος, πώς είναι δυνατόν νά λές γιά κάποιον ότι δέν τόν συνάντησες εάν ποτέ σου δέν τόν έχεις γνωρίσει. Πώς φαντάσθηκες ότι θά έβλεπες έτσι τόν Θεό;

-- Δέν ξέρω, είπε μέ αμηχανία ο Γκαγκάριν. Πραγματικά δέν ξέρω μέ ποιόν τρόπο θά έπρεπε νά τόν γνωρίσω.

-- Έλα τότε νά σέ μάθω, καί όταν ξαναπάς θά τόν δείς. Νά είσαι βέβαιος ότι θά τόν δείς, τού είπε μέ νόημα ο Ρώσος Πατριάρχης.

Γιατί ο Θεός δέν είναι ορατός ούτε μέ τηλεσκόπια, ούτε μέ διαστημόπλοια...Τόν βλέπουμε από τά φαινόμενα καί προσεγγίζεται διά τής πίστεως."

Φιλικά όπως πάντα

07/06/2005, 23:21:19
" Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε"

William Shakespear

macedon

08/06/2005, 03:25:27
ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ

**** off

08/06/2005, 03:29:12
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΥΝ

ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

**** off

snoopyΜέλος
08/06/2005, 07:04:40
ΦΙΛΕ ΨΗΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ.
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΜΟΡΦΗ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ-ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ
AngelosΜέλος
08/06/2005, 09:12:36
snoopy,

Κοίτα, εδώ που τα λέμε, ο Θεός στν παλαιά διαθήκη, συμπεριφέρεται λίγο σα το
Δρακουμέλ.

"Σας ΜΙΣΩ απαισια Ανθρωπάκιααααα"
ΜΠΑΜ, Κατακλυσμός

ΠΟΥΦ ! Αντίο Σοδομα και Γομορα (και έγινε και διακοσμητικό αγαλματάκι η γυναίκα του Λώτ διοτι έκανε το εγκλημα να είναι περίεργη)

Και ορμήσανε οι αγγελοι του και σφάξανε αθώα μωρά αιγυπτίων επειδή ο
φαραώ ήταν παλιάνθρωπος

Πρέπει να παραδεχτείς οτι κατά καιρούς ο θεός έχει συμπεριφερθεί αρκετά
βάρβαρα. Μετά την καινή διαθήκη μαλλον το θρόνο ανέλαβε ο διάδοχος, που επειδή και αυτός κακοπέρασε εξ αιτίας των σχεδίων του θεού ήτανε πιο ήπιος
και πιο συγχωρετικός.

Αγγελος

08/06/2005, 13:35:04
quote:

ΦΙΛΕ ΨΗΛΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ.

Δεν είναι παράδειγμα. Παραμύθι είναι.

"Κι ο πρίγκηπας φίλησε τη Χιονάτη κι αυτή ξύπνησε και παντρεύτηκαν και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα".

macedon

08/06/2005, 16:27:58
Παραμύθι είναι ε;;

Έτσι σε συμφέρει να το θεώρείς ε;;

Εμ, αφού ούτε εσύ ως φαίνεται Τον έχεις συναντήσει, πως είναι δυνατόν να Τον γνωρίζεις για να μπορέσεις να Τον δεις;;;

Μάλλον πρέπει και εσύ να πας μια βόλτα από τον "κυρ Αλέξιο" για να σου πει κανα δυο πραγματάκια μου φαίνεται.

Φιλικά όπως πάντα

alexilexosΜέλος
08/06/2005, 20:57:00
Γιατί ο κυρ - Αλέξης τον έχει συναντήσει , τον έχει γνωρίσει ή τον έχει δεί ώστε να μας τον συστήσει σαν φιλαράκο του ????
Η πολλή ταπεινότητα θα πρέπει να προκαλεί εγκεφαλικές δυσλειτουργίες επειδή ο εγκέφαλος όταν δεν χρησιμοποιείται (λόγω μηρυκασμού) ατροφεί.

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

08/06/2005, 22:58:04
Ψηλός

<<Παραμύθι είναι ε;;

Έτσι σε συμφέρει να το θεώρείς ε;;

Εμ, αφού ούτε εσύ ως φαίνεται Τον έχεις συναντήσει, πως είναι δυνατόν να Τον γνωρίζεις για να μπορέσεις να Τον δεις;;;>>

ψηλε ο μονοκερως υπαρχει;
πριν απαντησεις διαβασε προσεκτικα

αναφορα στον μονοκερω κανει ο κτησιας ιατρος του ατραξερξη και του δαριου το 400 π.χ.
ο αριστοτελης και ο πλινιος
ο ιλουλιος καισαρας ο ισιδωρος της σεβιλλης και αρκετοι αλλοι και κατα τον μεσαιωνα

αναφορα γινετε και σε στοιχο του δαβιδ στον ψαλμο 92
εκτως απο τους ελληνες ιταλους περσες και αραβες και οι κινεζοι εχουν αναφορες για μονοκερους

