- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Όπως είχε υπογραμμίσει πάρα πολύ σωστά ο φίλος drumx13 ( και συγνώμη που δεν το χρησιμοποιώ ως quote αλλά δεν το βρίσκω και έχω λίγο χρόνο στη διάθεσή μου αφού έχω κάτι papers για αύριο )
Σε κάθε χώρο υπάρχει ένα μέρος στο οποίο οι άνθρωποι εκτονώνονται από την κούραση μιας ολόκληρης μέρας που στην προκειμένη περίπτωση είναι η συγγραφή στα topics διότι ας μην ξεχνάμε το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού...
Εφόσον υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία ενδιαφέρονται με το θέμα ( γιατί να το κρύψουμε άλλωστε ? ) γιατί να το αφήσουμε να πέσει...?
Όποιος αισθάνεται αδιάφορος ή ανώτερος απλά να μην δίνει σημασιά στο συγκεκριμένο topic...
**Take It or Leave It**
THA MPOROUSA KIEGW NA ANIXW ENA TOPIC ME THEMA THN ''MAGIRIKH''
THA TO EVRISKES SOSTO?
ENA SORO FORUMS YPARXOUN.
PROSOPIKA ME ENOXLEI NA AKOUW EKFRASIS TIPOU PAOKARA-AEKARA-OLYMPIAKARA-PANATHA...THA SAS G*** THA MAS KL***
KTLP.DEN MPORW NA KATALAVW GIATI TO TOPIC YPARXEI AKOMA.
EMENA PROSOPIKA ME ENOXLEI ESTHITIKA.
MHN TRELATHOUME DILADI ENTELOS.
ANIGW TOPIC ME THEMA POU EKFRAZW TA ESOPSIXA MOU..KAI KSAFNIKA
VLEPW TOPIC ME THEMA PANATHINAIKOS....
TI NA PW RE PAIDIA.TI NA PW!
O OLD TIGER TO ANIKSE TO TOPIC GIA APANTISH SE KAPIOUS POU KAPION ALO
XORO TOU FORUM TON EKANAN KAFENIO.ENTAXI KALA MEXRI EDO,MHN DOSOUME KAI SYNEXIA.
RE PAIDIA DEN THELW NA PROSVALW KANENAN OUTE KAI NA TO PEXW O PROSTATHS TOU FORUM.APLOS OTAN KATI ME ENOXLEI EXW MATHEI NA TO LEW!
TELOS PANTON.KALO VRADI.

Επειδή ο Εχέμβροτος έχει μάθει όταν κάτι τον ενοχλεί να το λέει ( ή μάλλον να το απαιτεί ) και ποτέ δεν προσβάλει κανέναν ( μόνο υπονοούμενα αφήνει του τύπου "δεν μ αρέσει να ακούγονται κακές κουβέντες στο καταπληκτικό μου forum" ) θα συμφωνήσω μαζί του, ας κλείσει το topic αφού ο ίδιος καταφέρνει και παραγκωνίζει ή αναιρεί την κοινωνική διάσταση του χαρακτήρα του και εκτίθεται ο ίδιος με αυτά που λέει ( διότι δικαιολογία αισθητικής δεν υφίσταται ασφαλώς....τι είμαστε καμμιά έκθεση αυτοκινήτων είμαστε που θα μας επισκεφτούμε ή περιμένουμε πηγαίνουμε για δείπνο στο φίλη της ερωμένης μας και πρέπει να κάνουμε καλή εντύπωση στους γονείς της...? ) τότε είναι άξιος της μοίρας του....και τον...συμπονώ...
Υ.Γ. Λες και σε άλλα topics δεν έχουν γίνει όργια....και μάλιστα πολύ χειρότερα από την πολιτισμένη αυτή κουβέντα ( χαρακτηριστικό παράδειγμα : ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ... )
Υ.Γ. Εχέμβροτε δεν έχω τίποτα προσωπικό αλλά με ενοχλούν και έμενα κάποιες συμπεριφορές και τις εξαίρω ειδικά όταν έχουν να κάνουν με το σνομπάρισμα κάτι που στην Αγγλία όπου ζω είναι καθημερινό φαινόμενο και με πειράζει αφάνταστα..
**TAKE IT OR LEAVE IT**
Συγνώμη για τα γραμματικά λάθη....απλά βιάζομαι και δεν έκανα double check πριν αποστείλω την απάντησή μου...
**Take It or Leave It**
Σχετικά με την "αισθητική" θα ήθελα να πω ότι σίγουρα δεν αφορά μόνο στην μορφή αλλά υπάρχει και αισθητική των Συναισθημάτων όπως και των Ιδεών/Σκέψεων...
