ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-υψηλη τεχνη επαφης με τον θεο μεσα μας η απλως μια μεθοδος χαλαρωσης;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ104 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 6/6
AZΩΕΛΜέλος
01/06/2004, 16:10:15
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΓΥΡΝΟΥΣΕ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΦΙΛΕ ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...
ΑΛΛΑ ΝΑΙ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΟΥΝ ΠΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΟ" ΜΕΡΟΣ...
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗΝ...;
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ... ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...

Θα χρειαστεί να λείψω για κάποιο διάστημα. Πρόκειται για κάτι που πρέπει να φέρω εις πέρας.
Δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα απέχω από τον χώρο του esoterica, αλλά θα επιστρέψω οπωσδήποτε! Και αν όλα πάνε καλά, είμαι σίγουρη πως τότε θα έχουμε πολλά να πούμε και να συζητήσουμε.
Ως τότε, σας ζητώ να προσέχετε τον εαυτό σας και εύχομαι να σας ξαναβρώ καλά και καλύτερα, αν γίνετε! Σκαλίστε όλους τους χώρους, που πιστεύετε πως μπορεί κάτι να αποκαλύψετε και επεκταθείτε γύρω και πέρα από τους εαυτούς σας.
Όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να γράφει στο συγκεκριμένο θέμα και να το χειριστεί όπως κατανοεί. Όταν θα ‘γυρίσω’, θα εργαστούμε και πάλι μαζί.
Υπάρχει περίπτωση, όταν επιστρέψω, να γίνω πιο αντιπαθητική και παράξενη. Αλλά δεν πρόκειται να σας αφήσω σε ησυχία! Και δεν πρόκειται, να είμαι τόσο “απόμακρη” όσο ήμουν ως τώρα.
Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά…
Να χαμογελάτε…
Και μακριά από ‘δρόμους’ μελαγχολίας. Οδηγούν σε πλάνη. Και ελπίζω κάποιοι, να κατανοούν τι εννοώ.

…… « Πριν νοικοκυρέψουμε τον κόσμο, ας νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας »…….

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

AZΩΕΛΜέλος
22/06/2004, 19:59:05
Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ... ΤΟ ΦΩΣ!

ΑΣ ΑΠΛΩΘΕΙ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! ΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΝΟΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

demoΜέλος
08/07/2004, 05:58:13
Ο φόβος είναι η αιτία κάθε κακού!! Ο φόβος είναι το αναπόφευκτο γνώρισμα της Ανθρώπινης ψυχής που οδηγεί τον Άνθρωπο στην αμαρτία & στην υποδούλωση του στην Ύλη & στα στοιχεία της φύσης!! Ο φόβος με όλα τα παράγωγα του (ανασφάλεια , άγχος), οδηγεί τον Άνθρωπο στο μίσος, στον εγωισμό, την μεγαλομανία, & στην πλεονεξία!!! Σας τα λέω αυτά γιατί τα αισθάνομαι απο τον Εαυτό μου τον ίδιο προπαντώς!! Ο φόβος δέν είναι πηγή μάθησης αλλά αμαθείας!! Εκφράζει την επέμβαση του Σατανά στον Άνθρωπο ωστε να τον υποδουλωνει σε αυτον!! Όπως το Ανθρώπινο Σώμα κινείται στον χωροχρόνο & στις 3 διαστάσεις η ψυχή (της οποίας η ουσία σαν ύλη, βρίσκεται στα μικροσκοπικότατα σωματίδια που προκύπτουν απο την διαίρεση των Προτωνίων,Νετρονίων & Ηλεκτρονίων) κινείται μεταξύ των Συναισθημάτων της (χαράς-λύπης,Αγάπης-Μίσους, Εγωισμού-Ταπεινοφροσύνης κτλπ)!! Καταφέρνοντας να προσεγγίσουμε στο βέλτιστο Όλα τα συναισθήματα προς την Θετική πλευρά προσεγγίζουμε τον Θεό! Καταλαβαίνετε Όλοι πόσο εξαιρετικά Αδύνατο & απίθανο είναι για Όλους!!! Ο Σατανάς ο οποίος κατοικεί στην Γή, ενσπείροντας τον φόβο στην ψυχή πάρα πολύ εύκολα παρεκτρέπει τα Ανθρώπινα Συναισθήματα προς το κακό!!! Ο Ανθρωπος που προσεγγίζει τον Θεό, άν & όπου υπάρχει δέν φοβάται Τίποτα ούτε τα πιό άγρια στοιχεία της φύσης, ούτε τον Θάνατο, ούτε τον πόνο, ούτε την Σωματική του αρτιμέλεια!!!

SIMONAΜέλος
08/07/2004, 09:38:05
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.
ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΚΕΙΝOΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.
lovecraft!!!!

*FORGET
OR
FORGIVE*