το συκωτι του ανακατεμενο με κροκο γιατρευει απο την λεπρα και οποιος πιει απο κυπελλο που ειναι φτιαγμενο απο το κερατο του δεν προκεται να παθει επιληψια ουτε να φαρμακωθει απο οποιοδηποτε υγρο και να χυθει μεσα στο κορμι του ακομη παπουτσια απο δερμα μονοκερου προστατευουν απο την ποδαγρα

τωρα θα μου πεις γιατι δεν εχουμε δει καποιον μονοκερω αιχμαλωτο;
γιατι ζει πολυ λιγες στιγμες σε αιχμαλωσια
κερατα μονοκερου πουλουσαν μεχρι και τον 19 αιωνα αν και ειναι πολυ σπανιο να δεις καποιον αν κανεις οτι πρεπει τοτε θα βρεις μεσα σε καποιο πυκνο δασος
τι πρεπει να κανεις;
μα να βρεις μια νεαρη παρθενα και αυτη θα τον υποταξει αρκει η παρθενα να εχει και αγνη ψυχη
για πες τωρα ψηλε μετα απο τοσα ατομα που λενε οτι ο μονοκερως υπαρχει και δεν ειναι ατομα τυχαια ειναι ατομα που ο λογος τους εχει μεγαλη βαρυτητα εσυ τι λες;
υπαρχει η οχι;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

08/06/2005, 23:48:28
Αλεχιλεχε
quote:
Η πολλή ταπεινότητα θα πρέπει να προκαλεί εγκεφαλικές δυσλειτουργίες επειδή ο εγκέφαλος όταν δεν χρησιμοποιείται (λόγω μηρυκασμού) ατροφεί.

Να θεωρήσω ότι εδώ μιλάς εξ ιδίας πείρας; Σου έκανε όντως τόσο κακό ο μηρυκασμός;;;
Μην το βάζεις κάτω, πάντα υπάρχει ελπίδα.

Όσον αφορά αν ο κυρ-Αλέξης τον έχει συναντήσει ή όχι, δεν έχεις παρά να πας ο ίδιος να τον ρωτήσεις. Θέλει όμως πολύ κουράγιο για να κάνεις κάτι τέτοιο, το καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο να ξεφύγεις από τη θαλπωρή της πολυθρονάρας του θρόνου που σου έχει φτιάξει ο εγκέφαλος σου προκειμένου να τον προσκυνάς ως τον μόνον Θεό.

Φαίνεται πως ακριβώς η ταπεινότητα είναι αγκάθι για πολλούς.
Τι να τον κάνουμε έναν Θεό που μα υπενθυμίζει συνεχώς την φραρτότητά μας εδώ σε αυτόν τον κόσμο.
Άσε που συνέχεια μας τη σπάει και δεν μας αφήνει να χαρούμε τη μαγκιά μας και την καπατσοσύνη μας πάντα εις βάρος του διπλανού μας.
Άκου εκεί να μου λέει συνέχεια ότι μου τι φυλάει στη γωνία και θα μου ζητήσει και τα ρέστα!
Μωρέ θα σε φτιάξω εγώ!
Εγώ σε έφτιαξα Θεέ, εγώ και θα σε αφανίσω!

«Ο καιρός γαρ εγγύς»

Φιλικά όπως πάντα

09/06/2005, 00:08:25
Για την ενημέρωσή σου Ψηλέ.

Δεν έγινε καμία εκδήλωση το 1961 (όταν γύρισε ο Γκαγκάριν από τη σελήνη) στην οποία να συμμετείχε ο Πατριάρχης Αλέξιος (ο ΙΙ). Η μόνη φορά που συναντήθηκε ο Γκαγκάριν με τον Πατριάρχη, ήταν 3 μήνες μετά στην Αγγλία, όπου ήταν καλεσμένος της Βασίλισσας. Η συνάντηση έγινε στο αεδρορόμιο (πηγή: Αρχείο εφημερίδας PRAVDA).

quote:
Ψηλός
Οταν ο Γκαγκάριν γύρισε από τό διάστημα, δέν έπαυε νά δηλώνει περιφρονητικά.

-- Θεός δέν υπάρχει. Πουθενά δέν τόν συνάντησα...

Ο Yuri Gagarin ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Αυτό που είπε και είναι καταγεγραμμένο στα απομνημονεύματά του είναι:

"Αν δεν έχεις συναντήσει το Θεό στη Γη, μην περιμένεις να τον συναντήσεις στον Ουρανό".

Αυτό είπε ο άνθρωπος, απαντώντας σε κάποιον που τον ρώτησε αν συνάντησε το Θεό εκεί στο διάστημα.

Σταματήστε πια να εφευρίσκετε παραμύθια και να τα ταίζετε στον κόσμο. Αρκετά απ'αυτά φάγαμε τόσους αιώνες τώρα.

macedon