- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Χαίρομαι που εδώ τουλάχιστον αν και το θέμα πολύ καυτό έχει διατηρηθεί κάποιο επίπεδο αντίθετα με το μακελιό που επικρατεί στο τόπικ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ. Ας ελπίσουμε ότι δε θα έρθουν και εδώ οι γνωστοί τραμπούκοι για να αρχίσουν το βρισίδι τους...
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!
Αυτά περί ΠΑΟ τώρα ΠΑΩ στο τόπικ μαγειρικής της cat... ![]()
"Τάδε έφη Avallon"
Ας ελπίζουμε στην ευχή σου …….
Apostolos
Ήρθα στην Ελλάδα μόνο για το match από London...![]()
**Take It or Leave It**
εγω απο προληψεις δεν παω στο γηπεδο γιατι η ομαδα... οποια ομαδα παω ...χανει.. αν παω....
εχουμε χασει απο τον πανσεραικο στα πολυ παλια χρονια γιατι ημουν παρων....
πριν απο χρονια στην καλαματα αρχη πρωταθληματος πηγα γηπεδο και η καλαματα επεσε στην Β εθνικη...
μετακομησα στην λαρισα πριν απο χρονια και η ομαδα καταστραφηκε....
εχω προτεινει μεσω Ε mail..στο..site .... http://www.pao.gr/ να με στελνουν στους εντος εδρας αγωνες του θρυλου και περiμενω απαντηση...
κατοπιν τουτου παραμενω κλεισενος στο σπιτι μου τις μερες των αγωνων...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
....ααααα να μην ξεχασω...εχω προσκλησεις απο την ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ για να παρακολουθησω των αγωνα της Πεμτης μεταξη των ομαδων
ΜΠΛΕ vs ΚΙΤΡΙΝΟΙ...και
επειδη δεν θα παω....της βγαζω σε δημοπρασια...
αρχικη τιμη ...τσαμπα .... και μια κοκα κολα δωρο
ακουω προσφορες απο γαυρους φιλους....
τα λεμε...
love for what is comming and forgivness for the past...
Φίλε drumx13
χωρίς pasatempos πώς περιμένεις να έχει ανταπόκριση η μεγάλη σου αυτή προσφορά .... ![]()
axaxxaxxaxaxxax
Αν και ζω εκτός Ελλάδος τα ανέκδοτα τα μαθαίνω γρήγορα...:
Ποιό είναι το νέο παρατσούκλι του Karembeu ?
Shaker (γιατί χτύπησε τον Καφέ!!)
axaaxxaaxaxxxaaaa
*Take It or Leave It**
Ύστερα από αυτή σου την ομολογία σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εμφανίζεσαι με τόσο στόμφο στο χώρο του Εσωτερικά! Βλέπεις φίλε μου, οι λίγοι Βάζελοι που επιμένουν να πηγαίνουν γήπεδο και μόνο επειδή προηγείστε στη βαθμολογία, κρατάνε πισινές και δεν εκδηλώνονται..
Προφανώς επίσης στην αρχή της περιόδου δεν φώναξες το "παίχτες πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει"..
Απαξιώ να συνεχίσω, δεν το ΄χω κάνει ποτέ, με καναπεδάτους σαν και 'σένα συλλογική αντιπαράθεση.
Το μόνο που θα προσθέσω και που ίσως αφορά και την σελίδα που μας φιλοξενεί είναι ότι η έννοια των αιωνίων, η ιδιαίτερη χημεία και αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ 2 λαοφιλέστατων συλλόγων απαντάται παγκοσμίως και ίσως κρύβεται κάτι πιο βαθύ πίσω από αυτή την αρχετυπική, αν είναι σωστός ο όρος, κόντρα συλλόγων/πλήθους.
Ότι και αν συμβαίνει όμως, όποια και αν είναι η πραγματική σχέση/διαφορά μεταξύ μας, ένα στοιχείο δεν πρόκειται να αλλάξει: Εγώ θα είμαι πάντα 1ος, Θα 'μαι πάντα περήφανος, τίμιος και ανδρείος και συ ακριβώς το αντίθετο!
Υ.γ1: Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας, Θρύλε μου σε 'χουμε μες τις καρδιές μας!!
Στο derby ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1, μετά το "penalty" του βάζελου πάει ο Ντέμης στον Βασσάρα και του λέει ψιθυριστά: "Μα καλά, πέρυσι με τον Ολυμπιακό, μας έδωσες 2 penalty, τώρα τι είναι αυτά που κάνεις;" Και η απάντηση του Βασσάρα: "Ααααα this??? Last year!!!"
...όλη του η ιστορία, βρώμα και νοθεία
πρώτο το Ουέμπλεϊ της χούντας το παιδί...
πως θα λενε το νεο γηπεδο του θρυλου....????
απαντηση............ ΚΑΝΑΠΕΟΥ....
αχαχαχαχχαχαα
ειπες ...
εγω θα ειμαι παντα πρωτος ..περηφανος τιμιος και ανδρειος...
βλεπω οτι δεν ξερεις αναγνωση.... και αν.... εβγαλες το δημοτικο...
δεν ξερω σε ποια περιοχη πηγες σχολειο-μαζι με τις αλλες πλεμπες...αλλα δεν ξερεις να διαβαζεις και ειναι πασιφανες ...
