ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στο ρεμα Χαλανδριου... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

johnnykr13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
johnnykrΝέο Μέλος
19/07/2007, 10:37:35
αλλα εχω προβληματιστει πολυ με το ποια ειναι η πραγματικη διευθυνση.ροδοδαφνης δεν ειναι σιγουρα.ο πεζοδρομος στην προφητη ηλια σε πιον αριθμο ειναι?προφητη ηλια ποσο?
μηπως βρηκα κανενα αλλο σπιτι?

jkr

johnnykrΝέο Μέλος
19/07/2007, 10:41:05
quote:

Αν τυχόν κανονίσετε κάποια εξόρμηση, ενδιαφέρομαι κι εγώ

μηπως μια εξορμηση θα ηταν επικινδυνη?απο θεμα αστυνομιας?

jkr

19/07/2007, 14:00:11
Κάθισα και διάβασα το θέμα σας.
Λοιπόν, από τα πέντε μου χρόνια μένω στο ρέμα Χαλανδρίου και ποτέ δεν είχα ακούσει κάτι για τα σπίτια που λέτε.
Τα ξέρω όλα τα σπίτια προφανώς που λέτε, αλλά είδα να γράφετε για διαφορετικά σπίτια.
Στη γωνία Προφήτου Ηλία και Μ. Μπότσαρη είναι το 1ο σπίτι και όπως λένε ήταν της Μπαχάουερ.
Μάλιστα πρόσφατα φτίξανε τα πεζοδρόμια και ετοιμάζονταν να το ανακαινίσουν σε γηροκομείο. (ποιο παλιά θέλανε να το κάνουν το ωδείο του Δήμου)
Επειδή μένουμε απο παλιά εκεί μας έλεγαν οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας για επισκέψεις πολλών όπως ο Ελ. Βενιζέλος κ.α.
Ποιο πάνω αφού ξεκινήσει ο πεζόδρομος υπάρχει και το 2ο ποιο μεγάλο σπίτι που λέτε πάλι πως είναι της Μπαχάουερ.
Για τυχόν φήμες και τέτοια θα ρωτησω.
XDΜέλος
19/07/2007, 19:18:02
Χθες εντελώς τυχαία έτυχε να πιάσω κουβέντα για αυτά τα θέματα με έναν γνωστό μου που για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έμενε στο Χαλάνδρι (κάτι που είχα ξεχάσει εντελώς).

Κουβέντα στην κουβέντα φτάσαμε και στην οικία της Μπαχάουερ, για την οποία μου είπε πως δεν είχε ακούσει ποτέ κάτι το ιδιόρρυθμο.

Μάλιστα όταν τον ρώτησα για μουσικές και φωνές μέσα από την εγκαταλελειμμένη οικία που υποστηρίζουν ότι άκουσαν ορισμένοι, χαμογέλασε και απέδωσε την γενεσιουργό αιτία τους σε γειτονικές οικίες..

Αλήθεια ή Ψέμματα, δεν έχω επισκεφθεί τον χώρο, οπότε αυτά μου είπε - αυτά "καταθέτω"

Edited by - XD on 19/07/2007 19:24:55

RankettΜέλος
19/07/2007, 23:50:51
quote:

quote:

Μάλιστα όταν τον ρώτησα για μουσικές και φωνές μέσα από την εγκαταλελειμμένη οικία που υποστηρίζουν ότι άκουσαν ορισμένοι, χαμογέλασε και απέδωσε την γενεσιουργό αιτία τους σε γειτονικές οικίες..