Τα παραπάνω πεδία της ανθρώπινης Συνείδησης είναι και αυτά που έχουν την μεγαλύτερη σημασία για το ESOTERICA.gr!
Όμως κατανοώ, όπως και έχω ξαναπεί, κάποιους από τους λόγους της ύπαρξης και τέτοιων θεμάτων Συζήτησης ανάμεσα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πρωτίστως για τη Βασική Θεματολογία του Τόπου, αλλά θα ήθελαν να Συζητήσουν και γία θέματα πιο γενικά ή πιο ειδικά (αλλά άσχετα με αυτήν την θεματολογία).
Για την διατήρηση λοιπόν των απαραίτητων ισορροπιών και της "Δυναμικής Αρμονίας" που υπαγορεύει, ανάμεσα στα άλλα, ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι εάν δεν θυσιάσεις κάτι άλλο... δημιουργήσαμε τον χώρο Συζήτησης "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" όπου θα φιλοξενούνται από εδώ και περά οι Συζητήσεις που δεν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την Ευρύτερη Θεματολογία του Τόπου. Τα Θέματα αυτού του Forum θα αρχειοθετούνται μετά από έναν Μήνα (και φυσικά μπορούν πάντα να ανοιχτούν καινούργια Θέματα σχετικά με τα ίδια ή παρεμφερή ζητήματα). Σχετικά με την αρχειοθέτηση θα πρέπει να ανατρέξετε στο Θέμα που θα αποσταλεί στο συγκεκριμένο Forum "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού".
Οπότε, το θέμα μεταφέρεται ήδη στην καινούργια του Θέση! Καλές, και ολοένα πιο δημιουργικές, Συζητήσεις. ![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ουδέν σχόλιον............
Μία πρόταση μόνο:
**Take It or Leave It**
ισοπαλια στα γιανεννα και το τοπικ αλαζει θεση?
ενος κακου μυρια επονται....
βαζελες φανερες και κρυφες μην μασατε....
τα λεμε//
love for what is comming and forgivness for the past...
Πάντως έχω μια ιδέα και όποις θέλει εγκρίνει:
Για να μην περάσει το δικό τους να το κρατήσουμε αυτό το topic όσο μπορούμε επίκαιρο, να το γεμίσουμε πολλές σελίδες ακόμα και "μεταξύ τύρου και αχλαδιού"...
Όχι απαραίτητα σχετικά με τον Παναθηναικό αλλά σχετικά με τον ευρύτερο αθλητικό χώρο όλα τα δρώμενα - να το κάνουμε ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ topic!!!
**Take It or Leave It**
( They left it, lets take it )
Πάντως όταν αρχειοθετηθεί πλέον το Θέμα αυτό (εάν φυσικά δεν ανοιχθεί άλλο παρεμφερές), θα σας προσκαλούσα να ρίξετε και μία "ματιά" και στην υπόλοιπη θεματολογία του Τόπου! Υπάρχει χρόνος πάντα βέβαια! Εντάξει, όχι και για πάντα, αλλά περίπου! ![]()
Δηλαδή: "Είναι πολύ καλό που βρίσκεστε εδώ, εάν προχωρήσετε και πιο μέσα!"
Ας συνεχίσει η συζήτηση!! Θέμα Έγκρισης δεν υπάρχει! Το θέμα έχει ήδη εγκριθεί!
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Arzuna ότι έχεις να πεις πες το ξεκάθαρα...
Τα υπονοούμενα τύπου "ρίξτε και μια ματιά στην υπολοιπή θεματολογία του τόπου" και "προχωρήστε πιο βαθειά" δεν έχουν κανένα νόημα...
Εξάλλου εγώ παρακολουθούσα ΟΛΑ τα θέματα του forum και προσφάτως άρχισα να γράφω στα περισσότερα από αυτά. Συμμετέχω σε όλα τα θέματα προσωπικά...
Και ούτε αυτό ισχύει για κανέναν άλλο που συμμετέχει σε αυτό το αθλητικό topic με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον drumx13 ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι από τα πιο ενεργά μέλη ΟΛΟΥ του forum
Για αυτό μην πετάτε υπονοούμενα τα οποία δεν έχουν ούτε καν...νόημα...
Α και κάτι τελευταίο... ακόμα και αυτοί οι οποίοι όντως παρακολουθούν μόνο αυτά τα topics δεν θα έπρεπε να προσβληθούν...δικαιωμά τους είναι...
**Take It or Leave It**