μια ματια στην βαθμολογια θα σε πεισει και αν δεν ξερεις να διαβαζεις ρωτα καποιον αλλο...
ο βαζελος ειναι πρωτος φιλε μου....
ο βαζελος....
ειναι θεμα ταξικο..τελικα το να εισαι βαζελος...και θεμα ανωτερης μορφωσης και παιδειας...
....και IQ που το δικο σου μαζι με του... ραμογλου δε "πιανουν" το 50... Αθροιστικα....
....αν σου φαινεται προσωπικη επιθεση εναντιον σου ...εχεις αδικο...
...ειναι μιση -μιση με του ραμογλου... (οχι αποκλειστικοτητες)
ΥΓ συγχαρητηρια στον βαζελο για την μεγαλη φετινη πορεια του στην Ευρωπη ...και σ'ανωτερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πλακα κανω ....no hard feelings...
quote:ΥΓ συγχαρητηρια στον βαζελο για την μεγαλη φετινη πορεια του στην Ευρωπη ...και σ'ανωτερα...
quote:
ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ???Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΤΕΞ???ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Violator
*******Ευτυχώς που ο φίλος Χρίστος είναι αντικειμενικός και θυμάτε πολύ σωστά ότι για να φτάσει ο ΠΑΟ στους 8 του UEFΑ πέρασε μόνο από την Λίτεξ και τη Σλόβαν Λίμπερετς*******
( η οποία ωστόσο να επισημάνω ότι είναι πολύ καλη ομάδα....σαφώς ανώτερη από την..Maccaby )
Μήπως παίξαμε με την Fenerbahce και την Anderlecht..? Μπά..... μάλλον λάθος θα θυμάμαι...
Τι λέτε και εσείς βρε παιδιά...?
Ένα ακόμα ανεκδοτάκι :
Πώς θα λένε το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού? Santiago Kanapeou
Και ένα σύνθημα χθεσινό: " Όσο εσύ θα με πληγώνεις, τόσο θα με πορώνεις. Μόνο για σένα τραγουδάω Πανάθα σ'αγαπάω"
**Take It or Leave It**
Α... για το ανέκδοτο το καινούργιο με πρόλαβε ο φίλος drumx13...
Τώρα το είδα..... Αλλά δεν πειράζει...ας το ακούσουν και 2η φορά οι γαύροι..
**Take It or Leave It**
αλωστε η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως...
...και δεν λυπαμαι για τον βαζελο που δεν πηρε φετος το κυπελο...ειναι μοιραιο να το παρει ο βαζελος μια μερα ..και πρωτος απ' ολες τις Ελληνικες ομαδες...
δεν λυπαμαι γι'αυτον.... λυπαμε για του γαυρους που πανηγυρισαν και σημερα οπως τοτε ...το 1996 που αποκλειστικαμε απο τον Αγιαξ...
κριμα....![]()
![]()
Ναι όπως και πέρσυ μέσα στη Λεωφόρο που πήραν ισοπαλία...( καλά ας μην συζητήσουμε για την εγκυρότητα του αγώνα εκείνου)
Ξαφνικά όλοι οι γαύροι ως δια μαγείας έγιναν Πορτογάλοι...σε λίγο θα αρχίσουν να υποστηρίζουν και τον πόλεμο στο Ιράκ...αχαχααχαχααχ
**Take It or Leave It**
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ OI "ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ" ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΑΛ Η Ο ΠΑΟ ΓΙΝΕΙ ΛΑΚΟΡΟΥΝΙΑ Η Ο ΟΣΦΠ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

να πηγαινουν 16χρονα στο γηπεδο για να κανουν φασαρια και μονο γι αυτο...μια ακομα γενια φιλαθλων??? παιρνει λαθος δρομο και η Ιστορια συνεχιζεται...
....και μην βιαστουν η γαυροι να μηλισουν γιατι στην λαρισσα πριν 2-3 χρονια σε αγωνα κυπελου μεταξυ ΟΣΦΠ- Λαρισσα αρχισαν να βριζουν την Λαρισα λεγοντας.....
ΠΟΥΤ....Α ΛΕΣ....Α Μακεδονια.....
.... οι ασχετοι....
και γελασε και το παρδαλο κατσικι...με την μελλοντικη γενια των Ελληνων...
POLI PERIERGO...............
Γιατί να μην ζει φίλε Εχέμβροτε ..?
Η Πανάθα θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και από ότι φαίνεται όλοι οι άλλοι ασχολούνται μαζί μας. Γαύροι, Αεκτζήδες κτλ στέλνουν στο topic μας και μας προσδίδουν επιπλέον κύρος...
Ευχαριστούμε όλους για την βοήθεια που προσφέρετε...όχι ότι σας έχουμε ανάγκη...
**Take It or Leave It**
ANAFERTHIKA STHN THEMATOLOGIA GENIKA TOU TOPIC.
PODOSFERO KTLP.
ENTAXI XEKINISE SAN PLAKA APO TON ''PALIOTIGRI''
E..VRE PAIDIA AS TO AFISOUME NA VOULIAKSEI.MIAS KAI DEN ARMOZEI SE
FORUM ESOTERISMOU KTLP.
ENTAXI DEN LEW,KALO EINAI KAI TO PODOSFERO,(AN KAI DEN EIMAI KAI APO
TOUS FANATIKOUS)ALA......