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, αν κάποιοι έχουν σκοπό να εξερευνήσουν το χώρο και μάλιστα νύχτα, καλό θα είναι να έχουν το νου τους όχι μόνο στην αστυνομία, αλλά και στο λάθος σανίδι στο πάτωμα που μπορεί να σε κατεβάσει δύο ορόφους χαμηλότερα...
fishfemaleΝέο Μέλος
20/07/2007, 03:07:56
Μάλλον παρεξηγήσατε
Όταν λέω εξόρμηση, δεν εννοώ να μπούμε μέσα και ν' αρχίσουμε να κυνηγάμε νυχτερίδες και αράχνες. Εννοώ να το δούμε απ' έξω σαν οίκημα, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα συναισθήματα που μας δημιουργεί, κτλ.
Δεν πιστεύω ότι αν μπούμε μέσα θα βρούμε κανένα φάντασμα η θησαυρό, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Χώρια του ότι σε τέτοια παλιά σπίτια μπορεί να σου 'ρθει και σοβάς στο κεφάλι, αν όχι ολόκληρο το ταβάνι

Φιλικά πάντα, σέβομαι την άποψη του καθενός κι εκφράζω την δική μου

Edited by - fishfemale on 20/07/2007 03:08:38

johnnykrΝέο Μέλος
20/07/2007, 10:34:45
quote:

quote:

quote:

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, αν κάποιοι έχουν σκοπό να εξερευνήσουν το χώρο και μάλιστα νύχτα, καλό θα είναι να έχουν το νου τους όχι μόνο στην αστυνομία, αλλά και στο λάθος σανίδι στο πάτωμα που μπορεί να σε κατεβάσει δύο ορόφους χαμηλότερα...

σωστο σε βρισκω.παντως εγω θα ηθελα να μπουμε στα ενδοτερα του θεματος μονο και μονο για να βγαλουμε κατι απο τη συγκεκριμενη ιστορια.ξαναπηγα χθες...δεν πρεπει να μεινει ανεξερευνητο

jkr

RankettΜέλος
20/07/2007, 15:26:15
quote:

Δεν πιστεύω ότι αν μπούμε μέσα θα βρούμε κανένα φάντασμα η θησαυρό, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Χώρια του ότι σε τέτοια παλιά σπίτια μπορεί να σου 'ρθει και σοβάς στο κεφάλι, αν όχι ολόκληρο το ταβάνι

Ακριβώς, είναι πιθανότερο σ' ένα τέτοιο σπίτι να δεις καταπίπτουσα οροφή παρά το πιάνο της μεγάλης ερμηνεύτριας να ίπταται... Εξ ου και η προτροπή μου για μεγάλη προσοχή προς όποιον έχει την πρόθεση να εξερευνήσει το σπίτι αυτό.
DrsuzaΝέο Μέλος
29/07/2007, 14:15:35
Πάντως παιδιά αν ενδιαφέρεστε για τέτοιου είδους σπίτια έσει και άλλα στην Αθήνα, στην Καλλιθέα για παράδειγμα, το σπίτι κάποιας που για χάρη της αυτοκτόνησε αυτός που την είχε ερωτευτεί αλλά αυτή τον έφτυσε. Αφού το έφαγε καλά καλά το παλληκάρι μετά έπεσε σε βαθειά κατάθλιψη και κλείστηκε μέσα στο σπίτι της μαζί με την αδερφή της και το στοιχιώσανε. Και αυτό νεοκλασικό είναι μαι και η τύπισσα ήτανε μεγακυρία της εποχής. Εγώ μένω πολύ κοντά αλλά να πάω μόνη μου ολυτε με σφαίρες, άρα... όσοι πιστοί πρσέλθετε. Θα μάθω περισσότερα και θα ενημερώσω.
natalakiΝέο Μέλος
03/10/2007, 18:31:42
geia sas...
loipon i ksaderfi mou exei kanei mia omada me tin opoia ereunoun aneksigita fainomena!ena apo ta spitia pou ereunoun einai k tis mpaxaouer!pigane gia proti fora ena apogeumataki prin apo kairo giati thelane na exoune arxika mia pliri eikona tou spitiou esoterika k eksoterika!apenanti ap tin porta pou mpaineis sto kipo tou spitiou eidan to agalma tis!mesa ston kipo eixe pantou psila xorta k to monopataki pou se odigei sta skalia prin apo tin kuria eisodo tou spitiou!mpikane sto spiti,psaksane kai tous 3 orofous k to upogeio!bgalane fotografies alla den eidan oute akousan tipota periergo!meta apo arketo kairo...pigame xtes to bradu oi duo mas...to agalma den uparxei pia,o kipos itan katharos kai ap ekso eixe ena pano pou elege "kataleipsi oikimatos prapopoulou"!arxisame na perpatame kai na bgazoume fotografies.den mpikame polu mesa giati mas fobizan kati ixoi pou akougame!stis fotografies emfanizotan kati san kapnos kai orb!afou katsame arketi ora bgikame k koitousame to pano...kai ksafnika akousame enan ixo sa na mas plisiaze kati...kateuthinthikame pros to amaksi to opoio briskotan ekei pou itant agalma tis mpaxaouer palia!otan mpainame sto amaksi akousame ena pio dunato thoribo k emfanistike kapoios stin porta tou kipou!me ta polla mas plisiase...mas rotise ti theloume...tou eipame!mas zitise tsigaro k eipe oti itan kapoios ap to dimo pou ton eixane balei na fulaei to spiti!pantos eixe mia parakseni pagomeni morfi,ta matia eixan ena xroma to opoio se tromaze,milouse polu arga,ta rouxa tou itan palia k emfanistike apo to pouthena!isos na itan ap to dimo,isos itan narkomanis...iati omos den emfanistike pio noris?poios kserei?simera tha ksanapame gia na epibebaiosoume to sumban!

