- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τον δίνουν να καταλάβει τη μοναδικότητά του. Τον κάνουν να συνειδητοποιήσει τη θέση του στην πλάση και στην ανθρώπινη κοινωνία.
Τα δικά σας παραμύθια τι δίνουν στον άνθρωπο;; Τη σιγουριά της φθαρτής του φύσης. Την σιγουριά ότι κατέχει μια θέση στην αιωνιότητα της ανυπαρξίας, όπως είπε και κάποιος φίλος μας εδώ μέσα σε κάποιο μήνυμά του;
![]()
Φιλικά όπως πάντα
Και πετώντας στην Σελήνη έψαχνε να βρεί τον Θεό
Γιατί θεωρείς το πάτημα ανθρώπινου ποδιού στη σελήνη ως κατόρθωμα;
Τι κέρδισε η ανθρωπότητα από αυτό;; Εγώ ακόμη ψάχνω να το βρω.
Να πω και να δεχθώ ότι τουλάχιστον στο διαστημικό σταθμό Μιρ γινόταν επιστημονικά πειράματα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, και να το θεωρήσω ως κατόρθωμα της ανθρωπότητας, εντάξει.
Δεν καταλβαίνω όμως γιατί σήμερα πρέπει να θεωρούμε ως κατώρθωμα τη δίχως νόημα, για τον υπόλοιπο κόσμο, κόντρα Αμερικάνων και Ρώσων που οδήγησε τους μεν να μοστράρουν ότι έκαναν κάτι παραπάνω από τους δε, αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το δεχθώ.
Μήπως πρέπει να αρχίσω να θεωρώ ως κατόρθωμα και τα σχέδια για τον πολυποσχόμενο "Πόλεμο των Άστρων" που σχεδιάζουν οι Αμερικάνοι;
**Κλείνω την παρένθεση εδώ.
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Τα δικά μας "παραμύθια" γαληνεύουν τον άνθρωπο.
Αυτός είναι και ο σκοπός των παραμυθιών αλλωστε. Να μας κοιμίζουν.
ψηλε ο μονοκερως υπαρχει;
πριν απαντησεις διαβασε προσεκτικα
αναφορα στον μονοκερω κανει ο κτησιας ιατρος του ατραξερξη και του δαριου το 400 π.χ.
ο αριστοτελης και ο πλινιος
ο ιλουλιος καισαρας ο ισιδωρος της σεβιλλης και αρκετοι αλλοι και κατα τον μεσαιωνα
αναφορα γινετε και σε στοιχο του δαβιδ στον ψαλμο 92
εκτως απο τους ελληνες ιταλους περσες και αραβες και οι κινεζοι εχουν αναφορες για μονοκερους
το συκωτι του ανακατεμενο με κροκο γιατρευει απο την λεπρα και οποιος πιει απο κυπελλο που ειναι φτιαγμενο απο το κερατο του δεν προκεται να παθει επιληψια ουτε να φαρμακωθει απο οποιοδηποτε υγρο και να χυθει μεσα στο κορμι του ακομη παπουτσια απο δερμα μονοκερου προστατευουν απο την ποδαγρα
τωρα θα μου πεις γιατι δεν εχουμε δει καποιον μονοκερω αιχμαλωτο;
γιατι ζει πολυ λιγες στιγμες σε αιχμαλωσια
κερατα μονοκερου πουλουσαν μεχρι και τον 19 αιωνα αν και ειναι πολυ σπανιο να δεις καποιον αν κανεις οτι πρεπει τοτε θα βρεις μεσα σε καποιο πυκνο δασος
τι πρεπει να κανεις;
μα να βρεις μια νεαρη παρθενα και αυτη θα τον υποταξει αρκει η παρθενα να εχει και αγνη ψυχη
για πες τωρα ψηλε μετα απο τοσα ατομα που λενε οτι ο μονοκερως υπαρχει και δεν ειναι ατομα τυχαια ειναι ατομα που ο λογος τους εχει μεγαλη βαρυτητα εσυ τι λες;
υπαρχει η οχι;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με το παράδειγμα του μονόκερου;;;
Εγώ τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω δει κανένα;
Τώρα, σοβαρά, περιμένεις απάντηση;;
Μονόκερος και Θεός είναι το ιδιο πράγμα;;
Έλα βρε, σοβαρέψου.
Φιλικά όπως πάντα
τι λες; το σκεφτικες πολυ αυτο;
και ολοι αυτοι που αναφερουν οτι εχουν δει μονοκερω τι ειναι βλακες;
και οχι μονο εχουν δει αλλα εχουν φτιαξει και φαρμακα με διαφορα μερη του σωματος του
για πες μου ψηλε γιατι αποριπτεις την υπαρξη του μονοκερου;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
εσύ τον είδες με τα μάτια σου;;
Έχεις επιστημονικές αποδείξεις;;
Που είναι τα φάρμακα που έχουν φτιάξει;;
Αφού είναι τόσο θαυματουργά γιατί δεν φτιάχνουν και σήμερα;
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, λένε πως οι μαύρες τρύπες έχουν τεράστια απορροφητική δύναμη, πήγε κανείς να το διαπιστώσει εκεί επί τόπου;;
Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις;; πέρα από τις ενδείξεις;;
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Ψηλός
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, λένε πως οι μαύρες τρύπες έχουν τεράστια απορροφητική δύναμη, πήγε κανείς να το διαπιστώσει εκεί επί τόπου;;
Έχουμε επιστημονικές αποδείξεις;; πέρα από τις ενδείξεις;;
Έχουμε ΑΝΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδείξεις. Μία απ'αυτές είναι ότι οι μαύρες τρύπες εκπέμπουν ραδιενεργή ακτινοβολία, η οποία εύκολα ανιχνεύεται με απλά αστρονομικά όργανα.
quote:
Ψηλός
Και θα ψάχνεις αιώνια. Γιατί για να το δεις πρέπει να μην είσαι τυφλός.
macedon
**** off
quote:
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε Μηδενιστή; έτσι μου ήρθε αυθόρμητα στο μυαλό μου:
Tίποτα απολύτως δέν κέρδισε η ανθρωπότητα ούτε εγώ, ούτε εσύ.
Το κατόρθωμα το έκαναν για τον εαυτό τους και την δόξα τους και για κανέναν άλλον. Η αποστολή τους όμως δέν ήταν και καθόλου εύκολη δέν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό, ούτε οι γνώσεις και η νοημοσύνη τους ήταν τόσο πολύ χαμηλή ώστε να ψάχνουν να βρούν τον Ιεχωβά.
quote:
Μηδενιστής
Tίποτα απολύτως δέν κέρδισε η ανθρωπότητα ούτε εγώ, ούτε εσύ.
Το κατόρθωμα το έκαναν για τον εαυτό τους και την δόξα τους και για κανέναν άλλον. Η αποστολή τους όμως δέν ήταν και καθόλου εύκολη δέν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό, ούτε οι γνώσεις και η νοημοσύνη τους ήταν τόσο πολύ χαμηλή ώστε να ψάχνουν να βρούν τον Ιεχωβά.
Να σου πω εγώ γιατί το έκαναν; Όπως άλλωστε κάνουν και τα περισσότερα πράγματα σήμερα τα οποία και τα βαφτίζουμε κατορθώματα;;
Για την επiκράτηση επί των υπολοίπων φίλε μου.
Αυτός είναι ο λόγος και η αιτία για τον οποίο άλλωστε και η Αμερική έχει επιδοθεί στην "εξ-αγορά μυαλών" εδώ και αρκετές δεκαετίες.
Φιλικά όπως πάντα