y.g.to peripoliko pou sunantisame ston pezodromo den mas anefere oti to apiti fulasete i kati tetoio!

XDΜέλος
03/10/2007, 20:17:50
Το πιο πιθανό, δίχως να αποκλείω και πιο εξωτικές ερμηνείες, είναι πως μάλλον συναντήσατε κάποιον από τους «καταληψίες» της οικείας.

Το πιο πιθανό από την περιγραφή σας, είναι πως βρισκότανε υπό την επήρεια κάποιας ουσίας.

Για φύλακας του Δήμου, δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς..

04/10/2007, 11:51:17
Αγαπητή natalaki, καλώς ήλθες κοντά μας!
Σου εύχομαι να έχεις εποικοδομητικές αναζητήσεις!

Θα σε παρακαλούσα μόνο να χρησιμοποιείς στα μηνύματα σου ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι λατινικούς έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση τους.

In anticipation of my resurrection...

AstraxanΝέο Μέλος
04/10/2007, 13:12:27
Καλημέρα σε όλους.
Καλώς σας βρήκα κιόλας μιας και αυτό είναι το πρώτο μου post. :)
Έμενα παλιότερα στο Πολύδροσο , και το συγκεκριμένο σπίτι μου τραβούσε πάντα το ενδιαφέρον. Έχει αρκετή ιστορία πίσω του, βέβαια δεν ξέρω αν είναι στοιχειωμένο, αλλά μόνο και μόνο όλη αυτή η εγκατάλειψη και ερήμωση που υπάρχει, του δίνει μια άλλη "χροια".
Αρκετά συχνά έβλεπα και εργάτες εκεί που θα καθάριζαν τον κήπο, ή θα καθάριζαν κάπως τα δωμάτια. Το σπίτι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά απο διάφορους που έχουν κάνει ζημιές και το έχουν γεμίσει και graffiti.

H ιδέα της εξερεύνησης πάντως είναι ενδιαφέρουσα πάντως, αλλά για βράδυ λίγο επικίνδυνη, μιας και το σπίτι φαίνεται αρκετά καλά απο τις γυρω πολυκατοικίες, και είναι πολύ εύκολο να δει κάποιος τα φώτα απο τυχόν φακούς και να φωνάξει την αστυνομία.

Και μια πρόσφατη φωτογραφία απο το σπίτι.